Zavisi šta pratiš, ovi naši portali uglavnom prenose te "senzacionalistička" otkrića. Ako te zanima prava nauka preporučujem da posjetiš reddit.com/r/futurology ili r/sciencehoshafka je napisao/la:imam utisak da je naučnicima u zadnje vrijeme bitnije da je nešto senzacionalno a manje je važno koliko je tačno pa i svoja istraživanja usmjeravaju u tom pravcu. Čitam skoro kako su dokazali da je promaha samo mit, evo pronašo sam http://www.6yka.com/mobile/novost/40055" onclick="window.open(this.href);return false;
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Re: Odg: Najveće svjetske misterije
Ko bi reeko...dr.van nostrand je napisao/la:![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koliki pacenik moras biti da uocis ovo i da se bavis ovim stvarima?
David Icke ima dobrih stvari ali ta slika je već na nivou naslovne u Ekspresu.
Čitao sam da i PSY sa Gangnam style izvodio neke rituale, svašta.
Čitao sam da i PSY sa Gangnam style izvodio neke rituale, svašta.
Na danasnji dan rodjen je covek koji se mnogo puta pominjao na ovoj temi.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
definitivno čovjek za kojeg bi dao bubreg da ga ožive da popijem kahvu sa njim 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Šta li je ovaj gospodin sve znao? Šta li je on sve naumio? eh da je poživio još par godina 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
živo me zanima kako bi tekao taj razgovor...nedim93 je napisao/la:definitivno čovjek za kojeg bi dao bubreg da ga ožive da popijem kahvu sa njim
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:živo me zanima kako bi tekao taj razgovor...nedim93 je napisao/la:definitivno čovjek za kojeg bi dao bubreg da ga ožive da popijem kahvu sa njim
a volio bih i ja s ovim sjest i popričati...definitivno najveći um svijeta, pa nek priča šta ko hoće
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ne znam što bi te to zanimaloDANTES je napisao/la:živo me zanima kako bi tekao taj razgovor...nedim93 je napisao/la:definitivno čovjek za kojeg bi dao bubreg da ga ožive da popijem kahvu sa njim
Druze morao bi ti 10-tak kafa sa njim da popijes za jedan razgovor .nedim93 je napisao/la:definitivno čovjek za kojeg bi dao bubreg da ga ožive da popijem kahvu sa njim
Jel spavao taj ikad?Tribalian je napisao/la:Druze morao bi ti 10-tak kafa sa njim da popijes za jedan razgovor .nedim93 je napisao/la:definitivno čovjek za kojeg bi dao bubreg da ga ožive da popijem kahvu sa njimTesla je pio 60 kafa dnevno,ako nisi znao taj podatak.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
3 sata dnevno, veci deo zivota.Lillard je napisao/la:Jel spavao taj ikad?Tribalian je napisao/la:Druze morao bi ti 10-tak kafa sa njim da popijes za jedan razgovor .nedim93 je napisao/la:definitivno čovjek za kojeg bi dao bubreg da ga ožive da popijem kahvu sa njimTesla je pio 60 kafa dnevno,ako nisi znao taj podatak.
rodila me majka radoznalanedim93 je napisao/la:ne znam što bi te to zanimaloDANTES je napisao/la:živo me zanima kako bi tekao taj razgovor...nedim93 je napisao/la:definitivno čovjek za kojeg bi dao bubreg da ga ožive da popijem kahvu sa njim
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
glup si druže fakatDANTES je napisao/la: rodila me majka radoznala
Da Vinci je spavao 45min dnevno i to je dijelio na 3x po 15min
Da mi ja takav mozak.......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa kakav si to ti čovjek kad drugu govoriš da je glup? pa šta bi onda pametno rekao jednom tesli...nedim93 je napisao/la:glup si druže fakatDANTES je napisao/la: rodila me majka radoznala
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
iskren čovjek.DANTES je napisao/la:pa kakav si to ti čovjek kad drugu govoriš da je glup? pa šta bi onda pametno rekao jednom tesli...nedim93 je napisao/la:glup si druže fakatDANTES je napisao/la: rodila me majka radoznala
to medicinski nije moguće... da je to radio umro bi za par mjeseci, nijednu suvislu misao ne bi imao...Otelo je napisao/la:Da Vinci je spavao 45min dnevno i to je dijelio na 3x po 15min![]()
znaš da su pojedini režimi nesanicu koristili kao sredstvo mučenja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: darker10, galia95, Slatinash_7 i 238 gostiju.