NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la tropic » 26 dec 2012, 17:18

Info oficijalna stranica NK Jedinstva a i na vijestima je bilo :)
Ne znam nista o toj utakmici sa Dinamom ali znam da je klub primio e-mail od sportskog direktora Sergija Kresica koji je potvrdio dolazak Pod borice i utakmicu sa Hajdukom .

„Zahvaljujemo se na pozivu i sretni smo što HNK Hajduk Split, na području grada Bihaća i Unsko-Sanskog kantona ima veliki broj simpatizera i navijača .

Nažalost, HNK Hajduk ne može u tekućoj sezoni odigrati utakmicu u Bihaću, jer su svi termini za odigravanje prijateljskih nogometnih utakmica već dogovoreni,a tu je i prvenstvo HNL i Kupa Hrvatske, na što se moramo usredotočiti da bi Hajduk ostvario što bolje rezultate. Međutim, Hajduk će odigravanje utakmice sa NK Jedinstvo uvrstiti u kalendar u slijedećoj nogometnoj sezoni, o čemu ćemo Vas na vrijeme izvijestiti, oko tačnog termina, koji bi odgovorao i Hajduku i Jedinstvu.

Vidimo se u Bihaću !

S poštovanjem,
Sergije Krešić, sportski direktor HNK Hajduk Split

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 31 dec 2012, 15:48

Posto se vec dugo vremena nista ne pise o nasem klubu, evo par informacija sa naseg, Skupstina kluba je zakazana za 21. januar, a novi trener Jedinstva bice Besim Sabić ili Mehmed Janjoš. Pored toga delegacija Opcine Bihać 7.1.2013.g. ide u posjetu celnicima Dinama gdje bi se trebala dogovoriti neka vrsta saradnje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 31 dec 2012, 15:51

"Klub Navijača Sila Nebeska
Povodom ovih medijskih špekulacija povodom moguceg Gracićevog projekta u Bihaću radi spajanja 2 kluba izadjemo priopćenje da projekat gosp. Nijaza Gracića nije dobrodošao u Bihać od strane navijačke skupine Sila Nebeska. Taj projekat je prihvaćen u Tuzli na zaprepaštenje svih nas koji smo oštro bili protiv toga jer to nije način spašavanja kluba nego je naprotiv gašenje aparata koji su isti klub činili živim.Stoga u životu se uvijek postavlja jedno bitno pitanje: Da li sve učiniti po cijenu uspjeha ? Naš odgovor je čvrsto NE. Po tome se mi razlikujemo od ostalih,uspjeh nikad ne smije i nikad neće biti motiv našeg odlaska na utakmicu i sigurno je da ima puno bitnijih stvari od toga a to je historija samog našeg kluba koja je bogata(makar za nas) i kad vidimo kakvi su velikani nosili ovaj sveti dres ne damo da uspomena na njih bude ukaljana nekakvom fuzijom. Mi shvatamo kako će to ići i ne želimo biti dio takvog nečega i borit ćemo se do kraja ako taj projekt ikad bude u planu pa morali biti trn u oku svim onim koji lete za uspjehom i jednostavno ne vide sta im se dešava ispred očiju. Stoga želimo jasno poručiti da ovaj projekat u Bihaću ne želimo !
Za očuvanje časti i ponosa našeg kluba pa makar on bio i u zadnjoj ligi.
Against Mod€rn football !"

Svaka čast na ovome !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 31 dec 2012, 16:22

Ne morate se brinuti. Niste u kombinacijama za fuziju. To je odmah odbijeno iako su se vaši iz Bihaća nudili i još se nude.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 31 dec 2012, 17:00

arbitraža je napisao/la:Ne morate se brinuti. Niste u kombinacijama za fuziju. To je odmah odbijeno iako su se vaši iz Bihaća nudili i još se nude.
Momci su lijepo napisali.Obrazlozili da ne zele vas leteci klub.Kad bi svake godine mogao promijenit mjesto..I upravu su, ovako bi svaki covjek koji voli klub trebao postupit.Cestitke SN na ovome.

I taj Gracic vise pretjeruje, nek ostane u Sarajevu i nek se udara nogom u guz*u sto ima 3 mjesto na tabeli..Imao je priliku sa Slobodom, gdje bi imao navijace, ali on nece sad nek igra u Gorazdu il na Otoci.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 31 dec 2012, 17:55

Maniaacs je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:Ne morate se brinuti. Niste u kombinacijama za fuziju. To je odmah odbijeno iako su se vaši iz Bihaća nudili i još se nude.
Momci su lijepo napisali.Obrazlozili da ne zele vas leteci klub.Kad bi svake godine mogao promijenit mjesto..I upravu su, ovako bi svaki covjek koji voli klub trebao postupit.Cestitke SN na ovome.

I taj Gracic vise pretjeruje, nek ostane u Sarajevu i nek se udara nogom u guz*u sto ima 3 mjesto na tabeli..Imao je priliku sa Slobodom, gdje bi imao navijace, ali on nece sad nek igra u Gorazdu il na Otoci.
Ne zanima mene to što si ti opsjednut Gracićem. Tvoja stvar i valjda imaš razloge. Ja sam samo ljudima rekao istinu.

Htio sam reći da njima niko nije nudio fuziju. Traže je njihovi iz Bihaća i odbijeni su. Možeš li shvatiti to ili samo letaš za Gracićem čovječe.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 jan 2013, 17:36

Ne znam zasto se uopce raspravljate u vezi Gracica na temi NK Jedinstvo. Navijacka skupina Sila Nebeska dala je doznanja svima da ne zele da se klub fuzionise, a tako misli i vecina simpatizera.

Price o tome da neko iz Bihaca nudi Gracicu su samo price bez ikakvog pokrica. Sve u svemu sretno Gracicu u nekim drugim krajevima BiH, neka on nas grad i svetinju ostavi na miru, pa pod cijenu igranja nizig rangova jos godinama.

Za sada crveno-bijeli dres su skinuti Fadil Čizmić, Milos Galin (Grcka) i po svemu Endi Nuhanovic koji je kako se prica pronasao angazman isto tako u Grckoj.

Sutra je u 13h u prostorijama Opcine Bihać sastanak UO odbora sa nacelnikom Bihaća.

Po svemu sudeci novi/stari predsjednik kluba ce biti Hamdija Abdic (Tigar), a trener Mehmed Janjos.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 jan 2013, 18:15

Cizmic se je rekao vratiti ako ga budu zovnuli. Vidio sam ga neki dan sa curom u gradu. Volio bih da Endi ostane iako po kvaliteti mu nije mjesto u BiH nego vani. Ekicu kao i prosli put staviti za pomocnika. Steta da je onakav covjek i igrac dolako od Jedinstva. A za Hamdu svaka cast !

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 03 jan 2013, 18:21

odkud vam informacija za tigra ????

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 jan 2013, 18:22

Od Tehnickog Direktora

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 03 jan 2013, 21:09

tropic je napisao/la:Od Tehnickog Direktora
Mozes li pojasniti ????

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jan 2013, 21:32

aleXBIH je napisao/la:
tropic je napisao/la:Od Tehnickog Direktora
Mozes li pojasniti ????
aljo im informacije donosi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 jan 2013, 22:26

Ovako informacije su od bliskih ljudi nacelnika Galijasevica, danas je sve dogovoreno, Hamdija Abdic (Tigar) je predsjednik, igracka legenda Jedinstva Mirosla Dujmovic je sportski direktor, a trener Mehmed Janjos.

Sutra ce to biti i potvrdjeno javnosti, a 21. januara na Skupstini kluba i pismeno potvrdjeno.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 jan 2013, 23:16

@SaltCityAttack objasnio :D
Nacelnik nam radi dobre stvari, on voli nogomet, zna nesto od nogometa i nije kao oni prosli koji su dosli kao nacelnici i imenovali se za predsjednika. Hamdo ima dobre veze u savezu i jos puno moze pomoci sto se tice organizacije i ostalih stvari. Janjos odlican trener, odlican i igrac bio ...Ne treba se neka euforija stvarati, sve je ovo fino, da ne bi kao i uvijek bili posramljeni i predmet ismijavanja :)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 04 jan 2013, 15:28

Do kraja ovog mjeseca održati će se Skupština kluba na kojoj bi trebala biti izabrana nova Uprava NK Jedinstva. Tokom dana osigurana je i isplata tranše za plate igračima, a već tokom slijedeće sedmice igračima i sportskoj javnosti pred početak priprema biti će predstavljen i novi šef stručnog štaba, kao i nova sportska oprema.

" Jedinstvo je ponos grada Bihaća i Općina Bihać nema dileme da li treba pomoći Jedinstvu. Mi ćemo i kroz Budžet za 2013.godinu osigurati sredstva za rad NK Jedinstva, ali isto tako očekujem podršku od brojnih privrednih subjekata koji posluju na području grada. Naš cilj za ovu predstojeću polusezonu jeste izboriti opstanka i stvoriti jak tim koji bi u nerednim sezonma pokušao izboriti viši rang takmičenja "- kazao je načelnik Galijašević.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 04 jan 2013, 17:02

Nekako sam sličnu priču čitao ovdje i prije početka jesenjeg dijela prvenstva. Sve med i mlijeko, najavljuje se nova uprava, novo vodstvo, dobri rezultati, dobre financije. Sad novi Načelnik pa opet nova/stara priča.

Para za nogomet nema. Ko je jučer gledao emisiju "U fokusu" mogao je lako skontati da je sve prioritet samo ne sport.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jan 2013, 17:13

VolimTz je napisao/la:"Klub Navijača Sila Nebeska
Povodom ovih medijskih špekulacija povodom moguceg Gracićevog projekta u Bihaću radi spajanja 2 kluba izadjemo priopćenje da projekat gosp. Nijaza Gracića nije dobrodošao u Bihać od strane navijačke skupine Sila Nebeska. Taj projekat je prihvaćen u Tuzli na zaprepaštenje svih nas koji smo oštro bili protiv toga jer to nije način spašavanja kluba nego je naprotiv gašenje aparata koji su isti klub činili živim.Stoga u životu se uvijek postavlja jedno bitno pitanje: Da li sve učiniti po cijenu uspjeha ? Naš odgovor je čvrsto NE. Po tome se mi razlikujemo od ostalih,uspjeh nikad ne smije i nikad neće biti motiv našeg odlaska na utakmicu i sigurno je da ima puno bitnijih stvari od toga a to je historija samog našeg kluba koja je bogata(makar za nas) i kad vidimo kakvi su velikani nosili ovaj sveti dres ne damo da uspomena na njih bude ukaljana nekakvom fuzijom. Mi shvatamo kako će to ići i ne želimo biti dio takvog nečega i borit ćemo se do kraja ako taj projekt ikad bude u planu pa morali biti trn u oku svim onim koji lete za uspjehom i jednostavno ne vide sta im se dešava ispred očiju. Stoga želimo jasno poručiti da ovaj projekat u Bihaću ne želimo !
Za očuvanje časti i ponosa našeg kluba pa makar on bio i u zadnjoj ligi.
Against Mod€rn football !"

Svaka čast na ovome !
Aplauz
Ovako se voli klub, a ne ko pojedini koji su spremni ugasiti klub zbog kojeg postoje i pocet navijati za neki drugi vjestacki.
NO PYRO NO PARTY

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 04 jan 2013, 17:35

Svake godine je ista prica pa sam zato gore rekao da ne trebamo stvarati euforiju. Para naravno da nema, skoro kao i u svakom drugom gradu ali mislim da za Jedinstvo ima nade i da Jedinstvo to moze. A i jedno je kad imas u stolici covjeka koji voli Jedinstvo, koji je sportski radnik a ne covjeka koji svoj dzep puni sa Jedinstvom.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2013, 15:45

Dobili ste dobrog trenera u vidu Cale. Mi smo sa njim igrali najbolji fudbal, uh kad se sjetim samo Spartaka,Helsingborga,Cluja... 8-) Uglavnom nek vam je sretno :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 10 jan 2013, 18:07

Sarajlijc@ je napisao/la:Dobili ste dobrog trenera u vidu Cale. Mi smo sa njim igrali najbolji fudbal, uh kad se sjetim samo Spartaka,Helsingborga,Cluja... 8-) Uglavnom nek vam je sretno :)
Hvala ti druze. Nadam se da ce nam iduca sezona sa njim biti uspjesna :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, SeadT i 10 gostiju.