rekli bi zahebancija,a ovdje istine koliko god hoćeš

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hapuc je napisao/la:RN87 je napisao/la:Tamo tamo
U tuzli tamo
Sloboda vazna pravi se samo
U njih je gazda sisati dziber
Idem da nazovem ja vinsenta na viber
Adzo adzo
Brkati adzo
Ko ti je deni reci mi samo
Hocel doc messi dilemu rjesi
Daj bolan dzamije ti kesu nam odrjesi
Da sve j*bemoooo
Da ih j*bemoooo
I da reala na ku*ac nabijemoooo
Samoooo
Bordo bojaaa
Saaaaamo bordo boja!
Jelena Karleusa i RN'87
Steph je napisao/la:Poenta je da je Simeunović u Sarajevo definitivno došao 'bogzna' kakvim relacijama. Čak je i lako pretpostaviti ko je iza ovog transfera i iskreno bilo je i samo pitanje vremena.
Do sada smo dovodili igrače koji nisu igrali neko vrijeme, ali bar su se prezivali Benko.
No Ibrak, no good signings - razni menadžeri everywhere. (Jeste ovo good donekle upitno - Ikande je promašaj npr, ali bar nam do sada nisu dolazili Simeunovići, a nit' su bili u opticaju).
Steph je napisao/la:Pa najgore u svemu je što se on pita, ako mene pitaš (njegove su relacije).
A i smiješno mi je da se on išta pita. Historija se uvijek ponavlja, pa tako i ne sumnjam da će lik koji je promijenio 30 klubova biti tu do kraja sezone maksimum, a onda će nam ostati gomila novih igrača, ali hajde.hilmo je napisao/la:![]()
![]()
Ja te primjetim s vremena na vrijemeadicrnac je napisao/la:Zanima me samo da li iko primijeti da ja citam ovu temu vec 2 godine svaki dan i da u 80% slucajeva kad sam na svom kompu budem i logovan u ovaj stari akaunt i dole na kraju pise da sam online. Onako neko moje usputno razmisljanje.
Uzivajte u ljubavi prema FK Sarajevo.