Hajde sad otvorite temu u PL BiH pdf-u

Moderator/ica: GracanicaAA
iskrene cestitke! Poznato je da kod nas sezona traje i nakon 30 kola i da je pobjeda na zelenom terenu samo jedan korak.
A sta vam treba od stadionske infrastrukture da igrate u Konjicu? Neke ekstra prostorije za novinare, sluzbena lica, sta li? Nije to puno, po meni.SMR187 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:42iskrene cestitke! Poznato je da kod nas sezona traje i nakon 30 kola i da je pobjeda na zelenom terenu samo jedan korak.
Cestitke na zasluzenoj tituli, pa i na ulasku u visi rang
Poprilicno impresivno s obzirom na to da su neki bili spremni dati Gabeli trofej vec nakon prvog kola.
Lakse je napisati sta ne trebaNerminFatic je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:49A sta vam treba od stadionske infrastrukture da igrate u Konjicu? Neke ekstra prostorije za novinare, sluzbena lica, sta li? Nije to puno, po meni.SMR187 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:42iskrene cestitke! Poznato je da kod nas sezona traje i nakon 30 kola i da je pobjeda na zelenom terenu samo jedan korak.
Poprilicno impresivno s obzirom na to da su neki bili spremni dati Gabeli trofej vec nakon prvog kola.
Pa tribina za gostujuce navijace je najmanji problem, vidi pod Vrapcici sta su oni godinama imali. Mala montazna sto moze jedan osrednji majstor napraviti za dva dana. Natrkivena tribina nije uslov, koliko znam. Ako svi mozete stati na tu jednu tribinu, a ocigledno je tako, onda jedna montazna je dovoljna za to. Mislim da se vise cilja na ove neke prostorije za sluzbena lica i novinare, ali nisam siguran.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:32Lakse je napisati sta ne trebaNerminFatic je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:49A sta vam treba od stadionske infrastrukture da igrate u Konjicu? Neke ekstra prostorije za novinare, sluzbena lica, sta li? Nije to puno, po meni.SMR187 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:42
iskrene cestitke! Poznato je da kod nas sezona traje i nakon 30 kola i da je pobjeda na zelenom terenu samo jedan korak.
Poprilicno impresivno s obzirom na to da su neki bili spremni dati Gabeli trofej vec nakon prvog kola.![]()
Tribina samo jedna. Nije natkrivena. Inace je u prilicno losem stanju. Mislim da i nekih 50% te tribine nema stolice. Ove sto su trenutno tu, su davno postavljene, pa je i njima vakat za mijenjanje.
Posto je samo jedna tribina, jako je tesko razdvojiti domace i gostujuce navijace.
Inace Konjic ima problema sa (malim) brojem policajaca. Protiv GOSK-a je bilo dosta raje, pa su svi koji rade u policiji (i ovi iz kancelarija) bili na stadionu kao podrska. Ne treba ni pretpostaviti sta ce biti kad dodje bruku raje iz Sarajeva/Mostara kad se bude igralo sa Sarajevom/Zeljom.
Mislim da se nije trebalo ulaziti u PL bez nove (Istocne) tribine koja bi bila pored bazena.
Treba dosta love da se uredi stadion i sve oko njega, pa da to na nesto lici...
To za sluzbena lica se moze rijesiti, ima prostora ispod tribine.NerminFatic je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:38Pa tribina za gostujuce navijace je najmanji problem, vidi pod Vrapcici sta su oni godinama imali. Mala montazna sto moze jedan osrednji majstor napraviti za dva dana. Natrkivena tribina nije uslov, koliko znam. Ako svi mozete stati na tu jednu tribinu, a ocigledno je tako, onda jedna montazna je dovoljna za to. Mislim da se vise cilja na ove neke prostorije za sluzbena lica i novinare, ali nisam siguran.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:32Lakse je napisati sta ne trebaNerminFatic je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:49
A sta vam treba od stadionske infrastrukture da igrate u Konjicu? Neke ekstra prostorije za novinare, sluzbena lica, sta li? Nije to puno, po meni.![]()
Tribina samo jedna. Nije natkrivena. Inace je u prilicno losem stanju. Mislim da i nekih 50% te tribine nema stolice. Ove sto su trenutno tu, su davno postavljene, pa je i njima vakat za mijenjanje.
Posto je samo jedna tribina, jako je tesko razdvojiti domace i gostujuce navijace.
Inace Konjic ima problema sa (malim) brojem policajaca. Protiv GOSK-a je bilo dosta raje, pa su svi koji rade u policiji (i ovi iz kancelarija) bili na stadionu kao podrska. Ne treba ni pretpostaviti sta ce biti kad dodje bruku raje iz Sarajeva/Mostara kad se bude igralo sa Sarajevom/Zeljom.
Mislim da se nije trebalo ulaziti u PL bez nove (Istocne) tribine koja bi bila pored bazena.
Treba dosta love da se uredi stadion i sve oko njega, pa da to na nesto lici...
Ko ce ostati od ove ekipe za PL, hoce li biti kakvih zvučnih pojačanja.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 6 gostiju.