NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
poslije ovih jadnih rezultata gdje tri utakmice kod kuce nemozemo pobijediti trebao bi doci jedan poraz od 5-0 i to pred utakmicu protiv rudara koja pod vodstvom capljica igra odlicno.nesmijem ni pomisliti sta bi bilo kada bi u subotu opet kiksali
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da hocemo ispast iz lige kad ne mozemo kod kuce pobijedit

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
BH radio 1 93.7 MHz Javlja covjek Zvijezda krenula ofanzivnije
Izmjena Stanceski-Bogdanovic

~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
Ne treba cuditi sto smo primili 3 gola za 18 minuta kada smo zapoceli utakmicu sa samo jednim stoperom (Mus), ne znam zasto je Bogdanovica stavio na klupu.NKZ07 je napisao/la:BH radio 1 93.7 MHz Javlja covjek Zvijezda krenula ofanzivnijeIzmjena Stanceski-Bogdanovic
sta reci svaka rijec je suvisna.odovic se hvali da igramo dobro i da je zadovoljan ali nit je to dobro nit ima rezultata.morat ce se dosta potruditi u narednim utakmicama.nazalost samo nas ostavlja u ligi losi rezultati drugih ekipaBosanski zmaj je napisao/la:Ne treba cuditi sto smo primili 3 gola za 18 minuta kada smo zapoceli utakmicu sa samo jednim stoperom (Mus), ne znam zasto je Bogdanovica stavio na klupu.NKZ07 je napisao/la:BH radio 1 93.7 MHz Javlja covjek Zvijezda krenula ofanzivnijeIzmjena Stanceski-Bogdanovic
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa da smo sa ovako ofanzivnom ekipom zabili dva komada na poluvremenu i donijeli tri boda, ODOVIC bi bio kralj u Gradaccu, ovako mu je sledeca utakmica biti ili ne biti.
ova nasa igra nikako da dodje do izrazaja 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
3-1
SAVIĆ
SAVIĆ
vjerovatno odovicev poraz.ne krivim ga ali moglo se bolje pripremit ova utakmica.zar nije trebalo igrati neki bunker prvo poluvrijeme pa onda u drugom probati nesto vise,.cut cemo izvjestaj veceras mi vjerovatno nismo lose izgledali na terenu ali sta imamo od toga kad 3 bobe lagano u nasoj mreziBosanski zmaj je napisao/la:3-1
SAVIĆ
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da nije 85 minut mogli bi se nadat necemu 

~~~RD07~~
~~~RD07~~
4-1 zalosno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
treba ih veceras docekat,pocastit i neka idu na spavanje jbg zasluzili su...astra1922 je napisao/la:4-1 zalosno
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
nemoze se rec da nisu imali uslove teren dobar protivnik koji se voli nadigravat vjerovatno i sudjenje dobro ...kratko i jasno do nas je
daj boze da nece zijanit opet domacu tekmu
daj boze da nece zijanit opet domacu tekmu
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
sreca pa ga je diatta zabio..vjerovatno nismo imali dovoljno kornera, drugacije taj ne umije...
Previse otvoreno ste poceli...Teren je prebrz sada,dok su vasi to skontali jbg 3-0 vec bilo...igra bez grubih startova...igraci su vam preposteni i "sportski" vaspitani,svaka cast...Igrate lijepo za oko,al ne ucinkovito...I navijaci su vam bili,al 3-0 u 20 minuta je puno...Puno srece u nastavku...Gol vasesg igraca iz slobodnjaka prelijep...
::::SAMO ČELIK::::
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
jbg, malo je falilo da 3 boda odu u Gradačac....zamorano je napisao/la:Previse otvoreno ste poceli...Teren je prebrz sada,dok su vasi to skontali jbg 3-0 vec bilo...igra bez grubih startova...igraci su vam preposteni i "sportski" vaspitani,svaka cast...Igrate lijepo za oko,al ne ucinkovito...I navijaci su vam bili,al 3-0 u 20 minuta je puno...Puno srece u nastavku...Gol vasesg igraca iz slobodnjaka prelijep...
Ne, ozbiljno, treba poraditi na realizaciji. Nije nasa igra toliko losa. Uvijek imamo ogroman broj sansi ali mali broj postignutih golova. Celik mi je licno, poslije Zvijezde najdraza ekipa iz BiH i vama puno srece u nastavku. A nama neka dragi Bog pomogne.
Zvijezda danas nije praktično napravila nijednu šansu. baš je loše igrala. mada mi je jasno da je teško igrati poslije 3:0 u 17. minuti. gol koji ste dali je bio iz slobodnjaka sa nekih 25 metara. realno ni faul za taj slobodnjak nije postojao, al' to ne umanjuje ljepotu Stanićevog gola.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
jao koja greska golaman kod 2 golaaaa 

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Koja sramota,što nas ljudi ponižavaju.Ko u pi.materinu predstavlja nas grad.Sta im treba jos dati pa da zaigraju muski ,pa nije sramota izgubiti u gostima ako imas igru,ovako ko curice.Ma boli njih ona stvar sto se mi nerviramo.Ako budemo imali sreće da Gosk gubi do kraja i opstaćemo.Izvrsiti selekciju i rastjerati manekene.Ako treba i Odovića kada nema autoriteta i znanja kako da napravi rezultat.Mirković ko debil.Dva puta mu lopta ispada.Isto mu se desilo i protiv Slavije.Gledam danas Gradinu koja nesretno izgubi.Travnik nula.nista nisu mogli protiv borbenih juniora Gradine.Pirić je Kasiljas za Mirkovića.Nevjerovatno šta čovjek brani.Mislim da do kraja sa ovakvom igrom kod kuće nećemo nikog pobijediti,a daj boze i u Srebreniku čija je cijela ekipa dobila 6.000 KM za plate.Nas kostaju mjesečno toliko samo na plate tri ,četiri manekena.

Dzafica i pojedine treba istjerat ali dok je neki ljudi u upravi nikad takvim kraj nece doc pa ljudi se danas sa loptom nisu znali sastat 15. min mi gubimo 3-0 igra prelosa neznam sta nam rade od kluba i kako ih nije sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.