OVO BOOOOOOOOOOOOOOLI
Koja tuga, bukvalno smo ih razvalili u svakom pogledu al bas svakom i na kraju 0:0. Sudija je obicni COBAN, ovo je sramota **** mu bog mater u po usta glupih i ne sposobnih, pa 1 minutu je produzio DEBIL, i mnogo je glupih gresaka pravio na obje strane... Na golu ALLAH NEUER da smo tri dana igrali ne bi mu mogli dat gol il bi branio il ima stativa tu... Moje prognoze su se nazalost ostvarile u vezi ALLAHA NEUERA koji je u ovom trenutku po meni uz Casillasa Cecha najbolji golman svijeta ! Ne mozes mu dat gol a i nasi su brate mili bili jako ne sposobni ispred gola...
Nuri Sahin ubjedljivo NAJGORI IGRAC u crno zutom dresu veceras, kako je samo lose odigrao jedan dva dobra pasa ostalo bruka ni prekid nije znao izvest, kao da nije dovoljno skoncentrisan usao u ovaj mec bas je bio prelos veceras. Pisonja me jako pozitivno iznenaduje iz kola u kolo, Inace zadnja linija skoro perfektna, Vezni red Bender odlican opravdao poziv u repkum, Sahin NAJGORI MEC zadnje 2 godine sto je odigrao, Gotze maestralan, Kuba tu i tamo grijesio al je i dosta tog dobrog odradio, KG solidan moze proc, BARRIOS JAKO JAKO JAKO LOS ! Puno voli pricat van terena a na terenu ko Pichkica.. Lewa je bio poprilicno dobar kad je usao... Sve u svemu bili smo veceras najmanje za 1 klasu bolja ekipa, ali sami smo krivi i ALLAH Neuer !
Ovo nam se ne smije vise desavat kuci gubimo bodove i citavu sezonu nam to moze upropastit kao sto je bio slucaj u Euro ligi, kuci se moraju uzimat bodovi protiv ovako losih ekipa. Navijaci su me razocarali takodje nisu bili na svom nivou pogotov jos derby a oni prosjecno navijaju. Ali i peh se treba spomenuti, ali sve se u toku sezone mora izjednacit recimo pobjeda u Kolnu se mora naplatit na neki nacin, a tako cemo i ove promasaje naplatit u toku sezone pozitivnim osjecajem. Nije sramota 0:0 protiv govana plavih kod kuce, Ali protiv ovako losih morali smo uzet 3 boda... Kao sto neko kaze ovi promasaji i ova 4 boda nas moze kostat titule na kraju. Ali ne smijemo panicit. Ima fina zaliha a moramo i mi kiksat a i ostatak ce svakako u ostatku sezone kiksat. Ne treba sad puno dramatizirati. Sve je jos uvijek pod kontrolom i dalje ! Sezona je jos uvijek duga ima mnogo utakmica. Mislim da smo i dalje na pravom putu ...
Sad idemo Kaiseslauternu na Betzenberg bit ce pravo hebeno tamo mogli bi tu dozivit mozda cak i poraz ...
Barrios mora proradit vise mora mora i mora nit igra kako treba nit zabija sto treba ! On nam je potreban ako zelimo do salatare mora proradit !