NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

tareizo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la tareizo » 11 sep 2023, 18:50

limvolikce1945 je napisao/la:
11 sep 2023, 17:46
Dobro zapamtite ovu sliku kad vam se pojave mokri snovi s ambicijama. Ovdje je LIJEPO ilustrovano od čega Duvnjak pravi ekipu. Svako mjesto iznad 15. na kojem nam je ekipa po vrijednosti je uspjeh za trenera! Možete vi pričati šta hoćete, to je činjenica.

slika
o cemu ba vi ,boze sacuvaj gdje ode moj GRAD

mosa likce
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 11 sep 2023, 18:51

Bandit88 je napisao/la:
11 sep 2023, 17:07
Šarić polahko uzima mjesto Durmišu, ali je po mom mišljenju igrač koji unosi nemir među igračima na terenu. Prošlu sa Sivcem se svađa, jučer sa Horićem, a Duvnjak ne reaguje prema njemu, nego prema Sivcu i Horiću.

Nadam se da će Piljug dobiti šansu barem u kupu, iako bi to značilo da Karalić mora na klupu (nemoguća misija), ili umjesto Sivca.

Bojim se da bi ukoliko se nesto ne promijeni, već na polusezoni bi mogli ostati bez Sivca, Piljuga, pa i Smajića. Mogao bi i Hrelja iz svog čejfa da ode.

Moje mišljenje je da u timu nema više one timske harmonije od prošle sezone, što i jest mozda najveći problem, pored individualne (ne)kvalitete.
Pa normalno kad su odbrambeni igraci juce izgubili utakmicu i najlosiji bili,ljudi 2 puta izbili loptu onako i igrac izmezu 2 odbrambene igraca dolazi do lopte i daje go a prvi necu ni komentarisat kakav amaterizam odbrane

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 11 sep 2023, 18:59

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 11 sep 2023, 19:21

Off topic

Zanimljivo stanje na tabeli DLC poslije 4 kola..

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 11 sep 2023, 19:33

Gdje je anketa šta očekujemo od utakmice protiv FK Budućnost Banovići?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 11 sep 2023, 19:34

tareizo je napisao/la:
11 sep 2023, 18:50
Dobro zapamtite ovu sliku kad vam se pojave mokri snovi s ambicijama. Ovdje je LIJEPO ilustrovano od čega Duvnjak pravi ekipu. Svako mjesto iznad 15. na kojem nam je ekipa po vrijednosti je uspjeh za trenera! Možete vi pričati šta hoćete, to je činjenica.

slika

mosa likce
Šta nije jasno, rado ću pojasniti?

Da, grad nam je u velikom qurcu već odavno i ovaj klub je jedino što je ostalo kao svijetla tačka za šta se normalni ljudi koji su tu ostali mogu boriti!

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 11 sep 2023, 20:34

slika
Duvnjak OUT

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 sep 2023, 20:36

Koga ti predlažeš umjesto Duvnjaka?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 11 sep 2023, 20:46

samocelik je napisao/la:
11 sep 2023, 20:36
Jusufbegovica, pa da ni pobjede ni poraza nemamo :D

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 sep 2023, 21:13

zenicanin je napisao/la:
11 sep 2023, 20:46
samocelik je napisao/la:
Zna on šta ja njega pitam ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 11 sep 2023, 21:15

Poraz i „igra“ u posljednjem prvenstvenom kolu su kod dijela Čelikovih navijača izazvali lavinu negativnih komentara i reakcija iako se radi o prvom porazu naše ekipe u posljednjih godinu dana.

Iako smo razočarani rezultatom, ni na koji način ne želimo učestvovati u javnom linčovanju ekipe i stručnog štaba koji su nas toliko puta razveselili u proteklom periodu i na taj način im dodatno otežavati situaciju kada im je podrška potrebnija nego ikad.

Daleko od toga da ovim putem pravdamo loš rezultat i slabu predstavu, ali moramo prihvatiti da su porazi sastavni dio ove igre, a pogotovo naše priče o spasu Čelika praktički sa samog dna do gotovo zdravog kluba kakvog ćemo uskoro imati.

Zbog stanja u kojem se klub ne tako davno nalazio, put koji smo zajednički odabrali je podrazumijevao vrijeme, žrtvu, strpljenje, davanje i podršku. Na to smo se obavezali na čuvenoj skupštini u ljeto 2020. godine i svako trovanje i ispoljavanje frustracija zbog izostanka sportskog rezultata na tom putu je apsolutno u suprotnosti sa idejom ozdravljenja Čelika, pljuvanje na osnovna načela ove priče i na sve što smo zajednički postigli posljednje tri godine!

Pobijedili smo ideje o gašenju kluba, kriminalne "investitore", sitne interesdžije i političare, te zajednički prevazišli dva ranga takmičenja i nakon svega ni na koji način ne smijemo dozvoliti da nas usputni sportski poraz koji se morao desiti ili loša forma na terenu udaljavaju od naše ideje ili samog kluba.

Robijaši su velika grupa, između ostalog, jer smo godinama i decenijama stajali uz svoj klub kada je bilo najteže, neovisno od vremenskih uslova, mjesta odigravanja utakmice, konačnog rezultata ili ranga takmičenja.

Od svog osnivanja, Robijaši su nerazdvojni i sastavni dio Čelika, a ne samo "Čelika koji pobjeđuje". To dokazujemo kroz veći dio svog postojanja, a tako mora biti i ubuduće jer su naša najveća odgovornost i obaveza biti uz svoj klub pogotovo onda kada mu ne ide.

Zbog svega navedenog, pozivamo sve Robijaše da prepoznaju momenat i baš sada dođu na Jug u što većem broju, da što jačom podrškom damo vjetar u leđa našoj ekipi da novom pobjedom zaborave prethodni vikend i nastave tamo gdje su stali!

Do konačnog cilja!

NK Čelik - FK Budućnost
Srijeda, 13.09.2023., 19h
SVI NA JUG !
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 11 sep 2023, 22:42

11 sep 2023, 19:34
tareizo je napisao/la:

slika

mosa likce

Da, grad nam je u velikom qurcu već odavno i ovaj klub je jedino što je ostalo kao svijetla tačka za šta se normalni ljudi koji su tu ostali mogu boriti!
nisi me skonto ,a i ne moras samo ti se kaze ziv ti meni bio
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 11 sep 2023, 22:43

samocelik je napisao/la:
11 sep 2023, 21:13
zenicanin je napisao/la:
11 sep 2023, 20:46
samocelik je napisao/la:
Zna on šta ja njega pitam ;)

Koga je to “uvažena” zenička čaršija zamislila za trenera?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2023, 23:23

Posto je ocito da se necemo plasirati, a opet ponavljam, niti trebamo jer smo vec pisali zasto, Duvnjak treba probati razne opcije u ligi.

Recimo Bajramovica na stoperu da znamo da li mozemo na njeg tu racunati. Hrelju pokusati na lijevom beku.

Vardo i Mehic kao centralni vezni, Zuna ofanzivni vezni. Dati im pet utakmica da vidimo ima li hajra od toga.

Alija ostaviti na klupi par utakmica i da ulazi s klupe na poziciju krila. Nema on sta raditi na centralnom veznom. Nit moze, nit ga interesuje.

Vidjeti ko je najbolji od trojica Saric, Karalic i Durmis, ili da trazimo drugo krilo. Pokusati i Piljuga, pa ako ne ide, nek ide svojim putem.

Probati Ahmetspahica cisto da vidimo na cemu smo.

Moramo odustati od 4-4-2 jer mi nemamo veznog reda da nosi takvu igru. Ubacivanjem bloka Vardo-Mehic, mozemo osloboditi krila, odnosno umanjiti njihove defanzivne odgovornosti. Pustiti ih da igraju blize golu. Pokusati sa 4-3-3.
Celik!3,2,2.

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 12 sep 2023, 05:20

samocelik je napisao/la:

Dudić

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 12 sep 2023, 07:03

tareizo je napisao/la:
11 sep 2023, 22:42
11 sep 2023, 19:34
tareizo je napisao/la:

mosa likce

nisi me skonto ,a i ne moras samo ti se kaze ziv ti meni bio
Mislim, drug, da ni ti mene nisi skont'o, ali kako ti i sam reče, ni ne moraš. Ovaj forum svakako počiva na nerazumijevanju.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 sep 2023, 07:09

ALLSTARR je napisao/la:
12 sep 2023, 05:20
samocelik je napisao/la:
Dudić
:urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 12 sep 2023, 07:13

Npr. ovaj ALLSTARR je klasični provokator, i ovo sad što on radi više nije iznošenje mišljenje, nego hoće ovdje da isprovocira i to mu je trenutno jedina okupacija, time krši kodekse foruma, ali navikli smo da se svako malo neki virus poput njega pojavi .
Svi su iznijeli svoje mišljenje o tekmi, neki argumentovano kritikovali igrače, neki stručni štab, i to je to, imaš pravo, ali ovo preseravanje nije nikakvo mišljenje, ovo obično rade ovi što ni ne misle.

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 12 sep 2023, 09:52

12 sep 2023, 07:13
Npr. ovaj ALLSTARR je klasični provokator, i ovo sad što on radi više nije iznošenje mišljenje, nego hoće ovdje da isprovocira i to mu je trenutno jedina okupacija, time krši kodekse foruma, ali navikli smo da se svako malo neki virus poput njega pojavi .
Svi su iznijeli svoje mišljenje o tekmi, neki argumentovano kritikovali igrače, neki stručni štab, i to je to, imaš pravo, ali ovo preseravanje nije nikakvo mišljenje, ovo obično rade ovi što ni ne misle.
Nemaš šta ti meni pričati druze imam više gostovanja nego ti domaćih utakmica

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 sep 2023, 10:08

AllGunsBlazing je napisao/la:
11 sep 2023, 23:23
Posto je ocito da se necemo plasirati, a opet ponavljam, niti trebamo jer smo vec pisali zasto, Duvnjak treba probati razne opcije u ligi.

Recimo Bajramovica na stoperu da znamo da li mozemo na njeg tu racunati. Hrelju pokusati na lijevom beku.

Vardo i Mehic kao centralni vezni, Zuna ofanzivni vezni. Dati im pet utakmica da vidimo ima li hajra od toga.

Alija ostaviti na klupi par utakmica i da ulazi s klupe na poziciju krila. Nema on sta raditi na centralnom veznom. Nit moze, nit ga interesuje.

Vidjeti ko je najbolji od trojica Saric, Karalic i Durmis, ili da trazimo drugo krilo. Pokusati i Piljuga, pa ako ne ide, nek ide svojim putem.

Probati Ahmetspahica cisto da vidimo na cemu smo.

Moramo odustati od 4-4-2 jer mi nemamo veznog reda da nosi takvu igru. Ubacivanjem bloka Vardo-Mehic, mozemo osloboditi krila, odnosno umanjiti njihove defanzivne odgovornosti. Pustiti ih da igraju blize golu. Pokusati sa 4-3-3.
Potpisujem sve :thumbup:

4 4 2 moze, ali onda nam se krila skroz defanzivno trose i nemamo nista od njih u napadu.

Durmo, Sivac, Horic, Bajramovic, Hrelja/Arnautovic, Vardo, Mehic, Zuna

A ovaj gore trojac kao sto kazes probati sve moguce opcije. Ali, Saric, Karalic, Durmis, Piljug, Karic, Masic, pa ko se dokaze, ima do polusezone 10 kola plus kup. Treba nam definitivmo stabilnosti u sredini terena. Ne sa 10kom kao Ali da igra drugog spica, nego vardo na 6tici i dvije 8ce Zuna i Mehic. Posto je Mehic povrijedjen probao bih Begica ili Tabakovica, a mozda jos koju utakmicu i Alija u sredini iskljucivo na poziciji 8ce.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.