Eurobasket 2015

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

JohnCleese
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la JohnCleese » 12 sep 2015, 23:07

Nema sta, duza klupa bolja odbrana, pravo lice kad je najpotrebnije
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 12 sep 2015, 23:11

Ovakvu Francusku,sa ovakvom odbranom tesko ko moze dobit

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 12 sep 2015, 23:17

Poligon10 je napisao/la:Ovakvu Francusku,sa ovakvom odbranom tesko ko moze dobit
Mogu Grci :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 12 sep 2015, 23:19

brile je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Ovakvu Francusku,sa ovakvom odbranom tesko ko moze dobit
Mogu Grci :D
Posle njih moji favoriti su Grcka i Srbija,sigurno da im mogu napravit probleme

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 13 sep 2015, 00:32

Sad se tek zahuktava vjerujem da Helada moze do zlata

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2015, 08:19

samocelik je napisao/la:Jel ono i Preldžić imao jedno vrijeme drugo imao kao Dixon?
samo forumsko Pichkoglu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 sep 2015, 09:10

DANTES je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Jel ono i Preldžić imao jedno vrijeme drugo imao kao Dixon?
samo forumsko Pichkoglu
:thumbup: :lol: :lol:
Šta mislite o četvrtfinalu Češka-Finska? :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 13 sep 2015, 09:23

samocelik je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
samo forumsko Pichkoglu
:thumbup: :lol: :lol:
Šta mislite o četvrtfinalu Češka-Finska? :mrgreen:
na.a dobit' ce ovo susjedi i komsije

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 sep 2015, 09:42

I ja bih volio. Nema mi ništa draže od kmečanja "stručnjaka" sa HRT-a. Da me neko ne shvati pogrešno, favorizujem "naše" reprezentacije ali ipak više volim kad se košarka igra timski,a ne da se forsiraju pojedinci i na silu pokušava uzeti medalja.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 13 sep 2015, 10:08

samocelik je napisao/la:I ja bih volio. Nema mi ništa draže od kmečanja "stručnjaka" sa HRT-a. Da me neko ne shvati pogrešno, favorizujem "naše" reprezentacije ali ipak više volim kad se košarka igra timski,a ne da se forsiraju pojedinci i na silu pokušava uzeti medalja.
Znači, ti bi da gledaš utakmicu u kojoj će Srbi objasniti Hrvatima da je košarka timski sport, Šarićevom ocu da je samo još jedna obična paljevina i budala, a na sve to bi da slušaš i kuknjavu sa HRT-a od strane komentatora i stručnog konsultanta ?
I think I'm a pussy one.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 sep 2015, 10:11

Texi je napisao/la:
samocelik je napisao/la:I ja bih volio. Nema mi ništa draže od kmečanja "stručnjaka" sa HRT-a. Da me neko ne shvati pogrešno, favorizujem "naše" reprezentacije ali ipak više volim kad se košarka igra timski,a ne da se forsiraju pojedinci i na silu pokušava uzeti medalja.
Znači, ti bi da gledaš utakmicu u kojoj će Srbi objasniti Hrvatima da je košarka timski sport, Šarićevom ocu da je samo još jedna obična paljevina i budala, a na sve to bi da slušaš i kuknjavu sa HRT-a od strane komentatora i stručnog konsultanta ?

daaaa. Jer mi smo mazohistiiii :ljepota:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 13 sep 2015, 10:13

Ja se slažem. Šanse su:
Hrvatska-Češka 55-45
Srbija-Finska 70-30
Litvanija-Gruzija 75-25
Italija-Izrael 65-35

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 13 sep 2015, 10:16

dubrava je napisao/la:
daaaa. Jer mi smo mazohistiiii :ljepota:
Ne znam da li ste Vi mazohisti, ali njegov komentar mi ide u tom pravcu (onog što sam napisao) pa da pitam jesam li dobro shvatio... On je valjda neutralan, nije mazohista kao Vi.
I think I'm a pussy one.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 13 sep 2015, 10:18

kovacic je napisao/la:Ja se slažem. Šanse su:
Hrvatska-Češka 55-45
Srbija-Finska 70-30
Litvanija-Gruzija 75-25
Italija-Izrael 65-35
tako nekako :D

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 13 sep 2015, 10:21

Juce sve ocekivano,sem Letonaca.I sto sam ocekivao da Turci pripjete ozbiljnije,ali vise od 1/4 nije moglo.Francuska
Mocno izgleda!Koja siriña u napadu i kako pokretljiva i snazna odbrana.
Danas bi favoriti isto trebali ici dalje,s tim da Izrael moze zagorcati zivot Italiji i ako udju u zavrsnicu na jednu loptu,vidjecemo senzaciju.
Ceska,ukoliko se ne uplasi moze da odigra kvalitetno sa Hrvatima,mada sumnjam da ih mogu izbaciti.
Srbija i Litvanija uz ozbiljan pristup,bez vecih problema u 1/4f.Nesto kao Francuska i Grcka juce u svojim mecevima.
Mens sana in corpore sano.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 sep 2015, 10:25

Ja u okladu da će Gruzija otrest Litvu...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 sep 2015, 10:26

Ček ček ček da se razumijemo, za Srbe ću u toj utakmici navijati samo zbog poganog stava javnosti u hrvatskoj zadnjih godina prema košarci. Godinama uzdižu Dražena i svaka usporedba je sa njim. Zatim,nervira me što su Šarić i ekipa došli na turnir kao da su Amerika,najavili su medalju najsigurnijie. Taj mene stav nervira, to "drsko" ponašanje. Srbi čitave prirpeme šute i rade. Bjelica,Teo i Bogdan pokazanim i u Španiji i u Berlinu imaju potpuno pravo da se pričom klinče,al ne rade to. Hezonja,Šarić su strašni talenti,Hezonja možda najveći poslije rata na našim prostorima ali uz ovakav stav prije će Poljska ili mi uzeti medalju nego susjedi. Možda sam ja previše drzak, ali uvijek ću za hrvate navijati prije Čeha, Izraelaca,Francuza ali protiv nas ili Srba koji igraju tu igra koja se meni lično dopada,nikada neću.

Eto vidiš stariji Šarić se našao govoriti javno protiv viceprcaka svijeta. O tom stavu i bezobrazluku ja sam pokušao pisati gore.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 sep 2015, 10:39

Blago vama kad uspijete sve na internetu pročitati. I u sve povjerovati. Pogotovo u jako novinarsko pero. Ono isto koje danas nosi i njime piše svaki idiot..

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 sep 2015, 10:41

samocelik je napisao/la:Ček ček ček da se razumijemo, za Srbe ću u toj utakmici navijati samo zbog poganog stava javnosti u hrvatskoj zadnjih godina prema košarci. Godinama uzdižu Dražena i svaka usporedba je sa njim. Zatim,nervira me što su Šarić i ekipa došli na turnir kao da su Amerika,najavili su medalju najsigurnijie. Taj mene stav nervira, to "drsko" ponašanje. Srbi čitave prirpeme šute i rade. Bjelica,Teo i Bogdan pokazanim i u Španiji i u Berlinu imaju potpuno pravo da se pričom klinče,al ne rade to. Hezonja,Šarić su strašni talenti,Hezonja možda najveći poslije rata na našim prostorima ali uz ovakav stav prije će Poljska ili mi uzeti medalju nego susjedi. Možda sam ja previše drzak, ali uvijek ću za hrvate navijati prije Čeha, Izraelaca,Francuza ali protiv nas ili Srba koji igraju tu igra koja se meni lično dopada,nikada neću.

Eto vidiš stariji Šarić se našao govoriti javno protiv viceprcaka svijeta. O tom stavu i bezobrazluku ja sam pokušao pisati gore.

prvo se trebaju sresti u cetvrtfinalu

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 13 sep 2015, 10:55

Francuska - Turska

Kažu da dobar napad dolazi iz dobre odbrane (samopouzdanja) pa ne čudi što su Francuzi sinoć u jednom trenutku šutirali trojke 10/20. Ej, Francuzi 50% u šutu za tri. :tokralju: S druge strane, pokazalo se koliko Turci zavise od Dixona. Serija 14-0 kad nije bio na terenu, zatim su počeli njegovim povratkom da smanjuju tu razliku i onda su sudije rešile meč pogrešnom odlukom + tehničkom za Atamana. Na kraju domaćin slavio najvećom razlikom, iako se očekivao najzanimljiviji meč.

Španija - Poljska

Ukratko, Gasol i Mirotić dobili meč, bar tako kaže statistika. Gledao povremeno zbog derbija i znam da su se Poljaci držali dobro 3/4. Gasol i šut za tri. Ne volim ih (ga) ali majstor je majstor i u tim godinama. :tokralju: Na kraju prelomiše u 4/4, a ne u trećoj kako sam mislio pre meča.

Grčka - Belgija

Takođe pratio povremeno, Grci rešili u 3/4 iako sam očekivao neizvesnost do kraja. Ne može čovek nikoga posebno da istakne kod ovih Grka. Neverovatno kakvu širinu imaju, kako uvek neko drugi iskoči u prvi plan i kako su raspoređeni poeni u gotovo svakom meču. :thumbup:

Letonija - Slovenija

Potpuno zaslužena pobeda Letonaca i plasman u 1/4 finale, prvi još od Turske 2001. godine. Očekivano zanimljiva utakmica, u kojoj je Dragić još jednom pokazao kakva je igračina ali to je sve što se tiče Slovenaca. Ljudi su šutirali više trojki od Letonaca i imali manje asistencija. Treba i to znati. :tokralju: Na sve to, nejasno je zašto više lopti nije išlo pod koš na centre i zašto je Joksimović igrao samo 3 minuta (ako nije neka povreda). Mnogo pitanja za Zdovca.

Strelnieks 17p, 6sk, 8as, najviše proveo u igri (34) i bukvalno sam dobio meč. :thumbup:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Francuska - Letonija

Ja i dalje očekujem (kao i pre meča sa Turskom) da domaćin uđe u odabrano društvo - SAD, SCG, Litvanija, Španija... Možda baš kad se najmanje nadamo.

Španija - Grčka

Ovde nisam pametan šta da očekujem. Napad protiv odbrane, namazani Španci protiv nimalo naivnih Grka. Na turniru Grci deluju bolje i realno je očekivati njihov prolaz dalje, a onda se setim Španije prošle godine i partija u veoma teškoj grupi (kao ove godine, a pre poraza od Francuza) ili te iste Grčke u (po jačini) sličnoj grupi i njihovih partija pre poraza od Srbije.

Takođe, od ranije je poznato da Grci beže od Španaca kao đavo od krsta. Pobegli su u Poljskoj i namestili Francuze, isto su pokušali i u Turskoj kad im ipak nije uspelo. I onda oni posle poraza Španije od Srbije (što je 80% značilo da će poredak u toj grupi biti 1. Srb, 2. Špa) idu na pobedu protiv Hrvata i na Španiju u 1/4 finalu. Izgleda da konačno veruju u sebe. :hmmmmm:
I think I'm a pussy one.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.