More l' vako?MortemHz je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo kako dobro prilagodite i malo potamnite i ukomponujete bojePitarBordo je napisao/la:More l' vako?MortemHz je napisao/la:
Ma sve znam haveru,zezam se malohilmo je napisao/la:Ako su objavljeni tekstovi o mogućem odlasku nekih igrača ne znači da će otići. Neki hoće, ali ćee i drugi doći. Ja bih najviše volio da zadržimo Duljevića od njega mnogo zavisi naša igra.RedEvil je napisao/la:Ko ce nam igrati,svi odose![]()
![]()
![]()
Lako bih podnio odlazak Benke i Velkoskog, ali se nadam da će Radovac i Stepanov ostati još bar do ljeta ili do naredne zime, vezani su ugovorom nema potrebe žuriti. E sad kakve su zamisli Ješića![]()
Biće dolazaka, samo polako. U teškoj smo situaciji što se tabele tiče, tako da su nam pojačanja, ali POJAČANJA, potrebna ako nešto mislimo opraviti.
Imas pm bratemarconato je napisao/la:Evo kako dobro prilagodite i malo potamnite i ukomponujete bojePitarBordo je napisao/la:More l' vako?MortemHz je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Al ako ne posloži.....
Leti i Ješa i uprava i svi redom.
Zamisli te sceneBolanos je napisao/la:hilmo je napisao/la:Al ako ne posloži.....
Leti i Ješa i uprava i svi redom.![]()
Nije tacno vec Dzeno stupa na scenu u 23.kolu i uzima duplu ovaj put.
Hahahahaha, jedan je, ono što se kaže, DŽENAN UŠČUPLIĆ.Bolanos je napisao/la:hilmo je napisao/la:Al ako ne posloži.....
Leti i Ješa i uprava i svi redom.![]()
Nije tacno vec Dzeno stupa na scenu u 23.kolu i uzima duplu ovaj put.
Ako je to Aleksandrov iz Ludogoretsa,on je vezan ugovorom do ljta 2018.(tesko da cemo platiti onestecenje za njega koje sigurno nije malo.)Benkara21 je napisao/la:Dolaze Terziev i Aleksandrov, a Stepanov odlazi u Vojvodinu.
Vjeruj mi, završeno je to sve.sonpenn je napisao/la:Ako je to Aleksandrov iz Ludogoretsa,on je vezan ugovorom do ljta 2018.(tesko da cemo platiti onestecenje za njega koje sigurno nije malo.)Benkara21 je napisao/la:Dolaze Terziev i Aleksandrov, a Stepanov odlazi u Vojvodinu.
Brate moj ala tebe taj telefon ishandri, nema šta ti nije ispravio i poturio zadnjih desetak postovaPantelija je napisao/la:Aleksandrov je imao problema i SAD ima sa trenerom i klubom a prije dva mjeseca je zabio za bugarsku repku u kvalifikacijama
Pa logicno tebra,sad ce se znati ko je odg.i nek leti ako se pokaze neuspjesan da je Klop a ne Jesahilmo je napisao/la:Al ako ne posloži.....
Leti i Ješa i uprava i svi redom.
http://www.transfermarkt.com/mihail-ale ... eler/49035zagorski je napisao/la:Kako se zove ovaj Aleksandrov i koju poziciju igra?
Po sportsport.ba Zeljeznicar je glavni favorit za titulu.bojler je napisao/la:Po sportsport.ba u Sarajevu ce samo kadeti ostat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.