Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2014, 00:02

edgardavids je napisao/la:Zaslužuje momčiluk da igra svaku utakmicu na SP pogledajte samo na ovim slikama njegovo raspoloženje i volju. Imam neki heben feeling da će biti najveće otkriće na SP :opaopa:
Momciluk je samo jedan i taj se cin ne zasluzuje sa tim se radja. :D :D :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 maj 2014, 02:41

dubrovnik je napisao/la:
edgardavids je napisao/la:Zaslužuje momčiluk da igra svaku utakmicu na SP pogledajte samo na ovim slikama njegovo raspoloženje i volju. Imam neki heben feeling da će biti najveće otkriće na SP :opaopa:

Boze nas sacuvaj direktnog duela na treningu .. zna se na koju dvojicu mislim..

Koji nam je trener salabajzer da je momku prije 6 mjeseci (barem i slagao) da racuna na njega u Brazilu koliko bi sada dosao spremniji.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2014, 05:53

kimbo je napisao/la:Koji nam je trener salabajzer da je momku prije 6 mjeseci (barem i slagao) da racuna na njega u Brazilu koliko bi sada dosao spremniji.
:facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 maj 2014, 15:10

Virtu4l je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Koji nam je trener salabajzer da je momku prije 6 mjeseci (barem i slagao) da racuna na njega u Brazilu koliko bi sada dosao spremniji.
:facepalm:
:roll: :crazy: :oops: :damn: :hmmmmm: :bow:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 maj 2014, 15:18

na svakom treningu kad skacu Besa skoci po metar vise od svih :clap: inace gledam malo kod Hrvata sobzirom da imaju vise iskustva od nas nekakva tabla ima pa neke figurice ko biva formacije neke ja ne znam dal Susis sta to crta igracima il ko Sabit HAdzic smao kaze hajmo u pm :lol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2014, 15:46

Kovaci provode Njemacki dril a to je sa Balkancima boga mi preopasno. U Hrvatskoj je vec 3-4 igraca ozlijedjeno i javnost se vec pomalo pita je li stvarno to treba tako. Ja nisam pristalica takvih sistema treninga sa ovim nasim razbijacima. Do Brazila bi ostali bez pola reprezentacije :D. Ipak u Kovacu bi i mi mogli vidjeti uzor i slicnog covjeka potraziti da bude nasljednik Susica. Samo da bude malo obzirniji da nam primadone ne bi dale petama vjetra :D :D :D

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 30 maj 2014, 15:57

slika

nadam se da ce otici u jak klub poslije SP, pa da ima i repka i on koristi od toga, a da se mani vise madjarskih i ZNJ liga.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 16:02

kimbo je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:

Boze nas sacuvaj direktnog duela na treningu .. zna se na koju dvojicu mislim..

Koji nam je trener salabajzer da je momku prije 6 mjeseci (barem i slagao) da racuna na njega u Brazilu koliko bi sada dosao spremniji.

Sumnjam, Besic i Kolasinac su se pravo sprijateljili. :cool:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 maj 2014, 16:05

Nadam se da ce veceras Besic odigrati dobro i opravdati visoka ocekivanja..Hvalite ga puno,mozda i previse,izbacujete Salihovica iz postave i stavljate Besica a gledali ste ga 0 puta u Mađarskoj..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 16:07

dubrovnik je napisao/la:Kovaci provode Njemacki dril a to je sa Balkancima boga mi preopasno. U Hrvatskoj je vec 3-4 igraca ozlijedjeno i javnost se vec pomalo pita je li stvarno to treba tako. Ja nisam pristalica takvih sistema treninga sa ovim nasim razbijacima. Do Brazila bi ostali bez pola reprezentacije :D. Ipak u Kovacu bi i mi mogli vidjeti uzor i slicnog covjeka potraziti da bude nasljednik Susica. Samo da bude malo obzirniji da nam primadone ne bi dale petama vjetra :D :D :D
Znam ja jednog idealnog,Kovacev bivsi saigrac i generacija.
Njemacka skola a bh srce.
Imaju otprilike isto i iskustva,ako je to problem mogli bi mu dati da dvije utakmice vodi U21 prije nego gas postavimo za selektora.I Kovacevo trenersko iskustvo je to,nema vise.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2014, 16:35

drummer je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Kovaci provode Njemacki dril a to je sa Balkancima boga mi preopasno. U Hrvatskoj je vec 3-4 igraca ozlijedjeno i javnost se vec pomalo pita je li stvarno to treba tako. Ja nisam pristalica takvih sistema treninga sa ovim nasim razbijacima. Do Brazila bi ostali bez pola reprezentacije :D. Ipak u Kovacu bi i mi mogli vidjeti uzor i slicnog covjeka potraziti da bude nasljednik Susica. Samo da bude malo obzirniji da nam primadone ne bi dale petama vjetra :D :D :D
Imaju otprilike isto i iskustva,ako je to problem mogli bi mu dati da dvije utakmice vodi U21 prije nego gas postavimo za selektora.I Kovacevo trenersko iskustvo je to,nema vise.
I ja sam za toga ali kad prodje SP a znam da bi ga i igraci jedva docekali. Ali ne pocinji osut ce po nama iz svih oruzja. :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 16:41

dubrovnik je napisao/la:
drummer je napisao/la:
I ja sam za toga ali kad prodje SP a znam da bi ga i igraci jedva docekali. Ali ne pocinji osut ce po nama iz svih oruzja. :D
Dogovoreno ;)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 16:53

mirzatele je napisao/la:Nadam se da ce veceras Besic odigrati dobro i opravdati visoka ocekivanja..Hvalite ga puno,mozda i previse,izbacujete Salihovica iz postave i stavljate Besica a gledali ste ga 0 puta u Mađarskoj..
Pa kakve veze ima Bešić sa Salihovićem :( Oni i nisu jedan drugom konkurencija,nit igraju iste pozicije...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 maj 2014, 16:57

1988risha je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Nadam se da ce veceras Besic odigrati dobro i opravdati visoka ocekivanja..Hvalite ga puno,mozda i previse,izbacujete Salihovica iz postave i stavljate Besica a gledali ste ga 0 puta u Mađarskoj..
Pa kakve veze ima Bešić sa Salihovićem :( Oni i nisu jedan drugom konkurencija,nit igraju iste pozicije...
Medunjanin-Besic
Besic-Salihovic
Salihovic-Medunjanin

jedna od te tri kombinacije iza Pjanica,Misimovica i Edina

Kako ne igraju iste pozicije ?

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 17:05

mirzatele je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
Medunjanin-Besic
Besic-Salihovic
Salihovic-Medunjanin

jedna od te tri kombinacije iza Pjanica,Misimovica i Edina

Kako ne igraju iste pozicije ?
Pa tako što je Medunjanin centralni vezni,Sejad Salihović centralni vezni... A Bešić je defanzivni vezni ili ti ga štoper,momak igra ono što je do sada igrao Rahimić... Samo njega i imamo na toj poziciji uz Hadžića koji svakako ne može igrat u prvih 11... Salihović a ni Medunjanin ne mogu igrati tu poziciju jer nisu taj profil igrača... Vidjet ćeš večeras,pa će ti biti jasno što nisu konkurencija...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 maj 2014, 17:08

moze itekako Salihovic tu igrati,ali ok

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 17:12

mirzatele je napisao/la:moze itekako Salihovic tu igrati,ali ok
Probao je Safet to protiv Egipta,ali jednostavno nije islo... Salihovića možemo koristit kao beka ili kao krilo... Nije on zaduzen za ono sjecakanje igre,kao što to radi Bešić,tu se mora trčat ko konj,a Bešić je za to stvoren..

eto ukratko,o ovome ti govorim,Medunjanin igra na DM jer smo prisiljeni trenutno...
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2014, 03:36

Jede malu djecu na sredini terena
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 maj 2014, 03:37

Doktor.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 maj 2014, 03:39

Naklon za momka. :tokralju:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: UtdBiH21 i 41 gost.