FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slaze to Jesa polako. Ja vjerujem da cemo biti puno jaci 

Yebo te zivot,strumfetica i rasprave sa administracijom na njihovoj temi,da smo mi onako nesto napisali,pokolj bi bio sa banovima
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
thxhzkg je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/mihail-ale ... eler/49035zagorski je napisao/la:Kako se zove ovaj Aleksandrov i koju poziciju igra?
a pitao sam zato sto ima i onaj drugi sto igra odbranu,a ova mihail bi nam bas dobro dosao cini mi se
Joj ljudi sprema se oluja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo da ne bude neki petominutni pljusak.Besic je napisao/la:Joj ljudi sprema se oluja

Samo Saraj'vo.
Prava zastava !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vazduh trepti ko da nebo goriBesic je napisao/la:Joj ljudi sprema se oluja

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako sam hladno podlegao dok sam nacrtao 8 sličica ovih za gif... Materi ne bi da je tražila... Al' FKS... 

Samo Saraj'vo.
Samo ovo da vidim u januaru ovo i moze se zatvoriti prelazni rok odmah!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hahahaha sa sjevera stize ciklona i donosi ludilo hahahalenpitar je napisao/la:Vazduh trepti ko da nebo goriBesic je napisao/la:Joj ljudi sprema se oluja
Ja ne bih imao ništa protiv da se i ovaj pojavi na potpisivanju ugovorajoker90 je napisao/la:Samo ovo da vidim u januaru ovo i moze se zatvoriti prelazni rok odmah!!

- PitarBordo
- Kontakt:
Kakvi Duljevici, Aleksandrovi i ostali precijenjeni igraci? Samo Irfu speed merchant-a dovesti, dat mu slobodu u igri, traku ako bude trazio i ja vam obecavam duplu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gledam onaj klip gore...protiv Kukesija.
Melunovic, Haurdic i Radulovic. Uh, ko je sve igrao za nas....jeza me sad hvata Boga mi. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Djece mi daj daj dobrih igraca
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo nam brata ZDRAV PRAV !