Jest ko moze, odnosno nema obaveza, moram boš pumpu pravitGunnerS je napisao/la:Sad je najbolje spavat![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Big club, great history, Nottm Forest.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Najbolje za spavanje..................................... 
Moram i ja oprat auto, al mi mrskoonoffon je napisao/la:Jest ko moze, odnosno nema obaveza, moram boš pumpu pravitGunnerS je napisao/la:Sad je najbolje spavat![]()
![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
E cuj mrsko, kako ti neka obaveza moze biti mrska, nemoj da ti je mrsko auto oprat, pa nemoj bit uhljup 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jbg ja bi spavao ali imam domaci 
Jarane, sada ručao, naždero se, napio kisele, sjeo na ovu stolicu i ne ustaje mi se nikako. Pustio sam korijenje 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Bas tako,ali nikako mi se ne ustaje da radim macido...........GunnerS je napisao/la: Jarane, sada ručao, naždero se, napio kisele, sjeo na ovu stolicu i ne ustaje mi se nikako. Pustio sam korijenje
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Od cetvrtka ne idem u skolu danas kod doktorice kaze odmaraj do petka , a ja imam 2 keca iz fizike a ostale ocjene boze sacuvaj pa ima li goreg djeteta od mene ?!
Safet Nadarević 27. decembra u Cazinu organizuje nogometnu utakmicu, pravi spektakl na malom terenu u gradskoj dvorani, a prihod od ulaznica ide na račun za pomoć djeci bez roditelja.
Dolazak su mi obećali bivši i sadašnji reprezentativci Piplica, Konjić, Musić, pa Džeko, Ibričić, Spahić, Muslimović, Štilić, Hasagić, a očekuje da mi potvrde i Ibišević, Pjanić i Mravac. Bit će tu i dosta igrača sa kojima sam igrao u Jedinstvu. Moja je želja bila da dovedem reprezentaciju u Cazin, makar i na ovaj način. Pozvat ću i predstavnike medija, moje prijatelje novinare - govori Nadarević.

Dolazak su mi obećali bivši i sadašnji reprezentativci Piplica, Konjić, Musić, pa Džeko, Ibričić, Spahić, Muslimović, Štilić, Hasagić, a očekuje da mi potvrde i Ibišević, Pjanić i Mravac. Bit će tu i dosta igrača sa kojima sam igrao u Jedinstvu. Moja je želja bila da dovedem reprezentaciju u Cazin, makar i na ovaj način. Pozvat ću i predstavnike medija, moje prijatelje novinare - govori Nadarević.
@ Saamo FKS,
Onda vjezbaj fiziku, sta visis na forumu.
Onda vjezbaj fiziku, sta visis na forumu.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ima ne brini se imam 5 komada, a dobicu sutra i 6 najverovatnije,,,,, Padam godinu definitivno...... A tek neopravdane sacuvaj bozeSamo F.K.S !! je napisao/la:Od cetvrtka ne idem u skolu danas kod doktorice kaze odmaraj do petka , a ja imam 2 keca iz fizike a ostale ocjene boze sacuvaj pa ima li goreg djeteta od mene ?!
Ja nisam bio neki đak, al nikad nisam otisao na popravni, samim time mi godina nije dolazila u pitanje. neznam kako se neko moze toliko opustiti u skoli da padne godinu 
U cetvrtak imam test iz fizike, crno mi se pise.
Dielektrik, Kondenzator i Strujni Krugovi, tj. racunanje.

Dielektrik, Kondenzator i Strujni Krugovi, tj. racunanje.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Jbg brate, kada si alergican na knjigu...........onoffon je napisao/la:Ja nisam bio neki đak, al nikad nisam otisao na popravni, samim time mi godina nije dolazila u pitanje. neznam kako se neko moze toliko opustiti u skoli da padne godinu
- majestic24
- Kontakt:
B0SANAC je napisao/la:Safet Nadarević 27. decembra u Cazinu organizuje nogometnu utakmicu, pravi spektakl na malom terenu u gradskoj dvorani, a prihod od ulaznica ide na račun za pomoć djeci bez roditelja.
![]()
Tu dolazim 100%. Moram se uslikati s Vedom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ja sam bio dobar đak iz razloga sto sam sam sebi upisivao ocjene iz fizike 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ako nemozes naucit pet recenica za dva ubi sealfarouqaminu je napisao/la:Jbg brate, kada si alergican na knjigu...........onoffon je napisao/la:Ja nisam bio neki đak, al nikad nisam otisao na popravni, samim time mi godina nije dolazila u pitanje. neznam kako se neko moze toliko opustiti u skoli da padne godinu...Nazalost
Rođen s tobom da budem
ako si alergican i na krampu, bolje ti je da uzmes kakvu terapiju protiv alergije na knjigualfarouqaminu je napisao/la:Jbg brate, kada si alergican na knjigu...........onoffon je napisao/la:Ja nisam bio neki đak, al nikad nisam otisao na popravni, samim time mi godina nije dolazila u pitanje. neznam kako se neko moze toliko opustiti u skoli da padne godinu...Nazalost
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
I ja se moram sa Vedom uslikatimajestic24 je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:Safet Nadarević 27. decembra u Cazinu organizuje nogometnu utakmicu, pravi spektakl na malom terenu u gradskoj dvorani, a prihod od ulaznica ide na račun za pomoć djeci bez roditelja.
![]()
Tu dolazim 100%. Moram se uslikati s Vedom![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Znaci da se ubijem.............