FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 11 dec 2015, 22:33

navijači drugih timova, pišite na temi "opšte diskusije".
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 11 dec 2015, 22:49

Vraceni dugovi (jedini u BiH bez marke duga prema bilo kome, drzavi, bivsim igracima), trening centar u izgradnji (skoro zavrsen, primamo cestitke od UEFA-e), akademija, prodajemo igrace preko milion eura...
A tek smo poceli. Tek se sad ocekuju pojacanja, tek sad ide ulaganje u igracki kadar, tek sad cemo ganjati stadion, tek sad cemo ganjati grupne faze, tek sad se DIV budi.

Volim te Sarajevo!!!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 dec 2015, 22:50

Malo je baco na Saida, glupan glupi sta uradi od sebe.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 11 dec 2015, 22:51

amypitar je napisao/la:Sta je ovo svi nam igraci odose,il bar tako pišu.
Da su neka prijasnja vremena,sad bi me panika uhvatila,a sad ja miran kao da se pojacavamo.
I ja isto razmisljam ...makar sto se tice prve polovine tvog posta ....
Taman se ponadam da se ekipa nece drasticno izmijenit kad ono ODOSHE SVI jbt ... neznam ... hajd radovac za njega mi je drago da ide ....al npr radovao sam se tom stepanovu sad citam novi sad relacije .... znam da je bio u novom sadu tokom suspenzije .... tako da tu moze biti istine .... Skeptican sam kako ce sve to funkcionisat .... mozda bude pun pogodak sa ovim brazilcima ....a sta ako ne bude.... ?! ...ode benko ode krle...
Za stojceva sam govorio ko ga **** pa covjek kako je otisao osjetilo se drama ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 11 dec 2015, 23:37

DBR1987 je napisao/la:
Da su neka prijasnja vremena,sad bi me panika uhvatila,a sad ja miran kao da se pojacavamo.
Taman se ponadam da se ekipa nece drasticno izmijenit kad ono ODOSHE SVI jbt ... neznam ... hajd radovac za njega mi je drago da ide ....al npr radovao sam se tom stepanovu sad citam novi sad relacije .... znam da je bio u novom sadu tokom suspenzije .... tako da tu moze biti istine .... Skeptican sam kako ce sve to funkcionisat .... mozda bude pun pogodak sa ovim brazilcima ....a sta ako ne bude.... ?! ...ode benko ode krle...
Za stojceva sam govorio ko ga **** pa covjek kako je otisao osjetilo se drama ....
Stojcev je onom recenicom " ne treba im niti prilaziti " nakon remija protiv Borca za mene zavrsio sto se Sarajeva tice. Tako da je bio ne znam kakav igrac drago mi je sto je dobio nogu.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 dec 2015, 23:40

Sta je sa ovom bugarinom?
To je neka suplja ili?

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 dec 2015, 23:46

hzkg je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:
Stojcev je onom recenicom " ne treba im niti prilaziti " nakon remija protiv Borca za mene zavrsio sto se Sarajeva tice. Tako da je bio ne znam kakav igrac drago mi je sto je dobio nogu.
A sta je Dupovac uradio nakon Kukesija?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 dec 2015, 23:53

Počnite navijati za klub ne za igrače.
Prestanite pričati o igračima koji trenutno nikakve veze nemaju sa klubom.
Sačekajte prelazni rok pa sudite jesu li dobri odlasci ovoliki.
Probajte da iz dosade ne stvarate negativnu atmosferu rušilačkog karaktera jer nema potrebe.
Dajte prilike ovoj priči novoj da zaživi, treneru da pokaže šta zna, novim igračima da se uklope.
Nemojte pljuvati igrače koji odlaze kakvi god bili, mi smo normalan klub, sa srećom im da Bog da igrali svi i ligu prvaka bez obzira ko su.

Pozdrav.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 11 dec 2015, 23:56

Bolanos je napisao/la: A sta je Dupovac uradio nakon Kukesija?
Paša meni svako ko ne gine za onaj grb na dresu slobodno moze produziti dalje, a pokazivati nepostovanje prema ljudima koji su tu uvijek bez obzira na vrijeme, cijene karte, gostovanje, rezultate itd. je krajnje bezobrazno te takav igrac ne zasluzuje igrati za ovaj klub bio on dijete ovog kluba ili ne.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 dec 2015, 23:59

hzkg je napisao/la:
Paša meni svako ko ne gine za onaj grb na dresu slobodno moze produziti dalje, a pokazivati nepostovanje prema ljudima koji su tu uvijek bez obzira na vrijeme, cijene karte, gostovanje, rezultate itd. je krajnje bezobrazno te takav igrac ne zasluzuje igrati za ovaj klub bio on dijete ovo kluba ili ne.
Pa brate ja te zato i pitam, jos je Amer nase dijete, kapiten nakon toga itd. i ja ga opet volim i da ga sretnem naklonio bih mu se za sve sto je dao nasem klubu. Milos ustvari sa nama prije dolaska nije imao, bio je kljucni igrac uz Cimirota citavo vrijeme i ja od njega ne ocekujem postovanje kao kod Dupovca ali je Dupovcu ista stvar kao nasem oprostena ali pamticemo Milosu sve? Ko je trebao imati vise postovanja? Jesu li nakon tog Borca dok se vodja obracao igracima Cimirot i Miha prvi krenuli put svlacionice pa onda nastade galama? Svi mi volimo FKS ali budimo vise zahvalni.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 12 dec 2015, 00:03

jurisicduska je napisao/la:Počnite navijati za klub ne za igrače.
Prestanite pričati o igračima koji trenutno nikakve veze nemaju sa klubom.
Sačekajte prelazni rok pa sudite jesu li dobri odlasci ovoliki.
Probajte da iz dosade ne stvarate negativnu atmosferu rušilačkog karaktera jer nema potrebe.
Dajte prilike ovoj priči novoj da zaživi, treneru da pokaže šta zna, novim igračima da se uklope.
Nemojte pljuvati igrače koji odlaze kakvi god bili, mi smo normalan klub, sa srećom im da Bog da igrali svi i ligu prvaka bez obzira ko su.

Pozdrav.
Svaka cast za post !
Prvo nisam negativan .... pozitivniji nemogu biti jer napredujemo OGROMNIM KORACIMA .... u svakom pogledu .... uprava je ucinila nemoguche (gledano mojim ocima ) i kakve god kikseve da su napravili mali su sta su postigli ....

Drugo ne pljujem ja nikog svi koji su u klubu zasluzuju biti u njemu a ovi sto nisu vjerovatno nisu zasluzili da budu tamo i to je to :) veoma jednostavno ....
Trece samo govorim da mi se ne svidja svaki pocetak sezone / polu-sezone ta drasticna promjena kolicine igraca in/out.... ja se divim tim ljudima kako se ikako "uigraju" pored tolikih promjena ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 12 dec 2015, 00:21

Bolanos je napisao/la:
hzkg je napisao/la:
Paša meni svako ko ne gine za onaj grb na dresu slobodno moze produziti dalje, a pokazivati nepostovanje prema ljudima koji su tu uvijek bez obzira na vrijeme, cijene karte, gostovanje, rezultate itd. je krajnje bezobrazno te takav igrac ne zasluzuje igrati za ovaj klub bio on dijete ovo kluba ili ne.
Pa brate ja te zato i pitam, jos je Amer nase dijete, kapiten nakon toga itd. i ja ga opet volim i da ga sretnem naklonio bih mu se za sve sto je dao nasem klubu. Milos ustvari sa nama prije dolaska nije imao, bio je kljucni igrac uz Cimirota citavo vrijeme i ja od njega ne ocekujem postovanje kao kod Dupovca ali je Dupovcu ista stvar kao nasem oprostena ali pamticemo Milosu sve? Ko je trebao imati vise postovanja? Jesu li nakon tog Borca dok se vodja obracao igracima Cimirot i Miha prvi krenuli put svlacionice pa onda nastade galama? Svi mi volimo FKS ali budimo vise zahvalni.
Meni paša fali emocije na terenu, onu koju su imali Torlak, Hadžić, Obuća, Alaim, Trivunović itd. tako da halalite malo i iz ljutnje neke pišem al fali onaj odnos između navijača i igrača kao što je ranije bio. Igrali su loše pa opet dodu ispred tribine i šute jer su imali neko poštovanje prema navijačima jer su i sami navijači istog kluba a i mi smo im podrškom svaku utakmicu isto uzvraćali, ovo što danas gledam nije ni blizu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 dec 2015, 00:23

Ako je neko bio u fan shopu ovih dana, jesu li dosli oni dresovi u kojim smo igrali protiv Galate? Znam da se govorilo da bi trebali doci u prodaju.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 00:28

joker90 je napisao/la:Ako je neko bio u fan shopu ovih dana, jesu li dosli oni dresovi u kojim smo igrali protiv Galate? Znam da se govorilo da bi trebali doci u prodaju.
Ja ih nisam vidio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 12 dec 2015, 00:36

Da li se moze obnoviti clanska preko interneta? Probam platiti preko PayPal ono mi dodje da FKS jos nije namjestio konto za primanje para. A fan.shop odakle sam narucio prosle godine nece da mi otvori

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 12 dec 2015, 00:53

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako je neko bio u fan shopu ovih dana, jesu li dosli oni dresovi u kojim smo igrali protiv Galate? Znam da se govorilo da bi trebali doci u prodaju.
Imaš ih u kućici kod BBI centra :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 dec 2015, 00:55

Moscardelli je napisao/la:Da li se moze obnoviti clanska preko interneta? Probam platiti preko PayPal ono mi dodje da FKS jos nije namjestio konto za primanje para. A fan.shop odakle sam narucio prosle godine nece da mi otvori
Hoce, vec je doslo do greske kad su promjenili iz FC u FK.
http://www.fanshop.fcsarajevo.ba/
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 12 dec 2015, 01:14

MCMXLVI je napisao/la:
Moscardelli je napisao/la:Da li se moze obnoviti clanska preko interneta? Probam platiti preko PayPal ono mi dodje da FKS jos nije namjestio konto za primanje para. A fan.shop odakle sam narucio prosle godine nece da mi otvori
Hoce, vec je doslo do greske kad su promjenili iz FC u FK.
http://www.fanshop.fcsarajevo.ba/
Danke schön :thumbup:

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 12 dec 2015, 02:20

Ne znam da li imate ovu sliku kako je to Kosevo nekad izgledalo, pa evo onome ko nema.

slika
FORZA ZELJO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 dec 2015, 02:36

Sesar mame ti se najebem :puke: :puke: :puke: :puke: od iskrenog bolesnika FKS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lavcina, Majestic-12 [Bot], NazorUso, Rodman i 58 gostiju.