Evo umirem naizvrat.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koncentracija pred uzemljenje na WCsoljiPitarBordo je napisao/la:Haha zaštopao mi video na yt i neće da makne ni tamo ni 'amo, ali pazi u kojem trenutku:
Evo umirem naizvrat.
Nabavit' će ga KasapHigh je napisao/la:Simeunović nema naše državljanstvo?
Placem svega mi hahahahahhjoker90 je napisao/la:Ja bih printao dresove od Emersona i familiji poklanjao. Ovim sto su komuniste bi na dres napisao Tito, a ovim sto su zeleni bi napisao Reis i svi zadovoljni. Pa tacno covjek ima i ime da ujedini nasu raju. Zivio Emerson Reis Tito!
Nije.Sarajlijc@ je napisao/la:Bolji od Okica sigurno
E pa sigurno ce pisanje ovdje uticati na takve stvari. Inace menadzeri i ljudi koji rade taj posao su levati i nemaju pojma kakvog igraca kupuju i kakav mu je status u klubu.Locust je napisao/la:Ako je ova vijest za Krstu tačna, ponovo se vraćamo amaterizmu zbog toga što je procurila informacija.
Za igrača za kojeg se zna da se više ne računa na njega dobije se otprilike pola para u odnosu kada prodaješ nekoga ko je "integralni dio prvog tima".
I vi što pišete o tome i slavite samo štetite klubu.
Što se tiče Simeunovića, nisam specijalno oduševljen. Ako se uzima mačak u vreći (što Simeunović i jeste zbog svoje glave) onda mislim da je Arežina bolje rješenje bio.
DrustveniParazit je napisao/la:Pojačanje nije, još ako se ispostavi da je stranac. Vjerujem Ješiću i ne brinem puno ali cisto sumnjam da će nešto promijeniti ova prinova.