NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Jel' vas to neki bogatas preuzeo?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nasa uprava je jedno brat bratu 2x bogatija od Sisoja, al nema velikih obecanja i trosenja nemilice. Mada nista nije iskljuceno, al za sad nema najava nikakvih.Mokroguz je napisao/la:Jel' vas to neki bogatas preuzeo?
TŽV!
Sad baci pogled na stranicu ZDK da vidim raspored sredstava za financiranje sporta u 2018. god.

Takođe i na stranici općine vidim da je za 2018. god. za financiranje sporta predviđeno 320.000 km, što je za 95.000 više nego budžet prošle godine.

Takođe i na stranici općine vidim da je za 2018. god. za financiranje sporta predviđeno 320.000 km, što je za 95.000 više nego budžet prošle godine.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Ma nista se na to ne treba oslanjat, svaka marka je dobrodosla, al sitno je to. Raduje me barem sto se prijavljuju na ove vladine javne pozive, prije par godina znam da se nisu ni prijavljivali, pa im dokumentacija nije valjala, pa kasnili sa predajom itd. Barem sad se prijavljuju.
TŽV!
Gledaj Rudara, iz godine u godinu zakucavaju iznosMVN1994 je napisao/la:Sad baci pogled na stranicu ZDK da vidim raspored sredstava za financiranje sporta u 2018. god.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Jest sitno, al bolje i to nego ništa. Prošle godine nismo dobili ništa, a ove evo 6.500 km..atomac123 je napisao/la:Ma nista se na to ne treba oslanjat, svaka marka je dobrodosla, al sitno je to. Raduje me barem sto se prijavljuju na ove vladine javne pozive, prije par godina znam da se nisu ni prijavljivali, pa im dokumentacija nije valjala, pa kasnili sa predajom itd. Barem sad se prijavljuju.
Nivo prosječnog sponzorskog ugovora reklo bi se.

Postavljaju visoke standardeVijadukt je napisao/la:Gledaj Rudara, iz godine u godinu zakucavaju iznosMVN1994 je napisao/la:Sad baci pogled na stranicu ZDK da vidim raspored sredstava za financiranje sporta u 2018. god.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pozdrav familio, ostadosmo hvala Bogu. Koga bi vi voljeli vidjet u našem dresu, a da je u našim mogucnostima?
Dobro nam došao rode!thegodfather je napisao/la:Pozdrav familio, ostadosmo hvala Bogu. Koga bi vi voljeli vidjet u našem dresu, a da je u našim mogucnostima?

Što se tiče transfera, sve zavisi koliko se ozbiljno pristupi njemu kao i od samih ambicija kluba. Ličnog sam miljenja da bi se trabala zadržati neka okosnica tima; Bošnjak, Džemo, Rastoder, Hrvat, Skrijelj, Buljubašić, Hodžić, Kurdić, Oglečevac, Osmo i Kadušić. Plus bi volio vidjeti da se našim mladima da više šanse naredne sezone (Subašić, Husibegović, Salkić itd.) da ih polako uvodimo u prvi tim.
A što se tiče pojacanja sa strane, evo po meni sasvim realne opcije: Koprivica i Nedić iz Iskre, Jurčević iz Travnika, Radosavljević iz Jedinstva za prekide

EDIT: Trebalo bi porazgovarati sa Papazom oko ostanka na Lukama, naravno ako mu se nije ostalo šta dužno...Teško ćemo imati takvog igrača još zadugo a njegovo iskustvo u odbrani vrijedi zlata.
-
- Kontakt:
Što se tiče trenutnog igračkog kadra, Oglecevac, Hrvat, Bosnjak, Hodzic, Kalesic, Kurdic su po mom mišljenju igraci koje moramo zadrzati. Takodjer zahvalit se Hanki, Hasanbasicu(definitivno su van forme zbog posla), malom Buljubasicu(nemamo vremena cekat da eksplodira), Hamidu takodjer Nuhanovica i Suljica ostaviti (možda) za klupe. Probati s Osmom jos jednu polusezonu, bude li ziceraš kao do sada, ima uvijek Pobjeda Tesanjka.thegodfather je napisao/la:Pozdrav familio, ostadosmo hvala Bogu. Koga bi vi voljeli vidjet u našem dresu, a da je u našim mogucnostima?
Ostavio bih takodjer Zukica(mora skinutu par kg) i Skrijelja(u21) koji su se zaista pokazali kada su dobili priliku.
A sto se tice dolazaka, Koprivica Vlado iz Iskre. Jurcevic iz Travnika da popuni mjesto Rastodera.
Probat dovesti Omara Prsesa iz Zvijezde. Dino Dizdarevic iz Bosne. Pratiti Fahrudina Kovaca iz Olimpika, pa cak krenuti po Zeljkovica iz Igmana da ga vratimo.
-
- Kontakt:
Sto dalje od nas mali Mahmutovic. Ni meni se ne svidja, katastrofa. Mali Kovač je dobar napadač pravo. A Krsic nece htjeti sigurno, zasro je puno, ali ja licno bi ga vratio a i nakon 2-3 gola raja ce mu sve zaboravit. Tako to ide.BlueSEVER je napisao/la:Dzafic haman u Olimpik, sto znaci da je Krsic svoje zavrsio, a mislim da bi on i Dino Dizdarevic bili extra kombinacija (tad i ne moraju centarfora da traze) p.s. samo da ne vrate malog Mahmutovica, Zvijezda 09 je usla tako da je on vjerovatno na raspolaganju a meni nije nikako sjeo kada je bio kod nas. Zeljkovic kada bi se vratio to je to. Za stopere bas i ne znam ko je na raspolaganju.
-
- Kontakt:
Fahrudin Kovac iz Olimpika. Kucaj na marketuBlueSEVER je napisao/la:Ko je Kovac?
Nerealno je da se Zeljković vrati....
-
- Kontakt:
Sve su super imena sem tog Mahmutovica, nadam se da ce uprava dovesti kvalitetna pojacanja i naucit iz gresaka od prosle polusezone. Al sve to zahtjeva i dobre finansije.
Ne znam sto su ostajali ako nisu spremni da uloze sad kako treba pa da se ne dovedemo opet u situaciju kao ove godine.
TŽV!
-
- Kontakt:
Napravit ce oni dobar posao, nisu dzaba ostali u upravi. Znaju i oni gdje su grijesili.atomac123 je napisao/la:Ne znam sto su ostajali ako nisu spremni da uloze sad kako treba pa da se ne dovedemo opet u situaciju kao ove godine.
Cestitam nam 100. stranicu braco
nije tako davno bilo kad su nam zbog neaktivnosti ugasili staru stranicu

TŽV!
Bošnjak produžio ugovor
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kad ce Hrvat?Sarmelino je napisao/la:Bošnjak produžio ugovor
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.