A zadnje tri godine u svakom budzetu po preko milion odvajali za stadion, pa dje je

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Taj novac će se ove godine potrošit izborna je godina. Važnije je nama da nam ostane gradonačelnik još jedno 20 godina nego stadion. Kralj Tvrtko je vladao 40 godina Jasmin mora bar godinu više.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 dec 2019, 16:03Bice "dan rupe " vol.2![]()
Da su po 500 000 godisnje davali to je 2 mil mogli su posla uraditi koliko hoces.
A zadnje tri godine u svakom budzetu po preko milion odvajali za stadion, pa dje je![]()
![]()
Stari mi je radio u opstini 25 god, okorjeli sdp, ne znam jel se zayebavao ali kaze da je reko faraon mahinalno nadam se da ce ovako nekad i moju bistu stavitsloboda1921 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 16:58Taj novac će se ove godine potrošit izborna je godina. Važnije je nama da nam ostane gradonačelnik još jedno 20 godina nego stadion. Kralj Tvrtko je vladao 40 godina Jasmin mora bar godinu više.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 dec 2019, 16:03Bice "dan rupe " vol.2![]()
Da su po 500 000 godisnje davali to je 2 mil mogli su posla uraditi koliko hoces.
A zadnje tri godine u svakom budzetu po preko milion odvajali za stadion, pa dje je![]()
![]()
Hoce, u obliku fontane mu napraviti bistu, iz cune ce mu teci voda, a pod nogama fudbalski teren i okolo sipovi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 dec 2019, 17:02
Stari mi je radio u opstini 25 god, okorjeli sdp, ne znam jel se zayebavao ali kaze da je reko faraon mahinalno nadam se da ce ovako nekad i moju bistu stavit
More bit da se sprdao, ali koliko znamo Jaska, i koliko je sam u sebe zaljubljen nije se s tim zezat![]()
Čast časnim i čestitim ljudima koji su vcrs bili u manjini,ostalo sve moralne nule.
Sad je valjda svima u ovom gradu jasno zasto smo tu gdje jesmo....nazalost!