Ha ha ha dobar jemirza_9 je napisao/la:Jao Kristića kralja![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Luís Nazário de Lima
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Luís Nazário de Lima
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Posjeti me komentarisanje Igora kod ovog drugog gola na ovog hahahahahahha
Posjeti me komentarisanje Igora kod ovog drugog gola na ovog hahahahahahha
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
BiH svaka cast, borbeno, muski i zasluzeno, tako se igra, cvrsto i hrabro, do zadnjeg daha, odlicno!
...Život za Široki...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo da nastave ovako

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 27 mar 2011, 03:37, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa daj da se ujedinimo i otjeramo ove zle duhove foteljase i sve sto nas sve cini nesretnim...... pozdrav za ŠB iz ZeniceŠB_Fidelis je napisao/la:BiH svaka cast, borbeno, muski i zasluzeno, tako se igra, cvrsto i hrabro, do zadnjeg daha, odlicno!
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 mar 2011, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sto bi Makedonci rekliPonos Torina je napisao/la:[youtube][/youtube]
Okoto na tajgeroto

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nego Principatus imal kakih utisaka Svabskih novinara o navijanju.Mens cini da su dosli ocjenjivati nase navijanje 

- Principatus
- Kontakt:
Pojma nemam, pogledat cu sutra.
Ja ode spavati, pregledao sam sve videos 100 puta i zasad je dosta. 
Laku noc. I hvala vam momci!

Laku noc. I hvala vam momci!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo ga snimaaaaaaakkkkkkkkkk
Euro 2012 Qualifier: Bosnia-Herzegovina vs. Romania [1300 kbps], 3-26-2011, courtesy of FoxSoccer.tv. Links below:
1st Half:
http://www.fileserve.com/file/gqajTWJ
2nd Half:
http://www.fileserve.com/file/6U8raDE

Euro 2012 Qualifier: Bosnia-Herzegovina vs. Romania [1300 kbps], 3-26-2011, courtesy of FoxSoccer.tv. Links below:
1st Half:
2nd Half:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa nije kao da je do mene. Nije kao da mi je u interesu da se blokira rad reprezentacije, klubova, nogometa. K'o jest problem dogovoriti se presutno da se eto rotiraju ti predsjednici saveza ako je toliko bitno, a ne glumiti nekakva troclana, kao da je rijec o politickom pitanju. Nogomet je bar nogomet, bez obzira sta je danas postao, a sasvim je svejedno tko je celnik ako ce donijeti neki napredak reprezentaciji i dignuti ligu na neki zadovoljavajuci nivo.bparena je napisao/la:Pa daj da se ujedinimo i otjeramo ove zle duhove foteljase i sve sto nas sve cini neretnim...... pozdrav za ŠB iz ZeniceŠB_Fidelis je napisao/la:BiH svaka cast, borbeno, muski i zasluzeno, tako se igra, cvrsto i hrabro, do zadnjeg daha, odlicno!
...Život za Široki...
Treba da se ujedinimo sad kad je najbitinije brate !
Neznam sta misle ovi iz RS Borac i ostali jesu li za ili protiv ali ja mislim da je to sve Politicki !
Milorad Dodik i Republika Srpska politika Srbije da rusi BiH u svakom pogledu pa i ovom ! To je sve ta politika al haj sta ces ! Izgleda da dolazi dan bar po podrzavanju ovog SB.Fidelis i nekih koji navijaju za BiH da ce doci i taj dan kad ce reci i Katolik i Musliman i Pravoslavac zajedno ja sam Bosanac ili Hercegovac to nije bitno !
Ukidanje naseg NSBIH ili naseg fudbala stetilo bi za sve kako god okrenemo .
Neznam sta misle ovi iz RS Borac i ostali jesu li za ili protiv ali ja mislim da je to sve Politicki !
Milorad Dodik i Republika Srpska politika Srbije da rusi BiH u svakom pogledu pa i ovom ! To je sve ta politika al haj sta ces ! Izgleda da dolazi dan bar po podrzavanju ovog SB.Fidelis i nekih koji navijaju za BiH da ce doci i taj dan kad ce reci i Katolik i Musliman i Pravoslavac zajedno ja sam Bosanac ili Hercegovac to nije bitno !
Ukidanje naseg NSBIH ili naseg fudbala stetilo bi za sve kako god okrenemo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trebam li biti registrovan da bih ovo skinuo?delija je napisao/la:Evo ga snimaaaaaaakkkkkkkkkk![]()
![]()
1st Half:
2nd Half:
Na šta tačno treba kliknuti za download?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ides na sporiji download, il sta vec pise, ovisno o izabranom jeziku, i cekas 30ak sekundi za kreiranje download linka u gornjem dijelu stranice.
...Život za Široki...
E hvala careŠB_Fidelis je napisao/la:Ides na sporiji download, il sta vec pise, ovisno o izabranom jeziku, i cekas 30ak sekundi za kreiranje download linka u gornjem dijelu stranice.

- marseille_unique
- Kontakt:
samo jos kad za 20 30 godina Bosanci i Hercegovci budu vecina jedno 75 posto stanovnistva i kad tada promjenimo zastavu i himnu i vratimo Ljiljane i jedna si jedina, hehe , bice to jos ljepsa vremena kada u parlamentu bude vecina Bosanci i Hercegovci pa kad to izglasaju
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Nebitno ko bio ja ne govorim nista nacionalisticki i ne lijecim komplekse da ovo mora biti SAUDIJSKA ARABIJA , Afghanistan , Libija i tamo neke Zemlje ! Nit da mora biti Amerika , Italija , Engleska ili majka Rusija !marseille_unique je napisao/la:samo jos kad za 20 30 godina Bosanci i Hercegovci budu vecina jedno 75 posto stanovnistva i kad tada promjenimo zastavu i himnu i vratimo Ljiljane i jedna si jedina, hehe , bice to jos ljepsa vremena kada u parlamentu bude vecina Bosanci i Hercegovci pa kad to izglasaju
Ja govorim samo da svi trebamo podrzavati zemlju iz koje smo a to je BiH ! Nebitno bio Pravoslavac , Musliman , Katolik , Jeverj , ili bilo sta drugo !
Cast nasoj vjeri ISLAM , tako isto mojoj braci Bosancima i Hercegovcima katolicima ili Pravoslavcima ! Zar ne bi bilo dobro i lijepo da 3 druga jedan ide u Dzamiju , Crkvu ovu ili onu i na kraju poslije tog idu na kafu skupa !
To ne bi bio samo nama lijep zivot to bi bio uzor citavom SVIJETU !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Utakmica za pamcenje...
Steta sto odma sad neigramo u utorak
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- alan_kardec
- Kontakt:
Svaka čast za pobjedu! Iz dvice u keca i to kakvom igrom!
Realno, BiH može opet u baraž.
Nisu mi nikako jasni pojedini ljudi koji pišu ovdje, ali nije to tema.

Realno, BiH može opet u baraž.
Nisu mi nikako jasni pojedini ljudi koji pišu ovdje, ali nije to tema.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.