FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HongKong
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HongKong » 21 nov 2020, 17:28

Ma realno opada i interes za Zelju, za repkom je davno nestao, a sto neko napisa nit sam ljut, nit tuzan jednostavno nam se ovo desava u kontinuitetu jako dugo. Vodis 3:0 i za par minuta primas 3 gola, imas 5 bodova prednosti tri kola do kraja i imas dvije tekme protiv Radnika kuci i u Krupi na Vrbasu, ti uspijes prokockat titulu...mnogo je stvar koje ubiju covjeka, pa sve i kad ide dobro znas da nece tako zavrsiti i cekas da se desi nesto lose. Kako mi na tribinama, tako i dole na terenu. Onako iz navike se da ispratiti ovo.
Sto se tice danasnje utakmice deja vu.
Seljacka taktika gdje vodis kuci i ubacujes stopera u vezni red :urnebes:
Protiv ekipe koja te napada s malehnim Osmicem, Dzenisom, Saidom i nakom djecurilijom za koju prvi put cujem :urnebes:
Da su na terenu protiv tebe Ahmetovic, Krpic, Handzic, Lukic pa bih i shvatio, ali ovo je totalno pomracenje uma. Umjesto da stavis mobilnije igrace koji ce na zemlji biti jaci jer samo tako i napdaju, ti ubacujes drvosjecu koji ne zna dodati loptu 5 metara ispred sebe :urnebes:
Pogubio si se ti Amare opasno, tuzno je sto iz utakmice u utakmicu izgledamo sve losije. Ekipa kao da je NFL, odbrana igra odlicno 10 kola, prime 3 gola, a u napadu **** ne mozes meda. Onda narednih 10 igra napad zabijaju 3 gola po utakmici, ali zato odbrana prima po 4.
Igraci na terenu kao raspustena banda, svako igra neku svoju igru, nikakvog plana i ideje. Sloboda danas zabila dva gola, pogodila precku, Uzelac s 2m prebacio gol, jos nekoliko opasnih suteva...Nedopustivo za ekipu koja je kao napadala titulu.
Evo dvije godine kako su se vratili u klub na celu s Amarom i kad se sve stavi na papir nikakvog napretka nema.
Kako dalje vjerujem da niko nema pojma. 7 bodova zaostatka uz ovakvu formu i igracki kadar je nazalost nedostizno.
Cuva Bog Zelju svog!

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 21 nov 2020, 17:28

-7 brrrrrrrrrrrrr

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 nov 2020, 17:29

let3 je napisao/la:
21 nov 2020, 17:28
delinjo je napisao/la:
21 nov 2020, 17:21
Pa sta sad ,hocemo drk.ati na to drugo mjesto godinama ?
Necemo, ali necemo se ni cuditi drugom mjestu za ovakom ekipom.
Pa bolan, nama je odbrana na nivou Pofalickog :facepalm: ne zna se koji je gori :oops: one intervencije Kosorića i Ikića kad nabijaju loptu u korner - sve govore.
Odlazak Sipovića je nenadoknadiv gubitak za odbranu, odlazak Sadikovića je ogromna rupa na sredini, posebno u defanzivi. Odlazak Krpića je isto veliki hendikep, jer na njegovo mjesto je došao Lendrić koji ne smije uci u duel (Juričić daleko borbeniji od njega).
Svjestan sam ja toga,ja Amaru nemam nista prigovoriti,ali imam svim ostalim.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 nov 2020, 17:31

Robust je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
21 nov 2020, 17:24
Robust je napisao/la:
21 nov 2020, 17:23

izgleda brt moj da ljudi vole drugo mjesto :urnebes: :urnebes: pala sda u gradu a nasa ljubav prema drugom mjestu je kao zacementirana

jos da se kaze teska situacija korona nema se para pa da bacim mobitel sa sedmog :urnebes:
Ma bjezi preumoran sam od ovoga.
tko nije kad smo pricali o ovome bili smo prozivani pljuvacima a nase pljuvacke tada sad dodju kao kamilica sta im raja govor i neka govori vala zasluzili su i gore a mi cemo lagano na odmor bolje skijanje pratiti nego ovo :kafa:
Mah daa su nas tad svi podrzali i da smo napravili pritisak na upravu mozda bi sad i namaknuli koji dinar,doveli nove ili bolje jbg..

Ma jasta ja nema volje ni pratiti ovo ,vjeruj prebacio na tenis nisam mogao da gledam onu splacinu vise.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 nov 2020, 17:34

Dvije sedmice vremena da kuci pobijedis nikad jadniju slobodu i ti kiksas :facepalm: a sto je najgore zasluzeno

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 21 nov 2020, 17:34

Izgleda da je došlo vrijeme da probamo i sa Memićem. Odavno nam ga je Amar predlagao.

Amare paša moj lijepi ovo nisi ti, onaj nekadašnji. Nemaš ti jarane baš tako loše igrače za naše lige da sve ovo izgleda ovako mlako. Očito si energiju negdje usput izgubio, mislim da treninge odrađuješ tek onako. Pa eto razmisli šta i kako dalje. A mi puno, puno volimo Želju da kada vidimo ovakav protok lopte većini nas to ozbiljno utiče na zdravlje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 nov 2020, 17:35

delinjo je napisao/la:
21 nov 2020, 17:29
Onda mozes reci i za igrace. Nema im sta prigovoriti.
Ne smije se tako skidati odgovornost sa bilo koga kad gledas neki period sta se izdesavalo. Mogu reci ne mogu zamjeriti BL, ali ne mogu vala reci nemam sta prigovoriti Amaru, igracima itd. Cast svakom, ali svi su oni krivi. Od Skupstine, Uprave do Amara, igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

theend
Kontakt:

Post Postao/la theend » 21 nov 2020, 17:35

taha21 je napisao/la:
-7 brrrrrrrrrrrrr
ja ne znam stvarno sta je u glavama ovakvim ljudima, on se sprda jer kasnimo 7 bodova :crazy: :crazy: :crazy:
forza

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 21 nov 2020, 17:35

Merakk1921 je napisao/la:
21 nov 2020, 17:25
Nema se sta Amaru prigovarati, ekipa smo za 5-6 pozicije budite realni prema sebi.. Bekric nam najbolji igrac koji treba u penziju.. :crazy: :crazy:
On je sam sklopio ekipu za 5-6 mjesto, nije on dosao prije dvije sedmice, nego prije dvije godine. Imao polusezonu gdje smo bili na minus 20 da vidi sta i kako, ima jos jednu sezonu koja eto nije zavrsena na terenu, evo pola trece sezone ide, a mi gledamo i dalje iste igrace i iste stvari.
Znao je i sam gdje dolazi, doveo je svoje ljude da ga isprate u namjerama, obecao da cemo se vratiti fudbalu i da cemo na tom polju biti bolji, a mi realno nismo.
Cuva Bog Zelju svog!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 nov 2020, 17:36

theend je napisao/la:
21 nov 2020, 17:35
taha21 je napisao/la:
-7 brrrrrrrrrrrrr
ja ne znam stvarno sta je u glavama ovakvim ljudima, on se sprda jer kasnimo 7 bodova :crazy: :crazy: :crazy:
bijednici

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 nov 2020, 17:36

KANA je napisao/la:
21 nov 2020, 17:34
Dvije sedmice vremena da kuci pobijedis nikad jadniju slobodu i ti kiksas :facepalm: a sto je najgore zasluzeno
Brate ne treba se nervirati. Ovo je dobra prilika da se resetujemo, prodamo ako nekoga možemo, riješimo se ovih sa većim platama, gurnuti Durakovića, Gasala i još nekoga do kraja. Uzeti par sezona da probamo tako, uporedo malo vraćati dugove pa čekati možda neki transfer koji bi nas malo podigao.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 nov 2020, 17:38

Dejan1921 je napisao/la:
21 nov 2020, 17:36
KANA je napisao/la:
Brate ne treba se nervirati. Ovo je dobra prilika da se resetujemo, prodamo ako nekoga možemo, riješimo se ovih sa većim platama, gurnuti Durakovića, Gasala i još nekoga do kraja. Uzeti par sezona da probamo tako, uporedo malo vraćati dugove pa čekati možda neki transfer koji bi nas malo podigao.
ne znam bruda ,sve sam po kuci porazbijao (djetetu najdrazu igracku ,ma sve ) ovom me je totalno razbilo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 nov 2020, 17:38

delinjo je napisao/la:

Problem je u glavama i pristupu.

Hajmo vratiti film par utakmica unazad:
Svaku utakmicu mi prvi primimo gol, svaku. Protiv pitara, protiv Veleža, protiv Borca, evo danas protiv Slobode itd...znaci, vazda je neko ganjanje rezultata, stiži, ganjaj i naravno nervoza.
Dakle, odbrana nam je za qrac, ma koliko to statisticki dobro izgledalo jer statistika zavara.

Eh, kad povedemo kao danas 2-1, Bekrija promaši onu šansu a 3-1 i vjerovatnu pobjedu (ne zamjeram Bekriji, jer je naš najbolji igrac vec neko vrijeme) i onda poceno paniciti, ne znamo odbraniti rezultat, dodajemo im lopte u noge na 20 metara od našeg gola :shock: pogledaj samo intervenciju kod drugog gola Slobode. Dakle nivo Pofalickog :oops: Trojica popadaše okolo ko amateri, napraviše Messija od nekog Alića ili kako vec... yebote kakve reakcije zadnje linije :facepalm:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 nov 2020, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 nov 2020, 17:39

LjoZee je napisao/la:
21 nov 2020, 17:35
delinjo je napisao/la:
Onda mozes reci i za igrace. Nema im sta prigovoriti.
Ne smije se tako skidati odgovornost sa bilo koga kad gledas neki period sta se izdesavalo. Mogu reci ne mogu zamjeriti BL, ali ne mogu vala reci nemam sta prigovoriti Amaru, igracima itd. Cast svakom, ali svi su oni krivi. Od Skupstine, Uprave do Amara, igraca.
Naprotiv obozavam Amara ali mislim da je moralni cin da ponudi ostavku ali ti nikad neces dovvesti boljeg trenera od njega,svi mi to znamo odlicno posebno ne u ovoj situaciji...Ali kod mene odgovornost ide po redu,znaci prvo uprava koja tankira koja nije namaknula nikakve uslove i zbog koje smo prinudjeni da igramo sa ekipom u rangu Vratnika.Poslije uprave odgovornost snosi trener i igraci,nemam ja sta zamjeriti Hajdaru i Mujezinu jer oni nisu kvalitet za Zelje,zapravo rijetko da mi imamo igraca koji bi u onom pravom ZELJI imao mjesta i na klupi.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 21 nov 2020, 17:39

Dejan1921 je napisao/la:
KANA je napisao/la:
Imali smo i to prije 5 godina, trenera koji zna s mladim igracima, supertalentovanu generaciju, prodali dosta igraca, napravili rezultat i umjesto da nastavimo graditi na tim temeljima dodje neki hajvan i sjebe sve. Tako ce ti biti opet ako se to napravi. Jednostavno goli ****, nema neke svrhe nadat se necemu. Imali smo periode dominacije po nekoliko godina pa opet nikakvog iskoraka. Pomiriti se s tim i dati sansu djeci da igraju, bez imperativa rezultata, onako za raju, ove sto pomisle da su neke igracine i zvijezde odma nabit nogom i et ti.
Cuva Bog Zelju svog!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 21 nov 2020, 17:42

Samo se ludi navijaci zavaravaju da mozemo uzeti titulu.Cim je klub u jeku sezone pustio najboljeg vez og igraca bilo je jasno da u klubu niko ne razmislja o tituli.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 nov 2020, 17:43

let3 je napisao/la:
21 nov 2020, 17:38
delinjo je napisao/la:

Problem je u glavama i pristupu.

Hajmo vratiti film par utakmica unazad:
Svaku utakmicu mi prvi primimo gol, svaku. Protiv pitara, protiv Veleža, protiv Borca, evo danas protiv Slobode itd...znaci, vazda je neko ganjanje rezultata, stiži, ganjaj i naravno nervoza.
Dakle, odbrana nam je za qrac, ma koliko to statisticki dobro izgledalo jer statistika zavara.

Eh, kad povedemo kao danas 2-1, Bekrija promaši onu šansu a 3-1 i vjerovatnu pobjedu (ne zamjeram Bekriji, jer je naš najbolji igrac vec neko vrijeme) i onda poceno paniciti, ne znamo odbraniti rezultat, dodajemo im lopte u noge na 20 metara od našeg gola :shock: pogledaj samo intervenciju kod drugog gola Slobode. Dakle nivo Pofalickog :oops: Trojica popadaše okolo ko amateri, napraviše Messija od nekog Alića ili kako vec... yebote kakve reakcije zadnje linije :facepalm:
Sve je to druze zapravo samo jedna rijec NEKVALITET,dzaba tebi se mozda cini da je to nesto psiha sto mi primamo tako golove ali i to je sve do kvaliteta,i ono 3 3 u Mostaru je nekvalitet igraca i trenera,kvalitetnoj ekipi i igracima se to moze jednom desiti ,jbg omakne se ali ne moze svaki put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 nov 2020, 17:44

HongKong je napisao/la:
21 nov 2020, 17:39
Dejan1921 je napisao/la:
KANA je napisao/la:
Imali smo i to prije 5 godina, trenera koji zna s mladim igracima, supertalentovanu generaciju, prodali dosta igraca, napravili rezultat i umjesto da nastavimo graditi na tim temeljima dodje neki hajvan i sjebe sve. Tako ce ti biti opet ako se to napravi. Jednostavno goli ****, nema neke svrhe nadat se necemu. Imali smo periode dominacije po nekoliko godina pa opet nikakvog iskoraka. Pomiriti se s tim i dati sansu djeci da igraju, bez imperativa rezultata, onako za raju, ove sto pomisle da su neke igracine i zvijezde odma nabit nogom i et ti.
Jesmo i to nam se isplatilo za bukvalno godinu dana ali eto majmunima u klubu zinula guzica pa krenuli na sve živo a pojma nisu imali. Sada mislim da nažalost i ne možemo da biramo, tačnije možda i možemo ovako nastaviti ali da će nas zadesiti sudbina Čelika za maksimalno godinu. Zato bolje biti Sloboda dok se još može.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 21 nov 2020, 17:45

Kometa je napisao/la:
21 nov 2020, 17:42
Samo se ludi navijaci zavaravaju da mozemo uzeti titulu.Cim je klub u jeku sezone pustio najboljeg vez og igraca bilo je jasno da u klubu niko ne razmislja o tituli.
ma buraz kakva titula :crazy: da su nam pitari 5 komada zabili uredu,bojac nas dobio nisam rijeci rekao itd dvije sedmice imas da pripremis ekipu da dobijes jadnu slobodu :damn: i sto je najgore ljudi zasluzeno uzeli bod

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 21 nov 2020, 17:46

Lakše bi nam bilo da su odmah rekli da nismo u situaciji za titulu, nemamo para, ekipa nije dovoljna, svima bi nam lakše bilo. Ovako samo razočaranje kod i ovo malo navijača što prati Želju.

Čuvajmo svoje živce i zdravlje, oni primaju fine pare da se blamiraju i boli ih briga za nas.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, mavi i 97 gostiju.