FK Mladost DK
Re: FK Mladost Kakanj
Komsije u koliko sati igramo protiv vas, i zna li se jel subota ili nedjelja ? 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj
Razlozi zašto smo izgubili:Addict je napisao/la:Evo ja sam bio i i prije svega da zahvalim na gostoprimstvu. Nije nam apsolutno nista falilo, i cak su nas sluzili picem na stadionu sto jos nigdje nisam vidjeo do sada. Kazu ljudi koji su nam prodavali da smo do sada jedini koji su to dobili. Jedino zamjerim sto su nas izveli 15 min prije kraja ali to nije do vas, sve ok. Sto se tice utakmice, kao da sam gledao dvije. Prvo pol obje ekipe ravnopravne, Zrinjski imao neku inicijativu ali nista konkretno. U drugom smo se raspali i danas se opet pokazalo da iako imamo 25 igraca u rosteru njih 13-14 ima kvalitet za ovu ligu. Povredom Isakovica odbrana nam se raspala potpuno i tu je nasno da je nezamjenjiv. Od 14 nasih igraca koliko je igralo podbacilo je mozda 11, pa i vise. Poletili smo i vidjelo se to. Valjda nam je sad jasno ono sto je jasno svima da je nas jedini cilj opstanak i da jos nismo izborili nista. Ne smije nam se ovo vise desavati,rekao sam kolo prije da u ovoj ligi ako izgubis 2 utakmice za redom ides 5 mjesta dole i sve se mijenja. Kakva evropa i kakve gluposti, takve izjave su nezrele i jedan od razloga sto smo jucer izgubili.GradKamena je napisao/la:Mozeli neko od vas sto je bio u Mostaru napisat par rijeci o utakmici sa vase strane gledista ?
Nema zamjerki, treba izvuci pouke, imamo puno povjerenje u igrace, upravu i trenera ali daleko smo od cilja i utakmice kao ona jucer nam se ne smiju ponavljati.
1. Falilo nam je 4-5 standardnih igrača + Isaković 2. poluvrijeme. Mehmedalija i Isaković su stub naše odbrane i bez njih dvojice mi kao da igramo bez odbrane.
2. Zrinjski ima jaku ekipu, stabilnu na terenu.
3. Rahimić opet akcenat stavio na odbranu kao i protiv Veleža. Neznam, možda je i morao tako s obzirom da zna s kakvim igračima je raspolagao.
4. Svi na terenu su bili neprepoznatljivi u odnosu na ranije utakmice. Inače, činjenica je da poslije svakog prvog primljenog gola igra nam totalno padne što protivnik debelo iskoristi. To je odraz amaterizma. Skontaju frajeri da nema ništa od premije, pa im svejedno jedan ili četiri komada. A nama nije Bogami svejedno. Fali nam 3-4 profesionalca, pa da ubuduce ne strepimo ukoliko se neko povrijedi ili pauzira zbog kartona.
Razlog da su dijelom izgubili zbog piskaranja raje po forumima je smiješan. Kad bi to pilo vode, ja bih uvijek pisao da će izgubiti, da ce ih druga ekipa rasturiti i sl.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Prijatelju, javit cemo ti cim saznamo. Sad smo u behutu poslije potopa u Mostaru, jos se nismo davranisali.BadrHari je napisao/la:Komsije u koliko sati igramo protiv vas, i zna li se jel subota ili nedjelja ?

Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
- Kontakt:
Addict je napisao/la:Evo ja sam bio i i prije svega da zahvalim na gostoprimstvu. Nije nam apsolutno nista falilo, i cak su nas sluzili picem na stadionu sto jos nigdje nisam vidjeo do sada. Kazu ljudi koji su nam prodavali da smo do sada jedini koji su to dobili. Jedino zamjerim sto su nas izveli 15 min prije kraja ali to nije do vas, sve ok. Sto se tice utakmice, kao da sam gledao dvije. Prvo pol obje ekipe ravnopravne, Zrinjski imao neku inicijativu ali nista konkretno. U drugom smo se raspali i danas se opet pokazalo da iako imamo 25 igraca u rosteru njih 13-14 ima kvalitet za ovu ligu. Povredom Isakovica odbrana nam se raspala potpuno i tu je nasno da je nezamjenjiv. Od 14 nasih igraca koliko je igralo podbacilo je mozda 11, pa i vise. Poletili smo i vidjelo se to. Valjda nam je sad jasno ono sto je jasno svima da je nas jedini cilj opstanak i da jos nismo izborili nista. Ne smije nam se ovo vise desavati,rekao sam kolo prije da u ovoj ligi ako izgubis 2 utakmice za redom ides 5 mjesta dole i sve se mijenja. Kakva evropa i kakve gluposti, takve izjave su nezrele i jedan od razloga sto smo jucer izgubili.GradKamena je napisao/la:Mozeli neko od vas sto je bio u Mostaru napisat par rijeci o utakmici sa vase strane gledista ?
Nema zamjerki, treba izvuci pouke, imamo puno povjerenje u igrace, upravu i trenera ali daleko smo od cilja i utakmice kao ona jucer nam se ne smiju ponavljati.

-
- Kontakt:
Pozdrav komšije kakanjci
Zanima me, da li ćemo i mi dobiti cijelu tribinu ( sjever čini mi se ) kao i sarajlije, i koliko se plaća ulaznica ?

Zanima me, da li ćemo i mi dobiti cijelu tribinu ( sjever čini mi se ) kao i sarajlije, i koliko se plaća ulaznica ?
Vozdra komsija.Convicts1988 je napisao/la:Pozdrav komšije kakanjci![]()
Te informacije ocekujemo ubrzo, ali najvise je do vas. Zavisi koliko vas se najavi. Legija ce biti svakako na zapadu pa ja mislim da nema razloga da vam ne daju cijeli sjever, jer cete tamo svakako samo vi biti. Sto se tice cijene ni to ne znamo, ali ako je za HZ bila 7 moguce da bude i vama. Nece vise sigurno.
I usput, dobrodosli Robijasi. Ugostili ste nas u Zenici, bilo nam je lijepo bez ikakvih problema i to ne zaboravljamo. Sad budite fini a mi svakak hocemo pa da napravimo jedan lijep komsijski derbi.
-
- Kontakt:
subota 13hBadrHari je napisao/la:Komsije u koliko sati igramo protiv vas, i zna li se jel subota ili nedjelja ?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
U kolko sati je sutra utakmica kupa ?
Sutra u 13:30
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta ste zaspali pripremal te se u Doboju kao gosti Celika sto se tice navijanja .Imal vam povredjenih kartoniranih sta ocekujete hocel bit dobar ambijent .Hocel bit zestoko na tribinama naravno bez incindenata ..Naravno o rezultatu necu govorit to ce mo vidjet..Imal te euforije Celik stize a imate cast i Robija stize u ogromnom broju ...pozdrav
Eh hvala . Koliko sam cuo karta će za nas 5 bitvivaILchelik je napisao/la:subota 13hBadrHari je napisao/la:Komsije u koliko sati igramo protiv vas, i zna li se jel subota ili nedjelja ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Upravo takoBadrHari je napisao/la:Eh hvala . Koliko sam cuo karta će za nas 5 bitvivaILchelik je napisao/la:subota 13hBadrHari je napisao/la:Komsije u koliko sati igramo protiv vas, i zna li se jel subota ili nedjelja ?

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
Ma nema euforije dolaze nam prijatelji, i nadamo se punom stadionu a isto tako ocekujemo pobjedu
Teren je fantastican i sve je spremno za jos jednu dobru tekmu.
PS
Nadam se da ce Batistuta doci da se uvjeri da smo zaigrali na svom stadionu mnogo prije nego sto nam je on prognozirao

PS
Nadam se da ce Batistuta doci da se uvjeri da smo zaigrali na svom stadionu mnogo prije nego sto nam je on prognozirao

Samo jedna ispravka: UTAKMICA SE IGRA U 13:00!
Prenos ima na kanalu moja Tv
- BatistutA19
- Kontakt:
ZIHER naravno da se vidimo u Doboju u Subotu akobogda jer ce te vi bit gosti a o rszultatu igri necu nista to ce mo vidjet uglavnom po meni sve 3 znaka su moguca ..Nek bude dobra tekma fer i korektno i da udje u istoriju da vam je gostovo Celik i Robija ....A za teren solidan nmgu rsec da je extra a ni da je los svidja mi se vise tribina iza gola nego glavna al realno opet je za premisr ligu to jos slabo a dogradit se moze..Za travnjak rano govorit vreme ce pokazat kad budu kise hladnoi vreme jel ravan jel dobra trava kvalitetna vidjecemo..Uglavnom vidimo se u Subotu abd i pozz i spremite se kao gosti sto se tice navijanja ...
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Što nas navijača (i Robije i CL) više bude, biti će bolja atmosfera. Vrijeme će biti sunčano i sa dobrom igrom na terenu, nesumnjam da će biti utakmica za pamćenje. Naravno, i ova tekma je za nas istorijska i svi smo u išćekivanju, jer došao je i taj dan da nam dolazi ČELIK. Dobro nam došli.BatistutA19 je napisao/la:ZIHER naravno da se vidimo u Doboju u Subotu akobogda jer ce te vi bit gosti a o rszultatu igri necu nista to ce mo vidjet uglavnom po meni sve 3 znaka su moguca ..Nek bude dobra tekma fer i korektno i da udje u istoriju da vam je gostovo Celik i Robija ....A za teren solidan nmgu rsec da je extra a ni da je los svidja mi se vise tribina iza gola nego glavna al realno opet je za premisr ligu to jos slabo a dogradit se moze..Za travnjak rano govorit vreme ce pokazat kad budu kise hladnoi vreme jel ravan jel dobra trava kvalitetna vidjecemo..Uglavnom vidimo se u Subotu abd i pozz i spremite se kao gosti sto se tice navijanja ...
Što se terena tiče, to je prirodna trava (nije pobusjenjen), klizeći start ga nemože oštetiti niti podići busjen. Dva mjeseca je njegovan i mislim da je travnjak ovog tipa perfektan. Vidimo se aBd u subotu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- zenicacelik
- Kontakt:
Cestitke....
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
NIsam gledao utakmicu ali predpostavljam da ste nas hrabrom igrom zasluzeno dobili i pored igraca manje. Necu puno o nama vec samo da kazem o vama da ste vjerovatno najuspjesniji sportki kolektiv u BiH u zadnjih 5 godina. Bio sam na prijateljskoj utakmici Mladosti i Celika 2010-te i kad uzem u obzir tadasnju Mladost i sad to je isto da poredim sadasnji Celik i Dinamo Zagreb...svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.