FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

blavor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la blavor » 23 maj 2012, 21:35

Ljudi, pa jestel gledali utakmicu Slavija - SLoboda, u kojoj je Slobodi dovoljan poraz od jedan razlike da ostane u ligi, oni centra ne pređu, čovječe, centra, a imali jedan dio tekme i igrača više, znači ja nisam vidio nikad gore u životu ekipe od ove Slobode i jedino što je hiljadu posto tačno jeste da je utakmica GOŠK-SLoboda 1:4 namještena, jer ova ekipa Slobode ne može četiri gola zabiti ni čunjevima, znači 11 poredanih čunjeva od ovih kloceva ne bi primili četiri gola............znači svakom ko ima 1 posto inteligencije jasno je da je taj meč kupljen, no i nakon toga što ne mogu ni izgubit jedan razlike u odlučujućoj utakmici, krivac se traži u Veležu, Želji, Rudaru, a ne u samom sebi, baš tragikomično, o ovom ublehašu da ne govorim, da je pošten rekao bi "imali smo sudbinu u svojim rukama ali poklekli smo na najvažnijem ispitu", on šatro priča kako je pošten, kakav lik čovječe, daleko mu kuća bila

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 maj 2012, 21:37

prvo da napisem da mi je izuzetno zao sto je sloboda ispala,jer ja vas mogu razumjeti bolje od svih ovih drugih koji pisu....znam taj osjecaj,i ne bih ga pozelio ni najvecem dusmanu....i zelim vam da tri godine nakon ispadanja postanete prvaci bih,kao sto je nama uspjelo,a da vec za dve godine igrate kup uefa...

drugo...citiracu dva svoja posta dok ste jutros i sinoc pisali 5 stranica o datumu osnivanja slobode,i mene ubjedjivali kako nema sanse da se sve poklopi kontra slobode...
oni na temi Olimpic me podsjecaju na seriju "Stizu dolari",jer analiziraju potencijalne protivnike u Kupu Uefa,a vi me sa ovom pricom o datumu osnivanja podsjecate na "Selo gori,a baba se ceslja" :D :D :D

rade vam danas o glavi...
znam jedne koji su mislili da je nemoguce da se oba rezultata poklope i ispali iz lige :oops: :oops: :oops:

do pred samu utamicu sam se smio opkladiti da nema sanse da ce zeljo dati guzice zepcu na svom stadionu i da ce rudar ugljevik (kao fol srpski klub) na svom stadionu pustiti buducnost banovice...epilog...

zeljo-zepce 1-2
rudar-buducnost 1-2

borac cao,dodjite juce :oops: :oops: :oops: :oops:

ne znma za vas,i kako cete se vi postaviti prema svemu ovome,ali ovo sam napisao samo da vidite zasto se svima u banjaluci gadi zeljeznicar i zasto se zadnjih godina incidenti desavaju iskljucivo protiv njih,dok svi ostali klubovi hvale gostoprimstvo u banjaluci....

zamislite sad situaciju da vas nakon ovoga sto su uradili,jos pocnu potkradati na sledecim njihovim gostovanjima u tuzli,i zapitajte se kakva bi vasa reakcija bila...s tim sto su nama jos goru stvar uradili,jer mi smo u zadnjem kolu pobjedili 4-0 i imali 42 boda!!!!!!!!!1

sportski pozdrav iz banjaluke,i da se vratite sto prije...
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 23 maj 2012, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 21:38

ultra_slavija je napisao/la:
no rules je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la: Zasto igraci Slobode NI JEDNOM nisu opucali u okvir gola Slavije? Kako je Sloboda donila GOSK 4:1 u Gabeli a Slaviji nije mogla dati ni jedan go?
zašto su igrači Slavije divljački započeli utakmicu ? zašto su na početku povrijeđena dva igrača Slobode (od kojih se očekivalo da zabiju taj jedan pogdak - čitaj opstanak) , zašto Sloboda nije imala dostojne zamjene za njih ? ZAŠTO ?
Divljački ? :) Ebem ti ja život ako se ti razumijes u fudbal i ako si ti gledao utakmicu :) Svaki manji kontakt igraci Slobode su se valjali po teretenu minimalno po minutu i covjek je produzio prvo poluvrijeme 2 minute a drugo 3 minute,SMJESNO !!! A normalo da ce se povrijediti kad je njegov kraj karijere osviran covjek ima 40 godina, a usput i dok je igrao nije lopte primio :) Zasluzili ste da ispadnete kvalitet vam je ravan 0 ne znam sto trazite krivca u drugim.....
Nije do vas i vi ste ok. Zasluzeno dominirali, pobijedili i ostali u ligi. Ljudi nisu gnjevni na vas - vi ste svoje odradili. Ali Velez kuci i Zeljo nakon "citave sezone pobjeda" PORAZ - da ta dva tima nisu mogli da bar jedan od njih uzme bod. E to se momcino zove ocita urota protiv Slobode.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 maj 2012, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 21:38

ma nemate ba vise sta ljudi rapsravljati ..idemo dalje sta se tu moze..jedan dio je mrtav barem tako osjecam..nisam vjerovao da ovoliko bol u zivotu mogu dozivjeti nego danas..imao sam emrtnih slucajeva svega, ali nista ko ovo me nije potrefilo iskreno, jer sam djete koje je odrastalo uz Slobodu i na stadionu ...da sam sad dole ne znam kako bi se ponasao jednostavno Mevlid mi nebi bio ravan takav imam osjecaj :(

utakmica BiH-Mexico se blizi, a volja za tom utkamicom je ugasena danas ...na toj utkamici ne mogu doci u obiljezjima nase reprezentacije, necu navijati onako kako sam to zamislio i zelio, jer danas je moj dio porodice dozivjeo tezak udarac, a moja porodica je Sloboda Tuzla :(...kako da odem u bojama reprezentacije i da navijam, kada znam da moj klub uz koga sam odrastao vise nije u drustvu najboljih?..Sigurno cu otici na utakmicu, ali definitino samo u CRVENO-CRNIM bojama i navu cu dres svoje svetinje FK SLOBODE i okacit isti sal oko vrata i s ponosom cu doci reci svakom da sam jedino pravi iskreni navijac i zaljubljenik u svetinju SLOBODU.. sve ostalo za mene su sitnice :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 21:39

bparena je napisao/la: Zagrlite se sa njima i nosite se i slavite. Mrtvi ste za Tuzlu a vjeruj mi i za Zenicu. :evil:
Hvala.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 23 maj 2012, 21:40

Ono sto je mene strah jeste da ne dođe do velikih promjena u klubu i da sve slicno ostane onda se dugo necemo vratit il jos gore da se desi sudbina ko kosarci.Sad nam jedino treba biti bitno reorganizacija kluba i njegovo jacanje i da se od prvog kola cvajte krene samo sa jednim ciljem ulazak u premijer ligu, i da nam se slucajno nebi opet desilo da moramo praviti kakve kalkulacije

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 21:43

@Armageddon2012
Sve te razumijem i to sto pises da se to desava samo sa Zeljom. Samo molim Boga da prestanete i s onim nacionalistickim ispadima i da sve bude normalno ko sto je i nekada bilo. Ovo nije provokacija jer zaista samo bi volio da nas i to jednom prodze i da nigdje ne bude tih sraaanja. Vjeruj mi da sad i Tuzlake kontam u ovom svom stavu na spram ovoga sta su im ova dva tima napravila. Pa covjece od mogucih 6 bodova - Zeljo sila i Velez kuci - ni jedan prodani tim nije uzeo ni jedan bod. Nula bodova je pljunulo u lice Tuzli. Sramota :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 23 maj 2012, 21:43

Huseinovic se ufatio za glavu kad je cuo da je Sloboda ispala iz lige,umalo nije zaplakao na stadionu. :oops:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 maj 2012, 21:45

bparena je napisao/la:@Armageddon2012
Sve te razumijem i to sto pises da se to desava samo sa Zeljom. Samo molim Boga da prestanete i s onim nacionalistickim ispadima i da sve bude normalno ko sto je i nekada bilo. Ovo nije provokacija jer zaista samo bi volio da nas i to jednom prodze i da nigdje ne bude tih sraaanja. Vjeruj mi da sad i Tuzlake kontam u ovom svom stavu na spram ovoga sta su im ova dva tima napravila. Pa covjece od mogucih 6 bodova - Zeljo sila i Velez kuci - ni jedan prodani tim nije uzeo ni jedan bod. Nula bodova je pljunulo u lice Tuzli. Sramota :oops:
vjeruj ili ne vjeruj,ali nikad se u banjaluci nije skandiralo ubij turcina kad gostuju sloboda,celik.olimpic ili zvijezda iz gradacca
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 23 maj 2012, 21:45

Jarane, jel moguće da nemaš zamjerki nikakvih na onu igru Slobode u Lukavici, gdje im odgovara poraz a oni ne priđu golu, pa čovječe jesil svjestan da si sve imo u svojim rukama, da te nije briga kako go igdje igra, ti samo ne izgubiš više od jedan razlike i ne interesuje te ništa, jel moguće da ti nakon ovog jada što se prenosio na televiziji nemaš zamjerki na svoju ekipu već na Velež, Želju i RUdar, svašta stvarno

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 maj 2012, 21:45

senci-071 je napisao/la:Huseinovic se ufatio za glavu kad je cuo da je Sloboda ispala iz lige,umalo nije zaplakao na stadionu. :oops:
ne seri ,što nije igrao za slobodu ovu polusezonu nego za sarajevo kad je toliko voli

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 23 maj 2012, 21:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Vidim nogo nas je ovdje, pa me interesuje da li jos uvijek ima onih koji smatraju da je u ovom kolu sve bilo regularno.
sve regularno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 maj 2012, 21:46

senci-071 je napisao/la:Huseinovic se ufatio za glavu kad je cuo da je Sloboda ispala iz lige,umalo nije zaplakao na stadionu. :oops:
Istina... krenuo je odmah prema svlacionici al ga Jovic vratio da ode pred sjever, lik je bio totalno izgubjen kad je cuo rezultate.

A sto se tice vas .. samo cu vam reciVelez i štrumfovi su ovo odradili na prljav nacin, a vidjet ce te sljedece sezone. Velez u gabeli ima 3 boda, a štrumfovi u Trebinju ... vratit ce jedni drugima to

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 23 maj 2012, 21:47

jbg.iskreno,zao mi je sto ovako ispade.Tuzla,kanton pa i država ne zasluzuju da imaju Slobodu u Prvoj ligi.Mozda u jednu ruku u ovom ima i dobra jer nekoliko sezona sve neki problemi.Mozda je sljedeća sezona momenat radjanja jedne nove Slobode koja će se vratiti u PL.i biti u vrhu gdje joj i jeste mjesto....

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 23 maj 2012, 21:47

Ako Bog da , iduce sezone se vidimo Pod Boricima . Nije nimalo fer ovo , klub sa velikom tradicijom da ispadne a da tamo klubovi koji mozda imaju vecu tradiciju nego Sloboda izgube ( pitaj Boga kako ) od "klubova" . Veselim se vasem dolasku kod nas i zajednickom navijanju Fukara i Sile Nebeske . Od nas cete uvijek imati postovanje ! Pozdrav

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 21:47

tepsija je napisao/la:
bparena je napisao/la: Zagrlite se sa njima i nosite se i slavite. Mrtvi ste za Tuzlu a vjeruj mi i za Zenicu. :evil:
Hvala.
Samo vi kulirajte - ovo sto ste napravili danas za racun te selendre u 2 miniuta - vam je uprlajo obraz kod mnogih. Koji ste vi smecari - toliko sam vas podrzavao a sad sanjam dan da vidim da vas ta ista Gabela napuca u federalnu. Svaki vas poraz bit ce veselje za nas mnoge. Smecari prodani ......

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 23 maj 2012, 21:47

tepsija je napisao/la:
Hvala.
Vjeruj mi i za Sarajevo, bar za one prave i iskrene ljubitelje fudbala. Ovo je danas bila sramota za grad Mostar i klub Velež koji i dan danas na svojoj koži osjeti nepravdu, a ovako postupi. Sve se može oprati osim obraza, grijehovi te kad tad stignu.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 23 maj 2012, 21:49

Armageddon2012 je napisao/la:
vjeruj ili ne vjeruj,ali nikad se u banjaluci nije skandiralo ubij turcina kad gostuju sloboda,celik.olimpic ili zvijezda iz gradacca
Bravo pametnjakovicu samo su navijaci zelje za vas turci. Evo ti Nobelova nagrada za humor.
Zadnja izmjena: admirone, dana/u 23 maj 2012, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 21:50

Jel zabranio BABO gostujucim navijacima i u pretkolima lige sampiona? Mozda odem tamo kao gostujuci navijac, sve zavisi ko ce doci. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 maj 2012, 21:51

Armageddon2012 je napisao/la:
Manje šuplje, više promjene avatara :lol:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.