Iako sam pravi antiforumas,ali kad procitah vecinu postova morao sam da se reg.Ne znam stvarno sta je gore nas tim i igra ili nasi novinari i ljudi koji tu igru brane.Zar smo toliko zadubljeni da ne mozemo reci kako BiH igra jako jako lose.Svedska koja spada u trecu kategoriju eurospskih repki utrpa nam lakocom 4 komada,dok švabe koji nisu sami svjetski vrh iako ih vecina ovdje vidim tamo svrstava,i te švabe pobjedise nas i apsolutno nadigrase u svakom pogledu igre iako nisu igrali punim kapacitetom.Ne zna se sta je bilo gore u ovde dvije utakmice ili Susic ili igraci.Iako ogroman kao igrac pape je toliko mal kao trener.Onoliko gluposti od trenera jos nisam vidio.A sto se igraca tice,ne znam stvarno kako ih mozete hvalit,jedini igrac vrijedan pomena u ove dvije utakmice je rahimic,ostalo sve jad i bijeda.Siguran sam da Susic nema neki ni autoritet nad njima,vidjelo je se to njihovom nezalaganju a i po susicevom nezamjenjivanju.Ne znam odakle bi kreno sta je jadnije,kazu odbrana glavni krivac,eh da ovi u vezi i napadu igraju i trce kako bi trebali igrati i trcati nebi onda odbranu dovodili u neugodnu situaciju da nas konstatno napadju sa po 7-8 igraca.Krenut cu od napada,dzeko je klasa ali mu zamjeram nezalaganje i netrcanje,pa edine nece gol sam doci,svaka cast ibisicevicu na onih 18 golova ruku na srce tad ga je bilo krenulo ali on nikad nije bio neki igrac nikad stovise jako smijesno igra,definitvno mora van prvog sastava i to pod hitno,umjesto njega zec,brz je drzak i ima nos za gol,dzeko-zec mislim da bi cuda radili,sto se tice veze iz aviona se vidi da pjanic i misomivic ne mogu skupa,misimovic vec 5-6 utakmica za BiH jako slabo igra,ciro mu je to i rekao a ovaj mu odma kontrirao ultimatum ili ja ili ciro,naravno i ode ciri glava a miske opet hoda po terenu dok mu navijaci wolfsburga zvizde,trebalo bi ga ostavit koji put na klupi da dodje do pameti a umjesto njega nek igra ibricic koji je puno zahvalniji igrac,ne mogu ni zamislit kakva ce nam veza bit kad ode rahimic,odbrana ispasta radi veze i napada jer je takav danasnji fudbal svi napadju a i svi brane,svi pricaju fali nam lijevi bocni,pa zar nije to spahic godinama igrao eto lijevog bocnog,desni mujdza,stoperi nadarevic i ili jahic ili pandja i imas solidnu odbranu.Ali bez zalaganja,rada,truda,trke i td.nista od toga,mesi je mesi pa se trudi.I nesto za kraj,navijaci su navijaci i njima ne zamjeram sinocnji ispad,ali Spahic kojega sam smatrao uz odlicnog igraca i da je velik covjek,sinoc je to oboje izgubio,umjesto da kapiten smiri situaciju bude primjer svim igracima bas kao sto i kapiten treba da radi,on udara nekog malca i to sve od nemoci,proradio mu krv ona papanska sandjacka,jako jadno,navalite sad negativci hehe,pozdrav svima.