FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Još malo
Još malo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
MCMXLVI je napisao/la:Jer nema niko drugi...Ex1t je napisao/la:do nezamjenjivog clana prvih 11,
Pogledaj jos jednom nasu klupu veznog reda.
- Radovac povrijeda.
- Alispahic povrijeda.
- Puric povrijeda. (smijesan igrac inace).
- Ikande povrijeda pa raskid ugovora.
- Cimi i Stojcev otisli.
To je jedini razlog zasto je on u prvih 11.
Apropo price o momce makedonce predlazem da jos jednom zapjevamo moju jel tako kantatorsku pjesmu
Pa kaze
Ooo Velkoski Krste
He's a striker
He's good at beers
Shooting like Britney Spears
But brilliant at saying cheers!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Georgi Terziev Bugarska A repka 6 nastupa mlada 16 nastupa Ludogorets 53 nastupa stoper i desni bek blizu dolaska
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- PitarBordo
- Kontakt:
Skakić se vraća kada i Tičić.... Živo me interesuje delegiranje tog kola, imam osjećaj da će biti za zatvora.
Cimi

To je to kolo kad se oba Lištičanska diletanta vraćaju... Ne znam zašto, ali imam osjećaj da će Velež i Olimpic pobjediti u 27. kolu.
Cimi

To je to kolo kad se oba Lištičanska diletanta vraćaju... Ne znam zašto, ali imam osjećaj da će Velež i Olimpic pobjediti u 27. kolu.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Laz..alenpitar je napisao/la:Georgi Terziev Bugarska A repka 6 nastupa mlada 16 nastupa Ludogorets 53 nastupa stoper i desni bek blizu dolaska

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije Morteme brate laz. Pogledaj mu ugovor i kada istice. Samo smo poslali upit za njega jer u Ludogorecu vise ne racunaju na njega a Jesic itekako dobro zna Bugarsko trziste i ima ogremna poznanstva sa menadjerskim agencijama koje zastupaju tamosnje igrace. Do njega je sve. Od ove polusezone ima tacan budzet koji smije potrositi za obestecenja igraca i tacan mjesecni budzet za plate igraca koji takodje ne smije premasiti. Citava transfer politika je na njemu i njegovim saradnicima. Sve sto se dovede bice strikno njegova zelja koja se uklapa u budzet kluba da bi mogli poslovati u plusu.MortemHz je napisao/la:Laz..alenpitar je napisao/la:Georgi Terziev Bugarska A repka 6 nastupa mlada 16 nastupa Ludogorets 53 nastupa stoper i desni bek blizu dolaska

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpisao je za drugi klub...oni su ovo napisali samo zato jer se proculo da nam dolazi neko iz LudogoretsaRuleHz je napisao/la:Nije Morteme brate laz. Pogledaj mu ugovor i kada istice. Samo smo poslali upit za njega jer u Ludogorecu vise ne racunaju na njega a Jesic itekako dobro zna Bugarsko trziste i ima ogremna poznanstva sa menadjerskim agencijama koje zastupaju tamosnje igrace. Do njega je sve. Od ove polusezone ima tacan budzet koji smije potrositi za obestecenja igraca i tacan mjesecni budzet za plate igraca koji takodje ne smije premasiti. Citava transfer politika je na njemu i njegovim saradnicima. Sve sto se dovede bice strikno njegova zelja koja se uklapa u budzet kluba da bi mogli poslovati u plusu.MortemHz je napisao/la:Laz..alenpitar je napisao/la:Georgi Terziev Bugarska A repka 6 nastupa mlada 16 nastupa Ludogorets 53 nastupa stoper i desni bek blizu dolaska

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije brate ni za kog jos potpisao. Daleko smo itekako od potpisa ovog igraca al se ganja. U Lodogorecu misle da su ga prevazisli, ne racunaju vise na njega i to je nasa jedina sansa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajd' ok ako ti mislis tako, pustit cu teRuleHz je napisao/la:Nije brate ni za kog jos potpisao. Daleko smo itekako od potpisa ovog igraca al se ganja. U Lodogorecu misle da su ga prevazisli, ne racunaju vise na njega i to je nasa jedina sansa.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma sport avaz vec prepisaoFrancescoTotti je napisao/la:Vec se proculo?
![]()

Isceraj to sve jesaaaa hahahahah
Nemoj me pogresno shvatiti. Nisam rekao da smo ni blozu da se potpise. Kontakt je postojao i postoji jos uvijek. Itekako na dugom stapu. I definitivno nije jedini iz Ludogoreca kojeg se pokusava preveslati da dodje u ovaj nas ocaj od lige. U zdravlje brate.MortemHz je napisao/la:Hajd' ok ako ti mislis tako, pustit cu teRuleHz je napisao/la:Nije brate ni za kog jos potpisao. Daleko smo itekako od potpisa ovog igraca al se ganja. U Lodogorecu misle da su ga prevazisli, ne racunaju vise na njega i to je nasa jedina sansa.
Ko ce nam igrati,svi odose

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
MortemHz je napisao/la:

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
on nije potpisao za drugi klub to je mortem pogresno razumio...moja greska sorry...
meni je reko da nema nista od toga...dolazi drugi igrac3 i ludogorets
meni je reko da nema nista od toga...dolazi drugi igrac3 i ludogorets
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema ciste bordo boje, ovdje ima malo ali nema veze slicno jemarconato je napisao/la:MortemHz je napisao/la:

Ako su objavljeni tekstovi o mogućem odlasku nekih igrača ne znači da će otići. Neki hoće, ali ćee i drugi doći. Ja bih najviše volio da zadržimo Duljevića od njega mnogo zavisi naša igra.RedEvil je napisao/la:Ko ce nam igrati,svi odose![]()
![]()
![]()
Lako bih podnio odlazak Benke i Velkoskog, ali se nadam da će Radovac i Stepanov ostati još bar do ljeta ili do naredne zime, vezani su ugovorom nema potrebe žuriti. E sad kakve su zamisli Ješića

Biće dolazaka, samo polako. U teškoj smo situaciji što se tabele tiče, tako da su nam pojačanja, ali POJAČANJA, potrebna ako nešto mislimo opraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.