FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Momak se zeza zdravo. Svi mi gotivimo Rustema zbog borbe i želje. Nemojte tako ljubi vas brat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Brate nije lijepo zbog dusmana ovo radit .... ispadamo sami sebi najveci dusmani ... da je od govana nas je ...kad ode ako nije zadovoljio je*ajite mu tetku....jurisicduska je napisao/la:Momak se zeza zdravo. Svi mi gotivimo Rustema zbog borbe i želje. Nemojte tako ljubi vas brat.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Oko kakvih gluposti se vi vrtite.
Zukane imal te, hocel ti bugari akobogda
Zukane imal te, hocel ti bugari akobogda

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovo ismijavanje najboljeg veznog igraca Sarajeva je glupo, uostalm ismijavanje bilo kojeg igraca Sarajeva na ovom forumu je glupo.
Trea bogomi srati posvakom igracu
Jal potpisu ugovor posrat ih
Nikad neznas kace govedo odlucit
Da bidne novi stojcev
Mrs rusteme keru
Jal potpisu ugovor posrat ih
Nikad neznas kace govedo odlucit
Da bidne novi stojcev
Mrs rusteme keru
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 13 dec 2015, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ma da je i Mourinho od Rustemovica igraca nema, to je cinjenica i dzaba ces ti kajati.Ado76 je napisao/la: A Jesic ce od njega napraviti igraca,mnogi ce se kajati zbog ovolikog omalovazavanja ovog momka.
Ja ne pisem ovo zbog poraza protiv listice, vec od utakmice protiv Borca u kupu prosle sezone.
Nikad igraca od Rustemovica zampati to, kao ni ozbiljnog kluba, titule i evrope sve dok je on u prvih 11.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
nece neki igrac propasti ako neko loše pišemo o njemu na forumu al vjeruj te da prozivanje i ismijavanje igrace utice na njih ,narocito na mladje psihicki nestabilne . primjer je Radovac jest da je on sam sebi kriv ali poslije one gluposti njeg nema nigdje .ja isto kritikujem igrace al kad se neko bori i srcem igra pa i ako pogrijesi treba mu oprostiti
Ljudi lakapo,uopste nije niko njega omalovazio kao covjeka,igraca,zalaganje njegovo da ne spominjem,al ovo je bila kvalitetna zajebancija,danas Rustem sutra neko drugi,nista zlonamjerno,i na kraju krajeva svako ima pravo da misli sta hoce dali je igrac il ne,ne mozes osporiti necije misljenje...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Je li ovo Dejo?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
NopeHigh je napisao/la:Je li ovo Dejo?
Kod deje je veca glava

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Rustemović je jako zahvalan igrač, ma super, ali za rotacije (za šta je na kraju krajeva i predviđen pred početak sezone), ili za eventualno igranje na poziciji zadnjeg veznog, razbijača, a ne kreativca što je trenutno prinuđen igrati, jer momak očigledno nije za toga. Mi igramo 4-4-2 formaciju (tj. igrali smo) praktički bez ijednog kreativca na terenu nego sa dva razbijača na sredini, i tu pritisak da razigrava pada na Rustema koji za toga jednostavno nije, on može napraviti poneki potez tipa onog u Zvorniku ali to će biti samo trenutni bljesci, on jednostavno za toga nije. On je prava 'radilica' na sredini, odlično je fizički spreman, borben i uvijek treba da obavlja tzv. prljave poslove iza ostalih veznjaka i to treba da bude njegov primarni zadatak, a onda ako se desi i neki bljesak prema naprijed kao u Zvorniku tim bolje. Kad bude igrao na toj poziciji, tada ćemo i vidjeti njegove najbolje partije, mada ni ovo do sada nije bilo toliko loše koliko joker i 1946 preuveličavaju.
I pljuvali ga ne pljuvali doći će ako ne još 2 onda bar još jedan novi veznjak gdje će Dino ili ići na svoje predviđeno mjesto u rotaciji sa klupe ili će ostati tamo gdje treba u prvih 11 - na zadnjem veznom.
I da, nije njega Meho džaba gurao u prvih 11. Znalo je to veoma lijepo izgledati na sredini u paru Rustemović - Cimirot, e sad to što neke druge stvari na terenu nisu funkcionisale je već drugi par cipela.
I pljuvali ga ne pljuvali doći će ako ne još 2 onda bar još jedan novi veznjak gdje će Dino ili ići na svoje predviđeno mjesto u rotaciji sa klupe ili će ostati tamo gdje treba u prvih 11 - na zadnjem veznom.
I da, nije njega Meho džaba gurao u prvih 11. Znalo je to veoma lijepo izgledati na sredini u paru Rustemović - Cimirot, e sad to što neke druge stvari na terenu nisu funkcionisale je već drugi par cipela.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jos jedan istomisljenik, svaka cast!BitiSrcemVezan je napisao/la:Rustemović je jako zahvalan igrač, ma super, ali za rotacije (za šta je na kraju krajeva i predviđen pred početak sezone), ili za eventualno igranje na poziciji zadnjeg veznog, razbijača, a ne kreativca što je trenutno prinuđen igrati, jer momak očigledno nije za toga. Mi igramo 4-4-2 formaciju (tj. igrali smo) praktički bez ijednog kreativca na terenu nego sa dva razbijača na sredini, i tu pritisak da razigrava pada na Rustema koji za toga jednostavno nije, on može napraviti poneki potez tipa onog u Zvorniku ali to će biti samo trenutni bljesci, on jednostavno za toga nije. On je prava 'radilica' na sredini, odlično je fizički spreman, borben i uvijek treba da obavlja tzv. prljave poslove iza ostalih veznjaka i to treba da bude njegov primarni zadatak, a onda ako se desi i neki bljesak prema naprijed kao u Zvorniku tim bolje. Kad bude igrao na toj poziciji, tada ćemo i vidjeti njegove najbolje partije, mada ni ovo do sada nije bilo toliko loše koliko joker i 1946 preuveličavaju.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Najveci upitnici su ta dva Brazilca jbg. Nadam se da ce Jesic dovesti jos jednu devetku za svaki slucaj.RedEvil je napisao/la:Sto se mene tice nek igraju sve ti Upitnici,samo da pobjedjujemo i osvajamo,Saraj'vo je na prvom mjestu,pa tek onda imena...Besic je napisao/la:Pa bit će u Mostaru po našem
Plakalo - Kadušić - Barbarić - Kova- Al .Bekić - Upitnik - Upitnik - Reis - Upitnik - Am. Bekić - Cezar13
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ajd sad da vidimo sta Ješa ima da kaze,a neka se Rustem malo odmori 

Evo Ješića na TV ALFA gost Muhamedu Bikiću počela u 20:00
Ješić priča ono što navijači hoće da čuju , a jest ubo s ovim pored nekih prijatelja Sarajeva ne trebaju nam neprijatelji.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bikić je klasični hermafrodit.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, kupus army, perodeformero i 48 gostiju.