Da cist gol nam ponistise nije prvi put nazalost...super je napisao/la:ne mogu da vjerujem cist gol nam ponistise,ovo ce rudar uz pomoc sudija da dobije
svraka nije dirnuo loptu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sudije ostavljaju Rudara u ligi, a ne Zeljo. Nadam se da cemo i sudije pobijediti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
jel stvarno mislite da je bio gol il se zafrkajete,pa svraka rukom skrenuo loptu u gol i dobi zuti i ne buni se .
dajte neki link, molim vas
može i na PP
može i na PP
Navijac malenih umjesto da je na utakmici svoga kluba, gleda veceg i uspjesnijeg gradskog rivala preko internetabordobijeli je napisao/la:jel stvarno mislite da je bio gol il se zafrkajete,pa svraka rukom skrenuo loptu u gol i dobi zuti i ne buni se .

-
- Kontakt:
Tesko je igrati kad su i sudije protiv nas!exbabilon je napisao/la:Sudije ostavljaju Rudara u ligi, a ne Zeljo. Nadam se da cemo i sudije pobijediti.
-
- Kontakt:
na tvom mjestu bi se pokrio i sutio... pobjedili smo laktase u onoj prvoj godini i tak ovas ostavili u ligizenica19855 je napisao/la:M ajde zna se ovo da ce te vi pustit Rudaru kako bi Travnik ispao i tako ste uradili isto jedne sezone Slaviji dali i ispala Sloboda vi ste klub .....![]()

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
da gledam na tv ,nisam u mogucnosti da budem na kosevu ,al ne radi se sad o tome nego o tome da ljudi kazu ponisti cist gol a lijepo se vidi da je rukkom igrao .ja bi napisao isto i da je igrac sarajeva igrao ovako rukom .Guarin14 je napisao/la:Navijac malenih umjesto da je na utakmici svoga kluba, gleda veceg i uspjesnijeg gradskog rivala preko internetabordobijeli je napisao/la:jel stvarno mislite da je bio gol il se zafrkajete,pa svraka rukom skrenuo loptu u gol i dobi zuti i ne buni se .![]()
![]()
![]()
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ja mislim da igraci imaju veci motiv kada idu ken*at nego danas. Ali dobro Evropa obezbjedjena ne treba se trositi bezveze. Ovo mirno privesti kraju i tjt
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
- Kontakt:
Kakva smo mi samo sila, ostavljamo i izbacujemo iz lige koga nam k... cejf.fedeltafrotta je napisao/la:na tvom mjestu bi se pokrio i sutio... pobjedili smo laktase u onoj prvoj godini i tak ovas ostavili u ligizenica19855 je napisao/la:M ajde zna se ovo da ce te vi pustit Rudaru kako bi Travnik ispao i tako ste uradili isto jedne sezone Slaviji dali i ispala Sloboda vi ste klub .....![]()

ovaj bordobijeli je korektan forumaš i ne znam što ga bez razloga napadaš,možda ima neki razlog zašto nije otišao na tekmu svog kluba.. i meni se učinilo da je bila ruka,pokazali smo da necemo namjestiti tekmu i da cemo igrati..Guarin14 je napisao/la:Navijac malenih umjesto da je na utakmici svoga kluba, gleda veceg i uspjesnijeg gradskog rivala preko internetabordobijeli je napisao/la:jel stvarno mislite da je bio gol il se zafrkajete,pa svraka rukom skrenuo loptu u gol i dobi zuti i ne buni se .![]()
![]()
![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Rudar ako dode do senesterca u drugon poluvremenu dobit ce penal.
Ponisten nam je potpuno regularan pogodak. Ove godine nemamo nikoga iz uprave ili rukovodstva tima prema kome bi sudije bar malo iskazale respekt. Pa nama niti jedan penal nije sviran. Predsjednika nema na gostovanjima. Ovakav gol da nam se ponisti... Presmjesno. A ovaj Paradzik nas kontinuirano.....
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
dodaj tu i Enisa Sadikovića i imaš 3 igrača koja su u prvih 11 a uopšte ne igraju..likusa je napisao/la:Jadni mi sa Ramicem i Selimovicem
![]()
![]()

gledao sam sa posebnom pažnjom na Alibašića i on ima ono nešto,biće od njega dobar igrač ako nastavi da vrijedno trenira..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ovaj Kantar nelos igrac.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Ovo nije tvoje misljenje nego je ovo misljenje onog sto si procitao ovdje. Neko je nedavno napisao Alibasic dobar, a danas lika nema uopce kao da ne igra.Željooooo je napisao/la:dodaj tu i Enisa Sadikovića i imaš 3 igrača koja su u prvih 11 a uopšte ne igraju..likusa je napisao/la:Jadni mi sa Ramicem i Selimovicem
![]()
![]()
![]()
![]()
gledao sam sa posebnom pažnjom na Alibašića i on ima ono nešto,biće od njega dobar igrač ako nastavi da vrijedno trenira..
Ali je zato bitno napisati kako Ramic i Selimovic ne valjaju jer je masa tako napisala.
Daj jednom napravite svoje misljenje. Cuj Alibasic nesto ima, frajer ne postoji na terenu bukvalno. Iako ja ne kazem da momak nije talenat.
- corleone87
- Kontakt:
Kvesa usao u igru
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
umjesto koga?corleone87 je napisao/la:Kvesa usao u igru
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ovdje Željo ne smije ni postići gol ... Izgleda da NSBiH izbacuje Travnik iz lige. Prvo su ih oštetili u Prijedoru a onda sad protiv Želje! Da nema Želje, tačno bih se zakleo da ovu ligu više neću pogledati nikad. I ove iz NSBiH treba otjerati, sve ista go.na. Treba tražiti ostavke ako želimo normalnu ligu i trebaju svi biti složni. Ovo je JADNO!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.