Koga???? Sto bi reko Marinko Cutuk.soko je napisao/la:Ma kakav Visca, Kvrzica traze. Gotova stvar!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koga???? Sto bi reko Marinko Cutuk.soko je napisao/la:Ma kakav Visca, Kvrzica traze. Gotova stvar!
soko je napisao/la:Pa Kvrzica.
I Visca je Papetov pulensoko je napisao/la:Ma kakav Visca, Kvrzica traze. Gotova stvar!
Naravno bio je tu da grije klupu za Kvržića.emir79 je napisao/la:I Visca je Papetov pulensoko je napisao/la:Ma kakav Visca, Kvrzica traze. Gotova stvar!![]()
Los ti pokusaj
Jos jednom pokazaujes da Pape po tebi nema greske.emir79 je napisao/la:I Visca je Papetov pulensoko je napisao/la:Ma kakav Visca, Kvrzica traze. Gotova stvar!![]()
Los ti pokusaj
Sta to vrijedi Bajicu i Ari kad nema selektora da to prepozna , a da ne govorim da ovaj dvojac igra i u boljim ligama i timovima nego taj koji ti spominjes kad su zaigrali za A selekciju.soko je napisao/la: Jos jednom pokazaujes da Pape po tebi nema greske.
Nije Papetov pulen nego on i Stevanovic najbolji igraci nase U21, znaci moraja biti pozvani u A repku.
Uvrijedit ce se Ibisevic.emir79 je napisao/la:Sta to vrijedi Bajicu i Ari kad nema selektora da to prepozna , a da ne govorim da ovaj dvojac igra i u boljim ligama i timovima nego taj koji ti spominjes kad su zaigrali za A selekciju.soko je napisao/la: Jos jednom pokazaujes da Pape po tebi nema greske.
Nije Papetov pulen nego on i Stevanovic najbolji igraci nase U21, znaci moraja biti pozvani u A repku.
Mesa se plasi da ce uvrijediti cijelu reprezentacijuPivopija je napisao/la:
Uvrijedit ce se Ibisevic.
E moj Emire, djeca nam se smiju.emir79 je napisao/la:Mesa se plasi da ce uvrijediti cijelu reprezentacijuPivopija je napisao/la:
Uvrijedit ce se Ibisevic.![]()
Sve ono sto sam prije napisao se ispostavilo i tacnim, da Mesa nema hrabrosti (da se prostije ne izrazavam) da mladima daje sansu i maksimalno ih ignorise.
Sjeti se samo protiv koga i u kako vaznim utakmicama su debitovali Zahirovic, Stevanovic, Vranjes, Sunjic, Besic, Visca, Hajrovic, Bicakcic, a danas ih je vecina nasa buducnost, i ne samo to, nego su mnogi od njih bili kao debitatni saucesnici u nasem odlasku na SP, a to su Bico, Hajrovic, Visca (nije bio debitant, ali tad jako mlad igrac i vazna karika) . Pogotovo ovaj trojac je dobio Slovacku u Slovackoj. Hajrovic i Bicakcic strijelci, a Visca pokretac akcije kod Hajrovicevog gola.
Mozes ti izvrcati stvari koliko hoces, ali ovo su cinjenice.
A sto se Kvrzica tice, pa ovdje su dizali uzbunu (nije tesko naci) dok Safet nije uputio njemu poziv jer kako su tada pisali igrao je odlicno u evropske utakmice sa tada jakom Rijekom.
Pivopija je napisao/la:E moj Emire, djeca nam se smiju.emir79 je napisao/la:Mesa se plasi da ce uvrijediti cijelu reprezentacijuPivopija je napisao/la:
Uvrijedit ce se Ibisevic.![]()
Sve ono sto sam prije napisao se ispostavilo i tacnim, da Mesa nema hrabrosti (da se prostije ne izrazavam) da mladima daje sansu i maksimalno ih ignorise.
Sjeti se samo protiv koga i u kako vaznim utakmicama su debitovali Zahirovic, Stevanovic, Vranjes, Sunjic, Besic, Visca, Hajrovic, Bicakcic, a danas ih je vecina nasa buducnost, i ne samo to, nego su mnogi od njih bili kao debitatni saucesnici u nasem odlasku na SP, a to su Bico, Hajrovic, Visca (nije bio debitant, ali tad jako mlad igrac i vazna karika) . Pogotovo ovaj trojac je dobio Slovacku u Slovackoj. Hajrovic i Bicakcic strijelci, a Visca pokretac akcije kod Hajrovicevog gola.
Mozes ti izvrcati stvari koliko hoces, ali ovo su cinjenice.
A sto se Kvrzica tice, pa ovdje su dizali uzbunu (nije tesko naci) dok Safet nije uputio njemu poziv jer kako su tada pisali igrao je odlicno u evropske utakmice sa tada jakom Rijekom.
Da, da poklopio me je i pocetnim sastavom protiv Svicepinoglavi je napisao/la:Kako ga @pivopija poklopi na svakoj temi
Kiprani, Izraelci, Nigerijci se valjaju od smijeha. Ta ista Irska je Safeta rutinski riješila i to kada smo 'najjaci' bili.emir79 je napisao/la:Da, da poklopio me je i pocetnim sastavom protiv Svicepinoglavi je napisao/la:Kako ga @pivopija poklopi na svakoj temi![]()
I dijeca i Irci nam se smiju , slazem se kuknjava
Ti da reprezentaciju stavis na prvo mjesto, umjesto Safeta, ne bi imao problem priznati sa je ono u Izraelu bruka i sramota. Vecina nas ovdje gleda dobrobit reprezentacije i brani takve stavove, dok ti samo branis Safeta.emir79 je napisao/la:Da, da poklopio me je i pocetnim sastavom protiv Svicepinoglavi je napisao/la:Kako ga @pivopija poklopi na svakoj temi![]()
I dijeca i Irci nam se smiju , slazem se kuknjava
Ljudi koji brane ignorisanje mladih u A reprezentaciji , sto je u prevodu buducnost trebaju da prestanu sa pricom o reprezentaciji. Ljudi koji brane ismijavanje mladih igraca pocevsi od Krunica pa sve do Are i Bajica. Oni koji se pozivaju na treninge pa ih se vraca da jedan sjedi na klupi U21 , a drugi da igra vec odavno izgubljene kvalifikacije mlade reprezentacije , umjesto da se uigrava u yebenoj prijateljskoj utakmicu za naredne kvalifikacje trebaju da sute.pinoglavi je napisao/la: Ti da reprezentaciju stavis na prvo mjesto, umjesto Safeta, ne bi imao problem priznati sa je ono u Izraelu bruka i sramota. Vecina nas ovdje gleda dobrobit reprezentacije i brani takve stavove, dok ti samo branis Safeta.
Jednostavno je, kad ti neko spomene Izrael ne bi se ti branio tako sto spomenes Irsku, nego trebas reci da je i jedno i drugo sramota. Ti ne branis dobrobit reprezentacije nego branis Safeta. Ajd zivio sademir79 je napisao/la: Ljudi koji brane ignorisanje mladih u A reprezentaciji , sto je u prevodu buducnost trebaju da prestanu sa pricom o reprezentaciji. Ljudi koji brane ismijavanje mladih igraca pocevsi od Krunica pa sve do Are i Bajica. Oni koji se pozivaju na treninge pa ih se vraca da jedan sjedi na klupi U21 , a drugi da igra vec odavno izgubljene kvalifikacije mlade reprezentacije , umjesto da se uigrava u yebenoj prijateljskoj utakmicu za naredne kvalifikacje trebaju da sute.
pinoglavi je napisao/la:Jednostavno je, kad ti neko spomene Izrael ne bi se ti branio tako sto spomenes Irsku, nego trebas reci da je i jedno i drugo sramota. Ti ne branis dobrobit reprezentacije nego branis Safeta. Ajd zivio sademir79 je napisao/la: Ljudi koji brane ignorisanje mladih u A reprezentaciji , sto je u prevodu buducnost trebaju da prestanu sa pricom o reprezentaciji. Ljudi koji brane ismijavanje mladih igraca pocevsi od Krunica pa sve do Are i Bajica. Oni koji se pozivaju na treninge pa ih se vraca da jedan sjedi na klupi U21 , a drugi da igra vec odavno izgubljene kvalifikacije mlade reprezentacije , umjesto da se uigrava u yebenoj prijateljskoj utakmicu za naredne kvalifikacje trebaju da sute.
Znaci Bozeeepinoglavi je napisao/la: Jednostavno je, kad ti neko spomene Izrael ne bi se ti branio tako sto spomenes Irsku, nego trebas reci da je i jedno i drugo sramota. Ti ne branis dobrobit reprezentacije nego branis Safeta. Ajd zivio sad
emir79 je napisao/la:Znaci Bozeeepinoglavi je napisao/la: Jednostavno je, kad ti neko spomene Izrael ne bi se ti branio tako sto spomenes Irsku, nego trebas reci da je i jedno i drugo sramota. Ti ne branis dobrobit reprezentacije nego branis Safeta. Ajd zivio sad![]()
Nisam ja taj koji spominje selektora koji skoro 2 godine nije vise selektor nego ti i tvoj pajdo gore. Ti i tvoj pajdo pravdate kritike upucene Mesi vracajuci se na Susica i lose partije pod njegovom palicom. Ko je kome poturio pod nos spisak Izraela na kritiku Mese? Ja tebi ili ti meni? Momcino ti si ovdje zalutao izgleda.
Ja Safeta uopste ne spominjem izuzev kada vidim da ga bez ikakvog razloga spominjete.
Ja sam vama odmah na vase komentare odgovorio sta mislim malo sirim komentarom, dok se ti i tvoj pajdo niste ni udostojili da bilosta odgovorite ima skoro 7 dana. Maca vam popapala jezik izgleda.
Znaci prestanite i ti i BHSport se vracati na Safeta kada neko uputi kritike Mesi. Covjek nije odavno selektor, a ti vratolomije i bezobrazluk koji Mesa ima prema mladim igracima neces time nikada moci opravdati.
Tvoje opravdanje kao i pajde tvoga ispadanje u barazu je poraz protiv Nigerije![]()
Sad ko fol spominjes Irsku i Izrael kao obje sramota (naravno da jesu), a do jucer si jedno pravdao drugim.