Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

ciza
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la ciza » 30 okt 2012, 18:31

dijalog je napisao/la:
ciza je napisao/la:
dijalog je napisao/la:damir je igrao za hrvatsku iz interesa,to je sam dokaz kakav je čovjek. igrao bi taj i za srbiju da je mogao...
tebi je na avataru neko ko bi mater prodao za pare,neznam iz kojeg razloga,tako da nema razliek izmejdu njega mulaomerovica
šta ti imaš protiv ćire??
ne volim likove koji imaju džon obraz a ciro je jedan od tih

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 okt 2012, 20:29

ciza je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:neznam što dižete toliku prašinu oko ovog malog...ako mu je Bosna u srcu igrat će za nas..a ako odluči igrat za susjede nek mu je sretno..onda i ne nosi našu državu u srcu i takvi nam netrebaju..trebaju nam igrači koji će igrat srcem za svoju državu ..
pa ni trenutno u ekipi svi neigraju srcem za drzavu ,******* te osjecaj prema drzavi,nek igra dobro nek osjeca sta hoce,mislis da misimovic ima neke osjecaje prema drzavi
Pasha moj u Misketa na njegovoj oficijelnoj internet stranici pod nacionalnost stoji da je Bosanac,dakle ne deklarise se ni kao Srbin,ni kao hrvat,ni kao Bošnjak,nego kao Bosanac i to dovoljno govori koliko osjeca ovu državu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 okt 2012, 20:34

Sta sve ljudi ne izvaljuju. Prate kao igrace iz dana u dana i onda Miske se osjeca tamo nekakvim.. Covjek je mnogo puta dokazao ko je ustvari ..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 okt 2012, 20:39

samson je napisao/la:Sta sve ljudi ne izvaljuju. Prate kao igrace iz dana u dana i onda Miske se osjeca tamo nekakvim.. Covjek je mnogo puta dokazao ko je ustvari ..
vjerovatno je vidio misketa kako se nekad prekrstio na utakmici pa je to zakljucio :roll: mnogi mijesaju vjeru i nacionalnost :roll: i adem ljajic je veci srbin od karadzica i tako izjavljuje u medijima pa neki dan dade gol i pokaza majicu pred kamerama "bajram mubarek olsun"....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 okt 2012, 21:04

Covjece sta je postalo od ove teme? :D

Sto se tice Misketa, on ima pravo da bude i indijanac ako hoce, ipak cemo ga voliti. A da ne spominjem njegove izjave za njemacke medije, ne za nase, i o tome kako se osjeca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 okt 2012, 21:56

Ako se krstiš, il'' si Srbin il' si Hrvat. :lol: :mrgreen:
E ne mogu da vjerujem.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 okt 2012, 23:13

Ako se izjasnio ko Bosanac onda je nacionalna manjina, mislim bice na ovom popisu sad :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 nov 2012, 15:09

Definitivno dobio poziv za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine
slika

Nešto ne vjerujem da će ovo dobro završiti po nas,al ajd nada umire posljedna.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 01 nov 2012, 15:30

totalno je neozbiljno ako ga je pozvao bez da ga je prije kontaktirao
ispast ćemo opet neozbiljni i smijesni kao kad nas je onaj kloc krstanović odbio

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 nov 2012, 15:53

Alen Halilović: O pozivu u reprezentaciju BiH ću još razgovarati s ocem

Mladi nogometaš zagrebačkog Dinama i jedan od najvećih talenata u evropskog nogometa Alen Halilović kazao je za portal ******* kako još uvijek nije dobio poziv selektora mlade reprezenatcije BiH Vlade Jagodića.

Hajde babo, tvoja želja je da mali igra za BiH, ti si na potezu :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 nov 2012, 15:58

Pa sve i da hoće igrat za nas ne može ga pozvat ni njeg ni Kološinca tek tako iz vedra neba, nijedan još nemaju naše pasoše.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 nov 2012, 16:00

Ili mali ima pasoš, ili je to šuplja od Saveza, kao, pokušali smo. Mada, Alen reče da nije dobio poziv ..za sada.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 nov 2012, 17:52

Mali u Realu za 8 miliona € ? To bi promijenilo situaciju drastično.
DRUG NEBI TI PUNCA

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 01 nov 2012, 17:56

http://sportsport.ba/ino_fudbal/halilov ... eura/90964" onclick="window.open(this.href);return false;

Prelazak u Real, prije toga poziv u reprezentaciju.. Možda bude nešto od tog :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 nov 2012, 17:56

I u slucaju da ne dođe na ovo okupljanje, ne znaci da nece za nas igrati ubuduce.. Mali ima jos dvije kategorije posloziti do krajnjeg roka kada bude morao odluciti. Ako do toga dođe ..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2012, 18:09

samson je napisao/la:I u slucaju da ne dođe na ovo okupljanje, ne znaci da nece za nas igrati ubuduce.. Mali ima jos dvije kategorije posloziti do krajnjeg roka kada bude morao odluciti. Ako do toga dođe ..
Potpisom za Real,nema potrebe da sjedi na dvije stolice.Do osamnaeste nek trenira redovno pod okom babe mu,sasvim mu je dovoljno.Jer igra u HNL ga i nece nesto previse unaprijediti.
Odziv kod Jagodica bi fakticki pokazalo njegovu zelju i time usutkali ove iz HNS.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 nov 2012, 18:18

harishp je napisao/la:
samson je napisao/la:I u slucaju da ne dođe na ovo okupljanje, ne znaci da nece za nas igrati ubuduce.. Mali ima jos dvije kategorije posloziti do krajnjeg roka kada bude morao odluciti. Ako do toga dođe ..
Potpisom za Real,nema potrebe da sjedi na dvije stolice.Do osamnaeste nek trenira redovno pod okom babe mu,sasvim mu je dovoljno.Jer igra u HNL ga i nece nesto previse unaprijediti.
Odziv kod Jagodica bi fakticki pokazalo njegovu zelju i time usutkali ove iz HNS.
Kada bi se odazvao Jagodicu i nastupio u 1 zvanicnoj utakmici za nas bilo bi sve gotovo.Vise ni teoretski nebi mogao igrati za vatrene.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 01 nov 2012, 18:24

TMovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Kada bi se odazvao Jagodicu i nastupio u 1 zvanicnoj utakmici za nas bilo bi sve gotovo.Vise ni teoretski nebi mogao igrati za vatrene.
Tek kad nastupi za seniore vrijedi to pravilo.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 18:29

Mourinho daje 8 i ni euro više, a Mamić traži 10 i ni euro manje. Iako mislim da je ovo samo novinarska šuplja, baš bi mi bilo zanimljivo vidjeti ko će dobiti ovaj dvoboj. mislim da Mourinho nije ni svjestan na koga se namjerio :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 nov 2012, 18:30

I u slucaju da ne dođe na ovo okupljanje, ne znaci da nece za nas igrati ubuduce.. Mali ima jos dvije kategorije posloziti do krajnjeg roka kada bude morao odluciti. Ako do toga dođe ..
Odziv kod Jagodica bi fakticki pokazalo njegovu zelju i time usutkali ove iz HNS.[/quote]

Kada bi se odazvao Jagodicu i nastupio u 1 zvanicnoj utakmici za nas bilo bi sve gotovo.Vise ni teoretski nebi mogao igrati za vatrene.[/quote]

Tek kad nastupi za seniore vrijedi to pravilo.[/quote]

Nisi u pravu.FIFA dopusta samo 1 da se promjeni sportsko drzavljanstvo.Nebitno o kojem se uzrastu radi.Uzet cu primjer Bicakcica.Koji je igrao za Njemacku U15,pa onda poslije toga uzeo nas pasos i igrao za nasu U17.Kasnije se ponovo prekontao i htio je igrati za U20 Njemacke.Cak mu je i selektor Njemacke U20 poslao poziv,ali iz FIFA-e su mu rekli da moze igrati samo za Bosnu i Hercegovinu.Jer jer vec jednom mjenjao i ne moze vise.Sada eto opet ganja pasos da igra za nas.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.