HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

johnnyyK
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la johnnyyK » 15 jul 2014, 23:41

ja sam zadovoljan, kako igrom tako i posjetom na stadionu.Teren i nije bio toliko loš, kako pojedini pričaju, a u 2. utakmici možemo igrati kao i danas, bez puno pritiska, jer kao što smo se i sami uvjerili, Maribor nije ekipa kakva smo mislili da jeste...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 jul 2014, 00:38

slika

Bit ću malo opširniji ali nadam se ne i dosadan
Ja zadovoljan.Napisao sam prije tekme da bih bio zadovoljan sa 0-0 i evo to se ostvarilo.
Sad mi je još više žao zbog povreda Crnova i Radeljića.

Karačić odlično postavio igru u prvom poluvremenu u drugom evidentan pad u trkačkom djelu od 65-70 minuti.
Nadam se u Mariboru da ćemo biti svježiji.

Prvo poluvrijeme smo ih nadigrali:56%-44% posjed lopte , 6-2 u udarcima na gol ,3-2 u kornerima itd.
Šansa utakmice Stojanović,slobodnjak Đurića,šutevi glavom Vučine i Nikolića,Stojkić sa 20-ak metara preko gola ,
pa Pehar u prvoj minuti je mogao puno bolje reagirati.

Maribor je imao jednu jedna šansu Ibraimija i to je sve u prvom djelu.
U drugom djelu Maribor preuzeo inicijativu nakon 70 minute ali bez nekih prilika i jednih i drugih osim one u 58 min kad je Nikolić loše prihvatio loptu inače bi bio sam jedan na jedan.

Sudac iz španjolske po meni loš.U prvoj minuti pogibeljan start sa leđa na Stojanovića ne kažnjava kartonom a isti takav od strane Šćepanovića bez razmišljanja žuti.Ponovo , i to na našoj polovici slovenac ruši Stoju opet ništa ali zato Muminoviću daje žuti za sličan start a drugi žuti muminu je vjerovatno ispravno dosuđen iako nisam dobro vidio.Nešto kasnije čista lopta u autu bar pola metra (stajao sam u blizini) pomoćni sudac ne registrira a ne moguće da ovo nije vidio.Predsjednik sudačke komisije uefe je slovenac :D ,šalim se sumnjam da ima veze ali tko zna.
Dujkovič ,što je jako bitno, bez posla.
Stojkić vrlo dobro,kapetanski ali može on i puno bolje .
Graovac i Katanec odlični , sve što su trebali su odradili i ne bih da sudim nakon jedne tekme ali mislim da smo u Katanecu dobili pojačanje a ja već dugo vremena tvrdim da Graovac puno podsjeća na Šunjića (da spomenem da je bio na tekmi).
Zlatić vrlo dobar izuzev samog kraja kad su on i Deni puno "plivali".
Đurić daleko od svoje top forme ali bolji nego na kraju prošlog prvenstva.
Muminović :facepalm: ,pa kud crveni karton.Čovjek koji u defanzivi zlata vrijedi a sumnjam da imamo zamjenu doduše neke još nisam ni gledao uživo (Petrak,Radovanović).
Šćepanović .Vučina odigrao muški i borio se kako on to zna ali i gradio igru dok je imao snage.
Stojanović.Stoja se trudio ,nudio ,nešto i odigrao dok je imao snage (promašio šansu utakmice i podsjetio me na onu protiv Brage :facepalm: )ali on još nije fizički spreman i mora poraditi na tome.
Pehar.Jedna od njegovih boljih utakmica u zadnje vrijeme.Najbolju šansu na utakmici za Stojanovića je pripremio Mile a borbenost kod njega nikad nije bila upitna.
Nikolić.Borben ,rastrčan ali nažalost nije došao do prave prigode.
Simeunović.Deni je totalno nespreman,šta je uzrok ne znam , da li je povreda u pitanju ali ovo nije Deni iz prošle sezone.
Kordić.Kratko igrao ali o Kreši sve znamo.
Durak.Neću da sudim nakon jedne tekme ali nekako izgubljeno mi djelovao kad je ušao ali on je kao svjež igrač morao puno više da trči i da se trudi što večeras nije uradio ali pošto je tek stigao treba mu dati kredita.

Vidim spominje se loš teren.Za one koji ne znaju teren je prije mjesec ipol bio napola raskopan a kiša koja pada svaki dan neprestano zadnja dva tjedna učinila je svoje a ni u Zrinjskom se nisu baš previše trudili da ga dodatno poprave :think: ;) .
Što se tiče posjete 7000 uz opasku da yebem mamicu onim idiotima koji su zapalili baklju jer koliko znam kod uefe je 1 baklja = 5000 eura.

U uzvratu zabiti gol i onda drama :opaopa: :opaopa: :opaopa: iako nas tamo čeka sigurno drugačiji Maribor ali i mi imamo svoje adute i znamo da možemo.
sada sam veći optimista neko prije tekme a da imamo Crnova,Radeljića i Simeunovića u formi iz prošlog prvenstva siguran sam da bi zabili u MB a onda tko zna..

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!!!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jul 2014, 00:58

lijepo je branko to slozio, vidilo se da ce biti tvrdo i sa jedne i sa druge strane. Zadovoljan sam u svakom slucaju, sve osim poraza je dobar rezultat.
Pozdrav i za rođene koji su natezali za zrinju a igrali na maribor, **** ga nije liga prvaka svaki dan u gradu i nije bilo gdje, zna se gdje je stadion u mostaru! :cool:
goveđigulašmajka

Jestinac

Post Postao/la Jestinac » 16 jul 2014, 01:08

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 jul 2014, 01:10

Prije i poslije utakmice sve je prošlo u najboljem redu izuzev jednog incidenta kod odlaska "Viola" iz Mostara kad je par m.ajmuna gađalo njihovu kolonu bocama.Uvijek se nađu k.reteni koji pokvare gušt normalnim ljudima.Picke obicne :twisted: :twisted: .Hvala Bogu stradalo je samo par stakala.
Danas sam sreo dosta ljudi iz Slovenije , šetali po Mostaru i uživali , dosta njih i u dresovima Maribora kod samog stadiona ,a onda neki krezubi balavac sve pokvari.

slika
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jul 2014, 01:42

Je li moguće da na websiteu kluba nema ni slova o utakmici Lige prvaka? :damn:
Hayley <3

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 16 jul 2014, 01:43

Cestitam Zrinjskom na zasluzenom remiju, protiv Maribora, koji je koliko ga god neki omalovazavali, organizacijski,financijski. i igraciki miljama ispred svih nasih ekipa, tako da ovih 0-0 jos vise dobija na tezini.U Mariboru se imate pravo nadati prolazu,Sretno!
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 16 jul 2014, 01:58

Dobar rezultat skroz, iznenađen sam. Nisam stigao gledati utakmicu, a ne znam ni kakav je sad Maribor u odnosu na ono kad smo mi s njima igrali prije dvije godine. Zbog tog našeg iskustva mislio sam da se nećete dobro provesti. Mi smo bili solidni u prvom poluvremenu prve utakmice, i u prvih dvadesetak minuta revanša. U ostatku sam, na svoju žalost, lijepo vidio da je Maribor poprilično iznad nas, a to je bio najbolji Željo u zadnjih 5 godina.

Vidio sam da je Karačić govorio da se nada da Maribor nije trenutno u optimalnoj formi. Možda ste zato uspjeli ovako dobro proći. Odličan rezultat, ali se ne smijete puno zanositi, Maribor ima ogromno iskustvo u Evropi, o čemu još uvijek svi naši klubovi mogu samo nerealno maštati.
FK Željezničar 1921

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 jul 2014, 02:08

zrinja05 je napisao/la:Prije i poslije utakmice sve je prošlo u najboljem redu izuzev jednog incidenta kod odlaska "Viola" iz Mostara kad je par m.ajmuna gađalo njihovu kolonu bocama.Uvijek se nađu k.reteni koji pokvare gušt normalnim ljudima.Picke obicne :twisted: :twisted: .Hvala Bogu stradalo je samo par stakala.
Danas sam sreo dosta ljudi iz Slovenije , šetali po Mostaru i uživali , dosta njih i u dresovima Maribora kod samog stadiona ,a onda neki krezubi balavac sve pokvari.

slika
Gadjajte ih bombama
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 jul 2014, 09:46

[youtube][/youtube]

Kaze Zahovic ocekuje glatku pobjedu i da nemamo sta trazit gore. Sviđa mi se to.. :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 16 jul 2014, 10:21

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sretno Maribor

I kako ti ih čoek ne žali????

Ovo je stvarno zadnji očaj!
:plac: :plac: :plac:

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 16 jul 2014, 10:28

Ja sam prezadovoljan utakmicom,uzvrat mi je totalno nebitan.bit ce kako bude razocarati me ne mogu....
Kroz ovu utakmicu se vidjelo da cemo i u ovoj sezoni igrat zapazenu ulogu...
Zanima me ima li šta keša za osvojeni bod????

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2014, 10:33

1452 je napisao/la: Zanima me ima li šta keša za osvojeni bod????
Nema :mrgreen:

Dobijate pare samo za nastup u pretkolu, rezultat nebitan

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 16 jul 2014, 11:01

Bravo ekipa!
Bravo treneru!

Bravo svi koji su bili na tribini!

Ali sudac, sunce ti poljubim za drugi žuti nad muminom. Poludio sam kad sam to vidio pogotovo nakon usporene snimke gdje se vidi da je kontakta bilo!
To će nam biti veliki hendikep no valjda će Karačić iskemijati nešto novo i to uspjeti riješiti.

Sljedeći utorak će Deni biti u boljoj formi, možda i Anto dođe k sebi.
Samo jedna polukontra ili kontra i sve je moguće!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 jul 2014, 12:07

Deni vjerovatno jos nije spreman. Ja ne bi nista pretjerano mijenjao, Stojanovic mora igrat, odusevio me :salut: ...
Obrana prvo, jer ako se otvorimo nece bit dobro...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 16 jul 2014, 12:11

Ja mislim da cemo probat ne primit gol u prvom poluvremenu a onda ce se nervoza uvuci u njihove redove. Mi nemamo sta izgubit a sudac će biti naklonjen slovencima....

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 jul 2014, 12:25

Lillard je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kaze Zahovic ocekuje glatku pobjedu i da nemamo sta trazit gore. Sviđa mi se to.. :kafa:

Neka ,neka očekuje.I ovaj Zahović kažu ima kratak fitilj ,nadam se da će ga upalit plemići slijedeći tjedan u Mariboru. :mrgreen:
Deni :twisted: ,kani se koka nego se uhvati treniranja.Sinoć te onaj dva put posla po ćevape ko zadnjeg levata :damn: Nešto si mi usporio , ko da se dobro jelo na pauzi!Tvoj gol u sloveniji i treće pretkolo u Mostaru :opaopa: :opaopa: .

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 16 jul 2014, 12:56

HercUSrcu je napisao/la: Sljedeći utorak će Deni biti u boljoj formi, možda i Anto dođe k sebi.
Samo jedna polukontra ili kontra i sve je moguće!
Deni obavezno, ali nek se Anto oporavlja lagano, Katanec i Graovac su odigrali odličnu utakmicu, za Graovca sam znao da ima potencijala da bude extra stoper, ali Katanec me žešće ugodno iznenadio, obojica trebaju početi u uzvratu, zaslužili su! Gubitak Muminovića za uzvrat je velik udarac, no Petrak ili Radulović će morati uskočiti i odraditi lavovski posao... jedna stvar koju sam primjetio je kad je Đurić izašao, a bome i Stoja, igra Zrinje se raspala! Đuka koliko god je imao nekih minornih pogrešnih pasova, on je naš najbolji i najkreativniji vezni igrač i kao takav mora igrati svih 90 min.!! Durak, prvi dojam -> izgubljen i prepadnut, nadam se da je to samo bio loš debi... uglavnom u Maribor po prolaz!!!! :cool: :cool: :cool:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 16 jul 2014, 12:58

Dobar rezultat za Zrinjski kuci, svaka cast, moze se u Mariboru ici na pobjedu, tvrdo, cvrsto, jedna kontra i cao, gotovi, samo polako.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 16 jul 2014, 13:03

Predviđam najviše osvojenih bodova za koefcijent Bosne i Hercegovine u ovoj sezoni :salut: :salut: :salut: :salut:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.