falioAlhemicar je napisao/la:Sta je sad hvalio ili falio?
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Hajd i ja da malo posolim ovu diskusiju sa falenjem 
Sto se tice Hemofarma, realan je poraz, medjutim ako odigramo perfektnu tekmu t.j. kao ko protiv partizana, gdje smo vise nego odlicno odigrali, mozemo vise ocekivati. Medjutim se plasim da nasi kosarkasi nisu dorasli ritmu Su-Ut-Ne, tako da ce biti poprilicno umorni, jos bez Hajrica, bit ce izrazito tesko...
Sto se tice Bavketa, treba te razumijeti, da je ars licni glasogovornik Bavketa i drugih iole malo boljih boshnjackih kosarkasa u nasem Klubu
Normalno je onda da voli nafalit/nahvalit i malo previse Bavketa. Medjutim, ja rekoh ne daj Boze da nam se tivra u klub, kad dobijem info jucer, da je crna guja dosla "vamo" na probu, puko trener na njega vec duze vrijeme aaauuuuuuu

Sto se tice Hemofarma, realan je poraz, medjutim ako odigramo perfektnu tekmu t.j. kao ko protiv partizana, gdje smo vise nego odlicno odigrali, mozemo vise ocekivati. Medjutim se plasim da nasi kosarkasi nisu dorasli ritmu Su-Ut-Ne, tako da ce biti poprilicno umorni, jos bez Hajrica, bit ce izrazito tesko...
Sto se tice Bavketa, treba te razumijeti, da je ars licni glasogovornik Bavketa i drugih iole malo boljih boshnjackih kosarkasa u nasem Klubu

Ti si definitivno za pohvalit', nek se nama on vrati....juan je napisao/la:
Sto se tice Bavketa, treba te razumijeti, da je ars licni glasogovornik Bavketa i drugih iole malo boljih boshnjackih kosarkasa u nasem Klubu![]()
Normalno je onda da voli nafalit/nahvalit i malo previse Bavketa. Medjutim, ja rekoh ne daj Boze da nam se tivra u klub, kad dobijem info jucer, da je crna guja dosla "vamo" na probu, puko trener na njega vec duze vrijeme aaauuuuuuu

vodi ga kuci ako ti treba. ja ne bi voio da se vrati bavke nakon svega. eventualno neki kratkorocni ugovor do kraja sezone i to je to.ars01 je napisao/la:Ti si definitivno za pohvalit', nek se nama on vrati....juan je napisao/la:
Sto se tice Bavketa, treba te razumijeti, da je ars licni glasogovornik Bavketa i drugih iole malo boljih boshnjackih kosarkasa u nasem Klubu![]()
You are someone else I am still right here
e moj ars, samo sto je izmedju "vamo" i "nama" 1.600km....ars01 je napisao/la:Ti si definitivno za pohvalit', nek se nama on vrati....juan je napisao/la:
- lolo d pitar
- Kontakt:
moze li se negdje na internetu pratiti utakmica?
- lolo d pitar
- Kontakt:
http://www.rtv.rs/sr/vesti/index.jsp
evo i ovdje ima prenos,sudi onaj krmak sudija sto je podjebavao i protiv partizana
evo i ovdje ima prenos,sudi onaj krmak sudija sto je podjebavao i protiv partizana
Cisto da znate da preko interneta prenos kasni oko 1,5 minut. Sad je Markovic pogodio 1. sl. bacanje.
bjeda i ocaj
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne znam ima li svrhe više ovo gledati....
1-4 22:8
Suljagić najbolji pojedinac...mislim HEMOFARMA
1-4 22:8
Suljagić najbolji pojedinac...mislim HEMOFARMA
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- lolo d pitar
- Kontakt:
dokle ovako,stvarno smo losi
Hajde ba nemojte jos ovdje vasim komentarima da nas bacate u ocaj, imamo oci vidimo kako igraju. Sta sad 100 komentara treba da ostavite ocaj bjeda jad , ne serite vise...
Sud je napisao/la:Hajde ba nemojte jos ovdje vasim komentarima da nas bacate u ocaj, imamo oci vidimo kako igraju. Sta sad 100 komentara treba da ostavite ocaj bjeda jad , ne serite vise...
E bravo-sta odmah pljujete,ako nemate nesto normalno za reci i ne morate
Bacanje u ocaj? Nije ocaj 20 razlike u poluvremenu, dobro je, moglo je biti i gore da Vukosavljevic igra i zabije opet 30..Sud je napisao/la:Hajde ba nemojte jos ovdje vasim komentarima da nas bacate u ocaj, imamo oci vidimo kako igraju. Sta sad 100 komentara treba da ostavite ocaj bjeda jad , ne serite vise...

U Vrscu se ni Cibona,ni Partizan ni Zvijezda nece bas naigrati.
Prema tome gledajte tekmu a komentare ostavite za sebe.
Prema tome gledajte tekmu a komentare ostavite za sebe.

- Alhemicar
- Kontakt:
Hajde nas ti malo prosvijetli,pozelili smo te pravo!Malena je napisao/la:Bacanje u ocaj? Nije ocaj 20 razlike u poluvremenu, dobro je, moglo je biti i gore da Vukosavljevic igra i zabije opet 30..Sud je napisao/la:Hajde ba nemojte jos ovdje vasim komentarima da nas bacate u ocaj, imamo oci vidimo kako igraju. Sta sad 100 komentara treba da ostavite ocaj bjeda jad , ne serite vise...
-the LORD of the RINGS-
I ja kažem. 

Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.