E sad kada je vrag odnio šalu, najlakše je zavući ruku u džep, stepsti pare i na taj način rješiti probleme. Pa da bi mi bilo malo lakše nakon poraza od Kolna išao sam ja malo da vidim kaj bi se dalo napraviti i to kaj bi ja napravio to košta ali isto to ne znači da treba promijeniti pola ekipe. Tak i onak ja smatram da ćemo nakon ove sezone stepsti jako puno para i nadam se da ćemo dovesti igrače koji će nam trebati. Nebi bilo prvi puta da kupimo nekaj kaj nam "netreba" ili da nezakrpamo rupu di pušta voda..nebi vjerovali ali u mojoj računici Bayern treba samo 4 nova igrača ili eventualno 5, ali taj peti bi tak i onak bio zamjena za Lahma pa se sa tim nisam previše zamarao. Večina Bayernovih navijača razmišlja isto, tako da smatram da će se naša mišljenja razlikovati samo kod igračkih imena ali ne toliko kod pozicija igrača.
Znači na odstrijel su golmani, Ottl, Klose i Hamit, nadam se da nisam nikog zaboravio navesti. Golmani zato kaj nam treba Neuer, ottl nam netreba jer imamo dovoljno zadnjih veznih, Hamit zato kaj nije krilo, a pravo krilo koje nam paše u taktiku je ono kaj trebamo i Klose zato kaj će biti "višak" kad se Olić vrati. Isto tako Alabu bi posudio još jednu sezonu ali bi zato vratio Ekicija...
Igrače koje treba dovesti i pljunuti pare za njih.
Neuer - cca 25
Howedes / Geromel - cca 15. Ne znam kojega bi rađe, ali ono kojeg možemo dovesti za 15 taj mora doč. Možda bi se prije odlučio za Geromela jer u trulom Kolnu igra jako dobro i tamo je cijenjen, a baš sad da ćemo uspjeti uzeti Howedesa i Neurea Schalkeu neznam i isto 7 Njemačkih igrača u prvih 11 je čist dosta.
Šakiri - cca 10 miljona eura za recimo desno krilo - malo jeftinije rješenje, ali pošto ja smatram da nam trebaju 2 nova krilia, jedno mora biti takvo. Mlad je i ima potencijala za napredak...
Hazard - cca - 25 - nemoram ništa reči...
Znači, golman, štoper - jer mi se fakat neda riskirati za Brenom, a i zašto mi nebi kupili, ako možemo boljega od onog kaj imamo. O Hummelsu i Subotiću neželim razmišljati i sami znate zašto. I dva krila jer mislim da i Robben i Ribery moraju imati svoje zamjene. ipak smo mi Bayern a ne neki tamo seoski klub...
To bi otprilike izgledalo ovako
------------Gomez
Ribery----Muller------robben
-------Schweini--Kroos
L.G---Badstuber--Geromel---Lahm
-------------neuer
Zašto ne novog lijevog beka? Zato kaj smatram da nakon određenog vremena, LG može to dobro odraditi, a i novi bek bi nas još više naćeo po pitanju nofca i LG bi najvjerojatnije morao preseliti na klupu. Momčad tako i onako nemre biti idealna, a i sa ovim pojačanjima potrošio sam 75 miljona eura , a to je više nego dosta. A kaj se tiće Kroosa, stavio sam ga tu poziciju jer se zna da će ga tamo van Gaal koristiti, bilo to dobro ili ne...
Zamjene
-----------Olić
Hazard---Ekici---Šakiri
-------Pranjić---Tymo
Contento--Buyten--Breno--??? ili niko
Eto sad mi je lakše

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"