FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kad nam Bega ode dzaba na ljeto, hoce li taj novi klub morati platiti naknadu za treniranje posto je igrac iz naseg omladinskog pogona, da dobijemo makar tih 20k, kao sto je sada slucaj sa Hodzicem? I sazna li neko gdje je Hodza otisao?
Ako ne dovedu 2,3 kvalitetna igraca, tesko cemo ostati u ligi sa ovim timom u kombinaciji sa Gradom. Mladost kako sam procitao dovodi jos 3 igraca i napadaju sredinu tabele, Zvijezda se nece predati i uz nju ostajemo samo mi i Celik, a ne smijemo se toliko kockati. Medjutim ako se udje u prvenstvo sa pobjedom protiv Celika i Mladosti kod kuce, sigurno ce se lakse disati, medjutim mislim da nam bas treba jedan veznjak iskusan i jedno top krilo, kao i zamjena za Bekica koji se opet zali na neku povredu.
Ako ne dovedu 2,3 kvalitetna igraca, tesko cemo ostati u ligi sa ovim timom u kombinaciji sa Gradom. Mladost kako sam procitao dovodi jos 3 igraca i napadaju sredinu tabele, Zvijezda se nece predati i uz nju ostajemo samo mi i Celik, a ne smijemo se toliko kockati. Medjutim ako se udje u prvenstvo sa pobjedom protiv Celika i Mladosti kod kuce, sigurno ce se lakse disati, medjutim mislim da nam bas treba jedan veznjak iskusan i jedno top krilo, kao i zamjena za Bekica koji se opet zali na neku povredu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Beduin
- Kontakt:
Dobices naknadu za treniranje. Jaka nam je to utjeha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni je Hodzic dosta bolje igrao utakmice od Beganovica u zadnje vrijeme. Tacnije Beganovic je po meni bio jedan od losijih igraca u 11 konstantno defanzivno, a i ofanzivno nije uradio nesto pretjerano. Tako da mi je logicno da Beganovic nema vrijednost na trzistu vecu od Hodzica recimo, a pogotovo ako se uzme u obzir da Beganovic ne bi mogao biti legitiman starter u top5 ekipama PL BiH cak. Mislim da ode npr. u HNL da bi se vratio kroz godinu dana. To smo mi kao mi samo navikali kada je odigrao 4-5 dobrih utakmica prosle godine nakon sto se povrijedio mrtvac Terzic.
Tacnije odbrana citava uz golmane nam je tu i tamo. Nema niti jednog igraca u odbrani da kazes da je na mjestu definitivno. Uzelac odigra jednu dobro jednu lose, Jusic najbolje izgleda odigrao, Ivetic sjena starog Ivetica, Salihovic 3. stoper u osrednjem klubu Federalne (predikcija), Beganovic iz greske u gresku, ovaj novi macak u vreci, novi golman macak u vreci, stari golmani rupetine.
A recimo Celik je dobro odradio pokupio provjerenog Domagoja Franjica, koji je bio ovdje top3 stoper lige.
Jedino sto je na mjestu u ekipi su ovi veznjaci i ofanzivni veznjaci (Heric-Hodzic-Hajdarevic-Maksimovic-Bekric), s obzirom da su krila isto maksimalno nekonstantna. Jedna dobra-pet losih. A Bekic stalno povrijedjen kao napadac.
Tacnije odbrana citava uz golmane nam je tu i tamo. Nema niti jednog igraca u odbrani da kazes da je na mjestu definitivno. Uzelac odigra jednu dobro jednu lose, Jusic najbolje izgleda odigrao, Ivetic sjena starog Ivetica, Salihovic 3. stoper u osrednjem klubu Federalne (predikcija), Beganovic iz greske u gresku, ovaj novi macak u vreci, novi golman macak u vreci, stari golmani rupetine.
A recimo Celik je dobro odradio pokupio provjerenog Domagoja Franjica, koji je bio ovdje top3 stoper lige.
Jedino sto je na mjestu u ekipi su ovi veznjaci i ofanzivni veznjaci (Heric-Hodzic-Hajdarevic-Maksimovic-Bekric), s obzirom da su krila isto maksimalno nekonstantna. Jedna dobra-pet losih. A Bekic stalno povrijedjen kao napadac.
-
- Kontakt:
Uglavnom se slažem sa tvojim konstatacijama što se tiče igračkog kadra. Ali, po mom mišljenju naš stručni štab neće biti kadar da odgovori zadatku. Grado kao prvi u najtežoj polusezoni po meni nije kvalitetno rješenje. E sad će mnogi reći ima iskusne pored sebe Rageta, Dedu i viber majstora. Upravo ta činjenica je najveća opasnost oni će kreirat i sastavljat on izvršavat i na kraju će se kao i obično kola slomiti na njemu a oni će tražit novog Smajića, Milenka, Gradu itd. Ova grupica koja se pita nije smjela dozvoliti odlazak Pršešu koji je pod ugovorom u polusezoni kad nam je najpotrebniji. Čuj halalio dug pa svima su dužni plate kasne i otplatio ostatak kako koliko gdje i kome.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:22Po meni je Hodzic dosta bolje igrao utakmice od Beganovica u zadnje vrijeme. Tacnije Beganovic je po meni bio jedan od losijih igraca u 11 konstantno defanzivno, a i ofanzivno nije uradio nesto pretjerano. Tako da mi je logicno da Beganovic nema vrijednost na trzistu vecu od Hodzica recimo, a pogotovo ako se uzme u obzir da Beganovic ne bi mogao biti legitiman starter u top5 ekipama PL BiH cak. Mislim da ode npr. u HNL da bi se vratio kroz godinu dana. To smo mi kao mi samo navikali kada je odigrao 4-5 dobrih utakmica prosle godine nakon sto se povrijedio mrtvac Terzic.
- Beduin
- Kontakt:
U formaciji koju igramo sa krilima mi se necemo nadavat golova, kao sto nismo ni do pauze, jer nemamo konkretna krila.
Ne mozes ni formaciju promijenit kad nemas dovoljno napadaca, jer ako pocnes sa Smajicem i Bekicem i Saidom/Bekricem iza njih sa tom #10kom, nemas adekvatne zamjene.
Ili ce mozda biti, vidicemo.
Ne mozes ni formaciju promijenit kad nemas dovoljno napadaca, jer ako pocnes sa Smajicem i Bekicem i Saidom/Bekricem iza njih sa tom #10kom, nemas adekvatne zamjene.
Ili ce mozda biti, vidicemo.
075 ❤
075 ❤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ide li se negdje na pripreme, makar Ljubuski, jer znam da smo u Medjugorju ja msm duzni do grla ili ce se potusiti ovdje?
-
- Kontakt:
Koliko se sjećam Grado je rekao ovdje pripreme i idu negdje vani. Sreća nema snijega, mada ovdje pripreme ne znam uopšte kako treniraju i gdje. Imamo li kakvog kondicionog trenera. Ovo sve za sada izgledamo zreli za cvajtu ko nikad.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Nemoj te se sikirati gdje će Sloboda na pripreme SMRŠAT če te Toliko negativne energije prosipate te potušt če se te dužni Ako vam je stalo što se ne izujete pa uplatite nešto para Prošetajte na stadion dva put je trening momci rade prekjućer su sat i po samo trćali i vidilo se ko je spreman Nema šanse da Sloboda ispadne
-
- Kontakt:
Cuj uplatite, oj yebem ti boga.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Covjece ne pricaj gluposti, pitam jer svi klubovi imaju raspored i plan priprema, samo u nas je prije 10 dana receno vidjecemo kud cemo. Zrak ovdje je katastrofa i iskreno i ne znam kako ljudi trce i treniraju na ovom vremenu, zato i pitam, nema negativne energije. Makar da se ode u Ljubuski ili Medjugorje i dole bude 15-20 dana i taman, ne mora se ici ni u Tursku ni Hrvatsku niti bilo gdje drugo, samo da se malo sklone u "cistije" krajeve.strujasamo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:07Nemoj te se sikirati gdje će Sloboda na pripreme SMRŠAT če te Toliko negativne energije prosipate te potušt če se te dužni Ako vam je stalo što se ne izujete pa uplatite nešto para Prošetajte na stadion dva put je trening momci rade prekjućer su sat i po samo trćali i vidilo se ko je spreman Nema šanse da Sloboda ispadne
- Probisvjet
- Kontakt:
Moze li uplata u kartonu dva, batkova pilecih?strujasamo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:07Nemoj te se sikirati gdje će Sloboda na pripreme SMRŠAT če te Toliko negativne energije prosipate te potušt če se te dužni Ako vam je stalo što se ne izujete pa uplatite nešto para Prošetajte na stadion dva put je trening momci rade prekjućer su sat i po samo trćali i vidilo se ko je spreman Nema šanse da Sloboda ispadne
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Morel na wwin racun ili premier?Probisvjet je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:33Moze li uplata u kartonu dva, batkova pilecih?strujasamo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:07Nemoj te se sikirati gdje će Sloboda na pripreme SMRŠAT če te Toliko negativne energije prosipate te potušt če se te dužni Ako vam je stalo što se ne izujete pa uplatite nešto para Prošetajte na stadion dva put je trening momci rade prekjućer su sat i po samo trćali i vidilo se ko je spreman Nema šanse da Sloboda ispadne

Drugi dio sezone nije ni poceo a nama vec kosa pocela opadat. Sta ce tek biti kad izadju bolikurci na teren?
Nadam se da ce barem ove mladje Grado samarat ako sd ne budu zalagali, i da pocnu odbijati od plate za svako nezalaganje(logicno uz bonuse za pobjedu).
mosa zlatu mosa bodaslo
- Beduin
- Kontakt:
Cim mi uplate cvaju odoh na Tusanj odgledati trening. I tako svaku uplatu tu ispostovat i odgledat ih.
Trebam ja da placam da opet gledam Salihovica, Smajica, Livancica, Saida... hell to the not
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ovo se opet cickovo registrovao na forumu 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ide se deset dana u Antaliju 30.01.2020.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 19:03Ide li se negdje na pripreme, makar Ljubuski, jer znam da smo u Medjugorju ja msm duzni do grla ili ce se potusiti ovdje?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Posalji Devedzica na posudbu, a ostavi Doktora, pa nikad necemo pameti doci 

Pa pametno, malcu treba minuta nista nece dobiti da sjedi na klupi ko 4 stoper.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 12:23Posalji Devedzica na posudbu, a ostavi Doktora, pa nikad necemo pameti doci![]()
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa malac je vec mogao imati 10 utakmica PL u nogama, da se nije gurao **** doktor i ovu polusezonu, koji je bio igrac manje kao i uvijek. Zbog toga govorim, a opet cemo dozivjeti i u nastavku da nekim cudom se 2 stopera povrijede i da doktor odigra jos 5-10 utakmicaMMA075 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 12:33Pa pametno, malcu treba minuta nista nece dobiti da sjedi na klupi ko 4 stoper.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 12:23Posalji Devedzica na posudbu, a ostavi Doktora, pa nikad necemo pameti doci![]()

Haj ne valjaj gluposti, svaki igrac koji izadje iz juniora nije odma dorastao da igra PL i to je realnost.
Po meni svaki ko zavrsi sa juniorskim stazom treba ici prvu ili drugu ligu odigrat sezonu i po dvije i bice spreman za prvog tima, jer je razlika ogromna izmedju juniorskog i premijerligaskog takmicenja.
Po meni svaki ko zavrsi sa juniorskim stazom treba ici prvu ili drugu ligu odigrat sezonu i po dvije i bice spreman za prvog tima, jer je razlika ogromna izmedju juniorskog i premijerligaskog takmicenja.
U pravu si, momku je trebalo davati sansu umjsto igraca sa brojem 5 sa kojim smo uvijek imali igraca manje u polju kada bi igrao...nazalost oni koji budu isli na utakmice opet ce imati priliku gledati fudbalske vjestine igraca sa brojem 5, jer mu je trener- pocetnik jaran. Nadati se je da ovo izadje na dobro, ali tesko sa ovim trenerom i ekipom oko njega, izgleda da je Rizu pregazilo vrijeme i dugo izbivanje iz aktivnog sudjelovanja u fudbalu.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:22Pa malac je vec mogao imati 10 utakmica PL u nogama, da se nije gurao **** doktor i ovu polusezonu, koji je bio igrac manje kao i uvijek. Zbog toga govorim, a opet cemo dozivjeti i u nastavku da nekim cudom se 2 stopera povrijede i da doktor odigra jos 5-10 utakmicaMMA075 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 12:33Pa pametno, malcu treba minuta nista nece dobiti da sjedi na klupi ko 4 stoper.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 12:23Posalji Devedzica na posudbu, a ostavi Doktora, pa nikad necemo pameti doci![]()
![]()
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.