Zanimljiva izjava za nekog ko nosi nick domaće živine koja se voli tuširati u vlastitim fekalijama.krmak je napisao/la:ajde bogu hvala da ce BiH predstavljat normalan klub kao prvak, dosta je više da svijet misli da u ovoj državi samo šabani žive.
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Joj ko nas predstavlja kao prvak na proslavi titule bilo hiljadu ljudi....hahahahahajohnnyyK je napisao/la:krmak je napisao/la:ajde bogu hvala da ce BiH predstavljat normalan klub kao prvak, dosta je više da svijet misli da u ovoj državi samo šabani žive.![]()
Mićo je Fićo!
Šuko u prenosu protiv Kameruna rece da je napravio party tokom okupljanja reprezentacije i da ga je bivsi selektor otjerao, a onda se on skorz oprostio.Rooney88 je napisao/la:Ne brani ga, lud je.rambo16 je napisao/la:Vela ne želi igrati za Meksiko zato što su ga pljuvali svi prije par godina,i sad ga zvali i momčiluk ih samo otjero u 3 pm....u Meksiku je slično kao i kod nas....cijela država misli da zna sve o fudbaluRooney88 je napisao/la: Eto sam spominjes Velu, covjek ne zeli igrati za repku iz nekih razloga, da ga sada nazoves dotrcao bi do Brazila. .
Zbog lakseg vrijedjanja bilo bi lijepo da se svako izjasni cije je stari bio u ratu, za koga se je borio i na kojoj je liniji bio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@Trib
Al` majke ti bil ti isao da ovdje, i pred ovim ljudima, igras svake sedmice. Daj za hranu, stan i pice i ima da letim 15 godina po terenu.

Al` majke ti bil ti isao da ovdje, i pred ovim ljudima, igras svake sedmice. Daj za hranu, stan i pice i ima da letim 15 godina po terenu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ako neko zna za neki poseceni meksicki forum , molio bih da ostavi link ovde, osecam da je prepuno realisticnih i nadasve zanimljivih komentara. 
@ Rooney, jok ti bi.
@ Rooney, jok ti bi.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 17 jun 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
pa ti si naveo da se ima pisat šta god hoćeš dok se ne krše pravila foruma...a onda kažeš ako netko napiše protiv bih da ćeš sjebavat sve po spisku....dupli aršini..znači i ti bi na temi određivao tko će navijat za bih, tko za argentinu, tko za nigeriju? moraš shvatiti da tu ima i forumaša iz drugih zemalja, pa onda budi takav i kad je netko protiv bih repke...IronMany je napisao/la:Ja jedno, on drugo. Halo ba, zaboli me za Hrvatskom. A bilo ko da napise bilo sta protiv BiH,a da znam da favorizuje neku drugu reprezentaciju, npr. Hrvatsku, yebao bi mu majku kroz majku prvi, pa nek dobijem troban, a ne ban.Kevin je napisao/la:a čitaš li postove kad netko nešto napiše protiv BiH na njihovoj temi, bez obzira što je u skladu s temomIronMany je napisao/la:Ovdje je problem mnogih sto bukvalno shvataju neke stvari. Ne smijes iznijeti svoj stav, odmah ce glupani pomislit da ih mrzis.
Boli me kurko za Hrvatskom. Imamo pravo komentarisati kako hocemo sve dok to ne krsi pravila foruma. Ako neko zbog toga zakljucuje da smo mrzitelji Hrvatske reprezentacije, njegov problem jer je retardiran i ne moze da skonta da mozes volit samo onu reprezentaciju iz zemlje u kojoj si rodjen. U ovom slucaju to je BOSNA I HERCEGOVINA.
Za ovim azilantima sa dvostrukim pasosima i njihovim snenim pogledom preko Bosansko-hercegovacke granice prema Hrvatskoj, licno me zaboli krivuljko.
Zivi bili pa vidjeli ali mislim da ce se Hrvatska vratiti kuci poslije 3. utakmice. Mexico je puno puno bolja ekipa od njih.
Ne mozes sr.at po BiH reprezentaciji na Bosanskom forumu i tacka. A niko ovdje ne sere po Hrvatskoj niti po njihovoj reprezentaciji ako kaze da navija da grupu prodje Mexico i Brazil ili Kamerun. To valjda treba da vam je jasno.
Sta sad, treba vi sad sa ove teme da mi zabranite koga cu favorizovat i da vi meni odredjujete kako cu ja i za koga sta napisat?
Takvi odmah mogu da mi se napuse krivuljka.
Neko pomenu index. Pa ono tamo treba da se ode i da se vidi. Tek tamo se vidi leglo nacionalizma i uhljupovskog i ono je olicenje DNA, pa i ispod DNA!
a za index me zaboli neka stvar..uopće ne čitam to sranje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
@Siamo
Pa sta si mislio kad si se prijavljivao na ovaj forum
.
Pa sta si mislio kad si se prijavljivao na ovaj forum
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
naucen sam da volim svoje, korektno sam navijao za BiH jer zivim ovdje. Al sta ja tebi imam objasnjavati, tebi se covjek moze samo istovariti u usta i to je toIronMany je napisao/la:Evo ga, nasao se azilant u mojem pisanjukrmak je napisao/la:ti ces mi reci koga ja mogu volit, majmuncino jedna. Idi drvi majmuna u wc.IronMany je napisao/la:Ovdje je problem mnogih sto bukvalno shvataju neke stvari. Ne smijes iznijeti svoj stav, odmah ce glupani pomislit da ih mrzis.
Boli me kurko za Hrvatskom. Imamo pravo komentarisati kako hocemo sve dok to ne krsi pravila foruma. Ako neko zbog toga zakljucuje da smo mrzitelji Hrvatske reprezentacije, njegov problem jer je retardiran i ne moze da skonta da mozes volit samo onu reprezentaciju iz zemlje u kojoj si rodjen. U ovom slucaju to je BOSNA I HERCEGOVINA.
Za ovim azilantima sa dvostrukim pasosima i njihovim snenim pogledom preko Bosansko-hercegovacke granice prema Hrvatskoj, licno me zaboli krivuljko.
Zivi bili pa vidjeli ali mislim da ce se Hrvatska vratiti kuci poslije 3. utakmice. Mexico je puno puno bolja ekipa od njih.![]()
Pa kad te otac nije naucio necemu, neko mora!
Saurman je napisao/la:Zanimljiva izjava za nekog ko nosi nick domaće živine koja se voli tuširati u vlastitim fekalijama.krmak je napisao/la:ajde bogu hvala da ce BiH predstavljat normalan klub kao prvak, dosta je više da svijet misli da u ovoj državi samo šabani žive.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
http://forums.bigsoccer.com/threads/201 ... 71/page-40" onclick="window.open(this.href);return false;Tribalian je napisao/la:Ako neko zna za neki poseceni meksicki forum , molio bih da ostavi link ovde, osecam da je prepuno realisticnih i nadasve zanimljivih komentara.
@ Rooney, jok ti bi.
http://prntscr.com/3tul89" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tesko ce biti za Hrvatsku sada a moze i nama da bude, nikad se nezna u fudbalu...Mexico ce sigurno parkirati autobus.
a ovo za navijanje ja licno ne navijam za Hrvatsku ne sto je mrzim nego sto nista ne osjecam prema toj drzavi, poslje BiH navijam za Englezsku jer tu zivim i odrastao sam i ako nisu bog zna sta u fudbalu.
a ovo za navijanje ja licno ne navijam za Hrvatsku ne sto je mrzim nego sto nista ne osjecam prema toj drzavi, poslje BiH navijam za Englezsku jer tu zivim i odrastao sam i ako nisu bog zna sta u fudbalu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- alan_kardec
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Sta li je ova vidjela.![]()
sjetila se da nije kokoši zatvorila.
samo ću reći, ne se radovati komšijskoj nesreći (ispadanju hrvatske u grupi), moglo bi se lako obiti o glavu.
prijateljski savjet.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Di je @paradajz da objasni sta se dogodilo Scolariju i Brazilu? 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- 1988risha
- Kontakt:
Joj ovi rvati iz Hercegovine kad se počnu javljat
Da nema kablovske ne bi vidjeli Zagreba...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Otelo je napisao/la:http://forums.bigsoccer.com/threads/201 ... 71/page-40" onclick="window.open(this.href);return false;Tribalian je napisao/la:Ako neko zna za neki poseceni meksicki forum , molio bih da ostavi link ovde, osecam da je prepuno realisticnih i nadasve zanimljivih komentara.
@ Rooney, jok ti bi.
http://prntscr.com/3tul89" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
tooooooooooooooooooo senciiiiiiiiiiii
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Re: $: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
"I onda se cudite sto Hrvati ovde navijaju protiv Bosne... ":rol:Gunner4 je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Cuj ovog vitual "ajd sjasi s teme", pa nije ovo forum --- SPAM ---
Sutra smo uz Kamerun
A eto bas smo cekali SP da Kiseljak bez razloga pali zastave BiH. Ko to nije sve vec vidjeno i prije SP svih ovih godina.
Sramotno licemjerstvo. Hrvati kao i Bosanci imaju dobru priliku za drugi krug i to treba pogurat. Da napokon ne bude onih koji se raduju neuspjehu Bosne i neuspjehu Hrvatske. Neka se ugledaju na one u Brazilu. Pravi Hrvati postuju i ne pale zastave drzave BiH kao sto i pravi Bosanac postuje i ne pali zastave drzave Hrvatske.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 17 jun 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Saurman je napisao/la:Zanimljiva izjava za nekog ko nosi nick domaće živine koja se voli tuširati u vlastitim fekalijama.krmak je napisao/la:ajde bogu hvala da ce BiH predstavljat normalan klub kao prvak, dosta je više da svijet misli da u ovoj državi samo šabani žive.
A pored svega mnogi su ih podcjenili jer većina reprezentativaca dolazi iz Meksičke lige, koja je izuzetno jaka. Godinama gaje svoj specifičan stil igre, i uvijek su na velikim takmičenjima, doduše bez nekih velikih rezultata, ali uvijek su tu da nekome pomrse račune. Ko zna, ukoliko prođu ovu grupu, možda je ovo prvenstvo za neke veće domete.Rooney88 je napisao/la:![]()
![]()
Ma vjeruj brate da me od njih nista ne cudi. Eto sam spominjes Velu, covjek ne zeli igrati za repku iz nekih razloga, da ga sada nazoves dotrcao bi do Brazila. Recimo Peralta je strasan ofanzivac, jedan od najboljih u Meksickoj ligi ali nikada nije dosao u Evropi, Argentinu ili Brazil i tesko da ce ikada. Pulido je mlad jos uvijek ali ubija u Meksiku i kada je pitan dali ima ambicije ka Evropi ostro je odgovorio kako ga fudbal van Meksika uopste ne zanima i da ga cak NE PRATI na TV-u. Jimenez je takodjer jedne prilike rekao kako mu je san cijelu karijeru provesti u Meksiku. Cudni su oni, itekako cudni, izuzetno srcan i ponosan narod sto se moze i kroz fudbal ukapirati.
Ali ih i razumijem u neku ruku. Zamisli ti da Zvezdin stadion prima 100.000 ljudi (Azteca)i da izadjes na teren i cujes onaj huk s tribina, poginuo bi za gol ako treba i nebi ti palo na pamet da odes. A i liga im je finansijski ojacala sto ce klubovima iz Evrope dodatno otezati dovodjenje Meksikanaca.
Mene čudi iznenađenost igrom Brazila? Od kako je Scolari menadžer, stalno igraju ovako, bez neke ljepote na sredini uz maksimalnu podređenost Neymaru. Budimo realni, moglo je lako biti 3-0 večeras za Brazil da nije bilo sjajnog Ochoae, i niko ne bi pričao o nekoj lošoj igri Brazila. Naravno da kada propustiš nekoliko izglednih šansi, opada samopouzdanje, pa je Meksiko (koji je odigrao fantastičnu utakmicu generalno) stvorio par izglednih prilika. Ovim ne umanjujem osvojeni bod Meksika, ali kažem po prikazanom, ne bi bilo iznenađenje, jer jednostavno Brazil tako igra. Sve u svemu, gledali smo jako dobar Meksiko i Hrvatima neće biti ni malo lako, ali mislim da je i prije početka prvenstva bilo jasno da su Meksikanci njihovi glavni konkurenti i da za prolaz dalje moraju do pobjede protiv istih.
LUHG!
ima li to na Telemachu?1988risha je napisao/la:Joj ovi rvati iz Hercegovine kad se počnu javljatDa nema kablovske ne bi vidjeli Zagreba...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.