NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
hedo turkoglu je dobar defanzivac o cemu vi pricate? ustvari dobar je defanzivac kada igra na trojci i kad cuva trojke. drugo je sto ga satvljaju cesto na čvrku a on jednostavno nemoze cuvat krilne centre.
-
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:hedo turkoglu je dobar defanzivac o cemu vi pricate? ustvari dobar je defanzivac kada igra na trojci i kad cuva trojke. drugo je sto ga satvljaju cesto na čvrku a on jednostavno nemoze cuvat krilne centre.
ajd svako ima pravo na svoje mišljenje,on četvorku igra tek sad u sunsima,nikad prije nije to morao igrati a bio je slab u odbrani
on zna igrat odbranu kad mu se da, jedini je problem sto je ljen boli glava i nekad uopste ne zeli igrat odbranu.
BIHfan je napisao/la:Joj ovih provokatora u nivou djece. Samo se keslaju ko kobila na mrazu.
HUX@ Reci mi imal Adelman iskustva u vodjenju ekipe do vrhunca? Nikad nije nista osvojio. Vrhunac mu je finale sa Portlandom davne 1992 godine, znaci nikad nije uzeo prsten i covjek je luzer. Nama treba sampionski trener.
Ti vec duze vrijeme se ovdje pravis pametan. Samo nekog ispravljas ko kakav policajac.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
turkoglu odličan defanzivac?
Vodio je Sacramento i ostvario je vrlo zapazen rezultate, izgubio je finale zapada sa Lakersima kad su pokradeni bili, a to ako nije nista osvojio ne znaci da nije iskusan i da nije dobar trener, cak sta vise, on je odlican trener i jako je cijenjen. Imas slican primjer Jerrya Slonea, koji nikad nista psvojio nije a vec je 21 godinu u istaom klubu, tako da ta tvoja prica ne pije vodu da nije iskusan i da nije dobar treber.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
da se dzaba ne raspravljate,kako god okrenes bolji je defanzivac od martina..kao sto sam vec rekao taj je beskoristan u odbrani i protivnicke ekipe uglavnom igraju 5 na 4..jer ovaj jednostavno ne postoji u odbrani...i ovaj trade bi sigurno dobro dosao rocketsima,naskodit im nebi mogao nikako 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa jesul najbolji oni treneri koji imaju prsten il nisu? Po tvom ispade da je Van Gundy iz Magica dobar trener jer je doveo Magic do Finala. cccHuX je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Joj ovih provokatora u nivou djece. Samo se keslaju ko kobila na mrazu.
HUX@ Reci mi imal Adelman iskustva u vodjenju ekipe do vrhunca? Nikad nije nista osvojio. Vrhunac mu je finale sa Portlandom davne 1992 godine, znaci nikad nije uzeo prsten i covjek je luzer. Nama treba sampionski trener.
Ti vec duze vrijeme se ovdje pravis pametan. Samo nekog ispravljas ko kakav policajac.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
turkoglu odličan defanzivac?
Vodio je Sacramento i ostvario je vrlo zapazen rezultate, izgubio je finale zapada sa Lakersima kad su pokradeni bili, a to ako nije nista osvojio ne znaci da nije iskusan i da nije dobar trener, cak sta vise, on je odlican trener i jako je cijenjen. Imas slican primjer Jerrya Slonea, koji nikad nista psvojio nije a vec je 21 godinu u istaom klubu, tako da ta tvoja prica ne pije vodu da nije iskusan i da nije dobar treber.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ako njujork udje u play off ove sezone ja cu sebi muda odrezat na sred sarajeva
njojork trenutno 7. na istoku
nadji trenera koji bi vam bio dobar a koji je slobodan,ova ekipa Rocketsa nije poslozena kak treba i to nije toliko do trenera ,jos kad se uzmu te silne povrede.Nija lako nac dobrog trenera necete nac sigurno trenera koji je igrao NBA finala itd.Jedino je slobodan Van Gundy stariji ali on vas je vec vodio i ne trenira uopste nikog.Evo dajte prijedlog boljeg trenera.T-MAC je napisao/la:da se dzaba ne raspravljate,kako god okrenes bolji je defanzivac od martina..kao sto sam vec rekao taj je beskoristan u odbrani i protivnicke ekipe uglavnom igraju 5 na 4..jer ovaj jednostavno ne postoji u odbrani...i ovaj trade bi sigurno dobro dosao rocketsima,naskodit im nebi mogao nikako
upravo to. onaj trade ne bi nastetio nijednoj ekipi, ustvari bio bi dobar za sve.T-MAC je napisao/la:da se dzaba ne raspravljate,kako god okrenes bolji je defanzivac od martina..kao sto sam vec rekao taj je beskoristan u odbrani i protivnicke ekipe uglavnom igraju 5 na 4..jer ovaj jednostavno ne postoji u odbrani...i ovaj trade bi sigurno dobro dosao rocketsima,naskodit im nebi mogao nikako
sunsi bi dobili big mena koji sa nashom bio sposoban ubacivati 20 poena svaku vecer, i sutera koji je takodjer sposoban bez ikakvih problema ubaciti svaku vecer barem 20 poena.
phila bi dobila prvi houstonov pik i tri teska isticuca ugovora i renuli bi u rebuilding.
a houston bi bio jedna od najvisih ekipa u ligi sa mingom, scolom, turgkoluom i iguodalom u petorci. bili bi defanzivno veoma dobri, prije svega radi iguodale koji bi unistavao vecinu bekova. samo kad bi ming ostao zdrav (pod uslovom da ga produze), mogli bi veoma daleko.
-
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:on zna igrat odbranu kad mu se da, jedini je problem sto je ljen boli glava i nekad uopste ne zeli igrat odbranu.
i što je to tako većinom u toku utakmice
Onaj Hedo dok je igrao za Magic je bio defanzivno orijetiran, ali prelaskom u Raptorse isto kao da je izgubio volju za kosarkom.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Wolverine je napisao/la:on zna igrat odbranu kad mu se da, jedini je problem sto je ljen boli glava i nekad uopste ne zeli igrat odbranu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Onaj Hedo dok je igrao za Magic je bio defanzivno orijetiran, ali prelaskom u Raptorse isto kao da je izgubio volju za kosarkom.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Wolverine je napisao/la:on zna igrat odbranu kad mu se da, jedini je problem sto je ljen boli glava i nekad uopste ne zeli igrat odbranu.
ajd ok,nek ti bude
to je sve do trenera. on je ustvari u torontu prosle godine igrao solidnu odbranu posta, citao sam nedavno da je igrace koje je cuvao ostavljao na svega 30% poena sa posta, sto je impresivno. i prije svega ima veoma visok kosarkaski iq. dao bi dusu da ga u sunsima gentry stavi na trojku barem jednu tekmu, da vidim kako bi tu funkcionisao, ali tesko.
ima jedan od najgorih ugovora u ligi, i tesko ce ga ikome poslat. jedine 4 ekipe koje se interesuju za njega su kigsi, rocketsi, portland i new york. rocketsi imaju najvise za ponudit.
@BiHfan, normalno da je izgubio volju kad je dobio sta je htio, pare.
ima jedan od najgorih ugovora u ligi, i tesko ce ga ikome poslat. jedine 4 ekipe koje se interesuju za njega su kigsi, rocketsi, portland i new york. rocketsi imaju najvise za ponudit.
Wolverine je napisao/la:to je sve do trenera. on je ustvari u torontu prosle godine igrao solidnu odbranu posta, citao sam nedavno da je igrace koje je cuvao ostavljao na svega 30% poena sa posta, sto je impresivno. i prije svega ima veoma visok kosarkaski iq. dao bi dusu da ga u sunsima gentry stavi na trojku barem jednu tekmu, da vidim kako bi tu funkcionisao, ali tesko.
Upravo to, covjeka su samo pare zanimale. Kad ga je Orlando htjeo produziti, on je trazio vece pare i na kraju otisao. Al opet on je meni bolji od Martina jer vise koristi bi Rocketsi imali od njega. Dok bi Martin jako dobro dosao Suns-ovom stilu igre koji njemu jako pase.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
vidim neki spominju dresove i znakove na temi bullsa, pa da i ja ovdje. stvarno neznam zasto sunsi malo ne promjene ove dosadne aktuelne dresove. sta bi dao da uvedu opet ove stare, prelijepi:

necu to necu,daj mi stare kojih se sjecam s Barkley-em ajde to mi nadjiWolverine je napisao/la:vidim neki spominju dresove i znakove na temi bullsa, pa da i ja ovdje. stvarno neznam zasto sunsi malo ne promjene ove dosadne aktuelne dresove. sta bi dao da uvedu opet ove stare, prelijepi:

najbolja cetvorka ikad, i najbolji igrac ikad. barem po meni. iako ne mogu nesto ove dresove, prekicasti su mi.
dalo bi se raspravljatiWolverine je napisao/la: najbolja cetvorka ikad, i najbolji igrac ikad. barem po meni. iako ne mogu nesto ove dresove, prekicasti su mi.

e ovo su po mom ukusu,jednostavni

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
koje smece od covjeka
koje smece od covjeka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.