Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ted Mosby » 10 mar 2011, 21:56

Bosnier je napisao/la:Kako lose ocaj City igra nije moralno
Pa imaš temu Shitya
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

emir_

Post Postao/la emir_ » 10 mar 2011, 21:57

MrShadow je napisao/la:Veceras jedino sto ne valja u MC je napad.. Baloteli i Dzeko previse grijese..

Dzeko bi mogao na klupu u drugom poluvremenu, otprilike da je najgori na terenu..
idi bolan gledaj kriket.... kakav crni napada!!! citava ekipa je odron!!!!
4-IN-A-ROW

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 mar 2011, 21:59

Volim Džeku i sve to, ali ovo što pokazuje iz utakmice u utakmicu je sve lošije i lošije. Na stranu loša forma, svaki igrač ima loše periode, ali njegov trud je ravan nuli. Da mu brat sjedi na klupi zamjenio bi ga, tako da se ne treba ljutiti na Mancinija ako uradi isto. Koliko god je Tevez sebičan, ovakav ili onakav, igra City-a ima jednu sasvim drugu dimenziju kada on igra. Ne znam stvarno šta se dešava sa Edinom ali dobro nije svakako...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 mar 2011, 21:59

Vidjet ces sad sta ce biti kad Tevez udje...

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 10 mar 2011, 22:00

emir_ je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Veceras jedino sto ne valja u MC je napad.. Baloteli i Dzeko previse grijese..

Dzeko bi mogao na klupu u drugom poluvremenu, otprilike da je najgori na terenu..
idi bolan gledaj kriket.... kakav crni napada!!! citava ekipa je odron!!!!
upravu su brate 100% pa sta radi ludi mancini cuj zabaleta kreativni vezni heheheheh toure i barray da diktiraju tempo ma ovo je smijesno ,a dzeko je odigrao fino onoliko koliko je mogao , u ovu ekipu citiya i messia da stavis namucio bi se.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 22:00

Ebote Sarajevo je prije par godina igralo sa ovim Dinamom,nista losije nisu stajali od ovog Citija :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 mar 2011, 22:01

[youtube][/youtube]

prvo pol. gol Shevchenko

Balotelija izbaciti pod hitno koji je ono panj nece da trci :twisted: :twisted:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 10 mar 2011, 22:01

Ponos Torina je napisao/la:[youtube][/youtube]

prvo pol. gol Shevchenko

Balotelija izbaciti pod hitno koji je ono panj nece da trci :twisted: :twisted:
a po obicaju vadit ce Dzeku jer je Balonja "igracina poteza" .... fuj fuj i ovi amaterski klubovi ..
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 10 mar 2011, 22:02

ovo je katastrofa od ekipe nevrijedi ni jedan igrac ni miliona kamoli 30-40 miliona fujjjjjjjjjjj dinamo se igra sanjima isto barcelona sa arsenalom

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 mar 2011, 22:03

Baloteli pravi kmet a da nepricam o Jajetu tureu sve gori od goreg
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 mar 2011, 22:03

NoName je napisao/la:Volim Džeku i sve to, ali ovo što pokazuje iz utakmice u utakmicu je sve lošije i lošije. Na stranu loša forma, svaki igrač ima loše periode, ali njegov trud je ravan nuli. Da mu brat sjedi na klupi zamjenio bi ga, tako da se ne treba ljutiti na Mancinija ako uradi isto. Koliko god je Tevez sebičan, ovakav ili onakav, igra City-a ima jednu sasvim drugu dimenziju kada on igra. Ne znam stvarno šta se dešava sa Edinom ali dobro nije svakako...
Slazem se, ovo je prvi put da kritikujem dzeku..stvarno se nimalo ne trudi, vise bi i ja trco :)

Ipak, po mom nekom vidjenju, mancini je los takticat, jos slabiji motivator.
Isti naš safa :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2011, 22:04

Ne vidim ja ni da je Dzeko nesto trcao. Kao sto @NoName rece, volim Dzeku, ali ne vidim tu bas nekog truda i zalaganja kao u prvim utakmicama u Cityu. Istina, Cityeva igra je katastrofa, ali ipak Mancini, a i mi navijaci ocekujemo vise od njega, i mora pokazati vise ako nece da zavrsi kao Jo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 mar 2011, 22:05

Polako Dinamo se istrosio previse u prvom ne mogu oni ovako cijelu utakmicu, Mislim da su se preforsirali DInamovciu prvom. ...sada ide izjednacenje i to je to ..
Sta kazu Dzeko medju prvih pet u svijetu napadaca :lol: :lol: :lol: :lol: oc iskopase do unazad 3 mjeseca odma vjesanje ako napises da su to nebuloze .. welll evo im sada reality check :lol: :lol:
Sad ce odma pljuvac ovo pljuvac ono ... :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 mar 2011, 22:06

MOZAK je napisao/la:
NoName je napisao/la:Volim Džeku i sve to, ali ovo što pokazuje iz utakmice u utakmicu je sve lošije i lošije. Na stranu loša forma, svaki igrač ima loše periode, ali njegov trud je ravan nuli. Da mu brat sjedi na klupi zamjenio bi ga, tako da se ne treba ljutiti na Mancinija ako uradi isto. Koliko god je Tevez sebičan, ovakav ili onakav, igra City-a ima jednu sasvim drugu dimenziju kada on igra. Ne znam stvarno šta se dešava sa Edinom ali dobro nije svakako...
Slazem se, ovo je prvi put da kritikujem dzeku..stvarno se nimalo ne trudi, vise bi i ja trco :)

Ipak, po mom nekom vidjenju, mancini je los takticat, jos slabiji motivator.
Isti naš safa :mrgreen:
Treba šeiku predložiti Ćiru :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 mar 2011, 22:06

Dzeko vise nece nikad biti onaj stari dok god bude igrao u ovakvom Cityu,,, za neke on trenutno los ovo ono,,za mene je on jos uvijek Dzeko veoma dobar igrac ali ovaj sistem igre je poguban za njega,,ovo je igra na silu bez mozga jad i cemer oni ovakvi nisu ni za 1 kantonalne!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 mar 2011, 22:09

Mislim da je problem djelimicno sistem i nacin igre koju Mancini preferira. Da imaju bolju tranziciju tj transformaciju iz odbrane u napad, mislim da bi i za Dzeku bilo boljih i upotrebljivijih lopti.

P.S. Drago mi je da te vidim... :-)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

beckham

Post Postao/la beckham » 10 mar 2011, 22:10

edin je dokazao i u ovoj utakmici da je promasena investicija citiya.frajer ne moze da doda tacan pas a kamoli nesto vise da u radi
one only david beckham

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 mar 2011, 22:11

Ma ljudi ebe se Dzeki, covjek pun para, mlati milione, guzi manekenke svako vece.. sto ce se dzaba mucit i igrat, dobro mu je i ovako :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2011, 22:11

Pa od trojice naprijed, Dzeko je najbolji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

beckham

Post Postao/la beckham » 10 mar 2011, 22:12

Cartman je napisao/la:Pa od trojice naprijed, Dzeko je najbolji.
hahaha sta si ti gledao bgt??imas skijanje na eurosportu prebaci pa gledaj mozda uocis nesto
one only david beckham

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Lavcina, perun i 48 gostiju.