prišaplji der mi u inbox imesjever96 je napisao/la:Ja sam u subotu cuo da imamo novog sportskog direktora, receno mi je i ime... i receno mi je da je izabran u subotu u 10h, koliko ima istine pojma nemam

prišaplji der mi u inbox imesjever96 je napisao/la:Ja sam u subotu cuo da imamo novog sportskog direktora, receno mi je i ime... i receno mi je da je izabran u subotu u 10h, koliko ima istine pojma nemam
Oni će ti samo komentirati ono o čemu nemaju pojma, gluposti pisati. 85% ljudi su ovdje "kao navijači" koji svome klubu žele loše.HercUSrcu je napisao/la:Kad se naučite da posjed lopte apsolutna ništa ne znači, već da je puno bitnije npr. kretanje bez lopte - komentirajte.
Do tada - j..... majku sudiji!
Ajde ne.ser.i zivota ti. Svak pise sta misli, to je svrha hebenog foruma, iznošenje različitih mišljenja ljudi. Neki su upravu neki i nisu, al opet se raspravlja. Šta ti znaš evo prvo o meni dal ja želim i neželim klubu dobro. Dodješ svako prekogodine popljuvaš nas ovdje pa te nema opet. Ili se uključuj u raspravu il odj. Odkad je iznošenje nezadovoljstva trenutnim načinom kojim se vodi klubom, igračima, nezalaganjem u igri znakovi da se želi loše klubu ?? Šta da ruši stadion, zaskaču igrači po gradu, kao što rade drugi navijači klubova kad ispoljavaju svoje nezadovoljstvo trenutno.... Zato ili pridonesi ovom forumu ili zaobiđi nas sa svojim nikakvim komentarima..ljutinar je napisao/la:Oni će ti samo komentirati ono o čemu nemaju pojma, gluposti pisati. 85% ljudi su ovdje "kao navijači" koji svome klubu žele loše.HercUSrcu je napisao/la:Kad se naučite da posjed lopte apsolutna ništa ne znači, već da je puno bitnije npr. kretanje bez lopte - komentirajte.
Do tada - j..... majku sudiji!![]()
Više vole i poštoju i žele napredak Širokom ljudi okolo nas nego širokobriježani dovoljno je da se pročita par stranica. Klub im igra utakmicu a oni na forumu pričaju te su najpametniji i sveznajući itd,itd....
Kakve veze i da se raspravlja? Svi imaju mobitele, može neko i sa stadiona u poluvremenu napisat nešto. Forum je zato da se raspravlja i da se iznose mišljenja vezana za klub i utakmice.jozo121 je napisao/la:Kakva ti je ovo priča da se raspravlja na forumu kad Široki igra utakmicu !?!? Ja nikoga ne vidim (ili rijetko koga) da tada piše po forumu, tu sam mislio na naše domaće utakmice.
Šta ti znaš koliko ko voli klub? Od nas ovde sigurno niko ne želi ništa loše klubu.ljutinar je napisao/la:Oni će ti samo komentirati ono o čemu nemaju pojma, gluposti pisati. 85% ljudi su ovdje "kao navijači" koji svome klubu žele loše.HercUSrcu je napisao/la:Kad se naučite da posjed lopte apsolutna ništa ne znači, već da je puno bitnije npr. kretanje bez lopte - komentirajte.
Do tada - j..... majku sudiji!![]()
Više vole i poštoju i žele napredak Širokom ljudi okolo nas nego širokobriježani dovoljno je da se pročita par stranica. Klub im igra utakmicu a oni na forumu pričaju te su najpametniji i sveznajući itd,itd....
RadimoSabinho je napisao/la:Radite li jos uvijek onaj live prenos preko svoje stranice???
Super da i mi mozemo gledati, ovi iz mojatv seru sa ovim zabranamaKingJamesMVP je napisao/la:RadimoSabinho je napisao/la:Radite li jos uvijek onaj live prenos preko svoje stranice???
Nisam ti siguran hoce li biti preko klupske TV prijenos. Obicno rade to kad nema tv prijenosa, sad, ko nas prenosi?Sabinho je napisao/la:Super da i mi mozemo gledati, ovi iz mojatv seru sa ovim zabranamaKingJamesMVP je napisao/la:RadimoSabinho je napisao/la:Radite li jos uvijek onaj live prenos preko svoje stranice???
To sam ja pitam nazad par postova al mi nije niko odgovorio. Jer mi je ostalo u sjecanju da se prosle sezone kartoni odradjivali i u kup utakmicama.KingJamesMVP je napisao/la:Piše na ss.ba da Sesar odrađuje kartone sutra u kupu
Ma zbunjujuce je to kod nas malo, mislim i da zavisi koja tv kuca prenosi, jel bht, arena... U svakom slucaju ako bude bit ce najava na stranici kluba.Sabinho je napisao/la:@evolve prosle godine je prenosila MojaTV pa je bilo i na vasoj stranici preko yt?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.