L-Train je napisao/la:ma nema mjesta za sve cetvoricu,ali mnogo je bitnije kako ce ih rotirati u ovom djelu sezone i vidjecemo ko ce u kojoj utakmici igrati a ko ce sjediti na klupi mada mislim da ce Kaka vise biti Mourinhov dzoker nego li starter
Potpis. Jos Kaka' nije spreman da izbori prvu postavu a Ozil i Di Maria su fantasticni. A vidjeli smo sta moze da uradi kada udje sa klupe .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Moje misljenje u vezi sa Kakom nije pozitivno. On je igrac fizikalija i dok one budu na zadovoljavajucem nivou, on ce biti WC igrac. Cinjenica je da su u padu i cinjenica je da on u nogama ima max. 2-3 sezone na ovom ili nesto nizem nivou. Njega je Milan uvalio bezobraznom, ali naivnom Perezu. Mourinho je isuvise pametan da bi ostavio Kaku i za narednu sezonu, jer zna da je ovaj u declining fazi. Mozda vam sada kratkorocno pomogne, ali to je sve stvar srece da se ne povredi.
MaGiCa je napisao/la:Moje misljenje u vezi sa Kakom nije pozitivno. On je igrac fizikalija i dok one budu na zadovoljavajucem nivou, on ce biti WC igrac. Cinjenica je da su u padu i cinjenica je da on u nogama ima max. 2-3 sezone na ovom ili nesto nizem nivou. Njega je Milan uvalio bezobraznom, ali naivnom Perezu. Mourinho je isuvise pametan da bi ostavio Kaku i za narednu sezonu, jer zna da je ovaj u declining fazi. Mozda vam sada kratkorocno pomogne, ali to je sve stvar srece da se ne povredi.
Ne bi se bas slozio da je igrac fizikalija to vise mi odgovara igracu tipa Robben pa i Ronaldo...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nekako mi to grubo izgleda igrac fizikalija a dobro znas kakav pregled igre ima,osjecaj za prostor...
on moze bas zbog toga dugo trajati...
Istina da je s njim(fizikalijama) u najboljem izdanju/formi bio WC igrac,ustvari bio je najbolji igrac i pitanje je dal to moze ikad povratiti ali to ne mora nuzno znaciti kraj za Kaku...
pametan je to igrac koji se moze prilagoditi situaciji i vjerujem da sa promjenom stila igre moze sebi produziti zivotni vijek..mozda to nece biti neka ekstra klasa(zlatna lopta) ali dovoljno dobro da bude starter u narednih par godina u Realu...
A ako bi vratio samo dio one forme
29 nisu neke godine..
koliko god je on pao fizicki on je jos vise pao psihicki,jer od najboljeg igraca na svijetu do toga da nije sastavio/odigrao dvije dobre utakmice za Real..
mora to ostaviti uticaja na igraca(posebno dodaj ulozeni novac i ocekivanja)
Ali vjerujem da Kaka jos moze(bar je ocito koga Ronaldo najvise postuje na terenu)
Ovakav protiv Bilbao moze uvijek proci(znam da to nije ono sto se ocekivalo ali sada je i vise nego dobro)
Nadam se da cemo vidjeti Kaku onakav kakav je bio...a svakom izjavom daje do znanja da to zeli i da se osjeca duznim prema navijacima Reala...mozda ce bas on biti Mourinhov joker u predstojecim ratovima
[youtube][/youtube]
drz ga Messi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma gotivim ja Kaku od prvih utakmica u kojima sam ga gledao, ali to vise nije onaj Kaka.
Njegova glavna karakteristika su brze noge, kojima je u 3-4 koraka pravio dva metra prednosti u odnosu na cuvare. Toga vise nema.
Nemojmo se lagati. Ne bi ga Milan prodao, da nisu ocenili njegov pad izvesnim. Jbga, povrede su ucinile svoje. On je u poslednje tri sezone odigrao 30ak utakmica zbog toga, a retko koja je bila na nivou od pre 2008e. Steta, poslednji pravi igrac starog kova.
Ima istine u tome sto pricate i jedan i drugi, ali kao Madridista ipak stajem na Kakinu stranu i mislim da on moze povratiti dio stare forme i zadovoljiti navijace svojim igrama. Zanimljiva cinjenica vezana za Kaku jeste ta da nas je Celavac posteno izradio, znaci prodao nam je "polovnog" igraca za skoro 70 milja, a Calderon je bas nedavno u jednom intervijuu rekao kako su Rossoneri njemu i Mijatovicu otvoreno nudili Kaku, naravno, nisu bili naivni kao Perez te su odmah provjerili da je imao problema sa nogama, te su ga vec tada odbili (ljeto i zima 2008-09).
E sada, pred njim je jos ostatak sezone da nas (navijace) i upravu uvjeri za ostanak u klubu, nije lose krenuo (sve utakmice do sada koje je igrao su bile i vise nego dobre). Sto se tice prve postave, iz ove perspektive cini se da je nemoguce izborit mjesto za prvih 11, ali eto, vidjecemo, volim Kaku mnogo vise od Ozila pa mi nebi bilo mrsko da ga ovaj izbaci iz prve, ali tesko.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ovdje mi se Kaka najviše dopao u dresu Reala, vidi se razlika njega i Ozila u ovim velikim utakmicama za sada, Kaka ima mali milijun ovakih utakmica u nogama dok je Ozil na pravom putu da to dostigne
edin_tm87 je napisao/la:Hocu Kaku u El Clasicu **** mu ozil picku
Hoću oba **** mu Angel ****
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
"Valencia ubi Villarreala, za sad 5-0, po dva Soldado i Mata"
Portillo objasnio na temi primere Mata mora doć,a ni Soldado ne bi bio višak
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:"Valencia ubi Villarreala, za sad 5-0, po dva Soldado i Mata"
Portillo objasnio na temi primere Mata mora doć,a ni Soldado ne bi bio višak
@edin
Nemoj se zaebavat sa ovim .
Ozil i Kaka ce se rotirat' a mjesta za rotaciju ima puno. Ili mozda Kaka' i Di Maria (gdje je Brnjoo davno je on to govorio ).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šta ti je ba edine
Iker
Ramos(Arbeloa ovaj mi nešto mirniji da opet Ramos ne ubije koga )Pepe Carvalho Marcelo
Khedir Xabi
Oezil Kaka Ronaldo
Pipita