Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

carina
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 11:51

carina je napisao/la:---------------------------------------- Hasagic------------------------------------

--------------------- Sunjic ----- Spahic ------- Papac--------------------

----------------- ------------Pjanic------------Jahic--------------------------------

Vladavic-----------Misimovic ----------------Ibricic--------------------Salihovic

-----------------------------------------Dzeko-----------------------------------------

Selektor: Sergej Barbarez.....

Klupa: Begovic, Ibisevic, Pandza i mladji momci iz nase lige......

Pa nista vele ne mjenjam u ekipi...Opet se pokazalo zasto sam stavio Vedada na klupu, mada poslije sinocnje predstave i to mu je upitno..Mozda mi samo Jahicevo mjesto varira...I opet se pokazuje zasto Vladavic i ova formacija??? Pa ljudi moji, to je jedini igrac koji ima brzinu a ima neki kvalitet...Bez takvog igraca opet mozemo samo mahati usima....
I na kraju naravno:

SERGEJ DOLAZI, PAPE ODLAZI !!!

leone1
Kontakt:

Post Postao/la leone1 » 04 jun 2010, 11:57

Iako sam pravi antiforumas,ali kad procitah vecinu postova morao sam da se reg.Ne znam stvarno sta je gore nas tim i igra ili nasi novinari i ljudi koji tu igru brane.Zar smo toliko zadubljeni da ne mozemo reci kako BiH igra jako jako lose.Svedska koja spada u trecu kategoriju eurospskih repki utrpa nam lakocom 4 komada,dok švabe koji nisu sami svjetski vrh iako ih vecina ovdje vidim tamo svrstava,i te švabe pobjedise nas i apsolutno nadigrase u svakom pogledu igre iako nisu igrali punim kapacitetom.Ne zna se sta je bilo gore u ovde dvije utakmice ili Susic ili igraci.Iako ogroman kao igrac pape je toliko mal kao trener.Onoliko gluposti od trenera jos nisam vidio.A sto se igraca tice,ne znam stvarno kako ih mozete hvalit,jedini igrac vrijedan pomena u ove dvije utakmice je rahimic,ostalo sve jad i bijeda.Siguran sam da Susic nema neki ni autoritet nad njima,vidjelo je se to njihovom nezalaganju a i po susicevom nezamjenjivanju.Ne znam odakle bi kreno sta je jadnije,kazu odbrana glavni krivac,eh da ovi u vezi i napadu igraju i trce kako bi trebali igrati i trcati nebi onda odbranu dovodili u neugodnu situaciju da nas konstatno napadju sa po 7-8 igraca.Krenut cu od napada,dzeko je klasa ali mu zamjeram nezalaganje i netrcanje,pa edine nece gol sam doci,svaka cast ibisicevicu na onih 18 golova ruku na srce tad ga je bilo krenulo ali on nikad nije bio neki igrac nikad stovise jako smijesno igra,definitvno mora van prvog sastava i to pod hitno,umjesto njega zec,brz je drzak i ima nos za gol,dzeko-zec mislim da bi cuda radili,sto se tice veze iz aviona se vidi da pjanic i misomivic ne mogu skupa,misimovic vec 5-6 utakmica za BiH jako slabo igra,ciro mu je to i rekao a ovaj mu odma kontrirao ultimatum ili ja ili ciro,naravno i ode ciri glava a miske opet hoda po terenu dok mu navijaci wolfsburga zvizde,trebalo bi ga ostavit koji put na klupi da dodje do pameti a umjesto njega nek igra ibricic koji je puno zahvalniji igrac,ne mogu ni zamislit kakva ce nam veza bit kad ode rahimic,odbrana ispasta radi veze i napada jer je takav danasnji fudbal svi napadju a i svi brane,svi pricaju fali nam lijevi bocni,pa zar nije to spahic godinama igrao eto lijevog bocnog,desni mujdza,stoperi nadarevic i ili jahic ili pandja i imas solidnu odbranu.Ali bez zalaganja,rada,truda,trke i td.nista od toga,mesi je mesi pa se trudi.I nesto za kraj,navijaci su navijaci i njima ne zamjeram sinocnji ispad,ali Spahic kojega sam smatrao uz odlicnog igraca i da je velik covjek,sinoc je to oboje izgubio,umjesto da kapiten smiri situaciju bude primjer svim igracima bas kao sto i kapiten treba da radi,on udara nekog malca i to sve od nemoci,proradio mu krv ona papanska sandjacka,jako jadno,navalite sad negativci hehe,pozdrav svima.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 04 jun 2010, 11:58

Ma kakva ''Njemacka'' mi smo igrali protiv male Poljske (Klose, Podolski, Trochowski), male Turske (Ozil, Tasci), mali Tunis (Khedira), mala Spanija (Gomez), mali Brazil (Cacau). :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 jun 2010, 12:04

Pauk je napisao/la:Ma kakva ''Njemacka'' mi smo igrali protiv male Poljske (Klose, Podolski, Trochowski), male Turske (Ozil, Tasci), mali Tunis (Khedira), mala Spanija (Gomez), mali Brazil (Cacau). :D
ma ja, jos njemacka tolika, i nije je sramota da daje drzavljanstva tudjim igracima, a neki od nas susica htjeli pojesti kad je najavio mogucnost da izvjesni bahtiyaroglu, zaigra za BiH..
Volim te Bosno!!!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 jun 2010, 12:05

atko je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Uz baklje i šamar Spahića sinoć smo opet dokazali da smo zemlja seljaka.
Potpis!
bas tako... za samar neznam zasto? to bi Emir trebao prokomentirati, a bakljade dokazuju, da ti ljudi i jesu Volovi..
BLUE NATION.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 jun 2010, 12:12

Safete Odlazi, nisi ti za Repke...
slika
BLUE NATION.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 12:16

Jaydoo82 je napisao/la:Safete Odlazi, nisi ti za Repke...
slika
Vrijeme je,za dvije tekme primit 7 golova,nije malo,tek covjek uci zanat,al evo dokazao je jucer,sa 4 gola protiv Svedjana,spao je na 3,velik napredak :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 12:27

harry_90 je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:Safete Odlazi, nisi ti za Repke...
slika
Vrijeme je,za dvije tekme primit 7 golova,nije malo,tek covjek uci zanat,al evo dokazao je jucer,sa 4 gola protiv Svedjana,spao je na 3,velik napredak :mrgreen:
Ma nije zbog toga druze. Izgleda, procurila je info da je Pape ubacio nekakve magnete u precke naseg gola, eto odakle napredak 8-)
Ali bitno je da ima iskustva...Samo se pitam, moze li se sa ovakvom ekipom, gore od ovoga?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 12:34

Al najgore sto ima onih sto ovo podrzavaju,repka nam se sramoti u 2 tekme,i nekima to ne smeta,pravdaju ove poraze,pa da je selektor u Njemackoj,Engleskoj itd.odmah bi dobio otkaz.Nek se vrati odakle je dosao.

forever_young
Kontakt:

Post Postao/la forever_young » 04 jun 2010, 12:38

suntu jeu je napisao/la:
MUFC je napisao/la:slika

Kome je ovo za zabranit' nek se objesi pistoljem :mrgreen:
Ovo se u Evropi koristi još samo na brodovima. Treba neko da ostane bez kose ili nešto slično.
? Ne da treba zabraniti, nego treba derati takve kazne onome ko ih zapali da ne može igrati naednih pet utakmica pred gledateljima.
bayernvi navijaci palili na teatru snova pa ti meni objasni kako da se ne koristi prvo malo pogledaj raspitaj se prije nego sto pocnes pisati gluposti !

moze neko ostati bez kose hmmm i ciglu ako ne upotrijebis u gradnji kuce moze ti sluziti kao oruzje ;)

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 jun 2010, 12:39

mislim da bi trebali na ovoj temi dijeliti misljenja o samoj igri nase reprezentacije, a svi oni koji pljuju po susicu, i pojedinim igracima, neka sebi otvore novu temu, pa to na 'tom mjestu' rade!!
Volim te Bosno!!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 04 jun 2010, 12:40

Svi vi sto pozivate Barbareza da dodje niste svjesni da bi sa njime 1000 puta gore prosli, nego sa Papetom.
× Plava krv ispod koze ×

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 12:43

Sa Susicem i ovakvom igrom nemam sansi nikakvih.To je moje misljenje.

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 04 jun 2010, 12:46

Sreca pa forumashe niko ne **** ni 1%... a i ovdje svega ima... od strucnjaka do psihologa... zali Boze sve forumashe :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jun 2010, 12:46

sarajlija89 je napisao/la:hajmo realno postavit stvari...ne branim nikog da se razumijemo,i sam sam ocekivo mnogo vise od duela sa svedima,prvo pol. i nekako moze prolaznu ocjenu dobiti...drugo prelose

al eto,prijateljska tekma,pape je probo i neke nove igrace...a prije svega neke nove takticke zamisli pa je mozda to i opravdanje

ali..nisam to htio reci

kao prvo...odbranu nemamo..malo je rec nemamo,dva stopera dobra safet i spaha i to je sve.....bocne pozicije....sta da vam pricam,vidjeli ste i sami,primorani smo stavljat neke igrace na te pozicije iako po vokaciji to nisu...i kod cire a evo sad i kod papeta....sigurno da je odbrana najlosiji dio tima a mi nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za te pozicije osim dva stopera,al opet nedo bog da se neko povrijedi,bice i kartona......apsolutno ne vidim rijesenje,mozda u liku sase papca...al da se ne nadamo,govorim o trenutnom stanju

dalje....vezni red....pjanic,misimovic,meddunjanin,fakticki ista pozicaija ofanzivnog veznog...tri vrhunska igraca al kakve fajde kad samo jedan moze igrati tu poziciju dok drugi lili cak treci mora ici na zadnjeg veznog i slicno....al eto bar smo tu pokriveni sto se tice prednjeg veznog maximalno

zadnji vezni.... :| :roll: ....zar mi to imamo???..dovoljno sam reko,takodjer ne vidim rijesenje

lijevo moze sejo...al kad je 90% posto utakmica igo na poziciji beka...jer mora...znaci i tu gubimo....
desno...hajde eto pjanic moze malo desno igrat ili jahic...al i on je vise na beku nego gore...

golmanske i pozicije u napdau su popunjene,bar tu smo izuzetno jaki

al generalno...vrlo limitirana reprezentacija,ima dosta kvalitetnih igraca al na nasu zalost radi se o 3 ili 4 pozicije u timu koje su popunjene kvalitetno a nam treba bar 7-8 takvih....

i realno....na cemu se temelji nas toliki optimizam,nase tolike ambicije....imamo par igraca koji su istinski majstori i kvalitetni igraci...al jbg potrebno je vise od tog,u toliko da postoji konkurencija za svako mjesto u ekipi a mi to nemamo ... htjeli vi to priznat ili ne

evo jos cu jednom citirati sebe.... poslije utakmice sa svedskom sam ovo napiso...

koji je ba vama q??? jel vi stvarno mislite da mi imamo reprezentaciju za velike domete..i ovdje neke iluzije i snove pisete kao trebali smo dobit svedsku,sa nijemacima bar nerjeseno itd...

na osnovu cega...to su evropske velesile... a sta smo mi..osim 3-4 fudbalera sto imamo????

kako ste ba tako nerealni...razumijem..imali smo vrlo dobre prethodne kvalifikacije i svi smo optimisti da idemo naprijed,al ciro je izvuko maksimum iz postojeceg igrackog kadra,prevezisli sami sebe...sta ba pricate..uostalom protiv turaka i spanaca u 4 tekme izvukli smo samo bod uz dva poraza protiv portugala...eto pravog odraza snaga nas i evropskih velikana...svasta :roll: ...i ja se slazem da smo napredovali ali to je daleko od evropskog i svketskog vrha

a vi i dalje se zanosite cinjenicom da smo "jaki"...jesmo al ograniceni ko lavor...sve zavisi od par pojedinaca i srece koja ce nas eventualno pogledati....al realno..treba jos nama dosta...a to se radi sistematski,pocevsi od mladjih kategorija....al nazalost previse je mesetara i onih koji zele zlo BH fudbalu da bi se previse nadali
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jun 2010, 12:49

harry_90 je napisao/la:Al najgore sto ima onih sto ovo podrzavaju,repka nam se sramoti u 2 tekme,i nekima to ne smeta,pravdaju ove poraze,pa da je selektor u Njemackoj,Engleskoj itd.odmah bi dobio otkaz.Nek se vrati odakle je dosao.
Ciro izgubio od Rijeke i Irana, sto onda nisi trazio otkaz balavce jedan, koji samo znas srati po forumu. Izadji iz kuce bolan. Srbija izgubila od Novog Zelanda, nisu prisli golu kako treba, a njihovi forumasi naravno pisu, ma nema veze, ovo je uigravanje ekipe. Kontas balo balavi.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 jun 2010, 12:52

netreba nam susic,barbarez, i ostali amateri, daj nam Mehmeda ili Vahida....
BLUE NATION.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 04 jun 2010, 12:52

Ne znam sto se ljudi toliko zale na ove zadnje dvije utakmice...Dali smo 3 gola od ukupno 5 sansi....Imamo bolji prosjek nego pola ekipa sto igraju na SP...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 04 jun 2010, 12:53

leone1 je napisao/la:Iako sam pravi antiforumas,ali kad procitah vecinu postova morao sam da se reg.Ne znam stvarno sta je gore nas tim i igra ili nasi novinari i ljudi koji tu igru brane.Zar smo toliko zadubljeni da ne mozemo reci kako BiH igra jako jako lose.Svedska koja spada u trecu kategoriju eurospskih repki utrpa nam lakocom 4 komada,dok švabe koji nisu sami svjetski vrh iako ih vecina ovdje vidim tamo svrstava,i te švabe pobjedise nas i apsolutno nadigrase u svakom pogledu igre iako nisu igrali punim kapacitetom.Ne zna se sta je bilo gore u ovde dvije utakmice ili Susic ili igraci.Iako ogroman kao igrac pape je toliko mal kao trener.Onoliko gluposti od trenera jos nisam vidio.A sto se igraca tice,ne znam stvarno kako ih mozete hvalit,jedini igrac vrijedan pomena u ove dvije utakmice je rahimic,ostalo sve jad i bijeda.Siguran sam da Susic nema neki ni autoritet nad njima,vidjelo je se to njihovom nezalaganju a i po susicevom nezamjenjivanju.Ne znam odakle bi kreno sta je jadnije,kazu odbrana glavni krivac,eh da ovi u vezi i napadu igraju i trce kako bi trebali igrati i trcati nebi onda odbranu dovodili u neugodnu situaciju da nas konstatno napadju sa po 7-8 igraca.Krenut cu od napada,dzeko je klasa ali mu zamjeram nezalaganje i netrcanje,pa edine nece gol sam doci,svaka cast ibisicevicu na onih 18 golova ruku na srce tad ga je bilo krenulo ali on nikad nije bio neki igrac nikad stovise jako smijesno igra,definitvno mora van prvog sastava i to pod hitno,umjesto njega zec,brz je drzak i ima nos za gol,dzeko-zec mislim da bi cuda radili,sto se tice veze iz aviona se vidi da pjanic i misomivic ne mogu skupa,misimovic vec 5-6 utakmica za BiH jako slabo igra,ciro mu je to i rekao a ovaj mu odma kontrirao ultimatum ili ja ili ciro,naravno i ode ciri glava a miske opet hoda po terenu dok mu navijaci wolfsburga zvizde,trebalo bi ga ostavit koji put na klupi da dodje do pameti a umjesto njega nek igra ibricic koji je puno zahvalniji igrac,ne mogu ni zamislit kakva ce nam veza bit kad ode rahimic,odbrana ispasta radi veze i napada jer je takav danasnji fudbal svi napadju a i svi brane,svi pricaju fali nam lijevi bocni,pa zar nije to spahic godinama igrao eto lijevog bocnog,desni mujdza,stoperi nadarevic i ili jahic ili pandja i imas solidnu odbranu.Ali bez zalaganja,rada,truda,trke i td.nista od toga,mesi je mesi pa se trudi.I nesto za kraj,navijaci su navijaci i njima ne zamjeram sinocnji ispad,ali Spahic kojega sam smatrao uz odlicnog igraca i da je velik covjek,sinoc je to oboje izgubio,umjesto da kapiten smiri situaciju bude primjer svim igracima bas kao sto i kapiten treba da radi,on udara nekog malca i to sve od nemoci,proradio mu krv ona papanska sandjacka,jako jadno,navalite sad negativci hehe,pozdrav svima.
Prvi post i odmah tačno u sredinu, slažem se sa svime pogotovo o Misimoviću, Ćiro je to prvi vidio i javno rekao a o onda su mu svi j.... majku
Audere est Facere

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 12:54

Madafaka je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Al najgore sto ima onih sto ovo podrzavaju,repka nam se sramoti u 2 tekme,i nekima to ne smeta,pravdaju ove poraze,pa da je selektor u Njemackoj,Engleskoj itd.odmah bi dobio otkaz.Nek se vrati odakle je dosao.
Ciro izgubio od Rijeke i Irana, sto onda nisi trazio otkaz balavce jedan, koji samo znas srati po forumu. Izadji iz kuce bolan. Srbija izgubila od Novog Zelanda, nisu prisli golu kako treba, a njihovi forumasi naravno pisu, ma nema veze, ovo je uigravanje ekipe. Kontas balo balavi.
Haj ti suti malo,pametnice nasa,opusti se,svako ima pravo na svoje misljenje,i sta se javljas kojeg ku...,Ćiro jes imao kikseva,al dokle nas je Ćiro doveo,a dokle ce ovaj strucnjak :lol: boli mene briga sta navijaci Srbije pisu,ja pisem za svoju repku,koja u dvije tekme prime 7 golova,izadji ti iz kuce,pecinaru,i suti vise,dosta je tvog filozofiranja po forumu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.