FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 14 dec 2015, 16:48

MortemHz je napisao/la:slika

:urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 dec 2015, 16:54

Pa ne znam sta bi pisao oko formacija ako se jos nista nezna. Dali ce igrati sa jednim napadacem ili dvojicom. Deni konkurise za tu jednu poziciju na krilu posto je Duljevic siguran. Po meni je puno kvalitetnih napadaca: Benko, Cezar, Krste, Bekic pa i Okic moze to odigrati i jos mladi napadaci dolaze a premalo je igraca sredine terena i ofanzivnih veznih. Po meni je potrebnu tu nesto promjeniti sada u ovome transfer roku. Ako se prodaju ili Benko ili Krste onda treba dovesti jednog vrhunskog igraca sredine terena kao sto je bio naprimjer Jajalo i mozda iskusnog igraca na bekovsim pozicijama uz naravno golmana.

Mada moguce je i da se krene igrati sa samo jednim napadacem. U svakom slucaju jako puno zavisi od kvaliteta te dvojice Brazilaca. Jer nece biti laganih utakmica vise do kraja i svi ce igrati sa preko 100%.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 dec 2015, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 dec 2015, 16:56

Ješić reče da je imao s nekim klubom proljeće bez poraza.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 dec 2015, 17:05

Emerson moze od prosjecnog saigraca uciniti vrhunskog igraca. Od Cezara je napravio dobrog napadaca, moze i od Denija odlicno krilo. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 14 dec 2015, 17:08

Besic je napisao/la:Ješić reče da je imao s nekim klubom proljeće bez poraza.
Imace sa jos jednim abd :pray:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2015, 17:10

Rinuka je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ješić reče da je imao s nekim klubom proljeće bez poraza.
Imace sa jos jednim abd :pray:
:pray: :pray:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 14 dec 2015, 17:18

Da ga hoce nano, da ga hoce joj nanice, da ga hoce zabit Deni joj nano nanice :D

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 14 dec 2015, 17:25

Čitajući vaše postove dolazim do svog starog mišljenja; Ibraković nas je prilično unazadio sa svojim "pojačanjima" i sad nam se ponovo vadit i pravit nam je neki novi tim sa nekim novim pojačanjima.Gdje je sad onaj forumaš @ibrakadabar? :eh:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 14 dec 2015, 17:40

Da su gurbeti doveli Denija (zvali su ga) sada bi bila prica kako su u upravi nesposobni i kako im mrtvi željo ispred nosa uzima igrace,nama bog ne ugodi

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 dec 2015, 17:52

Deni Simeunovic=Anid Travancic,daj Boze da grijesim :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 14 dec 2015, 18:08

joker90 je napisao/la:Emerson moze od prosjecnog saigraca uciniti vrhunskog igraca. Od Cezara je napravio dobrog napadaca, moze i od Denija odlicno krilo. :kafa:
Ukratko, covjek moze od bilo koga napraviti odlicnog igraca i covjeka prije svega.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 14 dec 2015, 18:18

Svaki pravi i iskreni navijac,ce podrzati ovu Upravu taman, kad bi ispali iz ove lige.[/quote]

covjek objasnio ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 dec 2015, 18:22

Pored Obassija, Kranjcara, Chadlia...nasi Simeunovica doveli, ccc
NAPRAVA U POLJE!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 14 dec 2015, 18:28

Ev citam komentare zadnjih 5 stranica i nemogu da vj. sta citam .... koga vi hocete ? Ronalda ? .... momak dolazi ko slobodan igrac ... da je macak u vreci slazem se JESTE ....al sta ako proradi pa bude ko Duljevic sa druge strane ....po meni je ovo ispravan potez .... koji moze biti jako dobar za klub ....
Ako ne bude dobar dobit ce ispisnicu i to je to ... Sta vi mislite da klub daje plate onako i ko igra i ko ne igra .... pa nismo Crveni Krst Sarajevo uozbiljite se i ne lupetajte .... dajte covjeku priliku kad mu je vec klub dao ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 dec 2015, 18:39

Cimirot opet u pocetnih 11 :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 dec 2015, 18:42

Polahko ljudi cemu takav pesimizam, do sada sto sam mogao da vidim deni nije los igrac,pa nama je uvijek pravio probleme po strani ako cemo realno, nije jos ni dosao vec neko pljuvanje pa sta smo juventus brate pa da biramo ovoga, onoga cemo dajte spustite loptu malo momku treba dati sansu kad potpise da se dokaze .
04.10.2009 !!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 dec 2015, 18:47

Jeste vi za da dovedemo Livaju i Diatu, mladi perspektivni, ovaj Diata bio najbolji igrač gradačačke Zvezde, čim je to Zvezda mora valjati, kod nas nije dobio šansu, tražili ga Carpi i West Ham, nisu htjeli naši na kraju završi u željezničaru, ja mislim da bi bili pojačanja.

**** ti forum i dan kad ljudima ne valja Krste al im valja Simeunović, ne znam da li bi plakao ili bih se smijao.

Ne branite slijepo sve što se desi, nećemo to, otićemo u tri krasne tim ponašanjem. Niko nezamjenjiv nije ni uprava ni trener ni igrač, svi su oni tu u službi Sarajeva i ljudi koji vole Sarajevo, a sad odgovaraju nekom uz to. Hoćemo početi slijepo vjerovati svemu pa završiti kao debili? Kad dobro rade pohvalite kad ne rade kritikujte, nema na osnovu stare slave živjeti, uradili nekad nešto, hajmo onda živjeti od tog da smo nekad tukli Mančestera, dosta. Ne sviđa mi se podanički mentalitet koji posjeduje 80% navijača Sarajeva, dobro je sve hljeba i igara, **** je moj dobro.

Moraju dovesti krilo kome će ovaj Deni biti ekonom, mijenjati mu kondome dok guzi. Takvo Sarajevo je uspješno. Nemaš duga, nemaš poreza, nemaš izdataka velikih, pola ti ekipe ode sa platnog spiska i umjesto konačno da kreneš naprijed da malo odriješiš kesu ti dovedeš frajera za kojeg ne znamo provjereno jel povrijeđen jel dobar u glavu, jel Todorović bolji od njeg, znači upitnik upitnika, s tim da naginje da bude očajno rješenje.

Nemam ja ništa protiv nek dođe nek se pokaže, ali situacija takva nije, on može doći nako kad imaš roster koji gori na svim pozicijama pa da ovaj malo trenira, napreduje pa možda bude šta. Nama treba igrač koji će biti nosioc ekipe i takvih 5. Nikakav promašaj više se ne može istolerisati. Dosta ih je bilo.

Mislite da može dovijeka se dovoditi promašaje i da sve bude uredu, nije niko budala, to sve košta. Da je marka što je bacati bezveze. Ja nit sam skaut nit video skaut ali u europski projekat fk Sarajeva ne bih nikad doveo nikog ko se nije bavio fudbalom godinu dana. **** ne bi, ni da se zove Leon Benko.

Sjećam se kad je Arben Avdija potpisao, e to je rang tog igrača i tog mentalnog sklopa. A to je bilo preodavno, i tad su govorili zna lopte, ovako onako. Ne zna, da zna ne bi sjedio na tribinama pod Bijelim Brijegom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 dec 2015, 18:54

Ma nismo mi vise socijala da dovodimo takve igrace,on nije imao mjesta u svinjskom,a da kod nas igra,ma daj,izbaci ga iz postave Todor koji je nama bio ,,visak'',i dosta smo mi davali sansu da se vracaju iz mrtvih,svi pricamo da se dizemo,hocemo neki iskorak,a uzimamo skart iz drugih ekipa,ne ide to tako,tako mozemo samo stagnirati ili nazadovati,nikako naprijed,ne kazem da doticni ce se mozda i pokazati,al po meni bolje nam je gurati nekog naseg omladinca nego Denija :?:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 dec 2015, 18:56

jurisicduska je napisao/la:Jeste vi za da dovedemo Livaju i Diatu, mladi perspektivni, ovaj Diata bio najbolji igrač gradačačke Zvezde, čim je to Zvezda mora valjati, kod nas nije dobio šansu, tražili ga Carpi i West Ham, nisu htjeli naši na kraju završi u željezničaru, ja mislim da bi bili pojačanja.

**** ti forum i dan kad ljudima ne valja Krste al im valja Simeunović, ne znam da li bi plakao ili bih se smijao.

Ne branite slijepo sve što se desi, nećemo to, otićemo u tri krasne tim ponašanjem. Niko nezamjenjiv nije ni uprava ni trener ni igrač, svi su oni tu u službi Sarajeva i ljudi koji vole Sarajevo, a sad odgovaraju nekom uz to. Hoćemo početi slijepo vjerovati svemu pa završiti kao debili? Kad dobro rade pohvalite kad ne rade kritikujte, nema na osnovu stare slave živjeti, uradili nekad nešto, hajmo onda živjeti od tog da smo nekad tukli Mančestera, dosta. Ne sviđa mi se podanički mentalitet koji posjeduje 80% navijača Sarajeva, dobro je sve hljeba i igara, **** je moj dobro.

Moraju dovesti krilo kome će ovaj Deni biti ekonom, mijenjati mu kondome dok guzi. Takvo Sarajevo je uspješno. Nemaš duga, nemaš poreza, nemaš izdataka velikih, pola ti ekipe ode sa platnog spiska i umjesto konačno da kreneš naprijed da malo odriješiš kesu ti dovedeš frajera za kojeg ne znamo provjereno jel povrijeđen jel dobar u glavu, jel Todorović bolji od njeg, znači upitnik upitnika, s tim da naginje da bude očajno rješenje.

Nemam ja ništa protiv nek dođe nek se pokaže, ali situacija takva nije, on može doći nako kad imaš roster koji gori na svim pozicijama pa da ovaj malo trenira, napreduje pa možda bude šta. Nama treba igrač koji će biti nosioc ekipe i takvih 5. Nikakav promašaj više se ne može istolerisati. Dosta ih je bilo.

Mislite da može dovijeka se dovoditi promašaje i da sve bude uredu, nije niko budala, to sve košta. Da je marka što je bacati bezveze. Ja nit sam skaut nit video skaut ali u europski projekat fk Sarajeva ne bih nikad doveo nikog ko se nije bavio fudbalom godinu dana. **** ne bi, ni da se zove Leon Benko.

Sjećam se kad je Arben Avdija potpisao, e to je rang tog igrača i tog mentalnog sklopa. A to je bilo preodavno, i tad su govorili zna lopte, ovako onako. Ne zna, da zna ne bi sjedio na tribinama pod Bijelim Brijegom.
Bravo tebra :bow: ,takvi smo mi,bolji nam je skart iz neke ekipe nego nas postojeci :thumbup:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 dec 2015, 19:02

Pa @jurisicduska nigdje nije pisalo da je Simeunović "igrač koji će biti nosioc ekipe", da je bogotac i da ćemo mu drkaati, ali da će povećati konkurenciju vjerujmo da hoće ili su naši retardi eto potpisali sa njim na 2 godine jer mu je ime zvuči ko deminutiv. I ti počeo iz krajnosti u krajnost da ideš. Porediš igrača koji je igrao u šampionskom Zrinjskom sa Diatom koji je igrao u ekipi koja je ispala iz lige.

Prelazni rok još nije nije počeo, ovaj nas je koštao do ovog trenutka 0 KM i može samo biti dobitak, zasigurno ugovor ima mehanizme zaštite, de malo ba, pa nisu ovo Opšte diskusije Vase Miskina Crnog pa da samo negativu tražiš.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], broj6, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], napoleon72, riki46 i 38 gostiju.