Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la dubrovnik » 29 apr 2016, 18:51

soko je napisao/la:Ma kakav Visca, Kvrzica traze. Gotova stvar!
Koga???? Sto bi reko Marinko Cutuk. :D :D :D

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 apr 2016, 18:55

Pa Kvrzica.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 apr 2016, 19:00

soko je napisao/la:Pa Kvrzica.
:D :D :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 maj 2016, 12:58

I Visca je Papetov pulen ;)
Los ti pokusaj :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 01 maj 2016, 13:11

emir79 je napisao/la:
Naravno bio je tu da grije klupu za Kvržića. :D Uvijek sam bio uvjeren da će ovaj momak napraviti dobru nogometnu karijeru, dok je još igrao u Željezničaru vidjelo se da posjeduje neupitan talenat. :bih:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 maj 2016, 16:21

emir79 je napisao/la:
Jos jednom pokazaujes da Pape po tebi nema greske. :urnebes:
Nije Papetov pulen nego on i Stevanovic najbolji igraci nase U21, znaci moraja biti pozvani u A repku. :kafa:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 maj 2016, 21:12

soko je napisao/la: Jos jednom pokazaujes da Pape po tebi nema greske. :urnebes:
Nije Papetov pulen nego on i Stevanovic najbolji igraci nase U21, znaci moraja biti pozvani u A repku. :kafa:
Sta to vrijedi Bajicu i Ari kad nema selektora da to prepozna , a da ne govorim da ovaj dvojac igra i u boljim ligama i timovima nego taj koji ti spominjes kad su zaigrali za A selekciju. ;)

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 maj 2016, 21:22

emir79 je napisao/la:
soko je napisao/la: Jos jednom pokazaujes da Pape po tebi nema greske. :urnebes:
Sta to vrijedi Bajicu i Ari kad nema selektora da to prepozna , a da ne govorim da ovaj dvojac igra i u boljim ligama i timovima nego taj koji ti spominjes kad su zaigrali za A selekciju. ;)
Uvrijedit ce se Ibisevic. :urnebes:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 maj 2016, 23:20

Pivopija je napisao/la:
Mesa se plasi da ce uvrijediti cijelu reprezentaciju ;)

Sve ono sto sam prije napisao se ispostavilo i tacnim, da Mesa nema hrabrosti (da se prostije ne izrazavam) da mladima daje sansu i maksimalno ih ignorise.

Sjeti se samo protiv koga i u kako vaznim utakmicama su debitovali Zahirovic, Stevanovic, Vranjes, Sunjic, Besic, Visca, Hajrovic, Bicakcic, a danas ih je vecina nasa buducnost, i ne samo to, nego su mnogi od njih bili kao debitatni saucesnici u nasem odlasku na SP, a to su Bico, Hajrovic, Visca (nije bio debitant, ali tad jako mlad igrac i vazna karika) . Pogotovo ovaj trojac je dobio Slovacku u Slovackoj. Hajrovic i Bicakcic strijelci, a Visca pokretac akcije kod Hajrovicevog gola.

Mozes ti izvrcati stvari koliko hoces, ali ovo su cinjenice.

A sto se Kvrzica tice, pa ovdje su dizali uzbunu (nije tesko naci ;) ) dok Safet nije uputio njemu poziv jer kako su tada pisali igrao je odlicno u evropske utakmice sa tada jakom Rijekom.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 maj 2016, 23:39

emir79 je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

Sve ono sto sam prije napisao se ispostavilo i tacnim, da Mesa nema hrabrosti (da se prostije ne izrazavam) da mladima daje sansu i maksimalno ih ignorise.

Sjeti se samo protiv koga i u kako vaznim utakmicama su debitovali Zahirovic, Stevanovic, Vranjes, Sunjic, Besic, Visca, Hajrovic, Bicakcic, a danas ih je vecina nasa buducnost, i ne samo to, nego su mnogi od njih bili kao debitatni saucesnici u nasem odlasku na SP, a to su Bico, Hajrovic, Visca (nije bio debitant, ali tad jako mlad igrac i vazna karika) . Pogotovo ovaj trojac je dobio Slovacku u Slovackoj. Hajrovic i Bicakcic strijelci, a Visca pokretac akcije kod Hajrovicevog gola.

A sto se Kvrzica tice, pa ovdje su dizali uzbunu (nije tesko naci ;) ) dok Safet nije uputio njemu poziv jer kako su tada pisali igrao je odlicno u evropske utakmice sa tada jakom Rijekom.
E moj Emire, djeca nam se smiju.

slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 maj 2016, 23:48

Pivopija je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

E moj Emire, djeca nam se smiju.

slika
:D :D :D ovo je stvarno show. Da ga nema trebalo bi ga izmisliti. Nevidjeno!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 00:39

Kako ga @pivopija poklopi na svakoj temi :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 maj 2016, 09:13

pinoglavi je napisao/la:Kako ga @pivopija poklopi na svakoj temi :lol:
Da, da poklopio me je i pocetnim sastavom protiv Svice :kafa:

I dijeca i Irci nam se smiju , slazem se kuknjava :urnebes:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 maj 2016, 09:28

emir79 je napisao/la:

Kiprani, Izraelci, Nigerijci se valjaju od smijeha. Ta ista Irska je Safeta rutinski riješila i to kada smo 'najjaci' bili.
Da je Meša vodio od početka kvala druga bi to priča bila, ovako nas je trao ko je stigao.
Kažu Nigerijce iznenadilo koliko su crni i brzi bili protiv nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 10:41

emir79 je napisao/la:

Ti da reprezentaciju stavis na prvo mjesto, umjesto Safeta, ne bi imao problem priznati sa je ono u Izraelu bruka i sramota. Vecina nas ovdje gleda dobrobit reprezentacije i brani takve stavove, dok ti samo branis Safeta.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 maj 2016, 12:30

pinoglavi je napisao/la: Ti da reprezentaciju stavis na prvo mjesto, umjesto Safeta, ne bi imao problem priznati sa je ono u Izraelu bruka i sramota. Vecina nas ovdje gleda dobrobit reprezentacije i brani takve stavove, dok ti samo branis Safeta.
Ljudi koji brane ignorisanje mladih u A reprezentaciji , sto je u prevodu buducnost trebaju da prestanu sa pricom o reprezentaciji. Ljudi koji brane ismijavanje mladih igraca pocevsi od Krunica pa sve do Are i Bajica. Oni koji se pozivaju na treninge pa ih se vraca da jedan sjedi na klupi U21 , a drugi da igra vec odavno izgubljene kvalifikacije mlade reprezentacije , umjesto da se uigrava u yebenoj prijateljskoj utakmicu za naredne kvalifikacje trebaju da sute.

@BHSport

Ti covjece branis masakriranje u barazu od desetkovane Irske. Pa to je smijesno covjece.
Osim toga dao Bog da Mesa dodje u situaciju da igra sa Nigerijom na SP-u ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 12:41

emir79 je napisao/la: Ljudi koji brane ignorisanje mladih u A reprezentaciji , sto je u prevodu buducnost trebaju da prestanu sa pricom o reprezentaciji. Ljudi koji brane ismijavanje mladih igraca pocevsi od Krunica pa sve do Are i Bajica. Oni koji se pozivaju na treninge pa ih se vraca da jedan sjedi na klupi U21 , a drugi da igra vec odavno izgubljene kvalifikacije mlade reprezentacije , umjesto da se uigrava u yebenoj prijateljskoj utakmicu za naredne kvalifikacje trebaju da sute.
Jednostavno je, kad ti neko spomene Izrael ne bi se ti branio tako sto spomenes Irsku, nego trebas reci da je i jedno i drugo sramota. Ti ne branis dobrobit reprezentacije nego branis Safeta. Ajd zivio sad :salut:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 maj 2016, 12:50

pinoglavi je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Ljudi koji brane ignorisanje mladih u A reprezentaciji , sto je u prevodu buducnost trebaju da prestanu sa pricom o reprezentaciji. Ljudi koji brane ismijavanje mladih igraca pocevsi od Krunica pa sve do Are i Bajica. Oni koji se pozivaju na treninge pa ih se vraca da jedan sjedi na klupi U21 , a drugi da igra vec odavno izgubljene kvalifikacije mlade reprezentacije , umjesto da se uigrava u yebenoj prijateljskoj utakmicu za naredne kvalifikacje trebaju da sute.
Jednostavno je, kad ti neko spomene Izrael ne bi se ti branio tako sto spomenes Irsku, nego trebas reci da je i jedno i drugo sramota. Ti ne branis dobrobit reprezentacije nego branis Safeta. Ajd zivio sad :salut:
:thumbup:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 maj 2016, 17:38

pinoglavi je napisao/la: Jednostavno je, kad ti neko spomene Izrael ne bi se ti branio tako sto spomenes Irsku, nego trebas reci da je i jedno i drugo sramota. Ti ne branis dobrobit reprezentacije nego branis Safeta. Ajd zivio sad :salut:
Znaci Bozeee :urnebes:

Nisam ja taj koji spominje selektora koji skoro 2 godine nije vise selektor nego ti i tvoj pajdo gore. Ti i tvoj pajdo pravdate kritike upucene Mesi vracajuci se na Susica i lose partije pod njegovom palicom. Ko je kome poturio pod nos spisak Izraela na kritiku Mese? Ja tebi ili ti meni? Momcino ti si ovdje zalutao izgleda.

Ja Safeta uopste ne spominjem izuzev kada vidim da ga bez ikakvog razloga spominjete.
Ja sam vama odmah na vase komentare odgovorio sta mislim malo sirim komentarom, dok se ti i tvoj pajdo niste ni udostojili da bilosta odgovorite ima skoro 7 dana. Maca vam popapala jezik izgleda.

Znaci prestanite i ti i BHSport se vracati na Safeta kada neko uputi kritike Mesi. Covjek nije odavno selektor, a ti vratolomije i bezobrazluk koji Mesa ima prema mladim igracima neces time nikada moci opravdati.

Tvoje opravdanje kao i pajde tvoga ispadanje u barazu je poraz protiv Nigerije :crazy:

Sad ko fol spominjes Irsku i Izrael kao obje sramota (naravno da jesu), a do jucer si jedno pravdao drugim.

Meine ne interesuje vise sta je bilo prije 2 godine, mene interesuje gdje smo sad i kako izgledamo, gdje su nam mladi koji ce zamjeniti uskoro Vedu, Spahica, Lulica itd.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 02 maj 2016, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 maj 2016, 17:40

emir79 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Jednostavno je, kad ti neko spomene Izrael ne bi se ti branio tako sto spomenes Irsku, nego trebas reci da je i jedno i drugo sramota. Ti ne branis dobrobit reprezentacije nego branis Safeta. Ajd zivio sad :salut:
Znaci Bozeee :urnebes:

Nisam ja taj koji spominje selektora koji skoro 2 godine nije vise selektor nego ti i tvoj pajdo gore. Ti i tvoj pajdo pravdate kritike upucene Mesi vracajuci se na Susica i lose partije pod njegovom palicom. Ko je kome poturio pod nos spisak Izraela na kritiku Mese? Ja tebi ili ti meni? Momcino ti si ovdje zalutao izgleda.

Ja Safeta uopste ne spominjem izuzev kada vidim da ga bez ikakvog razloga spominjete.
Ja sam vama odmah na vase komentare odgovorio sta mislim malo sirim komentarom, dok se ti i tvoj pajdo niste ni udostojili da bilosta odgovorite ima skoro 7 dana. Maca vam popapala jezik izgleda.

Znaci prestanite i ti i BHSport se vracati na Safeta kada neko uputi kritike Mesi. Covjek nije odavno selektor, a ti vratolomije i bezobrazluk koji Mesa ima prema mladim igracima neces time nikada moci opravdati.

Tvoje opravdanje kao i pajde tvoga ispadanje u barazu je poraz protiv Nigerije :crazy:

Sad ko fol spominjes Irsku i Izrael kao obje sramota (naravno da jesu), a do jucer si jedno pravdao drugim.
:opaopa: :bow: :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, Rimes87, tuzlanskinacin, Vanja8 i 23 gosta.