Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la ASD » 19 jun 2022, 18:14

https://www.facebook.com/watch/?ref=sea ... z%20tesnja

Mislim.
Nikad nisam bio nešto pretjerano ljubitelj ove doze humora. Par smiješnih folova sam pročitao što su bili top mora se priznati, ali nikad nisam pratio, više išlo u fazonu jer mi drugi podijele.
Ali ono što je fascinantno je da smo spali na to da se ovi lažnjaci i kopije javljaju, hajde što uzimaju pare nego i u medijima tuđe ideje predstavljaju kao svoje. :urnebes:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2022, 19:42

kraljttbvb je napisao/la:
19 jun 2022, 14:03
To ovi pored magistrale gule ove naivce što prolaze autima.

U gradu 3 marke uglavnom i to pravo dobre tresnje.

ma i pretpostavili smo mi tako.
stranci nailaze tuda i masovno se ondje zaustavljaju, šta njih briga jel trešnja 3 marke ili je 8 maraka.

Naravno, nigdje u onim prodavnicama niti možeš platiti karticom niti izdaju račune :cool: :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 19 jun 2022, 20:09

feniksptica je napisao/la:
19 jun 2022, 13:07
Ima l trotinet elektricni za osobu oko 110 kila..

Ovo sto sam naletio do sad na apr njih sve nesto do 90 KG
Koja ti je visina druže, dobar teškaš.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 19 jun 2022, 21:15

Ah ta torbica, air maxice, zalizana frizura..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 jun 2022, 21:52

@DuljevinhoHaraldo 186..

Ne vidim problem sto ga napao ako je se stvarno ubacio. Makar taj sto napada bio najveci dziber. Samo ko se nije zajebavo po granicama ljeto po par sati ne zna sta je patnja, jos kad se nadje neko pametan da se ubaci zaobidje..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 jun 2022, 22:18

Ja sam dobio 6-7 kila kako sam imao problema sa kičmom prošle godine, jbg 3 mjeseca presjedio i preležao u kući. Prije 2-3 godine mogao sam istrčat 4 kilometra ispod 20 minuta. Sad jedva 2 do 2.5.

Sva sreća pa sam visok i visina me vadi ali definitivno nikad nisam bio nezadovoljniji izgledom i kilažom.

Počeo sam opet svaki dan trčati pa ćemo vidjet.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 19 jun 2022, 23:34

Marsal je napisao/la:
19 jun 2022, 22:18
Ja sam dobio 6-7 kila kako sam imao problema sa kičmom prošle godine, jbg 3 mjeseca presjedio i preležao u kući. Prije 2-3 godine mogao sam istrčat 4 kilometra ispod 20 minuta. Sad jedva 2 do 2.5.

Sva sreća pa sam visok i visina me vadi ali definitivno nikad nisam bio nezadovoljniji izgledom i kilažom.

sve je stvar navike hljeb najvise goji ja npr kad sam ubacio razev hljeb i manje ga jedem i lakse sam zasicen a za dorucak vecinom crna kafa , ovsene zitarice u jogurtu sa vocem na koje naletim u kuhinji jednostavno za zdraviju ishranu je bitna kontrola i rutina ko ne zna to ne zna koje su muke :crazy: :crazy:

kad imas genetikom i urodjenosti neke njesre u organizmu moras se žrtvovati na jednom kraju da bi uzivao nekad u drugom tj alkoholu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 19 jun 2022, 23:35

adekvatan kalorijski deficit je sve
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 jun 2022, 07:18

alan_kardec je napisao/la:
19 jun 2022, 19:42
kraljttbvb je napisao/la:
19 jun 2022, 14:03
To ovi pored magistrale gule ove naivce što prolaze autima.

U gradu 3 marke uglavnom i to pravo dobre tresnje.
Naravno, nigdje u onim prodavnicama niti možeš platiti karticom niti izdaju račune :cool: :D
Dodje inspekcija i davi ljude po gradu za svakakve gluposti, a na selima i u prigradskim podrucjima prodavacice i sad racunaju na fišeku :rol: :rol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 jun 2022, 07:28

Robust je napisao/la:
19 jun 2022, 23:34
Marsal je napisao/la:

sve je stvar navike hljeb najvise goji ja npr kad sam ubacio razev hljeb i manje ga jedem i lakse sam zasicen a za dorucak vecinom crna kafa , ovsene zitarice u jogurtu sa vocem na koje naletim u kuhinji jednostavno za zdraviju ishranu je bitna kontrola i rutina ko ne zna to ne zna koje su muke :crazy: :crazy:

kad imas genetikom i urodjenosti neke njesre u organizmu moras se žrtvovati na jednom kraju da bi uzivao nekad u drugom tj alkoholu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
De ne zezaj ba. Kako ces pit ako neces bacit nesto da cvrči tamo il sta nakoso..

Znao sam za mjesec 11 kila smrsat. Za 3 mjeseca 7 kila kad sam normalno smanjio i htio “zdravije smrsat”.
Problem sto sam svaku kilu vratio i uvijek i prebacio vise nego je bilo prije.

Dok se covjek izgleda ne odluci dozivotno promijenit nacin ishrane nece bit rezultata
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jun 2022, 08:26

Surreal je napisao/la:
19 jun 2022, 21:15
Kad stojiš u koloni 3-4 sata da bi prešao 600 metara zbog takvih koji se ubacuju iz sporednih ulica svašta ti prođe kroz glavu bez obzira nosiš li torbicu i AirMaxice.
Idioti samo upale sva četiri, preteknu veći dio kilometarske kolone i ako se ne uspiju nigdje ubaciti, skrenu u jednu sporednu ulicu sa lijeve strane koja se nalazi 300-400 metara prije GP-a gdje se okrenu i čekaju onda da ih neko pusti ili se jednostavno na silu ubace. Drugi pak idu nekakvim kozjim stazama i onda se ubacuju iz jedne ulice sa desne strane 100-tinjak metara prije GP-a. Još ako putuju u grupama ovaj što se uspije ubaciti pustit će još 2-3 auta ispred sebe. :crazy:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 jun 2022, 08:27

To je promjena zivotnog stila a ne periodicna promjena. Sve je u glavi.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 20 jun 2022, 08:49

RiNo je napisao/la:
20 jun 2022, 08:26
Surreal je napisao/la:
19 jun 2022, 21:15
Kad stojiš u koloni 3-4 sata da bi prešao 600 metara zbog takvih koji se ubacuju iz sporednih ulica svašta ti prođe kroz glavu bez obzira nosiš li torbicu i AirMaxice.
Idioti samo upale sva četiri, preteknu veći dio kilometarske kolone i ako se ne uspiju nigdje ubaciti, skrenu u jednu sporednu ulicu sa lijeve strane koja se nalazi 300-400 metara prije GP-a gdje se okrenu i čekaju onda da ih neko pusti ili se jednostavno na silu ubace. Drugi pak idu nekakvim kozjim stazama i onda se ubacuju iz jedne ulice sa desne strane 100-tinjak metara prije GP-a. Još ako putuju u grupama ovaj što se uspije ubaciti pustit će još 2-3 auta ispred sebe. :crazy:
Jednom sam ceko na Gradisci ili je Kozarska d, ne sjecam se, 3 sata na prelaz, kolona je bila kilometar i vise, da se neko ubacio bacio bih mu bombu, tako da me ovaj potez ne iznenadjuje i treba da ih bude. A bio je lik koji je kreno suprotnom trakom da sve zaobidje, njega je presrela granicna i vratila ga je nazad na kraj, i to je rikvercom iso.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 20 jun 2022, 09:51

Šta se može vidjeti ili raditi u Tuzli na dva tri sata? Idem sad i od podne, imam malo vremena da razgledam grad.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 jun 2022, 10:36

feniksptica je napisao/la:
20 jun 2022, 07:28
Robust je napisao/la:
19 jun 2022, 23:34
Marsal je napisao/la:

De ne zezaj ba. Kako ces pit ako neces bacit nesto da cvrči tamo il sta nakoso..

Znao sam za mjesec 11 kila smrsat. Za 3 mjeseca 7 kila kad sam normalno smanjio i htio “zdravije smrsat”.
Problem sto sam svaku kilu vratio i uvijek i prebacio vise nego je bilo prije.

Dok se covjek izgleda ne odluci dozivotno promijenit nacin ishrane nece bit rezultata
@Marsale nema potebe da svaki dan trčiš , tako mišićima nedaš da se oporave ... Ljudi nisu upućeni da je oporavak uz prehranu najvažniji , ako toga nema džaba treniraš , 3 puta sedmično je taman .

@feniksptica sve se može ,za početak izbaci pivu ako već moraš neka ti 2-3 maksimalno budu , napijanje od pive je najgore ...
Ja već pola godine nisam gutljaj pive popio , idu gemišt i viski životom .
Tebi bi bila najbolja autofagija :

https://www.google.com/url?sa=t&****= ... PkLLECyMZ2

https://www.google.com/url?sa=t&****= ... 3I8QCn7Kay
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jun 2022, 10:40

Ma nije baš trčanje bombaye, više je džogiranje jer nemam kondocije trčat u kontinuitetu više od 5 min...osim toga vozim i bajk svaki dan. Prve rezultate sam već počeo primjećivat, samo da motivacija ne opadne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 jun 2022, 11:05

Marsal je napisao/la:
20 jun 2022, 10:40
Ma nije baš trčanje bombaye, više je džogiranje jer nemam kondocije trčat u kontinuitetu više od 5 min...osim toga vozim i bajk svaki dan. Prve rezultate sam već počeo primjećivat, samo da motivacija ne opadne.
Biciklo je ok svaki dan , kao i šetnja i lagani džoging :kafa:
Izbaci pivu i ti , gemišt je idealan :thumbup:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 20 jun 2022, 11:06

bavariapivo je napisao/la:
20 jun 2022, 09:51
Šta se može vidjeti ili raditi u Tuzli na dva tri sata? Idem sad i od podne, imam malo vremena da razgledam grad.
Nista. Ima Kapija i Banja i to je to. Osim ako se zelis kupat sa starcima na jezerima, onda ima i to.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jun 2022, 11:57

sljivo je napisao/la:
20 jun 2022, 08:49

Jednom sam ceko na Gradisci ili je Kozarska d, ne sjecam se, 3 sata na prelaz, kolona je bila kilometar i vise, da se neko ubacio bacio bih mu bombu, tako da me ovaj potez ne iznenadjuje i treba da ih bude. A bio je lik koji je kreno suprotnom trakom da sve zaobidje, njega je presrela granicna i vratila ga je nazad na kraj, i to je rikvercom iso.
Iskreno ne bih se iznenadio ni da je ovaj gore u bijelom golfu popušio plesku jer nije htio pustiti ovog sa torbicom. Strašno kakvih budala ima, pogotovo među ovima iz SLO što svaki vikend prolaze to utkrivanje do granice i potom višesatno čekanje
100% sportski i krajnje opušten potpis

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 20 jun 2022, 11:59

KSG je napisao/la:
20 jun 2022, 11:06
bavariapivo je napisao/la:
20 jun 2022, 09:51
Nista. Ima Kapija i Banja i to je to. Osim ako se zelis kupat sa starcima na jezerima, onda ima i to.
Ma auto na servisu, pa kontam kako ubiti vrijeme

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ASD i 12 gostiju.