Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Po meni najbolje opcije su Benitez i legenda Simeone.juznjak> je napisao/la:Kako da ne razmisljaju . Navodno u naredne tri tekme (Rennes,Betis ,Alba)a ukoliko se ne zabiljeze pozitivni razultati Manzano je historija ,spominje se dosta kandidata , Ladrup(Vikingo),Shuster,Benitez,Pantic,Cholo Simeone ,Aragones(moj favorit) itd.
Volio bi i ja ,ako ne on onda Aragones ili Cholo , ko sto kaze soe@ legende Atletica . Citam Manzano kaze da bi volio da zavrsi ovaj projekat do krajazeljocity je napisao/la:Ja bih volio da dodze Pantic ako je vec to opcija.
Benitezov caca je bio navijac Atletica , jednom je izjavio da bi volio biti trener Atletica upravo zbog toga ...ko zna mozda bi Benitez sa Atleticom pravio rezultate kakve je imao sa vamaAdi_Zepce je napisao/la:Ostavite Beniteza on ce u VCFSalu na stranu,ali Atl.Madrid mora mijenjati trenera pod hitno ovaj kocijas Manzano nije dostojan da vodi klub takvog renomea.
Imati ćete i vi podršku u Rimujuznjak> je napisao/la:Znaci Lazio ,ne lose![]()
navijaci Lazia i Reala su pobraceni ,tako da nema sumnje da ce Lazio imati veliku podrsku u Madridu od strane tektica
Atleti uglavnom dobro igra na proljece i sa nekim novim trenerom Atletico ce tada biti dosta jaci , vjerujem da ce se Laziali provesti slicno kao i Udinese
.
Sto se tice trenera,navodno Scolari najblizi klupi
jbga brate evo ja ti se ispricavam u ime AtleticaTribalian je napisao/la:Sta vi ljudi meni radite na kladionicito samo ja znam.