FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 maj 2014, 18:55

ramic kloc mrtvi...

sudija presmijesan :crazy:

kakav penal se ne svira, zalosno :oops:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 maj 2014, 18:55

likusa je napisao/la:Realno iza nas je neuspjesna sezona ma kolko mi tvrdili suprotno :roll:
Zavisi kako na to gledas.

Ako uzmes u obzir da smo u vise navrata imali sve u svojim rukama, pa sve prokoclali, onda je totalno neuspijesna.

Ako gledas opet sa druge strane, gdje se vrsila adaptacija novih mladih kadrova u tim koji je bio doslovno receno "poljska bolnica", onda je sezona mila majka.

Bitno je konacno da svatiti neke stvari. Ove sezone Zeljo uopste nije SMIO da bude prvak!
tako cinjenice govore. Mozete vjerovati ili ne, ali tako je to. Ja sam se lomio glavu i zivce kako su nasi igraci naivni i slabi u zavrsnicama, ali to se moze desiti jednom, dva puta i eventualno tri puta, nakon cega naucis lekciju za cijeli zivot.

Ali hajde, **** to sada, ono sto mene nervira jesu ova stimanja vise.
Imam osjecaj da svima ovo odgovara ovako, pa niko nece da vise ustate i da traze ligu od 10.

Ovako nece moci vise, bar sa nase strane. Zeljinim simpatizerima ovo vise nije zanimljivo, sto se moze fino vidjeti na posjeti.

Nekada 8.000 minimalac, danas ako imas 2.500 reci, dobro smo prosli.

Neki ce reci i cestitati Zrinjskom. Dapace, treba cestitati jer su ljudi bili najspretniji. Kapa dole, ali vidjelivo je da je ove sezone njima nesto moralo ici. Od svih, najvise smo mi i Siroki izgubli sa ovim. Dokle ce ovo ovako ici ja iskreno ne znam, ali neka se zapitaju onda svi nasi jos jednom, zasto nema na Grbavici ljudi od kojih nesto mozes da zaradis!

I da, za kraj, mnogi ce reci DIno ovo Dino ono. Dinina taktika je bila dobra i tako kazu prilike, a to sto igraci NISU MOGLI, ZNALI/SMJELI da dokrajce protivnike to je druga stvar.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 maj 2014, 19:00, ukupno mijenjano 3 puta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 maj 2014, 18:56

Nadam se da ce Dino Djurbuzovic odmah u Ponedjeljak dobiti otkaz...
Imao si +5 10 kola prije kraja u odnosu na konkurente i bio ubjedljivo prvi, da bi to uspio prokockati protiv Slavije i Sirokog na Grbavici.

Zatim si imao +4 tri kola prije kraja u odnosu na komsije, da bi to uspio prokockati i na kraju sezonu okoncati tek na 4.mjestu.

Totalno razocaravajuca sezona za nas i nadam se da ce Amar Osim po pitanju trenera reagovati i na klupu dovesti kvalitetnog covjeka.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 10 maj 2014, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 10 maj 2014, 18:56

Sad smo 4. jel tako?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 maj 2014, 18:58

radije nek' dovede kvalitetnog špica. dino nije ferguson, al' vala nije ni tražio da bude trener ni pravio ekipu.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 maj 2014, 18:58

zeljovolim je napisao/la:Sad smo 4. jel tako?
Da ! Po mom mišljenju treba se traziti drugo rjesenje za klupu,ovoliko prosipanje bodova nije normalno...posebno u zadnje utakmice kad smo bili "kompletni"...
Željeznicar za život cijeli !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 maj 2014, 18:59

ako se iz naše uprave ne budu žalili na suđenje i ako prešute i ovu lakrdiju je.be.m ja i njima mater onda,cijelu sezonu nas kradu,poništavaju golove,dijele nam kartone bez potrebe,a naši šute :evil:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 maj 2014, 19:00

E moj Dino...

Sudjenje smijesno, nevjerovatno sta se desava, a liga taman krenula nabolje... kako god, odmoriti se do pocetka jula, naci dobre zamjene za one koji odu i lagano poceti novu sezonu kantanjem amaterskih klubova... Volim te Željo !

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 maj 2014, 19:03

ako se Džeko ne proda negdje u g.ovnima smo. šteta, moglo je puno više!

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 10 maj 2014, 19:03

Bravo Zeljo tako se igra...svi su govorili sigurno pustate ali eto niste ispali papci....kapa dole dobro dosli iduce godine na pirotu!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 10 maj 2014, 19:03

Svaka cast posteno odigrano

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 maj 2014, 19:04

Ovo je trebala biti ubjedljiva naša pobjeda. Svašta! Ramić je zalutao, ne samo u naš klub, nego i u ovaj sport. Mene sramota ispred njega koliko se čovjek ne trudi, k'o da je došao završiti karijeru u Želji, a ne da se kao mlad igrač nametne.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 maj 2014, 19:04

FCS je napisao/la:Svaka cast posteno odigrano
ma brate nisu nasi igrali 50% kako mogu, i kad su se potrudili sudija je sve unistio, smijurija
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 maj 2014, 19:05

Strah me da cu glavu razbijati slijedecu sezonu od reflektor na JI :hmmmmm:
Željeznicar za život cijeli !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 maj 2014, 19:05

Zasto sada sutite po pitanju Borca?

Sta je, Travnik ostao pa osmijeh na lice...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2014, 19:05

Ramić je neviđeno igracko smeće :o , obicno smetalo na terenu, igrac manje.
što je najgore, taj kloc uzima nekom talentovanijem igrac mjesto u ekipi

e moj Dino, ti si najslabija karika - odlazi :!:

najlošiji rezultat u zadnjih 5 godina

igronišite ove pitarkse smradove....gdje je sad onaj magarac Selimović da objavi rat Savezu nakon ove današnje lakrdije :urnebes:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 10 maj 2014, 19:06

Rios

Post Postao/la Rios » 10 maj 2014, 19:07

Cestitam nasim momcima na fer,postenoj i hrabroj utakmici u Prijedoru..Zacepili su ustima svima i pokazali da smo mi klub od ugleda..Izuzev privh 25 min. kad je Rudar bio bolji,ostatak utakmice smo mi bili ti koji su imali vise od igre..Steta za onaj gol primljeni jedino..Osteceni smo za cist penal..Cist..Sto se tice gola ponistenog tu vec nisam siguran da li je ili ne opravdano ponisten..Meni se ucinilo da je Svraka zakacio rukom loptu..Stanic po meni danas najbolji opet,Ara se oprostio golom..Ovaj Alibasic nista nije pokazao..Ramic limitiran igrac..Ostali svi korektno..
Drago mi je da su ovi primitivci iz Prijedora ispali..Ona fasisticka skandiranja,udaranja nasih graca,grubi startovi,kafanska unosenja u lice..Sramotno..Eh sad na livade lige RS-a pa raspalite..
Sezona gotova..Neko ce reci solidna,neko da je neuspijesna..Po meni nece se pogrijesiti ni u prvom ni u drugom slucaju..Ja cu ostati principijelan do kraja i reci da je,sto se mene tice,cilj ostvaren,a to je Evropa..Naravno,ostaje zal sto nismo uzeli neki trofej,ali Boze moj..Bilo ih je pregrst ovih posljednjih godina i to nam moze biti neka utjeha..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 maj 2014, 19:08

fedeltafrotta je napisao/la:
ma brate nisu nasi igrali 50% kako mogu, i kad su se potrudili sudija je sve unistio, smijurija

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

KAKVI SELJACI NE MOGU DA VJERUJEM ODMAH SKRATITI LIGU AL ODMAH :!: :!: :!:

P.S. Fali Kerla da uspostavi malo red na terenu da nekom malo hebe mamu
a... pehari su tu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 maj 2014, 19:09

Nije posteno, mozda jeste iz tvoje perspektive ali nije nam sviran penal, igrace su nam maltretirali na terenu, startovi za odmah crveni koji nisu ni svirani.Ponisten nam je pogodak i cini mi se da svraka nije igrao rukom...Ocigledno je rudar zavrsio sudiju i nadam se da ce se nasi zaliti na ovog sudiju imaju pregrst dokaza za pristrasno sudjenje a nadam se i Dino Fenig covjek koji se bori protiv korupcije u nogometu da ce apelirati na NS i odgovorne da se ovaj sudija eliminise jer je klasican lopov.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina i 39 gostiju.