Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 09 avg 2011, 14:56

Danas pocinje turnir Valeri Lobanovski u Kyivu gde nasa reprezentacija do 21 godine ucestvuje zajedno sa Uzbekistanom,Izraelom te domacinom Ukrajinom.
Prvi mec igramo danas od 19:00 protiv Uzbekistana na stadionu Obolona,a u isto vreme na Dinamovom stadionu igraju Ukrajina i Izrael.U zavisnosti od rezultata sutra se igra za plasman od 17:00 za trece mesto na Obolonovom stadionu,a finale u isto vreme na stadionu Dinama.

Za ovaj turnir Jankovic je pozvao:
golmani: Branimir Aleksić, Aleksandar Kirovski, Vaso Vasić,

odbrana: Aleksandar Miljković, Vujadin Savić, Matija Nastasić, Marko Petković, Nemanja Gudelj, Milan Milanović, Filip Mladenović, Mario Maslać,

sredina terena: Aleksandar Ignjovski, Vuk Mitošević, Slobodan Medojević, Saša Marković, Luka Milivojević, Darko Lazović, Filip Knežević, Filip Đuričić, Aleksandar Katai, Nenad Krstičić, Mihajlo Cakić, Andrej Mrkela,

napad: Nemanja Kojić, Marko Sćepović, Danijel Aleksić.

S tim da je Miljkovic povredjen pa nece nastupati,sto svakako nije veliki nedostatak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 avg 2011, 15:01

Reprezentacija nam iz dana u dan postaje sve veci cirkus! Gledam Pizonovu konferenciju, pa lik ne zna sastaviti prosto prosirenu recenicu... :roll: Kaze: izabrao sam Rusiju, da igraci vide da mogu da igraju protiv najboljih selekcija u Evropi...pa jbt k'o da smo mi neki indijanci, pa eto da probijemo led vs Rusa koji su miljama iznad nas... :lol:
Dalje kaze, zelim da isprobam sve raspolozive snage ?! a Sulejmani, Tadic ?! Bitno je da je tu Jovan Damjanovic, lik ima 40 god...
Najjaca mu je ranija izjava tipa: Pozvacu Kacara kad mi kaze koju poziciju igra... :D

Na prozivku Djure frizure, ponavlja k'o papagaj Toletove rijeci: NIJE NI VRIJEME NI MJESTO i kao, svi bi volili da budu selektori... :mrgreen:

Kakav poltron! :(
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 09 avg 2011, 15:13

marconato je napisao/la:Reprezentacija nam iz dana u dan postaje sve veci cirkus! Gledam Pizonovu konferenciju, pa lik ne zna sastaviti prosto prosirenu recenicu... :roll: Kaze: izabrao sam Rusiju, da igraci vide da mogu da igraju protiv najboljih selekcija u Evropi...pa jbt k'o da smo mi neki indijanci, pa eto da probijemo led vs Rusa koji su miljama iznad nas... :lol:
Dalje kaze, zelim da isprobam sve raspolozive snage ?! a Sulejmani, Tadic ?! Bitno je da je tu Jovan Damjanovic, lik ima 40 god...
Najjaca mu je ranija izjava tipa: Pozvacu Kacara kad mi kaze koju poziciju igra... :D

Na prozivku Djure frizure, ponavlja k'o papagaj Toletove rijeci: NIJE NI VRIJEME NI MJESTO i kao, svi bi volili da budu selektori... :mrgreen:

Kakav poltron! :(
Izgovarao je on i vece gluposti.

Miljanic mu je svojevremeno dok je jos bio igrac zabranjivao da daje izjave(iz sada razumljivih razloga),tako da smo se u njegov sirok vokabular mogli upoznati tek kad je postao trener.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 avg 2011, 15:14

slika -slika

Rusija-Srbija
Sreda,10.avgust 17:00
Stadion Lokomotive u Moksvi
Prenos:RTS

Dakle,pred nama je novi reprezentativni okrsaj pred nastavak ovih kvalifikacija.U fifinom terminu za prijateljske utakmice idemo u Rusiju gde cemo odmeriti snage sa domacim "Bacuskama" na Lokomotivinom stadionu.Nemam nekih ni posebnih ambicija za ovu utakmicu,zelim samo da vidim jednu naznaku boljih igara,jednu borbu na terenu koja ce da nam donese jednu potrebnu dozu optimizma pred odlucujuce bitke u kvalifikacijama.Pizon ko Pizon morao je da budalesa u svome sastavljanju tima,pa tako tu vidimo neke igrace koji nisu prosli pripreme,koji su tu svi znamo kako...ali sta je tu je navikli smo na to pa se ne treba nervirati radi gluposti,doci ce kraj i Toletu i Pizonu i Bata Djori i svim unistavacima srpskog fudbala niko nije vecan na svojoj poziciji,i nadati se da ce doci ljudi koji ce da vrate srpski fudbal na mesto gde pripada,i koji nece gledati samo svoj dzep i kako uz pomoc menadzera sto vise para sebi uzeti,a u medijima se predstavljati kako im je stalo do drzavnog tima.
Za sutra ja ocekujem sastav:
Kahriman,Kolarov,Vidic,Bisevac,Tomovic,Krasic,Milijas,Tosic,Jovanovic,Kuzmanovic,Pantelic ,sto je kakav potencijal igraca na raspolaganju imamo veoma skroman tim. :(

Sa druge strane Rusi dolaze u skoro pa najjacem sastavu nema tu samo Denisova zbog povrede koji je istina bio na spisku,nema Kolodina,nema Bystrova te Sycheva,ali tu su Akinfeev,braca Berezutskiy,Ignashevitch,Dzagoev,Zhirkov,Dinyar....sto pokazuje da ce biti pravo tesko,i da su ustvari Rusi favoriti u ovome mecu.

Orlovima kao i obicno zelim srecu,i da pokazu borbenost,kvalitet pa ako tada izgube nema im se sta zameriti,ali Pizon je na klupi.....

Vozdovcanin
Kontakt:

Post Postao/la Vozdovcanin » 09 avg 2011, 16:32

Devil je napisao/la:
Dakle,pred nama je novi reprezentativni okrsaj pred nastavak ovih kvalifikacija.U fifinom terminu za prijateljske utakmice idemo u Rusiju gde cemo odmeriti snage sa domacim "Bacuskama" na Lokomotivinom stadionu.Nemam nekih ni posebnih ambicija za ovu utakmicu,zelim samo da vidim jednu naznaku boljih igara,jednu borbu na terenu koja ce da nam donese jednu potrebnu dozu optimizma pred odlucujuce bitke u kvalifikacijama.Pizon ko Pizon morao je da budalesa u svome sastavljanju tima,pa tako tu vidimo neke igrace koji nisu prosli pripreme,koji su tu svi znamo kako...ali sta je tu je navikli smo na to pa se ne treba nervirati radi gluposti,doci ce kraj i Toletu i Pizonu i Bata Djori i svim unistavacima srpskog fudbala niko nije vecan na svojoj poziciji,i nadati se da ce doci ljudi koji ce da vrate srpski fudbal na mesto gde pripada,i koji nece gledati samo svoj dzep i kako uz pomoc menadzera sto vise para sebi uzeti,a u medijima se predstavljati kako im je stalo do drzavnog tima.
& је :!: :!: :!: :!: :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 avg 2011, 13:25

Posto nisam gledao evo ovako.
Omladinci Srbije savladali vršnjake iz Republike Irske sa 3:0 u prvoj od dve prijаteljske utаkmice odigranoj u Staroj Pazovi. Strelci Marković i dva puta Ninković, Irci u potpunosti nadigrani.
Omladinska selekcijа Srbije, igrači do 19 godinа nаdigrаlа je vršnjаke iz Republike Irske u prijateljskom meču odigranom u Staroj Pazovi.

Srbija je povela golom Markovića u 6. minutu utakmice. Ninković je u 39. minutu povećao prednost, da bi isti igrač u 58. minutu postavio i konačan rezultat utakmice.

Pobeda izаbrаnika selektorа Zorаnа Mаrićа ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje, iako su ''orlići'' poslednjih 20 minuta utakmice igrali bez isključenog Lazara Markovića koji je dobio crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača.

Revаnš utаkmicа odigrаće se u četvrtаk 11.аvgustа od 17.30, tаkođe u Stаroj Pаzovi.

SRBIJA: Pаjović - Aksentijević, Spаjić, Rаdojа, Nаstić (od 75. Hodžić) - Mijаilović, Poletаnović (od 67.Ivković), Nikolić (od 87. Deletić), Ninković (od 75. A.Pаvlović) - Mаrković, Drаgićević (od 87.Kunić). Selektor: Zorаn Mаrić
Razočaravajuća vest stiže iz Kijeva, gde mlada reprezentacija Srbije učestvuje na turniru ''Valerij Lobanovski''. Izabranici Aleksandra Jankovića danas poraženi od Uzbekistana sa 2:0, pa će se za treće mesto boriti sa Izraelom.
Mlada reprezentacija Srbije porazom je startovala na turniru ''Valerij Lobanovski'' u Kijevu.

Bolji od ''orlića'' bili su njihovi vršnjaci iz Uzbekistana, koji su trijumfovali rezultatom 2:0.
Selekciji Aleksandra Jankovića sada preostaje da u sredu od 17 časova pokuša da popravi utisak u utakmici za treće mesto, protiv reprezentacije Izraela koja je ubedljivo poražena od domaće Ukrajine rezultatom 3:0.
Tako će se za trofej u finalu boriti Ukrajina i Uzbekistan. Taj meč je na programu u sredu od 19 časova.

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 10 avg 2011, 17:44

Imali kakav stream za tekmu..

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 avg 2011, 17:54

http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=322" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala braci na transparentu "Rusi i Srbi braca zauvijek", skandiranju Kosovu i na sviranju Himne kosovskih junaka prije pocetka utakmice.

Sto se tice utakmice igra nam klasicna Pizonovska, nit mi mozemo prici njihovom golu nit oni nasem. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 avg 2011, 17:58

Daj neka neko kaze Pizonu da je ovaj indijanac dobio radnu dozvolu za Blackburn pa da ne mora vise da igra.Ali ipak ga donekle shvatam jer glupo ga je odmah izbaciti iz tima. :oops: :roll:
Jbt ja jos ne mogu da verujem na sta je nasa reprezentacija spala,bezi odoh danas ugovoriti posao sa Stevom da me progura u reprezentaciju sta ima veze sto nesta vise od 8 godina nisam zaigrao fudbal. :roll:

Pizon postavio svoju taktiku,cvrsto da ne mozemo ni mi prici njihovom golu,a bgm ni oni nasem,samo sto Zhirkov maltretira Tomovica(a bgm i Petrovica)kako stigne,jedno tri puta im je probacio kroz noge do sada.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 avg 2011, 18:16

Evo Veseljka i Laneta "koji je prerastao belgijski fudbal". To se cekalo!

edit:

A evo i gola. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 avg 2011, 18:19

'ajmo sad Rusi stisnite pa jos koji ubacite,pa ce onda dati Bog i da ne vidimo EP i eto boljih dana za nas fudbal. :cry:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 avg 2011, 19:03

Devil je napisao/la:'ajmo sad Rusi stisnite pa jos koji ubacite,pa ce onda dati Bog i da ne vidimo EP i eto boljih dana za nas fudbal. :cry:
Znas li kad su izbori u FSS? Meni se cini da nema boljih dana prije toga...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 avg 2011, 00:03

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la:'ajmo sad Rusi stisnite pa jos koji ubacite,pa ce onda dati Bog i da ne vidimo EP i eto boljih dana za nas fudbal. :cry:
Znas li kad su izbori u FSS? Meni se cini da nema boljih dana prije toga...
Sledece leto su izbori,mada ne znam nisam neki optimista povodom tih izbora,jer Tole je vec okupio skupinu debila oko sebe koja ce mu dati podrsku,molim Boga samo da mu izadje neki jak protikandidat pa da mu se pokenja u facu,ja se iskreno nadam da ce to da bude Savo ili tako neko.

O utakmici stvarno ne mogu pisati,ne da mi se radi indijanca na klupi koji igra kako mu Tole i menadzeri sviraju trositi moju tastaturu bespotrebno.Sreca je pa toliko volim fudbal i Srbiju pa ce me videti na domacim utakmicama,inace poslao bih sve u pm do nekih boljih dana,dana koji bi bili bar upola kao oni sa Anticem.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 avg 2011, 00:23

Ma nisam ni ja nikako optimista, ali nada uvijek postoji. :D Ne vjerujem da bi Savo to mogao dobiti, ako nije Djuru mogao, kako ce tek Toleta...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 avg 2011, 00:31

braoolyo je napisao/la:Ma nisam ni ja nikako optimista, ali nada uvijek postoji. :D Ne vjerujem da bi Savo to mogao dobiti, ako nije Djuru mogao, kako ce tek Toleta...
Nije on za Djuru bio preterano zagrejan,da je hteo toliko on bi se jos vise angazovao po tome pitanju,onako je samo ispitivao teren.
On je mnogo vise zagrejan za predsednika FSS,ali covek bar ima viziju kako do uspeha,Tole kada je dolazio nije ni imao ne vizije.

p.s Jbt sad kada se setim da sam ja bio za Toleta kada je dolazio u FSS,ali jbg tada mu je Aca Bulic bio rival na izborima pa mi je donekle i jasna ta odluka,ali opet ja da podrzim TOleta. :oops: :lol: :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 avg 2011, 00:38

Devil je napisao/la: p.s Jbt sad kada se setim da sam ja bio za Toleta kada je dolazio u FSS,ali jbg tada mu je Aca Bulic bio rival na izborima pa mi je donekle i jasna ta odluka,ali opet ja da podrzim TOleta. :oops: :lol: :roll:
hahahah bas jbt i zaboravio sam ko je Toletu bio protivkandidat. Mogu misliti na sta bi savez tek kod Ace licio?! :roll:

Dakle nista, cekamo ljeto.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 14 avg 2011, 20:40

Morate da razumete jednu stvar, a to da je slicno stanje bilo i kod Terzica,Piksija i svih ostalih bivsih celnih ljudi naseg saveza u poslednjih dvadeset godina tj od raspada velike Jugoslavije.

Tole je na papiru na vrhu piramide naseg fudbala i samim tim najmocniji covek u nasem fudbalu,ali poenta je u tome da ima mnogo pojedinaca koji vladaju iz senke i drugog plana i za koje mozda nikad nismo ni culi i samim tim nismo ni svesni njihove moci.

Savo bi definitivno kao predsednik bio svetlo u tunelu,ali nemojte se zavarati,da bi on dosao na to mesto morao bi da pobedi citav jedan sistem koji se ne menja vec dve decenije,a zato mu je potrebna podrska drzave.

I tu ja vidim najveci problem jer nemam ni najmanje poverenja u sadasnju vlast i njihovo postenje tako da tesko da ce se u skorije vreme docekati promene kakve zeli svaki pravi ljubitelj fudbala.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 avg 2011, 23:38

Nikolic dosao na mesto Bata Djore u reprezentaciju kadeta,nadam se da je to bilo i poslednje pojavljivanje Bata Djore sa funkcijom u medijima. :D

Svidja mi se ovaj izbor Nikolic je kvalitetan trener i u saradnji sa Govedaricom mogao bi da napravi nesto,jer dolazi strahobalna '95 generacija.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 19 avg 2011, 14:15

Po svemu sudeci sledece dve utakmice reprezentacija ce igrati bez Vidica koji ce biti odsutan 5 sedmica.

Nece biti veliki gubitak za reprezentaciju,posto se svakako bunio i odbijao da igra onako kako mu je Vilota nacrtao na tabli.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2011, 15:12

Kako ti smaras sa Viloticem to je strasno.Cujes od medija(svi znamo kakvi su),Viltoic "crtao" po tabli i sada svaki post u kome je moguce spomenuti istoga iskoristavas,a ustvari ne znas ni sta se tacno izdesavalo.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.