Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Trebinjac94
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Zrinja baš baksuzan, mogu oni igrati sa svima čak i sa Klužom, ali ovo je baš maler kad pogledaš prvu grupu. Velež samo da može proći Maltežane, pa poslije šta bude.
Blue Train
-
- Kontakt:
Sad kada prođemo Alkmaar bio bi red da dobijemo ovaj Pogon iz Poljske ili Muru iz Slovenije.
Teži nam protivnik u drugom nego ijedan potencijalni u trećem.
-
- Kontakt:
Zato sto uzimate status nositelja ako prodjete logicno ..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:24Sad kada prođemo Alkmaar bio bi red da dobijemo ovaj Pogon iz Poljske ili Muru iz Slovenije.
.....nisam te presto voljeti.....
-
- Kontakt:
Ma znam da je to tako zbog Alkmaara i njegovih bodova, a ne zbog nas. Samo kažem eto kako to zna biti čudno.zrinjskimo je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:25Zato sto uzimate status nositelja ako prodjete logicno ..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:24Sad kada prođemo Alkmaar bio bi red da dobijemo ovaj Pogon iz Poljske ili Muru iz Slovenije.
Ovo se sve zapetljalo i sportsport i jos neke stranice drze da Zrinjski ide na ove gore a ne ove sto se ovdje predstavlja,bit ce slabo ko razumije ovu Uefu

. Zrinjski je u putu šampiona nakon ispadanja iz Lige prvaka, a tamo nema povlaštenih i nepovlaštenih, već su klubovi jednostavno podijeljeni u dvije grupe. Tako će pobjednik utakmice Tirana/Zrinjski moći igrati protiv La Fiorita/Balkani, Vikingur/TNS, Sutjeska/KI, Hibernians/Levadia i Lech/ Dinamo Batumi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Trebinjac94
- Kontakt:
Ako ti se ne sviđa šta i kako pišu čitaj nešto drugomiky_hz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:30Ovo se sve zapetljalo i sportsport i jos neke stranice drze da Zrinjski ide na ove gore a ne ove sto se ovdje predstavlja,bit ce slabo ko razumije ovu Uefu![]()
. Zrinjski je u putu šampiona nakon ispadanja iz Lige prvaka, a tamo nema povlaštenih i nepovlaštenih, već su klubovi jednostavno podijeljeni u dvije grupe. Tako će pobjednik utakmice Tirana/Zrinjski moći igrati protiv La Fiorita/Balkani, Vikingur/TNS, Sutjeska/KI, Hibernians/Levadia i Lech/ Dinamo Batumi.

Blue Train
Treba igrat sa mudima slazem se,nas protiv Bresta sudija unistio i to su cinjenice,protiv Cluja ih vile pronosale jedna sekunda nam je za grupe trebala al realno vazda od svih losih ekipa ti izvuces jedinu koja je gigant Celtik,ja Sarajevo cim bude izvlacenje kladim se da ce najaceg izvuc kao i Zrinjski istoFKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2022, 12:22Nebitno uopste ko je u pitanju. Yebe mi se za vasa prepucavanja.
Sloboda je isto ispala zbog pickaste igre u Zenici pa nam u Izraelu kriv sudija i sta sve ne. Evo i sada joj Cluj, ili sta znam. Igraj za gol vise, napadni ionako smo u evropi kokuzi.
Bas sad o tome pricam,to je proklestvo neko,Sarajevo od 99 ckapi izvuklo bi k... isto evo i ZrinjskiTrebinjac94 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:59Zrinja baš baksuzan, mogu oni igrati sa svima čak i sa Klužom, ali ovo je baš maler kad pogledaš prvu grupu. Velež samo da može proći Maltežane, pa poslije šta bude.
Dobit ce Cluj 100%
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Soligors, tobol, cluj taj redosljed je najbolji za nas ? Samo da cluj izbjegnemo ( ovo je lista sta je najbolje za nas u slucaju prolaza)zagor1987 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:50Bas sad o tome pricam,to je proklestvo neko,Sarajevo od 99 ckapi izvuklo bi k... isto evo i ZrinjskiTrebinjac94 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:59Zrinja baš baksuzan, mogu oni igrati sa svima čak i sa Klužom, ali ovo je baš maler kad pogledaš prvu grupu. Velež samo da može proći Maltežane, pa poslije šta bude.
.....nisam te presto voljeti.....
Zašto Velež ne igra u četvrtak u Mostaru na gradskom stadionu?
-
- Kontakt:
Organizovano gledanje snimka Istra - Hajduk pa je gradski stadion zauzet. Dokle vise s ovakvim glupostima stvarno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Dobrakillafrommanilla je napisao/la: ↑17 jul 2022, 16:42Organizovano gledanje snimka Istra - Hajduk pa je gradski stadion zauzet. Dokle vise s ovakvim glupostima stvarno

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ozbiljno sam pitao,ne podjebajem.Ali jasan mi je odgovor....killafrommanilla je napisao/la: ↑17 jul 2022, 16:42Organizovano gledanje snimka Istra - Hajduk pa je gradski stadion zauzet. Dokle vise s ovakvim glupostima stvarno
Iz principa, oteto prokleto nas ne zanima.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Blize im je Sarajevo
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Svaka čast na karakteru

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mi imamo karakter za razliku od nekih susjeda koji sjede na mezarima starica.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Rekoše navijači koji su poznati kao desničari i zaludjeni fasizmom , a mole zidova da im napravi stadion

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.