FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Head
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Head » 10 maj 2014, 22:08

corleone87 je napisao/la:Sta se raspravlajte sa Headom,ne sjeca se on kad mu je Sarajevo 2010/11 bilo 4 pa ipak zaigralo u Europi ;)
Naravno da se ne mogu sjecati jer smo te sezone bili drugi.
U zadnjem kolu vi izgubili od Borca mi dobili Velez golom Kene Handzica i na kraju zavrsili drugi sa rosterom koji je bio smijesan.
1946

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 maj 2014, 22:08

Ovog sudiju treba otjerati s noge na nogu iz fudbala uopste.
Ne mogu razumjeti nikako idiote koji likuju.
Ovo danas je bilo za vjerovali ili ne

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2014, 22:10

ultrahell24 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Sta se raspravlajte sa Headom,ne sjeca se on kad mu je Sarajevo 2010/11 bilo 4 pa ipak zaigralo u Europi ;)
ja se sjecam dugih godina kad ste nase euro nastupe gledali na tv-u,kad niste prismrditi evropi mogli
Dugih godina? Po tvojoj priči čovjek bi pomislio da 20 godina nismo u evropi bili. Više vi postite od trofeja nego mi od evrope.
DRUG NEBI TI PUNCA

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 22:17

Sjebo se lik ne zna sta da odgovori, kad skonta da se svega sjeca ali da je u zivotu proslavio pehar, eh to se ne sjeca. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 maj 2014, 22:18

Head je napisao/la:
Naravno da se ne mogu sjecati jer smo te sezone bili drugi.
U zadnjem kolu vi izgubili od Borca mi dobili Velez golom Kene Handzica i na kraju zavrsili drugi sa rosterom koji je bio smijesan.
Ispravka godine,greska u pitanju je sezona 2011/12
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jorgovan
Kontakt:

Post Postao/la Jorgovan » 10 maj 2014, 22:19

Bruka i sramota, kakva nepravda!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 22:21

SandorClegane je napisao/la:Sjebo se lik ne zna sta da odgovori, kad skonta da se svega sjeca ali da je u zivotu proslavio pehar, eh to se ne sjeca. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tana je u Sarajevo doveo od Fedje Kusturice brat hahahahahhah evo ga opet jase jel te stid?

Jorgovan
Kontakt:

Post Postao/la Jorgovan » 10 maj 2014, 22:23

Polako sa Tanom, Cardiff je nagovjestavao ligu prvaka, sad su u championshipu, ne letite pred rudu da ne bude "Famose, tamo se" :kafa:

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 10 maj 2014, 22:28

SandorClegane je napisao/la:Sjebo se lik ne zna sta da odgovori, kad skonta da se svega sjeca ali da je u zivotu proslavio pehar, eh to se ne sjeca. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tana je u Sarajevo doveo od Fedje Kusturice brat hahahahahhah evo ga opet jase jel te stid?
Priznaj raji da ima tvinest godina i da s klubom nisi nikad nista proslavio. :mrgreen:

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 22:29

Ovo je tema Zelje, a ne torpeda. ;) ne smaraj ljude s glupostima, ako imas nesto javi se na pp.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 22:35

SandorClegane je napisao/la:
Ovo je tema Zelje, a ne torpeda. ;) ne smaraj ljude s glupostima, ako imas nesto javi se na pp.
kaze meni ovaj pokemon Tana je u Sarajevo idiote doveo Fedjin brat,ti pitar a nisi upucen u nista hahahah svaka cast majstore,smaras na nasoj temi pojma nemas ni ko je Fedja,pricas gluposti da ode Stojcev u b tim Kardifa,i slicne nebuloze haha

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 10 maj 2014, 23:05

Tana je u Sarajevo doveo od Fedje Kusturice brat hahahahahhah evo ga opet jase jel te stid?[/quote]

Ovo je tema Zelje, a ne torpeda. ;) ne smaraj ljude s glupostima, ako imas nesto javi se na pp.[/quote]
kaze meni ovaj pokemon Tana je u Sarajevo idiote doveo Fedjin brat,ti pitar a nisi upucen u nista hahahah svaka cast majstore,smaras na nasoj temi pojma nemas ni ko je Fedja,pricas gluposti da ode Stojcev u b tim Kardifa,i slicne nebuloze haha[/quote]
E,jesi ga izofiro :lol: :lol: :lol: :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 maj 2014, 23:18

Administracija nikako da se riješi ovih nezdravih provokacija. Obje teme u qrcu, i Željina i tema FKS-a. :roll:
Ja te volim, volim Željo..

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 10 maj 2014, 23:34

bagrcavi je napisao/la:I Zeljo je danas ostecen u vise navrata po ko zna koji put ove sezone.

Sent from my iPhone using Tapatalk
PENALA OVE SEZONE NULA KROMPIR BALON KRUZNICA ITD :evil:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 10 maj 2014, 23:55

Samo meni ne izlazi iz glave slika kad onaj bogalj kantar i ostali terorišu naše igrače a oni manji od makovog zrna i kao što pročitah negdje da je dino rekao zaslužen bod a nije ni spomenuo lakrdiju od suđenja i mesarskog stava domaćina prema nama :crazy: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 maj 2014, 23:58

IlProfessore je napisao/la:Samo meni ne izlazi iz glave slika kad onaj bogalj kantar i ostali terorišu naše igrače a oni manji od makovog zrna i kao što pročitah negdje da je dino rekao zaslužen bod a nije ni spomenuo lakrdiju od suđenja i mesarskog stava domaćina prema nama :crazy: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Nije smio mislim da bi ga kaznili! Ne smije nijedan trener o tome javno pričati, može samo žalbu poslati, od koje naravno neće biti ništa. SRAMOTA, i tu su se ogradili, ako ih mediji ne pritisnu (mislim na NSBiH), niko im ništa ne može!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 maj 2014, 23:59

IlProfessore je napisao/la:Samo meni ne izlazi iz glave slika kad onaj bogalj kantar i ostali terorišu naše igrače a oni manji od makovog zrna i kao što pročitah negdje da je dino rekao zaslužen bod a nije ni spomenuo lakrdiju od suđenja i mesarskog stava domaćina prema nama :crazy: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
ma sta ces se naduravat sa seljacima, svakako ih necemo vidjeti bar godinu dana
FKŽ !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 11 maj 2014, 00:02

Ma nije lahko ni zabelajit tamo, seljadija je to, uletili bi u teren, kakvo osiguranje ono.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 maj 2014, 00:03

Adviser je napisao/la:
Nije smio mislim da bi ga kaznili! Ne smije nijedan trener o tome javno pričati, može samo žalbu poslati, od koje naravno neće biti ništa. SRAMOTA, i tu su se ogradili, ako ih mediji ne pritisnu (mislim na NSBiH), niko im ništa ne može!
Pa mogao je makar reći za loš i neprijateljski odnos igrača rudara prema nama kao i spomenuti neandertalce s tribina, isto kao što je to uradio GOSPODIN KARAČIĆ nakon današnjeg derbija u vrapčićima. :clap:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 maj 2014, 00:06

Format je napisao/la:Ma nije lahko ni zabelajit tamo, seljadija je to, uletili bi u teren, kakvo osiguranje ono.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Što je najgore ova ekipa nije zabelajila nikad ni na domaćem terenu, lomili su nam igračima i noge pa su samo bili nijemi posmatrači. Ekipa bez muda i ekipa koja nije svjesna dresa kojeg nosi..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, Alipasino, bvsic, Mana, Proximic i 80 gostiju.