FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvari su ovde jasne. Naši razmišlaju kroz biznis (jer je ovo prvenstveno biznis uprava) malac ima kvalitet koje je ranije pokazao, 23 god. brz, prodoran, daj hajmo ga pokušati u život vratiti i prodati za finu lovu, a uložili nismo ništa za dovođenje. To je ok ako budu dobri rezultati, a ako ne budu mnogi će psovati mjesecima i mjesecima što smo i dalje klub za pokušaj vraćanja karijere na pravi put i ponavljati priče da nema ništa od evropskog Sarajeva.
Sve u svemu ja se samo nadam da nismo dobili novog Hebibovića.
Sve u svemu ja se samo nadam da nismo dobili novog Hebibovića.
SRETAN BROJ - 1725
Paradoks 1: Po Simeunovicu se sere jer nije igrao eto maksimalno pola godine a priziva Kuadio koji je dokazao da se nakon dvije godine neigranja (a upitno je i gdje je igrao prije toga) moze bez problema momentalno uci u formu ako znas i ako si zdrav.
Paradoks 2: Od dolaska Tana se vrti prica kako u nasoj avliji (PLBIH) nema pojacanja za nas a CETIRI ekipe na tabeli su ispred nas i one su protkane igracima bas iz ove avlije.
Paradoks 3: Prizivaju se kojekakva imena da se covjeku zavrti u glavi, spominju se igraci sa ugovorom a klub nije mogao novcano da osigura dolaske recimo Grahovca ili Subica koji su tu gdje jesu, miljama ispred nas. Dodaj na to da im je klub iz kojeg su otisli (Borac) u takvom qrcu da su molili Boga da uzmu bilo sta.
Paradoks 2: Od dolaska Tana se vrti prica kako u nasoj avliji (PLBIH) nema pojacanja za nas a CETIRI ekipe na tabeli su ispred nas i one su protkane igracima bas iz ove avlije.
Paradoks 3: Prizivaju se kojekakva imena da se covjeku zavrti u glavi, spominju se igraci sa ugovorom a klub nije mogao novcano da osigura dolaske recimo Grahovca ili Subica koji su tu gdje jesu, miljama ispred nas. Dodaj na to da im je klub iz kojeg su otisli (Borac) u takvom qrcu da su molili Boga da uzmu bilo sta.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Iskreno rečeno ja nisam nikada bio za odlazak Todora. Čovjek jednostavno dobivao je vrlo malu minutažnju u FKS i meni ni danas nije jasno zbog čega su ga naši onako olako pustili. Po meni jedna od većih grešaka je njegov odlazak. U zadnje vrijeme kada igramo protiv zrinjskog , najviše se plašim upravo njega.. Nadam se da će se Deni pokazati kao što je Todor kod njih..BitiSrcemVezan je napisao/la:Nadam se samo da će se nešto skontati za njegovo državljanstvo, sa tim će mi njegov dolazak biti potpuno razumljiv. Igrač koji je pokazao da zna, relativno mlad, nije igrao u posljednje vrijeme zbog sukoba sa trenerom, dobiće priliku da se dokaže i da nam pomogne i to je to. A sve to uz, vjerujem, blago rečeno pristojnu platu. Vjerujem da će se moći to njegovo državljanstvo izganjati i da ga se bez toga ne bi ni dovodilo, odavno je već momak ovde.
Na kraju krajeva, Todorović ode kao naš otpadak u Zrinjski koji je 5 bodova ispred nas na tabeli i odlično se pokaže , pa zašto bi to nama bilo zabranjeno da s vremena na vrijeme oprobamo i sa takvim igračima?
Pogledajte također šta Široki i Zrinjski konstantno rade, samo vrte igrače između sebe i čekaju da koji eksplodira, svaki prelazni rok jedni iz Zrinjskog u Široki drugi iz Širokog u Zrinjski, pa evo ih trenutno oboje ispred nas na tabeli.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
[youtube][/youtube]

Bolanos je napisao/la:Paradoks 1: Po Simeunovicu se sere jer nije igrao eto maksimalno pola godine a priziva Kuadio koji je dokazao da se nakon dvije godine neigranja (a upitno je i gdje je igrao prije toga) moze bez problema momentalno uci u formu ako znas i ako si zdrav.
Svaka cast majstore.
Ja bi samo dodao,da igrace koje smo mi kudili kad su dolazili,pokazali najvise.One sto smo na njih svrsavali sad ih tjeramo(Ikande,Stepanov,Hebibovic,Alispahic)itd.
- Burberry46
- Kontakt:
Ako nista dobili smo brzog igraca, a takav ovoj ekipi treba jer ih nemamo puno osim Dulje i Almira Bekica
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma Deni je odlican, samo ga treba malo ocistit i podmazat 
Ako bi dosao i onaj bugarin, imali bi strasna krila! Daleko strasnija od ovih trenutnih Krste-Okic.

Ako bi dosao i onaj bugarin, imali bi strasna krila! Daleko strasnija od ovih trenutnih Krste-Okic.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Haj kad im ga uvalja u po Mostara 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ne tjera njih niko, osim neke raje po forumimaamypitar je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Paradoks 1: Po Simeunovicu se sere jer nije igrao eto maksimalno pola godine a priziva Kuadio koji je dokazao da se nakon dvije godine neigranja (a upitno je i gdje je igrao prije toga) moze bez problema momentalno uci u formu ako znas i ako si zdrav.
Svaka cast majstore.
Ja bi samo dodao,da igrace koje smo mi kudili kad su dolazili,pokazali najvise.One sto smo na njih svrsavali sad ih tjeramo(Ikande,Stepanov,Hebibovic,Alispahic)itd.

Pyro is not a crime !
Sarajlijc@ je napisao/la:Bolji od Okica sigurno

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Simeunović nije pojačanje za FK Sarajevo i da ne trošimo zube i živce. Nemojte se zezati, imaš igrača na posudbi kojeg plaćaš istih kvaliteta ko Simeunović, ni on čak nije dobar za Sarajevo, i ti dovedeš još jednog takvog.
Loš potez, sumnjiv, krajnje neprihvatljiv za mene koji volim Sarajevo i koji sam realan. Koliko znam nije ni trebao doći kod nas, trebao je u jedan drugi klub u ligi, i tamo ne bi bio pojačanje nego prinova.
Nećemo daleko sa igračima ranga Simeunović.
Loš potez, sumnjiv, krajnje neprihvatljiv za mene koji volim Sarajevo i koji sam realan. Koliko znam nije ni trebao doći kod nas, trebao je u jedan drugi klub u ligi, i tamo ne bi bio pojačanje nego prinova.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
+1jurisicduska je napisao/la:Simeunović nije pojačanje za FK Sarajevo i da ne trošimo zube i živce. Nemojte se zezati, imaš igrača na posudbi kojeg plaćaš istih kvaliteta ko Simeunović, ni on čak nije dobar za Sarajevo, i ti dovedeš još jednog takvog.
-
- Kontakt:
Kad Deni ''preore'' kao Amer drugu pricu cete pricati. Lik je zeljan dokazivanja, mlad, svjestan gdje je dosao... Ja sam ubijedzen da ce igrati bolje od Krleta i Sekija na krilu, jer mu je to prirodna pozicija, a ovoj dcojici nije...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
denija ce fks lansirati u reprezentaciju aBd
Nikako se ne slazem sa tobom. Mislim da Deni ima kvalitet a mi Jesica koji je u stanju posloziti bubice koje Deni ima u glavi. Tako bi napravili odlicnog igraca za kurceve pare. I to bi bio dobar dil za nas za razliku od ovoga sto na jednom prelaznom roku svi kolektivno svrsavamo a na iducem te iste igrace tjeramo lopatom iz kluba.jurisicduska je napisao/la:Simeunović nije pojačanje za FK Sarajevo i da ne trošimo zube i živce. Nemojte se zezati, imaš igrača na posudbi kojeg plaćaš istih kvaliteta ko Simeunović, ni on čak nije dobar za Sarajevo, i ti dovedeš još jednog takvog.
-
- Kontakt:
Koji Amer ba? Jel ti Amer referentna tačka za dovođenje igrača? Jel to težimo igračima ko Amer Bekić?
Prvo Amer je za njeg mašina, drugo i da nije, Amer Bekić ne smije biti naš domet, to je bilo prije 5 godina. Jahović je uzeću za primjer bolji od Bekića deset puta. Sad nam fol Amer Bekić referent nekakav, kome? Ti zadovoljan Amerom Bekićem i petim mjestom na tabeli. Fin je Amer momak i igrač ali dovoditi igrača jer je prosro Amer Bekić koji je i u tom Zrinjskom bio dva puta bolji od ovog i koji se bori za prvi tim Sarajeva je smiješno. Za šta će se ovaj boriti, za klupu, ne razumijem.
Pošalji mi 50 dolara pejpalom sutra u novinama će izaći da te traži viljareal, tebe kakav god da jesi. Tražio ga je napoli isto kao što je mene frosinorese na posudbu doveo prošle godine.
Prvo Amer je za njeg mašina, drugo i da nije, Amer Bekić ne smije biti naš domet, to je bilo prije 5 godina. Jahović je uzeću za primjer bolji od Bekića deset puta. Sad nam fol Amer Bekić referent nekakav, kome? Ti zadovoljan Amerom Bekićem i petim mjestom na tabeli. Fin je Amer momak i igrač ali dovoditi igrača jer je prosro Amer Bekić koji je i u tom Zrinjskom bio dva puta bolji od ovog i koji se bori za prvi tim Sarajeva je smiješno. Za šta će se ovaj boriti, za klupu, ne razumijem.
Pošalji mi 50 dolara pejpalom sutra u novinama će izaći da te traži viljareal, tebe kakav god da jesi. Tražio ga je napoli isto kao što je mene frosinorese na posudbu doveo prošle godine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Evo nisam ni ja odusevljen dovođenjem denija al pokusavam da ne crnjacim u stratu mozda ce biti pun pogodak, nisam bio odusevljen ni bekicima pa su se ispostavili korektni u najmanju ruku sa druge strane mnogo sam ocekivao od sevke, hebiba, ikandea, alispahica od kojih nista nismo dobili ili jesmo ali mnogo manje od ocekivanog za razliku od rustemovica koji nije bog zna kakav igrac ali je bar nesto ponudio a to je s obzirom na ocekivanja mnogo.jurisicduska je napisao/la:Simeunović nije pojačanje za FK Sarajevo i da ne trošimo zube i živce. Nemojte se zezati, imaš igrača na posudbi kojeg plaćaš istih kvaliteta ko Simeunović, ni on čak nije dobar za Sarajevo, i ti dovedeš još jednog takvog.
Mozda cemo dovesti tri zvijer igraca u januaru a trbat ce nam bar 7-8 novih igraca a nemogo svi biti "klasa", zasad smo doveli tri igraca ko zna kakvi ce biti ostali dovedeni
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Slazem se.jurisicduska je napisao/la:Simeunović nije pojačanje za FK Sarajevo i da ne trošimo zube i živce. Nemojte se zezati, imaš igrača na posudbi kojeg plaćaš istih kvaliteta ko Simeunović, ni on čak nije dobar za Sarajevo, i ti dovedeš još jednog takvog.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Duska Jurisic volim te! Konacno neko razuman.
Pa ko ce vam u ovoj ligi igrat onda koga ces dovest kao igraca da moze imat domace drzivljanstvo nidje veze ro al eto doveli bi da mogu dovest
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.