FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Honorar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Honorar » 15 dec 2015, 00:16

Steph je napisao/la:
hilmo je napisao/la: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
A i smiješno mi je da se on išta pita. Historija se uvijek ponavlja, pa tako i ne sumnjam da će lik koji je promijenio 30 klubova biti tu do kraja sezone maksimum, a onda će nam ostati gomila novih igrača, ali hajde.

To je isto kao da oženiš trebu koja je promijenila 100 likova i očekuješ da će se smiriti u braku s tobom - hoće ****.

Možda ja pretjerujem, ali sam totalno razočaran tjeranjem Krleta (navodno mu Krle ne treba pa sada klub traži kupca), a dovođenjem ovakvog polovnjaka.

Ne budi tradicionalista, budi moderan..... :kafa:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 dec 2015, 00:16

joj ja negative na temi :rol: pa do neki dan nam je bio dobar i Rustem čovjek ostavlja na terenu krv svoju, sad nam ne paše Rustem... kleli smo se u Ješića dizali ga u zvijezde a sad se spominju neke relacije menadžeri dovodjenje polovnih igraca itd... vecina nas je prizeljkivala igrače kao što je Bekic Amer, onako borbene i zeljne lopte, pa evo Deni je takav tip igrača a sad nam ni on ne valja... pa nama ne bi mogla da ugodi skaut ekipa Shaktara, Guardiola, Messi, Iniesta... :rol: al ja samo mislim da je ova negativa posljedica onog poraza u Lištici... de malo pozitive bit ce jos odlazaka a posebno dolazaka... :opaopa:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 dec 2015, 00:17

Jah... Zato je haman najkorisniji igrač u ovoj polusezoni. Ima sve, od asistencija do golova. :)

Ali džaba, kada neko progura nešto o nekom igraču to postane masovno mišljenje i gotovo.

@hilmo

Tako bi trebalo biti da imamo dugoročno rješenje na klupi, a svi znamo da nemamo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 00:18

AdiFKS je napisao/la:Krle i jeste za prodaju. Polusezonu i vise se vuce ko slina.
Normalno da treba, jos je stranac pa zauzima mjesto nekome ko bi trcao, radio nesto na terenu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 15 dec 2015, 00:22

A ima li u toj statistici po kojoj je najkorisniji krle, koliko je duela dobio, koliko je km.pretrcao, koliko je uklizavanja imao.....daj da vidimo kompletnu statistiku ne tu friziranu. Ako je tako dobar dobra statistika, lahko cemo ga prodati. A ja.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 dec 2015, 00:22

Veceras bio sastanak Husare i predstavnika Sarajeva. Piric dolazi u FKS u pravcu Tuzle ide Berberovic. Tuzlacima ide 40% sljedeceg transfera.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 15 dec 2015, 00:25

Piric je precjenjen golman.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 dec 2015, 00:26

AdiFKS je napisao/la:A ima li u toj statistici po kojoj je najkorisniji krle, koliko je duela dobio, koliko je km.pretrcao, koliko je uklizavanja imao.....daj da vidimo kompletnu statistiku ne tu friziranu. Ako je tako dobar dobra statistika, lahko cemo ga prodati. A ja.
Fakat nemam živaca za raspravljanje, pogotovo oko 'frizirane' statistike. :roll:

Da takvu statistiku imamo vjerovatno bi se svi iznenadili ko bi bio u vrhu, a ko na dnu. Opšte je poznato da kada navijači Sarajeva nekoga uzmu na zub, u ovom slučaju Krleta, po pričama nema ništa dobro u njegovoj igri, a statistika golova i asistencija ne laže, ****.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 dec 2015, 00:26

Posvadjo se Husara sa predstavnicima Slobode, onog sa OBN-a posl'o u pm. Jos ce nekog kadeta juniora povuci u akademiju, kazu najbolji u tuzlanskoj regiji, nisam upratio ime.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 dec 2015, 00:26

Steph je napisao/la: @hilmo

Tako bi trebalo biti da imamo dugoročno rješenje na klupi, a svi znamo da nemamo.
A jbm ga pa valjda smo to konačno dobili. Ima nekih indicija da idemo naprijed, samo treba vremena da se to do kraja provede. Nećemo još suditi ni o kome.

Steph je napisao/la:Jah... Zato je haman najkorisniji igrač u ovoj polusezoni. Ima sve, od asistencija do golova. :)

Ali džaba, kada neko progura nešto o nekom igraču to postane masovno mišljenje i gotovo.
Ma kakva statistika... o kod nas ne pije vode, ako nema 16 klizećih u toku utakmice toga ga se treba riješiti.

@lakoste
Ma kakv Pirić, samo gurati ove što imamo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 dec 2015, 00:28

Steph je napisao/la:Jah... Zato je haman najkorisniji igrač u ovoj polusezoni. Ima sve, od asistencija do golova. :)

@hilmo

Ovo je kljucni dio tvog posta a ujedno i nas najveci problem. :!: Napravljeni mitovi kako pojedinci trce, bore se, ovo ono i kako je Velkoski bezvoljan a covjek na neprirodnoj poziciji ima u oba segmenta (golovi i asistencije) tri puta jacu statistiku od igraca kojeg se smatra najboljim (Duljevica) i koji igra na prirodnoj poziciji. Pitam se samo, sta bi samo bilo da je voljan i na prirodnoj poziciji? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 00:29

Na na na na na riškem đigara, teve jol ini biskin livera, meh te je biskin đigara mol je te hazin hej hej
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 15 dec 2015, 00:29

Besic je napisao/la:Razmišljam Allaha mi da će Meša eksplodirat ... NUB NUB NUB je naš
Stani malo,jel Mesa bivsi ili ne,vec smo ga bili otpisali koliko me sjecanje sluzi :?:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 dec 2015, 00:30

Tooo Husara!!
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 15 dec 2015, 00:32

Veci je problem sentimentalno vezanje pojedinaca za pojedine igrace, i onda smak svijete, pitop ludilo jer neko ide. Neka ide doci ce bolji.Samo FKS.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 dec 2015, 00:33

Pa to i jeste problem u ovom slučaju - ne dolazi bolji! Ma ni potencijalno bolji!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 dec 2015, 00:33

MortemHz je napisao/la:Na na na na na riškem đigara, teve jol ini biskin livera, meh te je biskin đigara mol je te hazin hej hej
Šara bjškn jara, šara bjškn jara čikarajirajiraj.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 15 dec 2015, 00:34

Ako se Mesa vratio punom trenaznom procesu pred kraj polusezone, znaci da je zalijecio povredu. Nadam se da ce proci pripreme i biti zdrav. Bio bi nam veliko pojacanje ako bi se vratio u formu. Naravno, ako se racuna na njega.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 15 dec 2015, 00:35

Za sada. Sabur.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 dec 2015, 00:39

Sabur na minus šest, s teškim rasporedom i dovođenjem slabijih fudbalera od onih koje trenutno imamo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Homelander, HyperOS, juka55, mire971, Proximic, rimljanin90 i 64 gosta.