NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Precemo preko toga nekakoBabilon je napisao/la:Svaka cast momcima pa su dosli!

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Momcima u svakom slucaju cestitke, svoje su napravili.Prika je napisao/la:U kakvom se sranju nalazimo kao klub i ovih osam je previseBabilon je napisao/la:Za evropu trebat ce jos dosta muke,a vidi slike robijasa ,osmorica velicanstvenih!sb citizen je napisao/la:škripari fina brojka...izgleda da je termin pogođen, i da odmah spomenem kako me nerviraju omalovažavanja nekih navijačkih skupina tipa RA a na derbi protiv želje nije ih ni bilo upola ko vcrs skripara..respect momci! idemo u europuhttp://abcportal.info/slike.aspx?a=144
![]()
A ti capelo, ne javljaj se vise svega ti. Daj mu neko ban da ga ne moram ''gledati'' i citati ''sportske'' prognoze.
Usutili se svi odjednom kad je kec, to je valjda ocekivano i normalno. Pih...
...Život za Široki...
EKSKLUZIVNO: IVO IŠTUK OD LJETA PONOVNO NA KORMILU ŠIROKOG BRIJEGA
Nedjelja, 09 Maj 2010 18:36
Jedan od najtrofejnijih bh trenera, Ivo Ištuk, prema našim saznanjima od ljeta će ponovno preuzeti kormilo ekipe iz Širokog Brijega. Epilog je to današnjeg sastanka Ištuka sa čelnicima ovoga kluba, koji je održan u tajnosti. Da podsjetimo, trenutno Širokobriježane vodi Toni Karačić, koji će, nakon okončanja ove sezone, nezvanično, i dalje ostati u stručnome štabu ali kao Ištukov pomoćnik. Inače, Ivo Ištuk je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri tri puta osvajao šampionat BiH, a pored visočke Bosne, trenirao je još Kiseljak, Brotnjo, Posušje, Željezničar, Široki Brijeg, Imotski, dok mu je poslijednja destinacija bio zenički Čelik. Ištuk je svojevremeno radio i u mladoj reprezentaciji BiH, kao i „A“ reprezentaciji gdje je bio pomoćnik Fuadu Muzuroviću.Treba reči i to da će Ivo Ištuk večeras biti prisutan na stadionu „Pecara“ gdje će pratiti susret 27-og kola Premier nogometne lige BiH između Širokog Brijega i Čelika. Domaćinima u ovome meču kao imperativ se nameće pobjeda, kako bi i dalje ostali u utrci za pozicije koje vode u evropska takmičenja, dok se Zeničani grčevito bore za opstanak u društvu najboljih.
Nedjelja, 09 Maj 2010 18:36
Jedan od najtrofejnijih bh trenera, Ivo Ištuk, prema našim saznanjima od ljeta će ponovno preuzeti kormilo ekipe iz Širokog Brijega. Epilog je to današnjeg sastanka Ištuka sa čelnicima ovoga kluba, koji je održan u tajnosti. Da podsjetimo, trenutno Širokobriježane vodi Toni Karačić, koji će, nakon okončanja ove sezone, nezvanično, i dalje ostati u stručnome štabu ali kao Ištukov pomoćnik. Inače, Ivo Ištuk je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri tri puta osvajao šampionat BiH, a pored visočke Bosne, trenirao je još Kiseljak, Brotnjo, Posušje, Željezničar, Široki Brijeg, Imotski, dok mu je poslijednja destinacija bio zenički Čelik. Ištuk je svojevremeno radio i u mladoj reprezentaciji BiH, kao i „A“ reprezentaciji gdje je bio pomoćnik Fuadu Muzuroviću.Treba reči i to da će Ivo Ištuk večeras biti prisutan na stadionu „Pecara“ gdje će pratiti susret 27-og kola Premier nogometne lige BiH između Širokog Brijega i Čelika. Domaćinima u ovome meču kao imperativ se nameće pobjeda, kako bi i dalje ostali u utrci za pozicije koje vode u evropska takmičenja, dok se Zeničani grčevito bore za opstanak u društvu najboljih.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
IVO JE NAJBOLJI TRENER POSLIJE AMARA OSIMA U BIH
Volio bi da kara ne ostane trener,ali trener kojeg nisam htio je upravo ištuk,jest on osvajao dosta trofeja ali tako je bio i katalinić u nas pa je bio najgori trener,najbolje bi bilo nekog iz hrvatse dovest,tipa dalić,scoria...
Danas Travnik!
Mislim da bi bod dobrodosao oboma,nama za Europu njima za ostanak u ligi. Ali bolji smo i kvalitetniji pa ajmo protutnjat Travnikom kao u sezoni 07/08 kad je bilo 1-5
Škripari dolaze sigurno al da je ranije termin stigli bi i u Aleksandrovac na košarku.
Utakmica počinje u 17,30 sati
Sudac: Čuić Tomislav, Tomislavgrad
A 1: Knežević Damir, Livno
A 2: Prošić Elvis, Cazin
Mislim da bi bod dobrodosao oboma,nama za Europu njima za ostanak u ligi. Ali bolji smo i kvalitetniji pa ajmo protutnjat Travnikom kao u sezoni 07/08 kad je bilo 1-5

Škripari dolaze sigurno al da je ranije termin stigli bi i u Aleksandrovac na košarku.
Utakmica počinje u 17,30 sati
Sudac: Čuić Tomislav, Tomislavgrad
A 1: Knežević Damir, Livno
A 2: Prošić Elvis, Cazin
a po cemu je Osim najbolji???? 

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
momak mi imamo dosta solidnih igrača (željo ) sa kojima bi sa nekim prosjecnim trenerom taborili na 6,7 mjestugavran je napisao/la:a po cemu je Osim najbolji????

ale ale ale ale...
svaka čast momcima
svaka čast momcima
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
tm_ludak je napisao/la:momak mi imamo dosta solidnih igrača (željo ) sa kojima bi sa nekim prosjecnim trenerom taborili na 6,7 mjestugavran je napisao/la:a po cemu je Osim najbolji????a posto amar pravi pitu od govana onda tu nema dileme da je najj ? oces rec da je karacic bolji ? 100 % nije
Jović,osim ga u 4 tekme u ovoj sezoni do sad svaku nadmudrio i pokazao da je kvalitetniji
ibraković,samo bezze blebeće a postavka igre 0
,varešanović papak zalizani
Marić,tjeraju ga Borac igra loše sa njim na kormilu
tu miaš još mzd kopica koji je prosjecan trener ,selimović jedva dobija kuci a ostali treneri su srednja zalost
najbolji je AMAR AMAR OSIM OSIM
Tm i ja navijam za Zelju al ako cemo objektivno Laktasi imaju najpoznatijeg i najboljeg trenera...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A ako cemo objektivno, tesko je biti objektivan. Moj subjektivni dojam je da je Osim najbolji trener/motivator u BiH i to se vidi na rezultatima Zelje, na cemu im cestitam.
A sto se tice Travnika, bolja smo momcad, prizeljkivao sam bar bod, jer, znam da je njima vrlo neizvjesna situacija, pogotovo sad, ali ipak mislim da smo bar duplo kvalitetniji i nema sta koga rezultat cuditi, realni odnos snaga jest takav da mi moramo biti bolji u dobrim uvjetima. U svakom slucaju, sve cestitke momcima, bravo. Da smo ovako poceli odmah ispocetka, da smo samo konkurente direktne kuci dobili, gdje bi mi sad bili... al, eto.
A sto se tice Travnika, bolja smo momcad, prizeljkivao sam bar bod, jer, znam da je njima vrlo neizvjesna situacija, pogotovo sad, ali ipak mislim da smo bar duplo kvalitetniji i nema sta koga rezultat cuditi, realni odnos snaga jest takav da mi moramo biti bolji u dobrim uvjetima. U svakom slucaju, sve cestitke momcima, bravo. Da smo ovako poceli odmah ispocetka, da smo samo konkurente direktne kuci dobili, gdje bi mi sad bili... al, eto.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Mislim da je Široki možda i najkvalitetnije organizovana ekipa i da može pobjediti svakog, i stoga govorim da niko nemože računati da će pobjediti u Širokom.
Onda me čudi zašto SVI pišu da u Evropu idu Zrinjski Borac i Široki.
Zrinjski ima dva boda više od Sarajeva i utakmicu u Mostaru i Širokom. Ako je pošteno znači još 3 boda a Sarajevo igra kući protiv Borca i u gostima protiv Rudara i ako pobjedi obadvije to je 6 bodova. Neka Rudar zapne da pobjedi kao i Široki. Pa nek ide u Evropu ko je bolji.
Zrinjski ima dva boda više od Sarajeva i utakmicu u Mostaru i Širokom. Ako je pošteno znači još 3 boda a Sarajevo igra kući protiv Borca i u gostima protiv Rudara i ako pobjedi obadvije to je 6 bodova. Neka Rudar zapne da pobjedi kao i Široki. Pa nek ide u Evropu ko je bolji.
bola dosadan si pitaru.meme pitar je napisao/la:Mislim da je Široki možda i najkvalitetnije organizovana ekipa i da može pobjediti svakog, i stoga govorim da niko nemože računati da će pobjediti u Širokom.
NEMA EUROPE ZA TVOJ "veliki" KLUB
IDEMO MI HERCEGOVCI.......BA

plemic1 je napisao/la:bola dosadan si pitaru.meme pitar je napisao/la:Mislim da je Široki možda i najkvalitetnije organizovana ekipa i da može pobjediti svakog, i stoga govorim da niko nemože računati da će pobjediti u Širokom.
NEMA EUROPE ZA TVOJ "veliki" KLUB
IDEMO MI HERCEGOVCI.......BA![]()
![]()
![]()
A gdje cete?
Salim se, i ja bih vise volio siroki, nego sarajevo u europi
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
dečko je igrao u juniorima Širokog...Danas oko 15:50 h, na regionalnoj cesti R425 (Široki Brijeg – Čitluk), na lokalitetu Polugrina, dogodila je se prometna nezgoda u kojoj je smrtno stradao Stojan Gagro (19) iz Čitluka.

Počivao u miru!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
Cccc ovo je već treći slučaj
Počivao u miru...

Počivao u miru...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.