NK Zvijezda Gradačac

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2013, 21:23

:)
Početkom petog mjeseca, odigrat će se prijateljska utakmica na glavnom stadionu u Gradačcu između navijača Zvijezde (Red Dragonsa) i navijača Slobode (Fukare Tuzla 1987). Poslije utakmice biće upriličeno druženje i roštiljada.

sretno vam komsije u nastavku sezone i nadam se da cete izboriti opstanak
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 13 apr 2013, 21:30

SaltCityAttack je napisao/la::)
Početkom petog mjeseca, odigrat će se prijateljska utakmica na glavnom stadionu u Gradačcu između navijača Zvijezde (Red Dragonsa) i navijača Slobode (Fukare Tuzla 1987). Poslije utakmice biće upriličeno druženje i roštiljada.

sretno vam komsije u nastavku sezone i nadam se da cete izboriti opstanak
slabo cemo mi sta izborit s ovim manekenima na terenu neznam samo kako ih nije stid

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 13 apr 2013, 21:41

vatreni je napisao/la:Koja sramota,što nas ljudi ponižavaju.Ko u pi.materinu predstavlja nas grad.Sta im treba jos dati pa da zaigraju muski ,pa nije sramota izgubiti u gostima ako imas igru,ovako ko curice.Ma boli njih ona stvar sto se mi nerviramo.Ako budemo imali sreće da Gosk gubi do kraja i opstaćemo.Izvrsiti selekciju i rastjerati manekene.Ako treba i Odovića kada nema autoriteta i znanja kako da napravi rezultat.Mirković ko debil.Dva puta mu lopta ispada.Isto mu se desilo i protiv Slavije.Gledam danas Gradinu koja nesretno izgubi.Travnik nula.nista nisu mogli protiv borbenih juniora Gradine.Pirić je Kasiljas za Mirkovića.Nevjerovatno šta čovjek brani.Mislim da do kraja sa ovakvom igrom kod kuće nećemo nikog pobijediti,a daj boze i u Srebreniku čija je cijela ekipa dobila 6.000 KM za plate.Nas kostaju mjesečno toliko samo na plate tri ,četiri manekena. :oops: :oops: :roll: :roll:
Jedino bi se sa tobom slozio oko PIrica sto kazes (i zbog toga mi nije jasno kako primi onaj gol),a sve ostalo sto si napiso u vezi gradine isto kao da ja i ti nismo gledali situ utakmicu(mislim ako si gledo)Travnik je nadigro Gradinu iskreno al pomalo na sumnjiv nacin(ja sam ubijedjen da nasi igraci znaju i umiju i mogu bolje),ja Gradinu volim svim srcem al ovo danas dono dna,izvinjavam se sto pisem na ovoj temi a nije rijec o Zvijezdi..puno srece u nastavku i bujrum u Srebrenik

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 apr 2013, 21:47

crni89 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Koja sramota,što nas ljudi ponižavaju.Ko u pi.materinu predstavlja nas grad.Sta im treba jos dati pa da zaigraju muski ,pa nije sramota izgubiti u gostima ako imas igru,ovako ko curice.Ma boli njih ona stvar sto se mi nerviramo.Ako budemo imali sreće da Gosk gubi do kraja i opstaćemo.Izvrsiti selekciju i rastjerati manekene.Ako treba i Odovića kada nema autoriteta i znanja kako da napravi rezultat.Mirković ko debil.Dva puta mu lopta ispada.Isto mu se desilo i protiv Slavije.Gledam danas Gradinu koja nesretno izgubi.Travnik nula.nista nisu mogli protiv borbenih juniora Gradine.Pirić je Kasiljas za Mirkovića.Nevjerovatno šta čovjek brani.Mislim da do kraja sa ovakvom igrom kod kuće nećemo nikog pobijediti,a daj boze i u Srebreniku čija je cijela ekipa dobila 6.000 KM za plate.Nas kostaju mjesečno toliko samo na plate tri ,četiri manekena. :oops: :oops: :roll: :roll:
Jedino bi se sa tobom slozio oko PIrica sto kazes (i zbog toga mi nije jasno kako primi onaj gol),a sve ostalo sto si napiso u vezi gradine isto kao da ja i ti nismo gledali situ utakmicu(mislim ako si gledo)Travnik je nadigro Gradinu iskreno al pomalo na sumnjiv nacin(ja sam ubijedjen da nasi igraci znaju i umiju i mogu bolje),ja Gradinu volim svim srcem al ovo danas dono dna,izvinjavam se sto pisem na ovoj temi a nije rijec o Zvijezdi..puno srece u nastavku i bujrum u Srebrenik
Travnik je dobio na iskustvo,Gradini se divim sto su djeca onoliko borbena i mislim da su dali maksimum naspram Travnika.Taj maksimum kada bi davali Zvijezdini igrači bili bi najmanje peti na tabeli.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 apr 2013, 21:55

ako sutra rođeni dobiju GOŠK, opstali ste, i vi i Travnik...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 apr 2013, 21:58

AlemC85 je napisao/la:ako sutra rođeni dobiju GOŠK, opstali ste, i vi i Travnik...
i vi morate zbog sebe ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 apr 2013, 22:12

dajsise je napisao/la:
Hajdi ne seri gledao si danas gradinu a komentarišeš o zvijezdi. Koji si ti kreten. Majmune jedan, Ne znaš ni kako je tekla utakmica. Bolje ti je loži vatru da djeci nije zima.
Majmun mi kaze pa se i ne ljutim.Niskoumni riječnik koristi u svome smetljistu i ne analiziraj moje postove.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 13 apr 2013, 22:50

[youtube][/youtube]

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 13 apr 2013, 22:53

ludinjo22 je napisao/la:[youtube][/youtube]
:oops:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 13 apr 2013, 23:03

Zalosno,jadno,bruka. Samo suti i govori "dobro je" il "trener je kriv". PA COVJECE IMAMO TIM KOJI PO PRIMANJIMA I REDOVNIM PLATAM TREBA IGRAT LIGU PRVAKA! Jel to bruka,nista im ne fali i opet **** od ekipe,sve dobro igraju a ne mogu zabit gol,pa to je znak da smo slabi..Zeljo iz dvije prilike 2 gola da i to je to 3 boda lagana a mi iz 231212 sansi ne mozemo gol zabit nego iz penala. Pogledajte samo koliko se igraci borca bore za svoj klub,a ne znam da li su plata dobili bore se,a u nas ko gospoda i opet glume manekene,kopacke,frizure (cast pojedinim). Pa eto ispravite me ako grijesim,al dokle ovako?(primjere sam uzimo od utakmice protiv radnika)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 13 apr 2013, 23:13

JBt vi nahvalaili ovog mirkovica i borili se za njega ja sam konto on neka vazna karika u vasem timu,ovaj golman iz kola u kolo sve gori i gori,nije neka provokacija al kako se meni cini dosta toga je on kriv kad su rez u pitanju..vidim ovde sve i svakog napadate,ali njega niko nepominje..pravo mi je los,kriv je za 2 gola u zenici,i u nekim proslim kolima primao je bezvezne golove..

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 13 apr 2013, 23:13

Nah1d je napisao/la:Zalosno,jadno,bruka. Samo suti i govori "dobro je" il "trener je kriv". PA COVJECE IMAMO TIM KOJI PO PRIMANJIMA I REDOVNIM PLATAM TREBA IGRAT LIGU PRVAKA! Jel to bruka,nista im ne fali i opet **** od ekipe,sve dobro igraju a ne mogu zabit gol,pa to je znak da smo slabi..Zeljo iz dvije prilike 2 gola da i to je to 3 boda lagana a mi iz 231212 sansi ne mozemo gol zabit nego iz penala. Pogledajte samo koliko se igraci borca bore za svoj klub,a ne znam da li su plata dobili bore se,a u nas ko gospoda i opet glume manekene,kopacke,frizure (cast pojedinim). Pa eto ispravite me ako grijesim,al dokle ovako?(primjere sam uzimo od utakmice protiv radnika)
Baš ih ti plaćaš pa se toliko sikiraš :mrgreen: :mrgreen: Sabur i no sikiriki, znaju ljudi šta rade, naše je da gledamo i da trpimo, ha ja

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 13 apr 2013, 23:34

moze i doro vodit ekipu ko ovaj odovic

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 apr 2013, 23:43

Ovaj Odović se pravo uzmuca kada daje izvjestaje.Bolji je govornik bio a i trener dok je vodio recimo GOŠK.Imam osjećaj da je ovo sve ko neka muljaza.Čovjek riječima ispravlja krivu Drinu,kao da igra igru kako neko hoće,a ne kako on zeli.Do Zvijezde je bio predobar trener a i govornik,sada ni jedno a ni drugo. :(

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 13 apr 2013, 23:57

Mozel neko odgovorit,zasto napadate trenera,upravu ...a golmana niko ne pominje...jel vi gledate snimke golova,ovaj mirkovic je kriv za najmanje 70% golova sto je zvijezda primila

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 14 apr 2013, 09:38

Za one koji su bili ili pripadaju pomenutoj grupi
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 9983_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrav i sretno dalje.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 14 apr 2013, 10:04

vatreni je napisao/la:Ovaj Odović se pravo uzmuca kada daje izvjestaje.Bolji je govornik bio a i trener dok je vodio recimo GOŠK.Imam osjećaj da je ovo sve ko neka muljaza.Čovjek riječima ispravlja krivu Drinu,kao da igra igru kako neko hoće,a ne kako on zeli.Do Zvijezde je bio predobar trener a i govornik,sada ni jedno a ni drugo. :(
I ja sam istog misljenja da je Odović ovdje samo da nama zamazu oci pojedini igraci se vec par kola nemogu sastat s loptom ali i dalje igraju prije je to bio Milanovic sad su neki drugi. Sto se tice Mirkovica ovo juce je jedna od najgorih njegovih utakmica barem po meni dosad je momak branio odlično i stvarno neznam sta mu bi jucer al jbg-a svako grijesi.

Svaka cast momcima sto su bili u Zenici i ako nam klub neigra kako bi trebo oni su i dalje tu

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 apr 2013, 10:07

Pet udaraca u gol , četiri gola. Stvarno Mirković ima dobru ocjenu za jučerašnji nastup. :lol:
Dragon Town

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 apr 2013, 10:11

To je rezultat lošeg rada menadžera, dok dovode trećerazredne golmane iz drugih država a uz to su i debelo plaćeni okolo u susjedstvu ima dosta boljih golmana koji bi branili za sendvič i sok. Al to je naš mentalitet bosanski da uvijek smatramo da je tuđe bolje a sebe podcjenjujemo
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 14 apr 2013, 11:33

serim je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Zalosno,jadno,bruka. Samo suti i govori "dobro je" il "trener je kriv". PA COVJECE IMAMO TIM KOJI PO PRIMANJIMA I REDOVNIM PLATAM TREBA IGRAT LIGU PRVAKA! Jel to bruka,nista im ne fali i opet **** od ekipe,sve dobro igraju a ne mogu zabit gol,pa to je znak da smo slabi..Zeljo iz dvije prilike 2 gola da i to je to 3 boda lagana a mi iz 231212 sansi ne mozemo gol zabit nego iz penala. Pogledajte samo koliko se igraci borca bore za svoj klub,a ne znam da li su plata dobili bore se,a u nas ko gospoda i opet glume manekene,kopacke,frizure (cast pojedinim). Pa eto ispravite me ako grijesim,al dokle ovako?(primjere sam uzimo od utakmice protiv radnika)
Baš ih ti plaćaš pa se toliko sikiraš :mrgreen: :mrgreen: Sabur i no sikiriki, znaju ljudi šta rade, naše je da gledamo i da trpimo, ha ja
najgore i najjadnije riječi koje možeš da čuješ...šuti i trpi... baš stanje koje opisuje ovu državu, samo neka se šuti i trpi, neće se imat šta jest .. ovo je ne vezano za Zvijezdu, nego me te riječi iritiraju pravo!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.