MortemHz je napisao/la:
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:
![]()
Imace sa jos jednim abdBesic je napisao/la:Ješić reče da je imao s nekim klubom proljeće bez poraza.
Rinuka je napisao/la:Imace sa jos jednim abdBesic je napisao/la:Ješić reče da je imao s nekim klubom proljeće bez poraza.
Ukratko, covjek moze od bilo koga napraviti odlicnog igraca i covjeka prije svega.joker90 je napisao/la:Emerson moze od prosjecnog saigraca uciniti vrhunskog igraca. Od Cezara je napravio dobrog napadaca, moze i od Denija odlicno krilo.
Bravo tebrajurisicduska je napisao/la:Jeste vi za da dovedemo Livaju i Diatu, mladi perspektivni, ovaj Diata bio najbolji igrač gradačačke Zvezde, čim je to Zvezda mora valjati, kod nas nije dobio šansu, tražili ga Carpi i West Ham, nisu htjeli naši na kraju završi u željezničaru, ja mislim da bi bili pojačanja.
**** ti forum i dan kad ljudima ne valja Krste al im valja Simeunović, ne znam da li bi plakao ili bih se smijao.
Ne branite slijepo sve što se desi, nećemo to, otićemo u tri krasne tim ponašanjem. Niko nezamjenjiv nije ni uprava ni trener ni igrač, svi su oni tu u službi Sarajeva i ljudi koji vole Sarajevo, a sad odgovaraju nekom uz to. Hoćemo početi slijepo vjerovati svemu pa završiti kao debili? Kad dobro rade pohvalite kad ne rade kritikujte, nema na osnovu stare slave živjeti, uradili nekad nešto, hajmo onda živjeti od tog da smo nekad tukli Mančestera, dosta. Ne sviđa mi se podanički mentalitet koji posjeduje 80% navijača Sarajeva, dobro je sve hljeba i igara, **** je moj dobro.
Moraju dovesti krilo kome će ovaj Deni biti ekonom, mijenjati mu kondome dok guzi. Takvo Sarajevo je uspješno. Nemaš duga, nemaš poreza, nemaš izdataka velikih, pola ti ekipe ode sa platnog spiska i umjesto konačno da kreneš naprijed da malo odriješiš kesu ti dovedeš frajera za kojeg ne znamo provjereno jel povrijeđen jel dobar u glavu, jel Todorović bolji od njeg, znači upitnik upitnika, s tim da naginje da bude očajno rješenje.
Nemam ja ništa protiv nek dođe nek se pokaže, ali situacija takva nije, on može doći nako kad imaš roster koji gori na svim pozicijama pa da ovaj malo trenira, napreduje pa možda bude šta. Nama treba igrač koji će biti nosioc ekipe i takvih 5. Nikakav promašaj više se ne može istolerisati. Dosta ih je bilo.
Mislite da može dovijeka se dovoditi promašaje i da sve bude uredu, nije niko budala, to sve košta. Da je marka što je bacati bezveze. Ja nit sam skaut nit video skaut ali u europski projekat fk Sarajeva ne bih nikad doveo nikog ko se nije bavio fudbalom godinu dana. **** ne bi, ni da se zove Leon Benko.
Sjećam se kad je Arben Avdija potpisao, e to je rang tog igrača i tog mentalnog sklopa. A to je bilo preodavno, i tad su govorili zna lopte, ovako onako. Ne zna, da zna ne bi sjedio na tribinama pod Bijelim Brijegom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], broj6, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], napoleon72, riki46 i 38 gostiju.