FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jos ne mogu vjerovati da nijedna uprava nije produzila ugovor Hodzicu i da ce sada i Beganovic otici dzabalama.. Kao sto sam pisao prije par mjeseci, Azir 200k, Bega 200k, Hodzic 150-200k, Ordagic 100k i eto koliko se para moglo ubaciti u klub. Neko ce napisati pa to je malo, pa bolje i 150k nego jedna velika nula, odnosno nije ni nula nego si ih placao, napravio igrace od njih i neko ce drugi na njima zaraditi 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Beduin
- Kontakt:
Kakvi vazniji ostali, mi ne znamo za pobjedu od Bajrama. Nismo produzili igraca za buducnost, gdje pare mozes dobiti, ali ces zato dovesti metuzaleme koji ce te na kraju sezone svakako tuziti i otici.
Na svaku lijepu vijest mi dobijemo 8 losih, prelosih vijesti.
Svaka vama cast kad i dalje mozete biti pozitivni. Mene su dotukli onom proslavom stogodisnjice da im nikad necu halaliti, sve i titulu da osvoje. Cekam 36 godina na takvu manifestaciju, da proslavimo i da svi pisu o nama, uzivaju u koreografijama i bakljadi, 9
10.000 grla da bodri klub, a na kraju pola stadiona napunili, Fukare zasrale sa obezbjedjenjem, atmosfera kao u pozoristu i niko nista. Ja im to nikad halaliti necu.
Svaka vama cast kad i dalje mozete biti pozitivni. Mene su dotukli onom proslavom stogodisnjice da im nikad necu halaliti, sve i titulu da osvoje. Cekam 36 godina na takvu manifestaciju, da proslavimo i da svi pisu o nama, uzivaju u koreografijama i bakljadi, 9
10.000 grla da bodri klub, a na kraju pola stadiona napunili, Fukare zasrale sa obezbjedjenjem, atmosfera kao u pozoristu i niko nista. Ja im to nikad halaliti necu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tako i treba.
-
- Kontakt:
Nabavljaju novi printer većeg formata i kvalitetniji papir za zahvalnice?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Celik u pola puta promijeni destinaciju za pripreme. Oni su bas u ****. Nije to. Ide fina vijestica. Nije za foruma.
Niko, niko, samo Sloboda
sugar daddy dolazi

tz tz tz tz tz tz
onih par BBB veterana skandira protiv policijske represije a par idiota im uzvraca sa **** mame ustaskeBeduin je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:04Kakvi vazniji ostali, mi ne znamo za pobjedu od Bajrama. Nismo produzili igraca za buducnost, gdje pare mozes dobiti, ali ces zato dovesti metuzaleme koji ce te na kraju sezone svakako tuziti i otici.

tz tz tz tz tz tz
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da vece sramote za obljetnicu nije dozivio niti jedan klub. Zna se odakle se to orkestrira i ko nije bio prisutan. Kupio navijace davno (par njih) postavljao svoje nesposobne u upravu... yebo on kelly family svoju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To je to,nazalost.Beduin je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:04Kakvi vazniji ostali, mi ne znamo za pobjedu od Bajrama. Nismo produzili igraca za buducnost, gdje pare mozes dobiti, ali ces zato dovesti metuzaleme koji ce te na kraju sezone svakako tuziti i otici.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
FK Sloboda potpisao najveći ugovor o tehničkom sponzorstvu u svojoj stogodišnjoj historiji!
Ugledni svjetski proizvođač sportske opreme italijanska LEGEA i FK Sloboda danas su u Napoliju zaključili ugovor o tehničko poslovnom sponzorstvu u periodu od 4 godine sa početkom od sezone 2020/2021.
Ugovor su potpisali gosp. Luigi Franco Accanfora (Generalni menadžer) i gosp. Elmir Šećerbegović (Predsjednik UO FK Sloboda).
Ugledni svjetski proizvođač sportske opreme italijanska LEGEA i FK Sloboda danas su u Napoliju zaključili ugovor o tehničko poslovnom sponzorstvu u periodu od 4 godine sa početkom od sezone 2020/2021.
Ugovor su potpisali gosp. Luigi Franco Accanfora (Generalni menadžer) i gosp. Elmir Šećerbegović (Predsjednik UO FK Sloboda).
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ko kaze da ne idemo u evropu, u Napulju se ugovor potpisao. 

Dakle tek od sljedece sezone ide nova oprema, ovo sam i cekao jer u izvjestaju pise da su nabavili po 50-60 dresova domacih i gostujucih za ovu polusezonu.
Samo ne znam da li ostaju oni NAAI dresovi il Kempa il kako vec ovu polusezonu.
Kako god ovaj ugovor konacno izgleda profesionalno (na duzi period) i nadam se da je to neki pocetak ozbiljnijeg rada i potpisivanja takvih sponzorskih ugovora.
Legea nije neki prvi il drugi red brendova ali za razliku od ove sad opreme je ogroman iskorak.
Samo ne znam da li ostaju oni NAAI dresovi il Kempa il kako vec ovu polusezonu.
Kako god ovaj ugovor konacno izgleda profesionalno (na duzi period) i nadam se da je to neki pocetak ozbiljnijeg rada i potpisivanja takvih sponzorskih ugovora.
Legea nije neki prvi il drugi red brendova ali za razliku od ove sad opreme je ogroman iskorak.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Za ovako kratko vrijeme od kad su na celu klubu odlicne vijesti mora svako priznati, rješili 530k duga i sad + ovo.
Kazem vam ja da ide neka fina vijest. Mislim da ce svi od pionira do seniora nositi istu opremu. A bit ce jos finih
Niko, niko, samo Sloboda
Jesam li ja dobro shvatio, ova oprema ide tek od ljeta, ustvari od sljedece sezone?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Odlicno je ovo za sad.Uprava sto god je rekla vecinom je ispunila. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Liči ovo na nesto. Samo da ostanemo u ligi. Puna podrška upravi samo naprijed. 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Top vijest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.