Postao/la bombaysaphire » 20 jun 2022, 10:36
feniksptica je napisao/la: ↑20 jun 2022, 07:28
Robust je napisao/la: ↑19 jun 2022, 23:34
Marsal je napisao/la: ↑19 jun 2022, 22:18
Ja sam dobio 6-7 kila kako sam imao problema sa kičmom prošle godine, jbg 3 mjeseca presjedio i preležao u kući. Prije 2-3 godine mogao sam istrčat 4 kilometra ispod 20 minuta. Sad jedva 2 do 2.5.
Sva sreća pa sam visok i visina me vadi ali definitivno nikad nisam bio nezadovoljniji izgledom i kilažom.
Počeo sam opet svaki dan trčati pa ćemo vidjet.
sve je stvar navike hljeb najvise goji ja npr kad sam ubacio razev hljeb i manje ga jedem i lakse sam zasicen a za dorucak vecinom crna kafa , ovsene zitarice u jogurtu sa vocem na koje naletim u kuhinji jednostavno za zdraviju ishranu je bitna kontrola i rutina ko ne zna to ne zna koje su muke
kad imas genetikom i urodjenosti neke njesre u organizmu moras se žrtvovati na jednom kraju da bi uzivao nekad u drugom tj alkoholu
De ne zezaj ba. Kako ces pit ako neces bacit nesto da cvrči tamo il sta nakoso..
Znao sam za mjesec 11 kila smrsat. Za 3 mjeseca 7 kila kad sam normalno smanjio i htio “zdravije smrsat”.
Problem sto sam svaku kilu vratio i uvijek i prebacio vise nego je bilo prije.
Dok se covjek izgleda ne odluci dozivotno promijenit nacin ishrane nece bit rezultata
@Marsale nema potebe da svaki dan trčiš , tako mišićima nedaš da se oporave ... Ljudi nisu upućeni da je oporavak uz prehranu najvažniji , ako toga nema džaba treniraš , 3 puta sedmično je taman .
@feniksptica sve se može ,za početak izbaci pivu ako već moraš neka ti 2-3 maksimalno budu , napijanje od pive je najgore ...
Ja već pola godine nisam gutljaj pive popio , idu gemišt i viski životom .
Tebi bi bila najbolja autofagija :
https://www.google.com/url?sa=t&****= ... PkLLECyMZ2
https://www.google.com/url?sa=t&****= ... 3I8QCn7Kay
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!