FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 10 maj 2014, 20:05

Ljudi stvarno misle da su ostale ekipe toliko jake da Osim ne moze pored par odlazaka dovest 2,3igraca i opet biit sampion,pa nije on levat neki,zna on svoj posao bolje od svih zajedno u ovoj nam ligi . Rade ljudi,ne trebamo se mi brinut,mi treba da budemo podrsaka a ne kao nam ove kone,gledaju Zelju a 1000 ih na utakmici .
Zeljeznicar! 1921 !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 maj 2014, 20:06

Rat korupciji u BHa fudbalu koji je najavio Dino Selimović je okončan na svekoliko zadovoljstvo pokretača rata.

- U Širokom nam je poništen čist gol, a Široki postigao gol iz ofsajda - Željo izgubio 2:3
- Protiv Mladosti iz V.Obarske Arminu Hodžiću poništena dva čista gola - Željo pobjedio 4:0
- Protiv Olimica na Grbavici poništen čist gol Urdinovu - ostalo 1:1
- Protiv Čelika u Zenici sudija isključi Armina Hodžića i teško nas ošteti ostane 2:2
- Protiv Sarajeva na Koševu nije sviran penal nad Hodžićem - ostalo 1:1
- Protiv Sarajeva na Grbavici Dupovac zaustavlja loptu rukom koja ide prema golu - ostaje 0:0
- Protiv Rudara P. , poništen gol V. Selimoviću (navodno guranje, navodno igranje rukom :lol: ni sudija ne zna zašto) i ne svira čist penal nad Arminom Hodžićem - ostaje 1:1

Ovo je ono što sam se na brzinu mogao sjetiti, uz penal za Sarajevo protiv Radnika u Bijeljini (crveni obavezno), pregršt penala za Sarajevo i protivničke igrače, a Slaviju na Koševu načnu iz ofsajda je očistilo BH fudbal od korupcije. Rat je uspio Dino Selimović treba dobiti kakvu nagradu.

- Nakon svega što se izdešavalo u Ligi i okončanog rata protiv korupcije - više se nije ni moglo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 10 maj 2014, 20:07

let3 je napisao/la:
Semper je napisao/la:
corleone87 je napisao/la: Evo ti zadnji pasus na sportsport.ba u vezi dansnje utakmice "Uslijedila je tuča među igračima, a crveni karton dobili su Kantar i Svraka. Prekid je trajao oko pet minuta. Do kraja utakmice se rezultat više nije mijenjao. Željo je sezonu završio na četvrtom mjestu i igrat će kvalifikacije za Evropsku ligu, ali ove godine bez trofeja. Rudar ide u Prvu ligu RS."
Mogu oni šta hoće pisati ali ako Čelik osvoji kup oni slućbeno idu a ne mi. A naravno da Čelik neće osvojiti, mene boli činjenica da mi nismo obezbijedili Evropu već zavisimo od drugih.
Ne brukaj se ;) Evropa je obezbjeđena još prije dva kola...a ima i nešto što se zove licenca, što Čelik nema taman i da pobjedi 20-0 u revanšu
**** takvu Evropu. Pustiti pitare ispred nas, to je bruka i sramota
NO PYRO NO PARTY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 maj 2014, 20:08

Očekujem Dinu Feninga da se oglasi ovo danas je mito i korupcija. Dino Feninze djeluj!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 maj 2014, 20:08

Nije se drugo ni ockivalo, nego da ce biti udarat otimat, al et i da smo im pustili ne bi ostali
Ako Ara ostane iduce godine dace 40 golova za sezonu

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 maj 2014, 20:10

Ara >Ibisevic :D :D

Trebaju odmah pocet pravit tim,ne pred kraj roka,odmah na posao,gledat imal sta fino ,ima finih igraca u ligi.
Zeljeznicar! 1921 !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 maj 2014, 20:20

bhsport je napisao/la:Očekujem Dinu Feninga da se oglasi ovo danas je mito i korupcija. Dino Feninze djeluj!

Uuuuuuuuuuuuuuuuu jest vam vokri. Neka, neka tako treba lijepo vrijeme, a još ljepši pogled na tabelu. Dino još se nemoj oglašavati pusti prvo Amawa da se oglasi o smjeni Đurbuzovića (koju sam najavio prije 2 mjeseca). Idite na temu Rudara i govorite im naši prijatelji kao što ste govorili jučer i prekučer, a danas vam igrače razmontiraše. Mali naivni plavci pih.
SRETAN BROJ - 1725

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 maj 2014, 20:23

Ja za sezonu imam samo reći: J3bi ga.

Toliko pehova, toliko stvari protiv nas, ali opet smo izborili Evropu, mada mi to opet nije utjeha sa obzirom da smo u januaru imali 1/4 finale Kupa i prvo mjesto na tabeli sa 5 bodova više od jufkica. Eto šta smo uradili :facepalm:

Dušmani nek se naslađuju, zaslužili su nakon ovih 5 godina, koje su trajale veoma dugo za njih

VOLIM TE ŽELJO!
Ja te volim, volim Željo..

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 maj 2014, 20:26

pitic je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Očekujem Dinu Feninga da se oglasi ovo danas je mito i korupcija. Dino Feninze djeluj!

Uuuuuuuuuuuuuuuuu jest vam vokri. Neka, neka tako treba lijepo vrijeme, a još ljepši pogled na tabelu. Dino još se nemoj oglašavati pusti prvo Amawa da se oglasi o smjeni Đurbuzovića (koju sam najavio prije 2 mjeseca). Idite na temu Rudara i govorite im naši prijatelji kao što ste govorili jučer i prekučer, a danas vam igrače razmontiraše. Mali naivni plavci pih.

po ovom amaw vidim kome je ovdje vokri

imate vi jos puno da postignete da se mozete sa nama mjeriti dotad ste samo mladji klub iz sarajeva i naravno u svakom aspektu iza želje

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 maj 2014, 20:31

pitic je napisao/la:

:lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 maj 2014, 20:38

gio10 je napisao/la:Ja za sezonu imam samo reći: J3bi ga.

Toliko pehova, toliko stvari protiv nas, ali opet smo izborili Evropu, mada mi to opet nije utjeha sa obzirom da smo u januaru imali 1/4 finale Kupa i prvo mjesto na tabeli sa 5 bodova više od jufkica. Eto šta smo uradili :facepalm:

Dušmani nek se naslađuju, zaslužili su nakon ovih 5 godina, koje su trajale veoma dugo za njih

VOLIM TE ŽELJO!
Nisi je izborio nego su se poklopile stvari u kupu.
1946

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 10 maj 2014, 20:41

Head je napisao/la:

VOLIM TE ŽELJO!
a ti mislis da je ne bi izborili, da se stvari nisu poklopile ?
Odlazi Safete.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 maj 2014, 20:44

AeGon099 je napisao/la:
Head je napisao/la:

VOLIM TE ŽELJO!
a ti mislis da je ne bi izborili, da se stvari nisu poklopile ?
Nemam ja sta misliti.Pogledam tabelu i vidim 3 ekipe koje po pravilu idu u Evropu, jos tome dodas osvajaca kupa i onda vidis da su se stvari poklopile cetvertoj ekipi.
1946

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 10 maj 2014, 20:49

@Head
sve to stoji, ali bi igraci imali drugaciji pristup utakmici, da znaju da im ta utakmica zavisi od izlaska u evropu. ;)
Odlazi Safete.

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 10 maj 2014, 20:50

Nemam ja sta misliti.Pogledam tabelu i vidim 3 ekipe koje po pravilu idu u Evropu, jos tome dodas osvajaca kupa i onda vidis da su se stvari poklopile cetvertoj ekipi.[/quote]

Pamet nije skupa koliko god da kosta.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 maj 2014, 20:51

AeGon099 je napisao/la:@Head
sve to stoji, ali bi igraci imali drugaciji pristup utakmici, da znaju da im ta utakmica zavisi od izlaska u evropu. ;)
Ne vrijedi objašnjavati :problem:
Ja te volim, volim Željo..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 maj 2014, 20:53

gio10 je napisao/la:
Ne vrijedi, slazem se jer pametan covjek vidi cinjenice a budala se vadi na insinuacije. :kafa:
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 maj 2014, 20:54

gio10 je napisao/la:
Sta ti imas kome objašnjavati. :silent:
Dobro ti covjek rece ,Evropu niste izborili,vec su Vam se neke stvari poklopile. :think:

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 10 maj 2014, 20:55

Ljudi mene zanima,jel istina da Tomic ide u Dinamo ,zna li netko nesto vise ? tako sam cuo..

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 maj 2014, 20:57

amypitar je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
Sta ti imas kome objašnjavati. :silent:
Dobro ti covjek rece ,Evropu niste izborili,vec su Vam se neke stvari poklopile. :think:

ako vec podjevas bar budi mastovit da se mozemo zajebavati kako treba :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, tutankamon1905 i 52 gosta.