NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 11 apr 2013, 10:24

zmaj_Bosne je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:BRAVO MANEKENI!
Samo cu to rec,bitno je da su frizurice,kopacke tu a sto se lopta ne moze ubacit **** to...

Svaka vam cast,ni u srebreniku boda necete uzet!

OCEMOL MI U TU EVROPU STO STE NAJAVLJIVALI POCETKOM SEZONE??
Ko je to od celnika kluba najavio borbu za Evropu??????????????????????????

To su samo pojedinci na ovom forumu najavljivali.
Pa Savić je rekao da imaju igru za Europu (da su imali malo sreće). Evo gledam danas da im je stvarno falilo sreće, jer svaki put kad su opucali po golu nisu imali sreće da pogode onu stranu gola gdje se ne nalazi protivnički golman. Jbg imaju taj peh da im lopte privlači golman na sred gola :lol: Prvi treninig 120 minuta šutevi po golu. Meni bi oni naučili napamet izgled gola u svakom momentu sa bilo kojeg mjesta na terenu. Totalno izgledaju amaterski u tom smislu. Jbg, pa i ja bih im sve lopte odbranio kada idu po sred gola ama baš svaka.
Ko da se Savic sta pita o cilju Zvijezde...... A taj isti Savic je izjavio prije neki dan da je zadovoljan svojom igrom, al ja ipak mislim da je on malo pomijeso loncice, sigurno je htio rec da je zadovoljan svojom pricom na terenu :D :D :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 apr 2013, 10:30

xyz111 je napisao/la:Evo da se i ja malo uključim ! Pratim danima Vaše komentare , i mogu zaključiti da većina voli Zvijezdu , a u stvari što je i najvažnija stvar .Sa određenim forumašima se nemogu složiti u konstatacijama , krivi igrači , trener nije uradio ovo ili ono , a u stvari Zvijezda ima jedan problem , a to je loša strategija formiranja ekipe . Volio bih kada bi neko imao podatak , koliko je igrača prodefilovalo kroz Zvijezdu u proteklih 5 godina ? Mijenjali su se treneri i opet bez nekog značajnijeg rezultata . Ako pogledamo ekipe u bilo kojem sportu , a koje prave dobre rezultate , vidjet ćemo da su im kosturi ekipa igrači koji po nekoliko godina igraju zajedno . Nije problem promijeniti dva ili tri igrača , ali je problem kada svake sezone mijenjate po deset ili više igrača . Takođe u našem primjeru možemo zaključiti da je 90% igrača koji su prošli kroz Zvijezdu , kvalitetom tu negdje . U čitavoj PL BiH , nepostoji neki igrač vrhunske kvalitete da bi ga neko mogao nazvati pojačanjem , kao i što su sve ekipe kvalitetom tu negdje. Zato , nemojmo kriviti samo igrače , jer je većina tek skoro došala u naš klub , treba im vremena da se aklimatizuju , da upoznaju saigrače , trenera , publiku i nakraju kada se adaptiraju svakako će otići u nepoznatom pravcu kao i svi dosad.
Gradnja infrastukture u ovim teškim vremenima je za svaku pohvalu i nadamo se u budućnosti da na lijepom stadionu i u dobrom ambijentu gledamo vrhunske predstave našeg kluba !
Mirkovic, Morankic, Jahic, Bogdanovic, Pandza, Halilovic, Husic, Savic, Kovacevic,
to ti je kostur nase ekipie i u zadnje 3 sezone samo su se 3 igraca u tom dijelu promijenila i za ubuduce tu mozes dodat i Ordagic, nevidim tu nikakav problem to ti je realnost bh fudbala..... gdje su ti pare da vezes nekog igraca za sebe 4-5 godina, to ti je velika obaveza u startu za jednog igraca moras imat obezbijedjeno minimalno 100 000 KM..... Kompletna liga jos nije na tom nivou a kamoli Zvijezda

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 11 apr 2013, 10:47

Samo cu to rec,bitno je da su frizurice,kopacke tu a sto se lopta ne moze ubacit **** to...

šta ti komentarises , a nisi ni bio na utakmici

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 11 apr 2013, 12:36

nexus7 je napisao/la:

šta ti komentarises , a nisi ni bio na utakmici
Rodak moj ne seri,ako nisam bio sa tobom ne znaci da nisam bio ;)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 11 apr 2013, 13:23

Čitam ove forumaše i ne mogu da se ne javim .. Jučer na utakmici Stančevski izvodi sve prekide i kornere, svaka lopta njegova ide na golmana i čovjek iz publike mu dobaci da pokuša da ne bude svaka golmanova on se okreće i j.e.b.e čovjeku mater i još prijeti prstom, čuj ovo... ko fol naću ja tebe poslije utakmice, **** te direktor Mustafa Peštalić koji te doveo u naš grad valjda i ti Stančevski i ti direktore Mustafa niste naučili osnove kulture u Makedoniji i Subotici izgleda toga nema.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 apr 2013, 23:13

Jel ovo za vrijeme utakmice protiv Radnika jedan dio igraca imo trening na pomocnom ??????

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 apr 2013, 23:29

BiberBiber je napisao/la:Čitam ove forumaše i ne mogu da se ne javim .. Jučer na utakmici Stančevski izvodi sve prekide i kornere, svaka lopta njegova ide na golmana i čovjek iz publike mu dobaci da pokuša da ne bude svaka golmanova on se okreće i j.e.b.e čovjeku mater i još prijeti prstom, čuj ovo... ko fol naću ja tebe poslije utakmice, **** te direktor Mustafa Peštalić koji te doveo u naš grad valjda i ti Stančevski i ti direktore Mustafa niste naučili osnove kulture u Makedoniji i Subotici izgleda toga nema.
Ako je iko trebao biti bez kritike onda je to Perica.Momak izluđivao igrače Radnika,po dva igrača prolazio na krilu.Mislim da to nije njegova prirodna pozicija.Sve su akcije isle preko njega.Bio je u kontinuitetu prijetnja po lijevoj strani.Većina ubacivanja u sesnaest je preko njega isla.Dva,tri puta je golman uhvatio.Da su Dzafić i Diata bili prisebniji bio bi tri ,četiri puta asistent.Momku se za jučer nema šta reć.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 12 apr 2013, 01:10

Sta ima za stadion neki dan sam malo navratio,teretana u zavrsnoj fazi,restoran nesto se radilo materijal je tu al trenutno se neradi, hocel se uskoro pocet radit pomocni???lijepo ce bit ako reflektori i semafor dodju do juna :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 apr 2013, 11:54

poslije dva prosuta boda protiv radnika sad nam ide gostujuca pobjeda u zenici :mrgreen: izgleda da bi tako moglo i biti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 apr 2013, 14:33

Men se cini da nam negine dolazak brkovica, ionako mi znamo sa kriminalcima...... samo kad nam jednom SIPA uleti na trening :D :D :D :D

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 12 apr 2013, 16:28

U-19 reprezentacija u Gradačcu 18. aprila u 15 sat
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 apr 2013, 20:29

Negdje oko 19.sati u industrijskoj zoni kod Belamionixa,motociklista je udario u golf4,njemačkih tabla u kojem su bila trojica fudbalera Zvijezde,jedan od njih je Diata.Mislim da im nije bilo nista dok je vozač motocikla sa vidljivim ozljedama prebačen u Dom zdravlja............ :(

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 12 apr 2013, 20:55

Gdje si to vidio ? :o
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 apr 2013, 20:57

NKZ07 je napisao/la:Gdje si to vidio ? :o
Pise ti,kod Bele.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 apr 2013, 21:15

nadam se da nije nista ozbiljno.diata nam treba sutra da rijesi utakmicu

Nova sezona nova nafaka

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 12 apr 2013, 21:49

da li znate hoce li Husic moci sutra igrati

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 13 apr 2013, 00:10

Pola ekipe Zvijezde danas na dzumi..Diatta, Ramic i jos par njih..sutra uz Boziju pomoc do bodova :D
Zadnja izmjena: Brezovac, dana/u 13 apr 2013, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 13 apr 2013, 00:11

Kako sam cuo nista od Husica...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 apr 2013, 15:12

sretno nam danas :)

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 apr 2013, 16:05

zanimljiv sastav u zenici mirkovic,mus,savic,susic,sodic,stanceski,jahic.ordagic,adam.diata dzafic
sreda mi djelije malo neiskusno ali vidjecemo

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.