Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Očekivao sam dosta jači otpor Bilbaa,ali eto,napaljeni Real M. nakon pobjede protiv Tottenhama naprosto Bilbao nije mogao zaustaviti.
Šanse za titulu su minimalne,ali zato se okrenuti LP koja vam znači puno ove sezone
Šanse za titulu su minimalne,ali zato se okrenuti LP koja vam znači puno ove sezone
You'll never walk alone.
mozda je i bolje sto je liga izgubljena sad ovako mozemo svu snagu usmjeriti ka LP i naravno prema finalu kupaVolimLiverpool je napisao/la:Očekivao sam dosta jači otpor Bilbaa,ali eto,napaljeni Real M. nakon pobjede protiv Tottenhama naprosto Bilbao nije mogao zaustaviti.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Nail for Real
- Kontakt:
Bolje nijesmo mogli pozeljeti. Glavni igraci odmorni, 3 boda uz dobru(mislim na dobru defanzivnu i solidnu ofanzivnu) igru, neke nove zamisli isprobane.
Dakle, formacija 4-3-3, Pepe na defanzivnog veznog(nije mu strano) sto je odlicno odigrao, Granero naprijed, Kaka i Di Maria po krilima. Neuigrana postavka ali kada imate majstore u timu onda ne treba da brinete. Brze lopte u prostor, brza transformacija iz odbrane u napad, konkretni potezi, to se vidjelo u ovoj utakmici. Igra prepustena Athleticu koji nije mnogo napravio (odlicna defanziva, pohvalio bih i stoperski par) a bili su u opasnosti od kontri. Dakle, nije tu bila neka lijepa igra, ali bez pritiska znali su igraci da ce vremenom rezultat doci a i bili smo konkretni sto mi se svidja. Di Maria zaista umije da iznudi penal ali ne upucujem da penali nisu postojali, ocigledni su bili. Dalje, Kaka' igra odlicno! Kontrola lopte vrh, pas igra vise nego dobra, uvijek ima rjesenje...Zasluzio je dva gola i sigurno je bio man of the match uz Di Mariu i Pepea. Vidim spominjete onaj zicer Higuaina. Ne smijemo ocekivati od njega mnogo sada. Bice bolje s vremenom. Kretanje mu je kao i uvijek dobro ali se krecao dosta sporo (malo se demantujem ali mislim da znate na sta mislim) i vidi se da jos nije uhvatio zalet.
Da se vratim na Pepea malo. Odlicno, fantasticno je odigrao na DM poziciji, ali me zabrinjava njegovo ponasanje na terenu. Jos se cudim kako nije dobio barem zuti kada je udario Gurpeguia prvo u nogu pa u facu. Ostavio bi nas poslije na cjedilu a i totalno zaebo za Barcu.
Dakle, prezadovoljan sam s obzirom da nije igrao prvi tim, a vidjeli smo npr. sta jedan Ronaldo moze da uradi...bice ebeno protiv Barce .
Da prosunem koju o sudjenju. Sto se tice onih penala, oni jesu isprovocirani ali daleko od toga da nijesu bili. Di Maria izmakao loptu i dobio udarac kod prvog a bio zadrzan kod drugog. Nema spora oko toga. Ono sto se da primijetiti jeste da sitne odluke (faul, aut i sl.) cesto idu nama u korist cak i kada nije trebalo. Naravno, imalo je trenutaka kada se baskijska publika bezveze zalila ali sve u svemu, nijesam pretjerano zadovoljan sudjenjem. Moze to bolje mada je ostvaren napredak (Almeria, Deportivo).
Vazna pobjeda za samopouzdanje pred Barcu, jako bitno da igraci imaju vjere u sebe. HALA MADRID!
Dakle, formacija 4-3-3, Pepe na defanzivnog veznog(nije mu strano) sto je odlicno odigrao, Granero naprijed, Kaka i Di Maria po krilima. Neuigrana postavka ali kada imate majstore u timu onda ne treba da brinete. Brze lopte u prostor, brza transformacija iz odbrane u napad, konkretni potezi, to se vidjelo u ovoj utakmici. Igra prepustena Athleticu koji nije mnogo napravio (odlicna defanziva, pohvalio bih i stoperski par) a bili su u opasnosti od kontri. Dakle, nije tu bila neka lijepa igra, ali bez pritiska znali su igraci da ce vremenom rezultat doci a i bili smo konkretni sto mi se svidja. Di Maria zaista umije da iznudi penal ali ne upucujem da penali nisu postojali, ocigledni su bili. Dalje, Kaka' igra odlicno! Kontrola lopte vrh, pas igra vise nego dobra, uvijek ima rjesenje...Zasluzio je dva gola i sigurno je bio man of the match uz Di Mariu i Pepea. Vidim spominjete onaj zicer Higuaina. Ne smijemo ocekivati od njega mnogo sada. Bice bolje s vremenom. Kretanje mu je kao i uvijek dobro ali se krecao dosta sporo (malo se demantujem ali mislim da znate na sta mislim) i vidi se da jos nije uhvatio zalet.
Da se vratim na Pepea malo. Odlicno, fantasticno je odigrao na DM poziciji, ali me zabrinjava njegovo ponasanje na terenu. Jos se cudim kako nije dobio barem zuti kada je udario Gurpeguia prvo u nogu pa u facu. Ostavio bi nas poslije na cjedilu a i totalno zaebo za Barcu.
Dakle, prezadovoljan sam s obzirom da nije igrao prvi tim, a vidjeli smo npr. sta jedan Ronaldo moze da uradi...bice ebeno protiv Barce .
Da prosunem koju o sudjenju. Sto se tice onih penala, oni jesu isprovocirani ali daleko od toga da nijesu bili. Di Maria izmakao loptu i dobio udarac kod prvog a bio zadrzan kod drugog. Nema spora oko toga. Ono sto se da primijetiti jeste da sitne odluke (faul, aut i sl.) cesto idu nama u korist cak i kada nije trebalo. Naravno, imalo je trenutaka kada se baskijska publika bezveze zalila ali sve u svemu, nijesam pretjerano zadovoljan sudjenjem. Moze to bolje mada je ostvaren napredak (Almeria, Deportivo).
Vazna pobjeda za samopouzdanje pred Barcu, jako bitno da igraci imaju vjere u sebe. HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
U svemu potpis, samo onaj komentator na Areni je vidio navlacenje Athletic-u..Nail for Real je napisao/la:Bolje nijesmo mogli pozeljeti. Glavni igraci odmorni, 3 boda uz dobru(mislim na dobru defanzivnu i solidnu ofanzivnu) igru, neke nove zamisli isprobane.
I jedino sto bi ja dodao na ovo jest predobra igra Granera.. Covjek je zlatna zamjena, kakav pas je dao CR-u kod gola,imao par finih kombinacija sa Kakom i Xabijem..
Mozemo ocekivat ovu postavu malo cesce.. Tj vikendom u ligi ova ekipa da igra a radnim danima tj 3 srijede za redom protiv Barce udarna postava..
- Nail for Real
- Kontakt:
Granero je odlican, zahvalan igrac. Uvijek odigra dobro kad mu se pruzi prilika. A i ima drugaciju ulogu u timu nego prosle godine. Prosle godine je igrao krilo-ofanzivnog veznog a ove organizatora ala Xabi i ide mu odlicno. Zlatna zamjena.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
[youtube][/youtube]
Odlicno je odigrao, nekoliko sjajnih dodira, poteza i pasova...Trebace nam ovakav Kaka do kraja sezone. Treba pokusati sa njim i Ozilom nekad zajedno.
Odlicno je odigrao, nekoliko sjajnih dodira, poteza i pasova...Trebace nam ovakav Kaka do kraja sezone. Treba pokusati sa njim i Ozilom nekad zajedno.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ma super je to sto sa kombinovanim sastavom nemamo problema da dodjemo do pobjede 
EDIT:Taman procitah kako su Wenger i Benitez gurali Tottenham u polufinale

EDIT:Taman procitah kako su Wenger i Benitez gurali Tottenham u polufinale

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Čini se da je u ovih mjesec i kusur dana što ga nije bilo fino vratio formu Kaka, ovakav će nam neophodan biti u završetku sezone, pogotovo u utakmicama protiv Barcelone.Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Utjecala je klupa na njega i to dobro 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
e zanima me u koliko je sati 16.4. utakmica.Toxicity je napisao/la:zajebavam se naravno,nakon rezultata iz prvih meceva ovo je irelevantno...
16.4(ESB)
20.4(Kup-Mestalja)
27.4(ESB-1)
4.5(Nou Camp-2)
Jedina dobra stvar (ako se može nazvati dobrom) je ta da nemamo breme favorita (niti se išta očekuje od nas) nakon onih 5 - 0 na Nou Campu u duelima s Barcelonom
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
22H 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
a u 22hkivi je napisao/la:e zanima me u koliko je sati 16.4. utakmica.Toxicity je napisao/la:zajebavam se naravno,nakon rezultata iz prvih meceva ovo je irelevantno...
16.4(ESB)
20.4(Kup-Mestalja)
27.4(ESB-1)
4.5(Nou Camp-2)
Jedina dobra stvar (ako se može nazvati dobrom) je ta da nemamo breme favorita (niti se išta očekuje od nas) nakon onih 5 - 0 na Nou Campu u duelima s Barcelonom

Citirat cu svoj post od prije par dana.. I dalje stojim iza njega..Mislim da je ovo ta caka koju je cuvao Mou..
Kaka nije bio ni povrijedjen,kada je izaslo u javnost da nece biti u sastavu da bi se pripremao digla se medijska frka,kada je izjavljeno da je povrijedjen sve se to zataskalo..
Mislim da ce Kaka sad u punoj fizickoj spremi izvlacit ostatak sezone
daj Boze ovakav Kaka nam treba kao nikad dosad 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vidim da je Kaka dao 2 gola iz penala, kakav je bio cjelokupno tokom meca?
vrlo dobarOTNYS_YNWA je napisao/la:Vidim da je Kaka dao 2 gola iz penala, kakav je bio cjelokupno tokom meca?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nakon duze pauze vracanja i vrlo-dobro je odlicno. Svakako je interesantno kako ce sve to Mourinho uklopiti.L-Train je napisao/la:vrlo dobarOTNYS_YNWA je napisao/la:Vidim da je Kaka dao 2 gola iz penala, kakav je bio cjelokupno tokom meca?
Ronaldo,Ozil,Di Maria i Kaka. Nema mjesta za svu cetvoricu.

ma nema mjesta za sve cetvoricu,ali mnogo je bitnije kako ce ih rotirati u ovom djelu sezone i vidjecemo ko ce u kojoj utakmici igrati a ko ce sjediti na klupi mada mislim da ce Kaka vise biti Mourinhov dzoker nego li starter 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.